Etsi halvat lennot Šarja

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Šarja lentotiedot ja trendit

Tutustu Šarja lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Šarja?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Šarja hintaan 46 €/henkilö, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Šarja. Löydät halvimmat hinnat alueelle Šarja valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Šarja?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Šarja (Dubai Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 7t ja .

Halvimmat lennot kaupungin Šarja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Šarja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Šarja

HALVIN REITTI Helsinki - Šarja

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Šarja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 435 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ŠARJAsyyskuu27% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Šarja lennot maksavat keskimäärin vain 339 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ŠARJA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu79% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Šarja lentojen keskimääräinen hinta on 828 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ŠARJA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu540% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Šarja kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Šarja

Sharja on Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin kuuluva kaupunki Persianlahden rannalla. Sharja on Arabiemiirikuntien kolmanneksi asutuin kaupunki ja sen lounaispuolella sijaitsee Dubai. Lennot Suomesta Sharjaan vievät noin 15 tuntia ja pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, josta seuraava lento on noin kuuden tunnin taival Qatariin, Hamadin Dohassa sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle. Qatarista pääset noin tunnin lennolla jatkamaan perille Sharjan lentokentälle (SHJ). Lentokoneessa vietetty aika on yhteensä siis noin seitsemän tuntia. Kokonaismatkustusajaltaan nopeampi, joskaan ei välttämättä edullisempi, tapa matkustaa Sharjaan on lentää Helsingistä Qatarin Dohaan tai Turkin Istanbuliin, ja ottaa sieltä lento Dubaihin. Dubaista on lyhyehkö taksimatka Sharjaan, joskin matkustusaikaa kannattaa hieman tutkia etukäteen, sillä kaupunkien välillä on joinakin aikoina hurjia ruuhkia. Muualta Suomesta lento Sharjaa sisältää ainakin yhden välilaskun lisää Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yleensä onkin helpompaa tehdä matka jollakin muulla kulkuneuvolla. Esimerkiksi Turusta matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta itse lentomatka suuntaa kohti Qataria.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien Sharjaan vaativat Suomesta lähtiessä vähintään yhden välilaskun. Suorin reitti Sharjaan vie Helsinki-Vantaan lentoasemalta välilaskulla Qatarin Dohaan ja sieltä perille Sharjaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulun lentoasemalta, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä matka alkaa lennolla Helsinki-Vantaalle ja sieltä kohti seuraavaa välietappia. Tutustu momondon sivustolla Sharjaan (SHJ) suuntaaviin lentovaihtoehtoihin ja niiden hintoihin: löydät varmasti itsellesi sopivat vaihtoehdot.

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Šarja kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 339 €. Jos et voi matkustaa syyskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Šarja kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Šarja ovat vielä keskimäärin 387 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin syyskuu.

Dubai Intl lentokenttä, Dubai Al Maktoum lentokenttä, Ras Al Khaimah lentokenttä, Al Ain lentokenttä tai Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Šarja.

Lentojen hinnat kentälle Sharjah lentokenttä ovat keskimäärin 297 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Šarja. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Šarja lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Šarja lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Šarja?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Šarja

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Šarja?

Lentäessäsi kohteeseen Šarja kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Finnair, Qatar Airways tai flydubai. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Qatar Airways lennot kohteeseen Šarja

Qatar Airways liikennöi noin 20 lentoa kohteeseen Šarja normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Qatar Airways tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 315 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Šarja). Käyttäjät ovat arvioineet Qatar Airways 7,9/10 335 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Šarja

Pegasus Airlines lentotarjoukset kohteeseen Šarja ovat alkaen 442 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Pegasus Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Istanbul Sabiha Gokcen on suosituin Pegasus Airlines lähtöpiste kohteen Šarja lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Pegasus Airlines on saanut pistemäärän 7,1/10 110 arvostelujen perusteella.


Šarja ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Šarja lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Šarja keskustaan

Sharjaan matkustaessa lennot laskeutuvat Sharjan lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungin keskustasta itään. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee edullisesti useilla linja-autoilla, joita kulkee ympäri vuorokauden. Ilmastoidut Muwasalat-linjat 14, 15, 88 ja 99 kuljettavat matkustajia kohtuuhintaan lentokentältä kaupunkiin ja toisin päin. Kellonajasta riippuen bussipysäkit vaihtelevat hieman. Päiväsaikaan useat bussit pysähtyvät esimerkiksi suurelle Maliha-kadulle, King Faisal -kadulle ja tietysti keskeiseen Rolla Terminaliin lähellä rantaa. Kaikille linjoille yhtenäistä on, että niillä pääsee Rolla Terminaliin. Lentokentältä matkaat keskustaan luonnollisesti ympäri vuorokauden myös taksin kyydillä, joskin lentokentältä lähtevät taksit veloittavat pienen lisämaksun kaupungin muihin takseihin verrattuna. Taksikyyti on varma ja yksinkertainen ratkaisu, jolla pääsee suoraan esimerkiksi majoitusliikkeen ovelle. Saapuvien lentojen terminaalin edestä voit myös ostaa limusiinikuljetuksen, mikäli haluat panostaa luksukseen. Terminaalissa operoi myös useita paikallisia ja kansainvälisiä autonvuokrausta harjoittavia yrityksiä, joilta voi vuokrata auton omaan käyttöön. Vuokraajalla tulee luonnollisesti olla voimassa oleva ajokortti. Vuokraamista harkitessa kannattaa myös etukäteen tutkia paikallisten yritysten tarjontaa, ohjeistuksia ja vaatimuksia, ettei vastaan tule ikäviä yllätyksiä.


Kohteen Šarja viisumivaatimukset

Sharja on Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin kuuluva kaupunki. Sharjaan matkustettaessa ei Suomen kansalaisen tarvitse hankkia etukäteen viisumia matkaa varten, sillä maahan saavuttaessa heille myönnetään 90 päivää voimassa oleva viisumi. Matkalla mukana on oltava olla passi, jossa on yli kuusi kuukautta voimassaoloaikaa.


Aloita matkan suunnittelu - Šarja


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Šarja

Kun lentosi Sharjaan on laskeutut, pääset vihdoin nauttimaan tuhansia vuosia asutun kaupungin lukuisista nähtävyyksistä. Sharjassa on oiva mahdollisuus nähdä arabialaista kulttuuria, jolle on myös omistettu useita museoita. Islamilaisen sivilisaation museo Sharjah Museum of Islamic Civilization sekä Sharjan taidemuseo kannattaa ilman muuta käydä katsastamassa. Kaupungista löytyy myös varsin pätevä merenkulkumuseo, Arabian niemimaan eläimistöä esittelevä Sharjah Deset Park -eläintarha, Sharjah Aquarium -meriakvaario, arkeologinen museo, tiedemuseo ja monia muita. Turismia lisätäkseen kaupunki on rakentanut vanhaa Sharjan keskustaa kokonaan uusiksi ja keskustan uusi vanhakaupunki onkin hauskaa tutkittavaa muureineen ja basaareineen. Kaupungissa liikkuessa vastaan tulee modernien rakennusten lisäksi lukuisia muita hienoja kohteita. Näistä oivia esimerkkejä ovat esimerkiksi hieno Al Noorin moskeija sekä King Faisal -moskeija. Ulkoiluun eleganteissa maisemissa soveltuu loistavasti esimerkiksi Al Mamzarissa sijaitseva rantakatu ja rannan puisto, sekä keskeiseltä paikalta veden ääreltä löytyvä Al Majaz Waterfront. Lähistöltä löytyvä Al Noor -saari tarjoaa taidetta, lisää kuvauksellisia paikkoja ja ihastuttavan perhostalon. Monen ikäisille soveltuvia kohteita kaupungissa on myös runsain mitoin aina luonnonreservaatista vesipuistoon ja eläintarhasta seikkailupuistoon.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eikö sittenkään Šarja? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Šarja. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Šarja tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Šarja tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Šarja. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.