Etsi halvat lennot Maastricht

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Maastricht lentotiedot ja trendit

Tutustu Maastricht lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Maastricht?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Maastricht?


Halvimmat lennot kaupungin Maastricht lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Maastricht lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Eindhoven

HALVIN REITTI Helsinki - Maastricht

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Maastricht kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 165 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maastricht

Miten kauan kestää lentää Maastrichtiin?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä Maastrichtiin. Jos haluat matkustaa kaupunkiin, lennot Alankomaiden Maastrichtiin lennetään aina vähintäänkin yhden välilaskun kautta. Kokonaismatka-aika yhdellä vaihdolla Helsingistä lennettynä on noin yhdeksän tuntia, kahdella vaihdolla aikaa saa kulumaan enemmänkin. Pitkät vaihtoajat kannattaa siis käyttää hyödykseen. Jo reippaasti pidemmällä vaihdolla ehtii hyvin käydä tutustumassa kaupunkiin ja käyttää näin ajan hyödykseen. Jos vaihto on vain muutaman tunnin mittainen, voi hyvin käydä lentokentällä shoppailemassa, syömässä ravintolassa tai nauttia vaikkapa kupillisesta kuumaa hyvän kirjan äärellä.

Mistä voit lentää suoraan Maastrichtiin?

Miltään Suomen lentokentältä ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Maastrichtiin. Lennot Alankomaiden Maastrichtiin lennetään Helsingistäkin vähintään kahdella vaihdolla. Vaihdot onneksi tapahtuvat mukavilla ja isoilla eurooppalaisilla lentokentillä, joilla nähtävää ja tehtävää riittää. Oikein pitkillä vaihdoilla voi käydä tutustumassa kaupunkiin. Vaihtokaupungit kuten Barcelona, München ja Alicante tarjoavat mukavan mahdollisuuden viettää lyhyttä kaupunkilomaa vaihdon aikana. Matkalaukut voit huoletta jättää lentokentälle säilöön, jolloin niitä ei joudu kaupungilla kantamaan mukanaan. Jos haluat varata lennot Maastrichtin Aachenin lentokentälle, voit tehdä sen vaivattomasti netissä jo vaikka tänään. Maastrichtin lentotarjoukset ja parhaat lentoajat löydät itsellesi helposti ja vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Löytyykö kaupungin Maastricht lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Maastricht on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Maastricht harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Eindhoven lentokenttä (70 km Maastricht keskustasta) tai Rotterdam The Hague lentokenttä (151 km Maastricht keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Maastricht/Aachen lentokenttä hinnat?

lentoa Maastricht/Aachen lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Maastricht/Aachen lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Maastricht/Aachen lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Maastricht/Aachen lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Maastricht/Aachen lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Maastricht/Aachen lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Maastricht/Aachen lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Maastricht/Aachen lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maastricht?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maastricht

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maastricht?


Kohteen Maastricht viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Maastrichtissa?

Maastricht sijaitsee Alankomaissa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat kuuluvat myös Schengen-sopimukseen, joten maiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Alankomaihin matkustettaessa pitää olla mukana vähintäänkin henkilökortti. Passi kelpaa myös, jos henkilökorttia ei satu omistamaan. Maiden välillä matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, mutta lentoyhtiöt saattavat tarkastaa matkustusasiakirjat.


Aloita matkan suunnittelu - Maastricht


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Maastricht

Mitä voit nähdä ja tehdä Maastrichtissa?

Maastricht on upea kaupunki Alankomaiden eteläosissa Maas-joen varrella. Se toimii Limburgin provinssin pääkaupunkina ja on alueensa suurin kaupunki. Maastricht onkin kasvanut joen molemmille puolille vuosien saatossa ja nähtävää molemmilta törmiltä löytyy yhtä lailla. Jokivarsi on erinomainen paikka viettää päivää, ja siellä voi kävellä nauttien maisemista tai pysähtyä vedenrajassa sijaitsevissa ravintoloissa tai kahviloissa. Keskustassa, lähellä joenvartta sijaitsevalla kaupungin keskustorilla, kannattaa ehdottomasti myös pistäytyä. Sieltä löydät kaupungintalon, joka on rakennettu uusklassiseen tyyliin jo 1600-luvulla. Osassa kaupunkia kiertävät myös vanhat kaupungin muurit. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevat Sint Pieterin linnoitus sekä kaupungin luolat. Luolat kaivettiin aikanaan, kun kaupungin alla louhittiin kiveä. Museoista kiinnostuneen kannattaa suunnata ehdottomasti Bonnefantenin museoon. Tämä 1950-luvulla rakennettu erikoisen muotoinen rakennus tarjoaa kävijöilleen Maastrichtin kaupungin parhaat taideteokset. Erikoisempia kokemuksia hakevan on syytä vierailla Museum of Illusionsissa. Tämä unohtumaton paikka esittelee erilaisia illuusioita näyttelyn muodossa. Museo sopii hyvin myös lapsille, sillä paikalla on paljon interaktiivista tekemistä. Kaupungista löytyy lisäksi luonnontieteen museo ja muita pienempiä alueellisia museoita, jotka tarjoavat toinen toistaan mielenkiintoisempia näyttelyitä. Jos haluaa viettää rauhallisempaa päivää sen kummemmin tutustumatta mihinkään kohteisiin, voi suunnata kaupungin keskustassa sijaitsevalle ostosalueelle. Täällä viettää helposti koko päivän erilaisissa kivijalkaliikkeissä shoppaillen. Päivän päätteeksi voi pistäytyä ravintolaan syömään tai drinkeille tunnelmalliseen pubiin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Hollanti

Eikö sittenkään Maastricht? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Hollanti

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Maastricht?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Maastricht on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Maastricht nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Maastricht joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Maastricht momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Maastricht?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Maastricht.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Maastricht juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Maastricht on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Maastricht

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.