Lennot Eurooppa Suomi Helsinki New York lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot New York - Helsinki

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Helsinki (HEL)
ke 23.12.
ke 30.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille New York–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille New York Helsinki

Paras löydetty hinta 265 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille New York - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 265 €
Lyhyin lentoaika 8h 5m Lyhyin lentoaika New York Helsinki on 8h 5m.
Suora lento Ei yhtään New York - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema, New York LaGuardian lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja Newark - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot New York Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York - Helsinki on marraskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
keskipäivällä
New York - Helsinki lennot ovat noin 20 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
Icelandair
Icelandair, Norwegian ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat New York - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat New York - Helsinki lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille New York - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot New York - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat New York - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Icelandair
4. toukokuuta
EWR
Newark
10t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
EWR
Newark
Useita lentoyhtiöitä
7. toukokuuta
JFK
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
24t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
JFK
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
29. huhtikuuta
EWR
Newark
13t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
1 välilasku
EWR
Newark

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille New York - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille New York - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
10. tammikuuta
EWR
Newark
35t 45m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
10. tammikuuta
EWR
Newark
19t 30m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. tammikuuta
EWR
Newark
28t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt New York - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä New York - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: American Airlines, Icelandair ja British Airways.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–New York?

Helsingistä New Yorkiin on mahdollista lentää sekä suorin että välilaskullisin lennoin. Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin liikennöivät suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja espanjalainen Iberia. Esimerkiksi Finnair lentää Helsingin ja New Yorkin väliä suorin yhteyksin kaikkina viikonpäivinä. Välilaskullisia reittejä Helsingistä New Yorkiin lentävät puolestaan esimerkiksi norjalainen Norwegian, islantilainen Icelandair ja skandinaavinen SAS. New Yorkin lentojen matka-ajoissa ja hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa lentoja tarkkaan parhaan reitin ja hinnan takaamiseksi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

New Yorkiin lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Helsingistä on lentoasemalle erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Helsingin ytimessä sijaitsevalta päärautatieasemalta pääsee kätevästi ja nopeasti lentokentälle lähijunalla ja bussilla. Kummallakin kulkuvälineellä matka-aika on noin puoli tuntia. Jos valitset junan, nouse juna-asemalta lähijunaan I tai P. Kummankin linjan päätepysäkki on lentokenttä. Mikäli siirryt kentälle mieluummin bussilla, nopeimman vaihtoehdon tarjoaa lentokenttäbussi Finnair City Bus. Muista myös HSL:n seutuliikenteen bussilinjat 415, 615 ja 617, jotka kaikki liikennöivät Helsingin kaupunkialueelta lentoasemalle.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan New Yorkissa?

Lennot Helsingistä New Yorkiin laskeutuvat yleensä joko John F. Kennedy International Airport -lentokentälle, joka tunnetaan parhaiten lyhenteellä JFK, tai Newark Liberty International Airport -lentoasemalle. Jos lennät New Yorkiin useamman välilaskun lennolla, voit päätyä myös kaupungin kolmannelle lentoasemalle, LaGuardia Airportille. JFK:n lentoasemalta on matkaa Manhattanille noin 30 kilometriä. Pääset keskustaan kätevästi junan ja metron yhdistelmällä. Valitse lentoasemalta AirTrain JFK -juna, joka yhdistyy New Yorkin metroverkkoon Jamaican ja Howard Beachin asemilla. Newark Libertyn lentokenttä sijaitsee noin 24 kilometrin päässä New Yorkin keskustasta. Lentoasemalta Manhattanille kulkee kätevä Airport Express -lentokenttäbussi. LaGuardian lentoasema on puolestaan noin 14 kilometrin päässä New Yorkin ytimestä. Nouse lentoasemalta MTA:n busseihin, jotka liikennöivät kaupungin keskustaan.

Kuinka kauan Helsinki–New York lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin ovat kestoltaan noin kahdeksan tuntia ja 45 minuuttia. Jos valitset yhdysvaltalaiskaupunkiin välilaskulliset lennot, lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin?

New York on upea kokemus minä vuodenaikana tahansa. Kesällä vehreä Central Park -keskuspuisto on parhaimmillaan, mutta toisaalta New York on kaunis näky myös syksyn väreissä. Talvella kaupungissa pääsee pyörähtelemään urbaaneille luistinradoille ja nauttimaan vaikkapa loputtomista jouluostosmahdollisuuksista. Keväällä kaupunki herää eloon kylmän talven jälkeen. Nähtävyyksiä, kulttuuria, viihdettä ja yöelämää miljoonakaupungissa riittää tutkittavaksi säästä riippumatta. Kesäkuukaudet ovat New Yorkin suosituinta matkustussesonkia, eli kesälomamatkailijoiden kannattaa varautua keskimääräistä kalliimpiin lentoihin ja hotelleihin. Halvalla lentoliput Helsingistä New Yorkiin voi puolestaan saada tammi-maaliskuussa tai loka-marraskuussa. Pienellä budjetilla matkustaville talvi – keskimääräistä kalliimpaa joulukuuta lukuun ottamatta – on siis parasta aikaa lentää New Yorkiin.

Tarvitaanko lennolle New Yorkiin passia/viisumia?

Suomen kansalaisena et tarvitse New Yorkiin matkustaessasi viisumia, mutta kaikille Yhdysvaltojen matkoille on passin lisäksi hankittava ESTA-matkustuslupa. Lupa anotaan netin kautta. Muista myös, että sinulla on oltava hankittuna Helsingin ja New Yorkin välille sekä meno- että paluulento. Helsingin paluulennon sijaan voit hankkia myös jatkolennon johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mukaan New Yorkiin on otettava niin kutsuttu biometrinen passi. Sen oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä New Yorkiin

 • New York on kuuluisa keltaisista takseistaan, mutta ruuhkien vuoksi taksien käyttäminen tulee helposti kalliiksi. Metro onkin kätevin tapa tutkia miljoonakaupunkia. Metroon kannattaa hankkia seitsemän päivän matkakortti (7-Day Unlimited Pass), jolla kulkuvälinettä voi käyttää rajoituksetta. Kortin hinta on noin 32 dollaria (noin 28,30 euroa).
 • New Yorkissa ei kannata jumittua vain Manhattanille, eli muista tutkia kaupunginosien kirjoa. Piipahda ainakin Brooklynissa ja etenkin sen trendikkäällä Williamsburgin alueella, jazzklubien ja hyvien ravintoloiden täyttämässä Harlemissa sekä kauniilla Long Islandin saarella.
 • Vaikka New York on valtava metropoli, on se myös yksi Yhdysvaltojen turvallisimmista suurkaupungeista. Kaupungissa ei siis tarvitse liikkua peloissaan. Käytä normaalia maalaisjärkeä ja kysy paikallisilta, jos jossakin kaupunginosassa liikkuminen mietityttää.

(Hinnat tarkistettu 27.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille New York–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

New York - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
40t 45m
Halvin hinta
932 €
New York - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 30m
Halvin hinta
1353 €

Lennot kohteesta New York:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki New York lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka