Halvat lennot Kapkaupunki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Kapkaupunki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kapkaupunki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kapkaupunki

HALVIN REITTI Helsinki - Kapkaupunki

Helsinki (HEL) - Kapkaupunki (CPT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kapkaupunki kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kapkaupunki Cape Town Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 584 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAPKAUPUNKIelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Kapkaupunki lennot maksavat keskimäärin vain 450 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAPKAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu46% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kapkaupunki lentojen keskimääräinen hinta on 852 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAPKAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu534% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kapkaupunki kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kapkaupunki?

Etelä-Afrikan Kapkaupunki on varsinkin luonnon ystäville loppumaton aarreaitta. Suurkaupunki tarjoaa valtavasti koettavaa myös kaupunkikulttuurin saralla. Vaikka Kapkaupungissa on selkeät vuodenajat ja vaihteleva ilmasto, kohde on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden. Alueelle suuntautuva turismi ei nimittäin keskity auringonpalvontaan vaan luontoaktiviteetteihin, patikointiin, pyöräilyyn, kulttuuriin, historiaan – ja toki myös shoppailuun ja hyvään ruokaan.

Kapkaupungissa vuodenajat menevät päinvastoin kuin Suomessa. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi. Se tarkoittaa noin 7–17 asteen lämpötiloja ja normaalia runsaampia sateita. Lämmin ja kuiva kesä on puolestaan käynnissä Suomen ydintalven aikaan, tammikuusta maaliskuulle. Tuolloin lämpötilat kohoavat keskimäärin noin 27 asteeseen. Kapkaupungin suosituin matkailukuukausi on joulukuu, jolloin hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi.

Halvat lennot Kapkaupunkiin voi saada varsinkin touko-kesäkuulle; mutta usein myös syksylle. Jos suunnittelet kesälomamatkaa kaupunkiin, kannattaa edulliset lentoliput ostaa mieluiten heti alkukesäksi. Rajallisella budjetilla matkustavalle kevät on hyvää matkustusaikaa myös matkailupalveluiden hintojen puolesta. Lennot ja majoituksen voi kummatkin saada kevätkuukausille hyvinkin halvalla.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

  Jos et pysty lentämään kohteeseen Kapkaupunki elokuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kapkaupunki reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 455 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kapkaupunki?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kapkaupunki on 40 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 584 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kapkaupunki jopa niin halpaan hintaan kuin 382 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kapkaupunki kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 564 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä keskiviikko, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 642 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kapkaupunki.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Kapkaupunki on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 564 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 621 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kapkaupunki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kapkaupunki
Useita lentoyhtiöitä
16. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
CPT17:25Kapkaupunki Cape Town Intl
12. joulukuuta
CPT19:40Kapkaupunki Cape Town Intl
15t 45m
1 välilasku
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. helmikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
CPT17:30Kapkaupunki Cape Town Intl
19. maaliskuuta
CPT20:20Kapkaupunki Cape Town Intl
23t 35m
1 välilasku
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
16. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
CPT17:30Kapkaupunki Cape Town Intl
12. joulukuuta
CPT19:40Kapkaupunki Cape Town Intl
36t 30m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
CPT17:30Kapkaupunki Cape Town Intl
19. maaliskuuta
CPT20:20Kapkaupunki Cape Town Intl
24t 25m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
11. helmikuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
53t 05m
2 välilaskua
CPT17:30Kapkaupunki Cape Town Intl
19. maaliskuuta
CPT20:20Kapkaupunki Cape Town Intl
24t 25m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 00m
2 välilaskua
CPT17:25Kapkaupunki Cape Town Intl
12. joulukuuta
CPT19:40Kapkaupunki Cape Town Intl
23t 15m
2 välilaskua
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kapkaupunki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kapkaupunki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Emirates ja Qatar Airways
Useita lentoyhtiöitä
27. lokakuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 45m
3 välilaskua
CPT07:20Kapkaupunki Cape Town Intl
Qatar Airways
27. lokakuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
1 välilasku
CPT07:40Kapkaupunki Cape Town Intl
Useita lentoyhtiöitä
27. lokakuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 25m
2 välilaskua
CPT07:20Kapkaupunki Cape Town Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kapkaupunki?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kapkaupunki
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kapkaupunki?

  Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM ja Finnair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kapkaupunki rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kapkaupunki näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Kapkaupunki ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kapkaupunki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema, Capetown International Airport, ottaa vastaan kaikki halvat lennot Kapkaupunkiin. Myös Helsinki-Vantaalta lähteneet lennot suuntaavat aina tälle kentälle. Lentoasemalta on matkaa Kapkaupungin kaupunkialueelle noin 20 km. Ainoa julkinen liikenneyhteys kentältä keskustaan on MyCiTi shuttle -pikabussi. Sen päätepiste Kapkaupungin keskustassa on Civic Centre -bussiasema, joka sijaitsee Hertzog Boulevard -kadulla. Busseja lähtee lentokentältä päivittäin noin 20 minuutin välein. Aamulla bussiliikenne alkaa noin kello 4.30–5.00 päivästä riippuen. Viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 21.30–22.00. Matkan hinta riippuu kuljettavasta välimatkasta ja matkustusajankohdasta. Vilkkaimpina matkailusesonkeina hinnat nousevat, mutta normaalisti matka päätepysäkille asti maksaa enimmillään noin 97 randia. Matkat ladataan Myconnect-kortille, jonka voi hankkia MyCiTi-asemien lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Alle 4-vuotiaat lapset saavat matkustaa busseissa ilmaiseksi.


Kapkaupunki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kapkaupunki
Helsinki - Kapkaupunki reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 30m
Halvin hinta437 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kapkaupunki

Kapkaupunki on kooltaan sen verran suuri, että monet matkailijat turvautuvat kaupungissa joukkoliikenteeseen. Paikallisissa joukkoliikennevälineissä kannattaa ottaa huomioon turvallisuus. Esimerkiksi busseissa ei kannata seikkailla enää pimeän tultua. Aamun tunneista noin iltakuuteen niitä voi käyttää turvallisesti. Monien matkailijoiden suosiossa ovat MyCiTi-pikabussit. Myös Golden Arrow Buses -linja-autot kuljettavat kaupungin sisällä todella edullisesti. Matkojen hinnat pyörivät noin 10–15 randin tuntumassa kaupungin sisäisessä liikenteessä. Kiertoajeluja kaupungissa tarjoaa The City Sightseeing Bus. Kierrosten hinnat alkavat 180 randista.

Tyypillisiä kulkuvälineitä Kapkaupungissa ovat myös minibussit, joiden kyytiin voit hypätä missä tahansa niiden reitin varrella. Pysäytä minibussi ja tiedustele hintaa suoraan kuljettajalta. Mukana on hyvä olla pientä rahaa. Minibussit ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, mutta koska niiden ajotyyli tunnetaan hurjana, monet matkailijat välttelevät niitä. Hinta on halpa, vain noin 5 randia. Kapkaupungin Adderley Streetillä on kaupungin keskusjuna-asema. Junilla pääseekin helposti retkille kaupungin ulkopuolelle.


Kohteen Kapkaupunki viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena et yleensä tarvitse viisumia lomamatkalle Kapkaupunkiin. Viisumivapaasti oleskelu Etelä-Afrikassa saa kestää enimmillään 90 vuorokautta. Jos matkasi on tätä pidempi, tarvitset mahdollisesti viisumin. Maan viisumiasioista antaa lisätietoa Etelä-Afrikan suurlähetystö Helsingissä. Muista ottaa mukaan Kapkaupunkiin tietenkin myös passi. Etelä-Afrikan kohteisiin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä 30 päivää paluupäivämäärän jälkeenkin. Kaikista matkustusasiakirjoista, esimerkiksi passista, on hyvä ottaa kopio. Skannattuna se on helppo tallettaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Kopiosta on suuri apu, jos alkuperäinen passi häviää.


Aloita matkan suunnittelu - Kapkaupunki


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Kapkaupunki

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kapkaupunkiin myydään yleensä keväälle, alkukesälle ja syksylle. Vertaa lentojen hintoja näinä kuukausina ja valitse omaan aikatauluusi parhaiten sopivat lennot. Yleensä edullisimmat lennot myydään tiistaipäiville. Jos haluat matkustaa vilkkaimpaan sesonkiaikaan, eli loppukesästä tai jouluna, voi halpojakin lentoja löytää lentotarjousten kautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, ovat majoituspalvelut silti sesonkiaikana normaalia arvokkaampia.

Kiinnostavatko Kapkaupungin nähtävyydet?

Hyväntoivonniemi on Kapkaupungin tunnetuin vierailukohde. Sen kärjessä sijaitseva Cape Point kutsuu varsinkin patikoinnin ystäviä. Alueen kuuluisiin luontokohteisiin kuuluu myös vaikuttava Pöytävuori, Table Mountain.

Mitä mukaan matkalle Kapkaupunkiin?

Kapkaupunkiin matkustavan on varauduttava vuodenaikojen vaihteluihin. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi, joka voi olla viileä. Myös sateenvarjo on usein tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kapkaupungissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnoista Kapkaupungissa saat parhaiten tiedon omalta operaattoriltasi. Paikan päällä tarjolla on erilaisia prepaid-liittymiä, jotka ovatkin usein edullisin vaihtoehto.

Onko Kapkaupungissa turvallista?

Turvallisuuskysymykset on otettava Kapkaupungissa liikuttaessa huomioon, maalaisjärjen käyttö on tarpeen. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää, eikä kaikille alueille ole suositeltavaa mennä päivälläkään. Arvoesineitä ei kannata kantaa turhaan mukana.

Voiko Kapkaupungissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä ei voi Etelä-Afrikassa juoda, eli käytä Kapkaupungissa aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kapkaupungissa?

Etelä-Afrikassa on tapana jättää tippi. Esimerkiksi ravintolassa sopiva juomaraha on noin 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Kapkaupungin hintataso?

Hintataso on usein hieman edullisempi kuin Suomessa, mutta matkailupalveluissa hintaerot ovat suuret. Esimerkiksi majoituspaikkoja on tarjolla laajalla hintaskaalalla.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Afrikka?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kapkaupunki?

Suora välimatka on noin 10500 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Afrikka

Eikö sittenkään Kapkaupunki? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Afrikka