Halvat lennot Helsinki Dresden alk. 45 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Dresden lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Dresden

Paras löydetty hinta

45 €

Lyhyin lentoaika

27t 45m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Dresden

1 lentokenttä
Paras Dresden - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 45 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Dresden on 280 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Dresden on 27t 45m.
Helsinki - Dresden ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Dresdenin lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Dresden: Dresdenin lentoasema (DRS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Dresden

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dresden?

huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Dresden on huhtikuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Dresden?

keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Dresden?

aamulla. Helsinki - Dresden lennot ovat noin 22 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Dresden?

KLM. KLM ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Dresden reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Dresden reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Dresden lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Dresden lento?

59 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Dresden on noin 59 päivää ennen lähtöä

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Dresden

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Dresden lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
DRS11:40Dresdenin lentoasema
23. huhtikuuta
DRS19:30Dresdenin lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. huhtikuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
DRS20:10Dresdenin lentoasema
23. huhtikuuta
DRS02:05Dresdenin lentoasema
5t 35m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
DRS11:40Dresdenin lentoasema
23. huhtikuuta
DRS19:30Dresdenin lentoasema
12t 00m
1 välilasku
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
3 välilaskua
DRS17:00Dresdenin lentoasema
23. huhtikuuta
DRS11:20Dresdenin lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Dresden

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Dresden, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
5. helmikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 30m
1 välilasku
DRS17:10Dresdenin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. helmikuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
2 välilaskua
DRS17:10Dresdenin lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Dresden

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Dresden momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
KLMHintaalk. 80 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
7,5

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

6,7

Viihde

7,0

Ateriat

Arvostelut

1 / 2

Easiness

Etsi KLM lentoja
LufthansaHintaalk. 180 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,2

Koneeseennousu

7,2

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Kaksi lentoa lufthansalla, molemmat myöhässä. Ensimmäisen myöhästymisen takia jatkolento siirtyi seuraavalle päivälle.

Etsi Lufthansa lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Dresdenin lentoasema reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Lufthansa ja KLM. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Lufthansa, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Dresdenin lentoasema etäisyys lentäen?

    Dresdenin lentoasema on 1228,8 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Tavallisesti tämä kestää 5t 55m lentäen normaaleissa olosuhteissa.


Palkittu Helsinki-Vantaan lentoasema kuuluu oman kokoluokkansa parhaisiin eurooppalaisiin lentoasemiin, ja se on vilkas lentoliikenteen solmukohta myös pohjoismaisessa mittapuussa. Helsinki-Vantaan lentoasema on käynyt läpi mittavat muutos- ja laajennustyöt, jotka ovat tehneet siitä viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden. Lentoaseman tilat ovat väljät ja tunnelma harvoin ruuhkainen. Toiminnallisuuden lisäksi Helsinki-Vantaalla on panostettu asiakaskokemukseen, ja se on saanut kiitosta myös siisteydestä ja rauhallisuudesta. Turhat melua aiheuttavat kuulutukset on karsittu pois, ja lentoasemalla on monia rauhallisia paikkoja, joissa voit rentoutua ja virittäytyä matkatunnelmaan. Jos mukanasi on nelijalkaisia perheenjäseniä, voit lähteä matkaan rauhallisin mielin, sillä myös niille on rakennettu oma käymälä Helsinki-Vantaan lentoaseman tiloihin. Lentoa odottaessasi voit tehdä ostoksia taxfree-myymälöissä tai suunnitella matkaa ilmaista WiFiä hyödyntäen. Lentosi saapuu Saksan mittapuussa pienelle Dresdenin lentoasemalle, joka on siisti ja harvoin ruuhkainen. Lentokenttämuodollisuudet sujuvat yleensä nopeasti, eikä niitä varten tarvitse varata lisäaikaa. Pienen kokonsa takia Dresdenin lentoasemalla on rajalliset palvelut, mutta matkatavaroita odottaessasi voit tarkistaa sään ja muut matkavinkit ilmaisen WiFin avulla.


Lennot Helsingistä Dresdeniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta. Helsingistä matkansa aloittavat voivat matkustaa lentokentälle taksilla, junalla tai bussilla. Taksimatka kaupungin keskustasta kestää keskimäärin vain puoli tuntia, ja Helsingin päärautatieasemalta pääsee lentoasemalle paikallisliikenteen I- ja P-junilla, jotka pysähtyvät myös Myyrmannin ja Tikkurilan asemilla. Lentoasemalle voi matkustaa myös Rautatietorilta lähtevällä Helsingin kaupunkiliikenteen bussilla 615, ja matkansa Itä-Helsingistä aloittavat voivat hypätä bussiin 561 tai 570, joista ensiksi mainittu lähtee Mellunmäestä ja jälkimmäinen Itäkeskuksesta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat lähteä matkaan kotimaan liittymälennolla tai saapua lentoasemalle omalla autolla, junalla tai kaukoliikenteen bussilla. Autoilevia matkustajia varten lentoasemalla on erihintaisia pysäköintimahdollisuuksia, ja kaukaa saapuvat voivat yöpyä ennen matkaa lentokenttähotellissa, josta on kuljetuspalvelu lentoasemalle. Helsinki–Dresden-lento saapuu Dresdenin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee Klotzschen kaupunginosassa keskustan pohjoispuolella. Keskustaan pääsee taksilla tai vuokra-autolla B97-tietä pitkin alle puolessa tunnissa, ja vaihtoehtoisesti matkan voi taittaa myös julkisilla liikennevälineillä. Helpoiten se hoituu S-Bahn S2 -junalla, joka lähtee terminaalin pohjakerroksessa olevalta asemalta ja pysähtyy Dresden Neustadtin ja Dresden Hauptbahnhofin asemilla. Jos määränpääsi sijaitsee Dresdenin vanhassakaupungissa eli Dresden Altstadtissa, kannattaa matkustaa junalla Dresden Mitten asemalle, joka on lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Mitten asemalta pääsee vanhaankaupunkiin myös raitiovaunuilla 1 tai 2.

Lennot Helsingistä Dresdeniin vievät sinut suoraan Saksin sydämeen Elbejoen laaksoon. Dresdenissä itsessään on paljon nähtävää, mutta sieltä on myös hyvät kulkuyhteydet Saksan muihin merkittäviin kaupunkeihin. Pääkaupunki Berliini on vain noin kahden tunnin juna- tai ajomatkan päässä, ja kulttuurikaupunkina tunnettuun Leipzigiin pääsee A14-tietä pitkin reilussa tunnissa. Dresdenistä voi tehdä päiväretkiä myös läheisiin pikkukaupunkeihin, kuten Meisseniin, jossa voit tutustua posliinin valmistuksen perinteisiin ja vierailla Albrechtsbergin palatsissa. Luonnonystävät voivat vierailla läheisessä Saksin Sveitsin kansallispuistossa ja tutustua sen upeaan luontoon joko patikoiden tai historiallisella Kirnitzschtalin laakson raitiovaunulla. Jos haluat jatkaa matkaasi Saksan rajojen ulkopuolella, voit varata yksisuuntaiset lennot Helsingistä Dresdeniin ja jatkaa matkaasi Tšekin tasavallan puolelle. Sen pääkaupunki Praha on vain reilun kahden tunnin bussi- tai junamatkan päässä Dresdenistä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Dresden -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta118 €
Helsinki - München reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta132 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta171 €
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta124 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika7t 20m
Halvin hinta192 €
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta188 €
Helsinki - Bremen reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta178 €
Helsinki - Leipzig reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta266 €
Turku - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta175 €
Helsinki - Hannover reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta212 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta166 €

Vastaavia ​​Helsinki - Dresden lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Dresden vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Dresden lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Dresden tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dresden kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Dresden on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.