Etsi halvat lennot Penang

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
lø. 2/12
lø. 9/12

Penang lentotiedot ja trendit

Tutustu Penang lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Penang?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Penang?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Penang?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Penang (Penangin kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 21t 05m ja .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Penang

Miten kauan kestää lentää Penangiin?

Malesian Penang on yksi Malesian suurimmista saarista, ja yhdistää vilkkaan kaupunkielämän rantalomaan sekä luontoon. Suomesta voitlentää Penangiin useasta suuremmasta kaupungista. Matka-aika kaikista kaupungeista on pitkä ja aikaeron takia olet perillä aina seuraavana päivänä. Tampereelta lentoaika on lähempänä yhtä vuorokautta, ja riippuen mitä kautta lennät, voi matkanteko kestää jopa puolitoista vuorokautta. Turusta lähtevien kannattaa ehdottomasti varata Penangin lentotarjoukset jostain muusta kaupungista, sillä Turusta ei pääse Penangiin alle vuorokaudessa. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset kaikista nopeiten ja kätevimmin Penangiin, ja lentoaika on parhaimmillaan alle 15 tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Penangiin?

Valitettavasti Penangiin kaukaisen sijainnin takia ei suoria lentoja ole sinne Suomesta saatavilla. Lennot Penangiin kannattaa varata Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kun lähdet matkaan muilta Suomen lentokentiltä, on lähes poikkeuksetta ensimmäinen vaihto aina Helsingissä. Vaihtoaika lentokentällä voi olla pitkä, joten voi olla ajallisesti kannattavampaa matkustaa junalla suoraan terminaaliin. Helsingistä lähdettäessä tavallisesti ensimmäisenä lentoyhtiönä toimii kotimainen Finnair, joka lentää joko Thaimaan Bangkokiin tai Phuketiin, Singaporeen tai Hong Kongiin. Vaihtoehtoisesti kohteeseen lentää myös Penang Malesia Moskovan kautta, mutta luultavasti aikaa matkustamiseen kuluu paljon enemmän.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Penang?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Penang hintaan 18 €/henkilö, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Penang. Löydät halvimmat hinnat alueelle Penang valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Löytyykö kaupungin Penang lähettyviltä muita lentokenttiä?

Penang kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Alor Setar lentokenttä (86 km Penang keskustasta), Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (121 km Penang keskustasta) tai Ipoh lentokenttä (127 km Penang keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Penang lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 72 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Penangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Penang viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Penangissa?

Kun omistat Suomen passin, et tarvitse erillistä viisumia lentääksesi Malesian Penangiin. Voit oleskella maassa turistina korkeintaan 90 päivää. Sinulla tulee olla voimassa oleva passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkaa ennen. Varmista myös, että passissasi on muutama tyhjä sivu, sillä tarvitset niitä maahantulo- sekä maastapoistumisleimoja varten.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Penang

Mitä voit nähdä ja tehdä Penangissa on?

Koska se on Unescon maailmanperintökohde, Penangin pääkaupunki George Town on kuin elävä museo, joka on täynnä historiallisia rakennuksia ja värikkäitä katuja. Kaduilla näkee paljon katutaidetta, ja sieltä löytyy myös kuuluisan Banksyn monia teoksia. Paras tapa kiertää aluetta on kävellen, ja Penang Heritage Trail -reitti kattaa tärkeimmät nähtävyydet. Penangin kasvitieteellinen puutarha on Penangin ylpeys. Se on yksi Kaakkois-Aasian parhaista kasvitieteellisistä puutarhoista ja ehdoton vierailupaikka Penangissa. Dhammikarama Burman temppeli George Townin Lorong Burmassa perustettiin vuonna 1803. Paikassa on kaunis Buddha-patsas, jolla on valkoiset marmoriset kasvot ja kädet. Lorong Burmassa on myös toivelampi ja burmalaistyylisiä temppelirakennuksia, esimerkiksi Golden Pagoda-kellotorni. Burman temppelin kadun toisella puolella on Wat Chaiyamangalaram, thaimaalainen buddhalainen temppeli. Se on tyyliltään hyvin erilainen ja sieltä löydät usean kymmenen metrin pituisen, kullatun ja makaavan Buddha-patsaan, joka on yksi maailman suurimmista. Temppelin seinä on vuorattu tuhansilla pienillä buddhapatsailla ja kauniilla kullatuilla esineillä. Penangin lelumuseossa on valtava kokoelma elokuvia, sarjakuvasupersankareita ja TV-ohjelmista tuttuja toimintahahmoja ja keräilyesineitä aina Harry Potterista Tähtien sotaan – hauskaa kaiken ikäisille lapsille, sekä tietenkin myös nostalgian takia aikuisille. Batu Ferringhi on toinen Penangin suosituimmista kohteista George Townin jälkeen. Batu Ferringhi koostuu pitkästä ja pehmeästä valkoisesta hiekkarannasta mutkittelevalla Jalan Batu Ferringhi -tiellä, joka on täynnä lukuisia majoitus- ja ruokapaikkoja. Yömarkkinat ovat legendaariset, kun taas Batu Ferringhin vedet ovat suosittuja paikkoja erilaisille vesiurheilumahdollisuuksille kuten vesihiihdolle, purjelautailulle ja surffaukselle.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Penang?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Penang on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Penang nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Penang joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Penang tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Penang?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Penang. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Penang juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Penang niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Penang lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Penang

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.