Halvat lennot Kapkaupunki

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Kapkaupunki (CPT)
pe 7.8.
pe 14.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kapkaupunki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kapkaupunki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Kapkaupunkiin?

Etelä-Afrikan Kapkaupunki on varsinkin luonnon ystäville loppumaton aarreaitta. Suurkaupunki tarjoaa valtavasti koettavaa myös kaupunkikulttuurin saralla. Vaikka Kapkaupungissa on selkeät vuodenajat ja vaihteleva ilmasto, kohde on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden. Alueelle suuntautuva turismi ei nimittäin keskity auringonpalvontaan vaan luontoaktiviteetteihin, patikointiin, pyöräilyyn, kulttuuriin, historiaan – ja toki myös shoppailuun ja hyvään ruokaan.

Kapkaupungissa vuodenajat menevät päinvastoin kuin Suomessa. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi. Se tarkoittaa noin 7–17 asteen lämpötiloja ja normaalia runsaampia sateita. Lämmin ja kuiva kesä on puolestaan käynnissä Suomen ydintalven aikaan, tammikuusta maaliskuulle. Tuolloin lämpötilat kohoavat keskimäärin noin 27 asteeseen. Kapkaupungin suosituin matkailukuukausi on joulukuu, jolloin hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi.

Halvat lennot Kapkaupunkiin voi saada varsinkin touko-kesäkuulle; mutta usein myös syksylle. Jos suunnittelet kesälomamatkaa kaupunkiin, kannattaa edulliset lentoliput ostaa mieluiten heti alkukesäksi. Rajallisella budjetilla matkustavalle kevät on hyvää matkustusaikaa myös matkailupalveluiden hintojen puolesta. Lennot ja majoituksen voi kummatkin saada kevätkuukausille hyvinkin halvalla.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 477 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Kapkaupunki ovat vielä keskimäärin 515 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kapkaupunki?

Paras aika varata lento kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi on 35 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 616 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 372 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kapkaupunki kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 545 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 625 € lentohinnan reitille Suomi - Kapkaupunki.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kapkaupunki ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kapkaupunki iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 580 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 611 €. Lennot kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kapkaupunki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kapkaupunki
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
13. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
22t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
1 välilasku
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
13. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
20t 35m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
13. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
17t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 30m
1 välilasku
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
12. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
16t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Emirates
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
13. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
27t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Ethiopian Air
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
2 välilaskua
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
13. marraskuuta
CPT
Kapkaupunki Cape Town Intl
22t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kapkaupunkiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kapkaupunki

Helsingistä Kapkaupunkiin ei ole ainakaan toistaiseksi tarjolla suoria lentoja, mutta vaihtokenttien kautta vaihtoehtoja on monia. Yhden vaihdon reittejä on hyvä valikoima. Jos kahden vaihdon lennot ovat harkittavissa, on halvat lennot Kapkaupunkiin jo kohtuullisen helppo löytää. Hyvät lentoyhteydet Etelä-Afrikan kaupunkiin tarjoavat muun muassa turkkilainen Turkish Airlines, etiopialainen Ethiopian Airlines, alankomaalainen KLM ja ranskalainen Air France. Lentoaika Helsingistä Kapkaupunkiin on normaalisti noin 16 tunnista ylöspäin. Reitistä riippuen matkaan voi mennä pidempäänkin, joten lentoyhteydet kannattaa valita huolella. Mikäli lentomatkasi etapeilla liikennöi useampi lentoyhtiö, muista tarkistaa matkatavararajoitukset kunkin lentoyhtiön kohdalta erikseen. Rajoituksissa voi olla isojakin eroja.


Miten pääsen lentokentältä Kapkaupungin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kapkaupunki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema, Capetown International Airport, ottaa vastaan kaikki halvat lennot Kapkaupunkiin. Myös Helsinki-Vantaalta lähteneet lennot suuntaavat aina tälle kentälle. Lentoasemalta on matkaa Kapkaupungin kaupunkialueelle noin 20 km. Ainoa julkinen liikenneyhteys kentältä keskustaan on MyCiTi shuttle -pikabussi. Sen päätepiste Kapkaupungin keskustassa on Civic Centre -bussiasema, joka sijaitsee Hertzog Boulevard -kadulla. Busseja lähtee lentokentältä päivittäin noin 20 minuutin välein. Aamulla bussiliikenne alkaa noin kello 4.30–5.00 päivästä riippuen. Viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 21.30–22.00. Matkan hinta riippuu kuljettavasta välimatkasta ja matkustusajankohdasta. Vilkkaimpina matkailusesonkeina hinnat nousevat, mutta normaalisti matka päätepysäkille asti maksaa enimmillään noin 97 randia. Matkat ladataan Myconnect-kortille, jonka voi hankkia MyCiTi-asemien lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Alle 4-vuotiaat lapset saavat matkustaa busseissa ilmaiseksi.


Liikkuminen Kapkaupungissa?

Kapkaupunki on kooltaan sen verran suuri, että monet matkailijat turvautuvat kaupungissa joukkoliikenteeseen. Paikallisissa joukkoliikennevälineissä kannattaa ottaa huomioon turvallisuus. Esimerkiksi busseissa ei kannata seikkailla enää pimeän tultua. Aamun tunneista noin iltakuuteen niitä voi käyttää turvallisesti. Monien matkailijoiden suosiossa ovat MyCiTi-pikabussit. Myös Golden Arrow Buses -linja-autot kuljettavat kaupungin sisällä todella edullisesti. Matkojen hinnat pyörivät noin 10–15 randin tuntumassa kaupungin sisäisessä liikenteessä. Kiertoajeluja kaupungissa tarjoaa The City Sightseeing Bus. Kierrosten hinnat alkavat 180 randista.

Tyypillisiä kulkuvälineitä Kapkaupungissa ovat myös minibussit, joiden kyytiin voit hypätä missä tahansa niiden reitin varrella. Pysäytä minibussi ja tiedustele hintaa suoraan kuljettajalta. Mukana on hyvä olla pientä rahaa. Minibussit ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, mutta koska niiden ajotyyli tunnetaan hurjana, monet matkailijat välttelevät niitä. Hinta on halpa, vain noin 5 randia. Kapkaupungin Adderley Streetillä on kaupungin keskusjuna-asema. Junilla pääseekin helposti retkille kaupungin ulkopuolelle.


Tarvitaanko Kapkaupunkiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaisena et yleensä tarvitse viisumia lomamatkalle Kapkaupunkiin. Viisumivapaasti oleskelu Etelä-Afrikassa saa kestää enimmillään 90 vuorokautta. Jos matkasi on tätä pidempi, tarvitset mahdollisesti viisumin. Maan viisumiasioista antaa lisätietoa Etelä-Afrikan suurlähetystö Helsingissä. Muista ottaa mukaan Kapkaupunkiin tietenkin myös passi. Etelä-Afrikan kohteisiin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä 30 päivää paluupäivämäärän jälkeenkin. Kaikista matkustusasiakirjoista, esimerkiksi passista, on hyvä ottaa kopio. Skannattuna se on helppo tallettaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Kopiosta on suuri apu, jos alkuperäinen passi häviää.


Lentolippu varattuna kohteeseen Kapkaupunki? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Kapkaupunkiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kapkaupunkiin myydään yleensä keväälle, alkukesälle ja syksylle. Vertaa lentojen hintoja näinä kuukausina ja valitse omaan aikatauluusi parhaiten sopivat lennot. Yleensä edullisimmat lennot myydään tiistaipäiville. Jos haluat matkustaa vilkkaimpaan sesonkiaikaan, eli loppukesästä tai jouluna, voi halpojakin lentoja löytää lentotarjousten kautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, ovat majoituspalvelut silti sesonkiaikana normaalia arvokkaampia.

Kiinnostavatko Kapkaupungin nähtävyydet?

Hyväntoivonniemi on Kapkaupungin tunnetuin vierailukohde. Sen kärjessä sijaitseva Cape Point kutsuu varsinkin patikoinnin ystäviä. Alueen kuuluisiin luontokohteisiin kuuluu myös vaikuttava Pöytävuori, Table Mountain.

Mitä mukaan matkalle Kapkaupunkiin?

Kapkaupunkiin matkustavan on varauduttava vuodenaikojen vaihteluihin. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi, joka voi olla viileä. Myös sateenvarjo on usein tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kapkaupungissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnoista Kapkaupungissa saat parhaiten tiedon omalta operaattoriltasi. Paikan päällä tarjolla on erilaisia prepaid-liittymiä, jotka ovatkin usein edullisin vaihtoehto.

Onko Kapkaupungissa turvallista?

Turvallisuuskysymykset on otettava Kapkaupungissa liikuttaessa huomioon, maalaisjärjen käyttö on tarpeen. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää, eikä kaikille alueille ole suositeltavaa mennä päivälläkään. Arvoesineitä ei kannata kantaa turhaan mukana.

Voiko Kapkaupungissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä ei voi Etelä-Afrikassa juoda, eli käytä Kapkaupungissa aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kapkaupungissa?

Etelä-Afrikassa on tapana jättää tippi. Esimerkiksi ravintolassa sopiva juomaraha on noin 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Kapkaupungin hintataso?

Hintataso on usein hieman edullisempi kuin Suomessa, mutta matkailupalveluissa hintaerot ovat suuret. Esimerkiksi majoituspaikkoja on tarjolla laajalla hintaskaalalla.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Afrikka?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kapkaupunki?

Suora välimatka on noin 10500 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka