Halvat lennot Helsinki Dresden alk. 125 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Dresden lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Dresden

Lyhyin lentoaika

4t 30m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Dresden on 4t 30m.
Helsinki - Dresden ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Dresdenin lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Dresden

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dresden?

Marraskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Dresden on marraskuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Dresden?

Keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Dresden?

Illalla. Helsinki - Dresden lennot ovat noin 47 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Dresden?

Lufthansa. Lufthansa on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Dresden reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Dresden reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Dresden lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Dresden lento?

59 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Dresden on noin 59 päivää ennen lähtöä

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Dresden

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Dresden, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Lufthansa
Lufthansa
22. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
1 välilasku
DRS23:00Dresdenin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
DRS09:10Dresdenin lentoasema
KLM
21. joulukuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
DRS13:30Dresdenin lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Dresden

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Dresden momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
LufthansaHintaalk. 163 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 087 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Dresdenin lentoasema etäisyys lentäen?

  Dresdenin lentoasema on 1228,8 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä?

  joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä lentoa osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dresdenin lentoasema lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Dresdenin lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Dresdenin lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja Dresdenin lentoasemien edut?

Palkittu Helsinki-Vantaan lentoasema kuuluu oman kokoluokkansa parhaisiin eurooppalaisiin lentoasemiin, ja se on vilkas lentoliikenteen solmukohta myös pohjoismaisessa mittapuussa. Helsinki-Vantaan lentoasema on käynyt läpi mittavat muutos- ja laajennustyöt, jotka ovat tehneet siitä viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden. Lentoaseman tilat ovat väljät ja tunnelma harvoin ruuhkainen. Toiminnallisuuden lisäksi Helsinki-Vantaalla on panostettu asiakaskokemukseen, ja se on saanut kiitosta myös siisteydestä ja rauhallisuudesta. Turhat melua aiheuttavat kuulutukset on karsittu pois, ja lentoasemalla on monia rauhallisia paikkoja, joissa voit rentoutua ja virittäytyä matkatunnelmaan. Jos mukanasi on nelijalkaisia perheenjäseniä, voit lähteä matkaan rauhallisin mielin, sillä myös niille on rakennettu oma käymälä Helsinki-Vantaan lentoaseman tiloihin. Lentoa odottaessasi voit tehdä ostoksia taxfree-myymälöissä tai suunnitella matkaa ilmaista WiFiä hyödyntäen. Lentosi saapuu Saksan mittapuussa pienelle Dresdenin lentoasemalle, joka on siisti ja harvoin ruuhkainen. Lentokenttämuodollisuudet sujuvat yleensä nopeasti, eikä niitä varten tarvitse varata lisäaikaa. Pienen kokonsa takia Dresdenin lentoasemalla on rajalliset palvelut, mutta matkatavaroita odottaessasi voit tarkistaa sään ja muut matkavinkit ilmaisen WiFin avulla.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja Dresdenissä?

Lennot Helsingistä Dresdeniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta. Helsingistä matkansa aloittavat voivat matkustaa lentokentälle taksilla, junalla tai bussilla. Taksimatka kaupungin keskustasta kestää keskimäärin vain puoli tuntia, ja Helsingin päärautatieasemalta pääsee lentoasemalle paikallisliikenteen I- ja P-junilla, jotka pysähtyvät myös Myyrmannin ja Tikkurilan asemilla. Lentoasemalle voi matkustaa myös Rautatietorilta lähtevällä Helsingin kaupunkiliikenteen bussilla 615, ja matkansa Itä-Helsingistä aloittavat voivat hypätä bussiin 561 tai 570, joista ensiksi mainittu lähtee Mellunmäestä ja jälkimmäinen Itäkeskuksesta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat lähteä matkaan kotimaan liittymälennolla tai saapua lentoasemalle omalla autolla, junalla tai kaukoliikenteen bussilla. Autoilevia matkustajia varten lentoasemalla on erihintaisia pysäköintimahdollisuuksia, ja kaukaa saapuvat voivat yöpyä ennen matkaa lentokenttähotellissa, josta on kuljetuspalvelu lentoasemalle. Helsinki–Dresden-lento saapuu Dresdenin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee Klotzschen kaupunginosassa keskustan pohjoispuolella. Keskustaan pääsee taksilla tai vuokra-autolla B97-tietä pitkin alle puolessa tunnissa, ja vaihtoehtoisesti matkan voi taittaa myös julkisilla liikennevälineillä. Helpoiten se hoituu S-Bahn S2 -junalla, joka lähtee terminaalin pohjakerroksessa olevalta asemalta ja pysähtyy Dresden Neustadtin ja Dresden Hauptbahnhofin asemilla. Jos määränpääsi sijaitsee Dresdenin vanhassakaupungissa eli Dresden Altstadtissa, kannattaa matkustaa junalla Dresden Mitten asemalle, joka on lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Mitten asemalta pääsee vanhaankaupunkiin myös raitiovaunuilla 1 tai 2.

Mihin kaupunkeihin Dresdenin lentoasemalta pääsee?

Lennot Helsingistä Dresdeniin vievät sinut suoraan Saksin sydämeen Elbejoen laaksoon. Dresdenissä itsessään on paljon nähtävää, mutta sieltä on myös hyvät kulkuyhteydet Saksan muihin merkittäviin kaupunkeihin. Pääkaupunki Berliini on vain noin kahden tunnin juna- tai ajomatkan päässä, ja kulttuurikaupunkina tunnettuun Leipzigiin pääsee A14-tietä pitkin reilussa tunnissa. Dresdenistä voi tehdä päiväretkiä myös läheisiin pikkukaupunkeihin, kuten Meisseniin, jossa voit tutustua posliinin valmistuksen perinteisiin ja vierailla Albrechtsbergin palatsissa. Luonnonystävät voivat vierailla läheisessä Saksin Sveitsin kansallispuistossa ja tutustua sen upeaan luontoon joko patikoiden tai historiallisella Kirnitzschtalin laakson raitiovaunulla. Jos haluat jatkaa matkaasi Saksan rajojen ulkopuolella, voit varata yksisuuntaiset lennot Helsingistä Dresdeniin ja jatkaa matkaasi Tšekin tasavallan puolelle. Sen pääkaupunki Praha on vain reilun kahden tunnin bussi- tai junamatkan päässä Dresdenistä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Dresden -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika1t 55m
Halvin hinta81 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta157 €
Helsinki - München reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta138 €
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta149 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta163 €
Oulu - München reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta178 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta202 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 40m
Halvin hinta193 €
Helsinki - Dortmund reitin lennot
Nopein lentoaika14t 35m
Halvin hinta258 €
Rovaniemi - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika2t 45m
Halvin hinta221 €
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika5t 20m
Halvin hinta182 €
Helsinki - Nürnberg reitin lennot
Nopein lentoaika4t 40m
Halvin hinta183 €

Vastaavia ​​Helsinki - Dresden lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Dresden vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Dresden lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Dresden lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Dresden joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Dresden tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Dresden?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dresden kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Dresden lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Dresden on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dresden

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.