Lennot Eurooppa Saksa Hannover Helsinki lento kohteeseen Hannover

Halvat lennot Helsinki - Hannover

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Hannover (HAJ)
la 27.3.
la 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Hannover

<p>Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Hannover</p>
Paras löydetty hinta142 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Hannover viimeisten 72 tunnin aikana on 142 €
Lyhyin lentoaika12h 5mLyhyin lentoaika Helsinki Hannover on 12h 5m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Hannover ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover.
Lentokentät kohteessa Hannover1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Hannover: Hannover (HAJ)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Hannover

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Hannover?

maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Hannover on maaliskuu ja kallein syyskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Hannover?

maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Hannover?

keskipäivällä
Helsinki - Hannover lennot ovat noin 16 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Hannover?

Air France
Air France, KLM ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Hannover reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Hannover reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover ja saat parhaat Helsinki - Hannover lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
HAJ
Hannover

Milloin on halvinta varata Helsinki - Hannover lento?

54 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Hannover on noin 54 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Hannover: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Hannover lennot vaihtamalla välilehteä
SAS
21. huhtikuuta
13:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
2 välilaskua
19:05
Hannover
25. huhtikuuta
14:50
Hannover
4t 55m
1 välilasku
19:45
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
21. huhtikuuta
13:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
2 välilaskua
19:05
Hannover
25. huhtikuuta
14:50
Hannover
4t 55m
1 välilasku
19:45
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. maaliskuuta
09:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
14:45
Hannover
18. huhtikuuta
02:15
Hannover
6t 00m
1 välilasku
08:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Hannover

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Hannover, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
5. maaliskuuta
13:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
06:15
Hannover
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
12:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
06:05
Hannover
Useita lentoyhtiöitä
4. maaliskuuta
11:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
10:00
Hannover

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Hannover

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Hannover momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
SAS
Hintaalk. 117 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
KLM
Hintaalk. 124 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Lufthansa
Hintaalk. 126 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Finnair
Hintaalk. 146 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Hannover, kuten Finnair, Lufthansa ja KLM ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Hannover?

Helsingin ja Saksan Hannoverin välillä operoidaan sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Suorat lennot Helsingistä Hannoveriin tarjoaa suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö lentää kaupunkien välillä noin viisi kertaa viikossa. Kätevät yhden välilaskun Helsinki–Hannover-lennot voit saada esimerkiksi saksalaisen Lufthansan, hollantilaisen KLM:n ja turkkilaisen Turkish Airlinesin lentovalikoimista. Lentovalikoima on kattava, ja Helsinki-Vantaalta Hannoveriin lennetään useita käteviä päivittäisiä lentoja. Hannoverin lentoja operoivat pääasiassa perinteiset eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaa lentoaikoja tarkasti, sillä matka-ajoissa Hannoveriin voi olla suuria eroja. Hannoveriin lennetään myös kahden välilaskun lentoja, joita operoi muun muassa skandinaavinen SAS.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Hannoveriin lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin lentoasema, ja se sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Pääset lentoasemalle edullisesti joukkoliikennevälineillä. Voit ottaa Helsinki-Vantaalle myös taksin tai suunnata kentälle omalla autolla. Lennoille lähteville on lentokentän alueella pitkäaikaisparkkeeraukseen tarkoitettuja parkkialueita. Juna on edullinen ja nopea tapa matkata Helsingin keskustasta lentoasemalle. Lähijunat I ja P kulkevat lentoasemalle Helsingin rautatieasemalta. Matka-aika on noin 30 min, ja matkalippujen hinnat vaihtelevat noin 4,20–5,50 EUR välillä. Samalla hinnalla pääset lentoasemalle Helsingin keskustasta myös HSL:n seutuliikenteen busseilla, muun muassa linjoilla 415, 615 ja 617. Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kulkee lisäksi Finnairin lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Sen matka-aika on alkaen noin 30 min ja lippujen hinta noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Hannoverissa?

Lennot Helsingistä Hannoveriin laskeutuvat Hannoverin kansainväliselle lentokentälle (Flughafen Hannover-Langenhagen). Lentoasemalta on matkaa Hannoverin ydinkeskustaan noin 11 km. Vaivattomimmin pääset lentokentältä keskustaan junalla. Hannoverin keskustaan, Hannover Hauptbahnhof -juna-asemalle, operoi S-Bahn-junan linja S5. Junamatka keskustaan kestää vain noin 15 min, ja junalipun hinta on noin 3,50 EUR. Junia kulkee noin 30 min välein, ja ne liikennöivät noin kello 04.00–01.30 välillä. Pääset Hannoverin keskustaan kätevästi myös taksilla.

Kuinka kauan Helsinki–Hannover-lento kestää?

Lennot Helsingistä Hannoveriin vaihtelevat kestoltaan sen mukaan, minkä lentoreitin saksalaiskaupunkiin valitset. Suorilla lennoilla lentoaika Hannoveriin on vain noin kaksi tuntia, eli suorat lennot Helsinki-Vantaalta Ala-Saksissa sijaitsevaan Hannoveriin ovat nopeita ja vaivattomia. Mikäli haluat lentää Hannoveriin yhden vaihtokentän kautta, matka-aika on alkaen noin 4 h 20 min. Selvästi pidempiäkin lentoreittejä on kuitenkin tarjolla, joten vertaa matka-aikoja ennen lennon varausta.

Milloin on paras aika matkustaa Hannoveriin?

Hannoverin suosituin matkailusesonki on kaunis kesä, jolloin lämpötilat kipuavat kaupungissa yli 20 °C ja sateet ovat vähäisempiä kuin muina vuodenaikoina. Kesäkuukausien hyvät säät houkuttelevat nauttimaan Hannoverin katuelämästä ja puistoista. Toisaalta kesä on Hannoverin kalleinta matkailuaikaa. Hotellit ja lentoliput Helsingistä Hannoveriin ovat kesäkuusta elokuuhun keskimääräistä kalliimpia. Säiden puolesta kevät ja syksy ovat mukavan leppoisaa matkailuaikaa. Samalla pääset nauttimaan kesäkuukautta halvemmista lentohinnoista. Talvella säät Hannoverissa ovat viileät. Vaikka Keski-Euroopan talvi on leudompi kuin Suomessa, voivat lämpötilat tippua kaupungissa 0 °C tuntumaan. Yli puolen miljoonan asukkaan kaupunki tarjoaa kuitenkin nähtävää myös koleille päiville, joten talven halvat lennot Helsingistä Hannoveriin kannattaa hyödyntää.

Tarvitaanko Hannoveriin passia/viisumia?

Hannover sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueelle, joten et tarvitse kaupunkiin viisumia. Passin voit halutessasi jättää kotiin, mutta ota siinä tapauksessa Helsinki–Hannover-lennolle mukaan virallinen henkilökortti. Joko passi tai henkilökortti on pidettävä mukana Saksan matkoilla.


Vinkkejä Hannoveriin

 • Hannoverissa julkisen liikenteen käyttö on helppoa, sillä sekä busseissa että raitiovaunuissa käy sama yleislippu. Matkalipun hinta riippuu Hannoverissa siitä, kuinka monelle vyöhykkeelle sen ostat. Vyöhykkeitä on kolme, ja matkalippu maksaa alkaen noin 2,60 EUR. Service Centre City kaupungin keskustassa palvelee matkailijoita ja antaa lisätietoa joukkoliikenteestä. Samasta paikasta saat halutessasi myös matkaliput.
 • Jos haluat tutustua Hannoveriin nähtävyyksiin mahdollisimman laajalti, Hannover Card -turistikortti on hyvä hankinta. Kortilla voi hyödyntää julkista liikennettä. Hannover Cardilla saat alennusta myös kaupungin museoista ja muista nähtävyyksistä sekä kaupungissa kiertävistä turistibusseista. Kortin hinta yhdeksi päiväksi on noin 10 EUR ja kahdeksi päiväksi noin 16 EUR.
 • Varaa lomastasi päivä tai pari Hannoveriin ympäristöön tutustumista varten. Kaupungin tuntumassa on monia hyviä päiväretkikohteita. Vieraile esimerkiksi upeassa Marienburgin linnassa (Schloss Marienburg), joka sijaitsee noin 20 km:n päässä Hannoverista. Patikointiharrastajien kannattaa suunnata läheiselle Deisterin alueelle. Hannoverin seudulla on hyvät joukkoliikenneyhteydet, mutta kätevimmin liikut alueella vuokra-autolla.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Hannover

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
84 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 35m
Halvin hinta
131 €
Turku - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 50m
Halvin hinta
137 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
145 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
176 €
Helsinki - Dortmund reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 45m
Halvin hinta
181 €
Helsinki - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
182 €
Tampere - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 45m
Halvin hinta
227 €
Helsinki - Dresden reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
237 €
Oulu - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
242 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 45m
Halvin hinta
251 €
Rovaniemi - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 45m
Halvin hinta
296 €
Tampere - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 20m
Halvin hinta
307 €
Tampere - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 05m
Halvin hinta
323 €
Kajaani - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
344 €
Kittilä - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 55m
Halvin hinta
521 €
Oulu - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 30m
Halvin hinta
534 €
Vaasa - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 05m
Halvin hinta
628 €
Kajaani - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 05m
Halvin hinta
762 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Hannover:

Lennot Eurooppa Saksa Hannover Helsinki lento kohteeseen Hannover
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka