Lennot Eurooppa Suomi Turku Lontoo lento kohteeseen Turku

Halvat lennot Lontoo - Turku

Meno-paluu
Economy
Lontoo (LON)
Turku (TKU)
la 8.5.
la 15.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Lontoo–Turku

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Lontoo Turku

Paras löydetty hinta533 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Lontoo - Turku viimeisten 72 tunnin aikana on 533 €
Lyhyin lentoaika4h 20mLyhyin lentoaika kohteesta Lontoo kohteeseen Turku on 4h 20m.
Suora lentoEi yhtäänLontoo - Turku ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Lontoo Heathrow’n lentoasema - Turku ja Lontoo Stanstedin lentoasema - Turku.
Lentokentät kohteessa Turku1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

Miten löytää halvimmat lennot Lontoo Turku

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Turku?

syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo - Turku on syyskuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Lontoo - Turku?

lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Turku?

aamulla
Lontoo - Turku lennot ovat noin 53 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin Lontoo - Turku reitti?

Lontoo Stanstedin lentoasema - Turku
Lennä Lontoo Stanstedin lentoasema - Turku ja saat parhaat Lontoo - Turku lentohinnat

Milloin on halvinta varata Lontoo - Turku lento?

39 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo - Turku on noin 39 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Lontoo - Turku: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Lontoo - Turku lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
18. toukokuuta
14:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
4t 20m
1 välilasku
18:25Turku
21. toukokuuta
05:20Turku
26t 35m
2 välilaskua
07:55Lontoo Heathrow’n lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Lontoo - Turku

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Lontoo - Turku, katso tarjouksemme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
20. huhtikuuta
13:30Lontoo Heathrow’n lentoasema
39t 30m
3 välilaskua
05:00Turku

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Lontoo - Turku

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Lontoo-Turku momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 141 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Lontoo - Turku reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Lontoo - Turku lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavalla lentoyhtiöllä voi olla joustava peruutuskäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Turku–Lontoo?

Lennot Turusta Lontooseen liikennöidään aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Kaupunkien välillä ei ainakaan toistaiseksi lennetä suoria reittilentoja. Kätevät yhden vaihdon Turku–Lontoo-lennot saat edullisesti esimerkiksi suomalaisen Finnairin, latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tai skandinaavisen SAS:n lentotarjonnasta. Kaupunkien välillä voi siis lentää sekä halpalentoyhtiöiden että perinteisten lentoyhtiöiden siivin. Esimerkiksi Finnair operoi Turun ja Lontoon välillä kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä reittilentoja on tarjolla useita päivässä. Vertaa lentojen pituuksia ja hintoja tarkasti, sillä lentoajoissa Lontooseen voi olla suuria eroja. Finnairin lentoreitteihin kuuluu aina välilasku Helsinki-Vantaan lentoasemalla. SAS puolestaan tekee välilaskun Tukholmassa ja airBaltic Riiassa.

Lähtö: Miten päästä Turun lentokentälle?

Lennot Turusta Lontooseen starttaavat Turun lentoasemalta. Keskustasta on matkaa lentokentälle noin kahdeksan kilometriä, ja matka on helppo taittaa Turun seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Lentoasemalle kulkee keskustasta bussi numero 1. Se liikennöi sataman ja lentokentän väliä pysähtyen matkan varrella myös ydinkeskustassa. Nouse bussin kyytiin esimerkiksi Linnakadun pysäkiltä. Bussimatkan kesto on noin 20 min ja lipun hinta noin 3 EUR. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilla voit tutustua tarkemmin bussilinjan reittiin ja aikatauluun. Nopean kyydin lentokentälle tarjoaa myös taksi.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lontooseen saapuvat lennot voivat laskeutua kuudelle eri lentoasemalle. Lennot Turusta Lontooseen laskeutuvat pääsääntöisesti kahdelle kentällä: Heathrown lentokentälle (Heathrow Airport), joka on Lontoon suurin lentoasema, tai Lontoo-Gatwickin lentoasemalle (Gatwick Airport). Esimerkiksi Finnair operoi pääsääntöisesti Heathrown lentoasemalle, SAS ja airBaltic puolestaan Gatwickiin. Vaihtolentojen kautta saatat päätyä muillekin Lontoon kentille. Lontoossa sijaitsevat myös London Cityn lentoasema (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasema (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Heathrown lentokentältä kannattaa suunnata keskustaan nopealla Heathrow Express -junalla. Se pysähtyy keskustassa Paddington Stationin asemalle, ja matka-aika keskustaan on noin 15 min. Junalipun hinta on matkustusajasta riippuen noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR). Gatwickin lentoasemalta on matkaa Lontoon keskustaan noin 40 km. Nouse lentoasemalta Gatwick Express -lentokenttäjunaan, jonka matka-aika kaupungin ytimeen on noin 30 min. Matkalipun hinta on noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Jos päädyt Cityn lentoasemalle, nappaa keskustaan kätevä DLR-juna. Myös Stanstedin, Southendin ja Lutonin lentoasemilta helpoin kulkuväline keskustaan on juna.

Kuinka kauan Turku–Lontoo-lento kestää?

Lentoaika Turun ja Lontoon välillä riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla reittilennoilla lentoaika on alkaen noin 4 h 20 min. Lentoreitistä ja välilaskukentällä vietettävästä vaihtoajasta riippuen matkan pituus voi kuitenkin olla reilusti yli viisi tuntia. Vertaa siis erilaisia lentoreittejä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoon jokaisessa vuodenajassa on taikaa. Kaupungin suosituinta matkailusesonkia on kesä, jolloin Lontoota hellivät noin 18–19 °C keskilämpötilat. Monet haluavat tutustua sateistaan tunnettuun Lontooseen kesän lämpiminä kuukausina, joten lentoliput Oulusta Lontooseen ovat yleensä kesällä keskimääräistä kalliimpia. Edullisemmin matkustat, jos lennät nauttimaan Lontoon kauniista keväästä tai tunnelmallisesta syksystä. Säästömatkailijoille parasta aikaa Lontoon reissulle on talvi, tosin suosittuja joululomaviikkoja kannattaa vältellä. Halvat lennot Oulusta Lontooseen on helppo saada esimerkiksi tammi-maaliskuulle tai marraskuulle. Näinä kuukausina myös majoituksen Lontoosta voi saada yleensä esimerkiksi kesäkautta selvästi edullisemmin. Lontoon talvessa on kuitenkin varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Lontoo kuuluu Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan Oulun ja Lontoon väliselle lennolle, sillä Lontooseen voi matkustaa virallisen henkilökortin kanssa. Lontoossa ja muualla Iso-Britanniassa matkustavien kannattaa kuitenkin seurata maan vaatimuksia matkustusasiakirjojen ja viisumiasioiden suhteen.


Vinkkejä Lontooseen

 • Lontoo on valtava metropoli, ja etenkin viikonloppumatkailijoiden ja muiden minilomaa viettävien kannattaa majoittua kaupunkien ytimessä. Vaikka majoituspaikat ovat yleensä edullisempia keskustan ulkopuolella, kannattaa loma-aika käyttää mieluummin nähtävyyksiin tutustumiseen kuin metroverkostossa seikkailuun. Hyviä majoitusalueita keskustan tuntumassa ovat esimerkiksi Westminster, Covent Garden ja South Bank.
 • Mikäli matkustat Lontooseen suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joululomalla tai pääsiäisenä, kannattaa hotelli varata Lontoosta hyvissä ajoin etukäteen. Aikaisella varaajalla on valinnanvaraa myös edullisten majapaikkojen suhteen. Säästömatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että myös moniin nähtävyyksiin voi ostaa ennakkolipun netin kautta. Ennakkoon ostettuna lipun hinta voi olla halvempi kuin paikan päällä kohteessa.
 • Lontoo on kaupunkikohde, mutta etenkin kesäkuukausina aikaa kannata varata kaupungin puistoissa seikkailuun. Pakkaa pikniktarvikkeet mukaan ja suuntaa esimerkiksi Kensington Gardensiin tai St James’s Parkiin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Lontoo–Turku

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Bristol - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 45m
Halvin hinta
176 €
Nottingham - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 15m
Halvin hinta
251 €
Birmingham - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 55m
Halvin hinta
256 €
Birmingham - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 30m
Halvin hinta
346 €
Bristol - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 35m
Halvin hinta
452 €
Exeter - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
33t 15m
Halvin hinta
473 €
Doncaster - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 25m
Halvin hinta
2251 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Lontoo:

Lennot kohteesta Turku:

Lennot Eurooppa Suomi Turku Lontoo lento kohteeseen Turku
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka