Etsi halvat lennot Maastricht

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Maastricht lentotiedot ja trendit

Tutustu Maastricht lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Maastricht?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Maastricht hintaan 51 €/henkilö, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Maastricht. Löydät halvimmat hinnat alueelle Maastricht valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
See prices from:


Halvimmat lennot kaupungin Maastricht lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Maastricht lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Eindhoven

HALVIN REITTI Helsinki - Maastricht

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Maastricht kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 162 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maastricht

Miten kauan kestää lentää Maastrichtiin?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä Maastrichtiin. Jos haluat matkustaa kaupunkiin, lennot Alankomaiden Maastrichtiin lennetään aina vähintäänkin yhden välilaskun kautta. Kokonaismatka-aika yhdellä vaihdolla Helsingistä lennettynä on noin yhdeksän tuntia, kahdella vaihdolla aikaa saa kulumaan enemmänkin. Pitkät vaihtoajat kannattaa siis käyttää hyödykseen. Jo reippaasti pidemmällä vaihdolla ehtii hyvin käydä tutustumassa kaupunkiin ja käyttää näin ajan hyödykseen. Jos vaihto on vain muutaman tunnin mittainen, voi hyvin käydä lentokentällä shoppailemassa, syömässä ravintolassa tai nauttia vaikkapa kupillisesta kuumaa hyvän kirjan äärellä.

Mistä voit lentää suoraan Maastrichtiin?

Miltään Suomen lentokentältä ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Maastrichtiin. Lennot Alankomaiden Maastrichtiin lennetään Helsingistäkin vähintään kahdella vaihdolla. Vaihdot onneksi tapahtuvat mukavilla ja isoilla eurooppalaisilla lentokentillä, joilla nähtävää ja tehtävää riittää. Oikein pitkillä vaihdoilla voi käydä tutustumassa kaupunkiin. Vaihtokaupungit kuten Barcelona, München ja Alicante tarjoavat mukavan mahdollisuuden viettää lyhyttä kaupunkilomaa vaihdon aikana. Matkalaukut voit huoletta jättää lentokentälle säilöön, jolloin niitä ei joudu kaupungilla kantamaan mukanaan. Jos haluat varata lennot Maastrichtin Aachenin lentokentälle, voit tehdä sen vaivattomasti netissä jo vaikka tänään. Maastrichtin lentotarjoukset ja parhaat lentoajat löydät itsellesi helposti ja vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Maastricht on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Maastricht harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Eindhoven lentokenttä (70 km Maastricht keskustasta) tai Rotterdam The Hague lentokenttä (151 km Maastricht keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 304 € henkilöä kohti ja Rotterdam The Hague lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Maastricht. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Muut matkustamoluokat Maastricht lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Maastricht lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maastricht?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maastricht

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maastricht?

Ryanair, Finnair, Transavia ja British Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Maastricht rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Maastricht näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Maastricht ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Maastricht lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Maastrichtin lentokentältä?

Maastrichtin kentältä pääsee monella eri tapaa kaupungin keskustaan. Bussilinja numero 30 pysähtyy aivan terminaalin edustalla ja sillä pääsee matkaamaan kätevästi keskustassa sijaitsevalle juna-asemalle. Bussit kulkevat melko säännöllisesti ja matka kaupungin keskustaan kestää vain noin puolisen tuntia. Kannattaa kuitenkin tarkistaa bussien kulku etukäteen, jos haluaa varmistua niiden aikatauluista. Takseja ei välttämättä ole valmiina odottamassa kentällä lentojen saapumisaikaan. Voit kuitenkin huoletta tilata itsellesi taksin pysäköintialue 1:sen edessä sijaitsevalta taksitolpalta, jolta löytyvät kaikkien alueella toimivien taksiyhtiöiden puhelinnumerot. Taksin voi toki tilata itselleen myös etukäteen, jolloin varmistuu kuljettajan ja auton paikallaolosta oman lennon saavuttua. Tämä säästää sekä aikaa että vaivaa, kun ei tarvitse perille saavuttuaan selvitellä taksin saatavuutta. Autovuokraamoita lentokentällä on myös muutama. Isot kansainväliset yhtiöt ovat hyvin edustettuina ja auton voit varata itsellesi kätevästi ennen matkalle lähtöä momondon verkkosivujen kautta. Näin varmistut auton saatavuudesta ja saat varmasti haluamasi menopelin matkallesi. Alankomaissa ajaminen on melko vaivatonta ja miellyttävää rauhallisen liikennekulttuurin ja hyvien teiden ansiosta. Suomalainen ajokortti riittää myös sellaisenaan. Vuokra-autolla ja taksilla matka kaupungin keskustaan kestää vain vartin verran.


Kohteen Maastricht viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Maastrichtissa?

Maastricht sijaitsee Alankomaissa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat kuuluvat myös Schengen-sopimukseen, joten maiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Alankomaihin matkustettaessa pitää olla mukana vähintäänkin henkilökortti. Passi kelpaa myös, jos henkilökorttia ei satu omistamaan. Maiden välillä matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, mutta lentoyhtiöt saattavat tarkastaa matkustusasiakirjat.


Aloita matkan suunnittelu - Maastricht


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Maastricht

Mitä voit nähdä ja tehdä Maastrichtissa?

Maastricht on upea kaupunki Alankomaiden eteläosissa Maas-joen varrella. Se toimii Limburgin provinssin pääkaupunkina ja on alueensa suurin kaupunki. Maastricht onkin kasvanut joen molemmille puolille vuosien saatossa ja nähtävää molemmilta törmiltä löytyy yhtä lailla. Jokivarsi on erinomainen paikka viettää päivää, ja siellä voi kävellä nauttien maisemista tai pysähtyä vedenrajassa sijaitsevissa ravintoloissa tai kahviloissa. Keskustassa, lähellä joenvartta sijaitsevalla kaupungin keskustorilla, kannattaa ehdottomasti myös pistäytyä. Sieltä löydät kaupungintalon, joka on rakennettu uusklassiseen tyyliin jo 1600-luvulla. Osassa kaupunkia kiertävät myös vanhat kaupungin muurit. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevat Sint Pieterin linnoitus sekä kaupungin luolat. Luolat kaivettiin aikanaan, kun kaupungin alla louhittiin kiveä. Museoista kiinnostuneen kannattaa suunnata ehdottomasti Bonnefantenin museoon. Tämä 1950-luvulla rakennettu erikoisen muotoinen rakennus tarjoaa kävijöilleen Maastrichtin kaupungin parhaat taideteokset. Erikoisempia kokemuksia hakevan on syytä vierailla Museum of Illusionsissa. Tämä unohtumaton paikka esittelee erilaisia illuusioita näyttelyn muodossa. Museo sopii hyvin myös lapsille, sillä paikalla on paljon interaktiivista tekemistä. Kaupungista löytyy lisäksi luonnontieteen museo ja muita pienempiä alueellisia museoita, jotka tarjoavat toinen toistaan mielenkiintoisempia näyttelyitä. Jos haluaa viettää rauhallisempaa päivää sen kummemmin tutustumatta mihinkään kohteisiin, voi suunnata kaupungin keskustassa sijaitsevalle ostosalueelle. Täällä viettää helposti koko päivän erilaisissa kivijalkaliikkeissä shoppaillen. Päivän päätteeksi voi pistäytyä ravintolaan syömään tai drinkeille tunnelmalliseen pubiin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Hollanti

Eikö sittenkään Maastricht? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Hollanti

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Maastricht on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Maastricht nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Maastricht momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Maastricht.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Maastricht on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.