Etsi halvat lennot Kapkaupunki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/10
ti 11/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kapkaupunki

Yhteenveto Kapkaupunki lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

522 €

Halvin meno-paluulennon hinta

430 €

Nopein lentoaika

18t 45m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 522 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kapkaupunki Cape Town Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 430 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kapkaupunki Cape Town Intl).
Nopein lento kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Suomi kestää 18t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kapkaupunki Cape Town Intl).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kapkaupunki mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja Air France.

Kapkaupunki lentotiedot ja trendit

Tutustu Kapkaupunki lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Kapkaupunki lokakuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kapkaupunki reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 530 €.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kapkaupunki kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 617 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 744 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kapkaupunki.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kapkaupunki?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Kapkaupunki on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 641 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 750 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kapkaupunki?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kapkaupunki lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Kapkaupunki Cape Town Intl lento kestää keskimäärin 17t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Kapkaupunki Cape Town Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kapkaupunki?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kapkaupunki on 52 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 720 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kapkaupunki jopa niin halpaan hintaan kuin 607 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kapkaupunki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kapkaupunki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kapkaupunki

HALVIN REITTI Helsinki - Kapkaupunki

Helsinki (HEL) - Kapkaupunki (CPT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kapkaupunki kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kapkaupunki Cape Town Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 720 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAPKAUPUNKIlokakuu27% halvempilokakuu aikana Helsinki - Kapkaupunki lennot maksavat keskimäärin vain 527 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAPKAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu50% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kapkaupunki lentojen keskimääräinen hinta on 1078 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAPKAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kapkaupunki kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kapkaupunki

Etelä-Afrikan Kapkaupunki on varsinkin luonnon ystäville loppumaton aarreaitta. Suurkaupunki tarjoaa valtavasti koettavaa myös kaupunkikulttuurin saralla. Vaikka Kapkaupungissa on selkeät vuodenajat ja vaihteleva ilmasto, kohde on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden. Alueelle suuntautuva turismi ei nimittäin keskity auringonpalvontaan vaan luontoaktiviteetteihin, patikointiin, pyöräilyyn, kulttuuriin, historiaan – ja toki myös shoppailuun ja hyvään ruokaan.

Kapkaupungissa vuodenajat menevät päinvastoin kuin Suomessa. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi. Se tarkoittaa noin 7–17 asteen lämpötiloja ja normaalia runsaampia sateita. Lämmin ja kuiva kesä on puolestaan käynnissä Suomen ydintalven aikaan, tammikuusta maaliskuulle. Tuolloin lämpötilat kohoavat keskimäärin noin 27 asteeseen. Kapkaupungin suosituin matkailukuukausi on joulukuu, jolloin hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi.

Halvat lennot Kapkaupunkiin voi saada varsinkin touko-kesäkuulle; mutta usein myös syksylle. Jos suunnittelet kesälomamatkaa kaupunkiin, kannattaa edulliset lentoliput ostaa mieluiten heti alkukesäksi. Rajallisella budjetilla matkustavalle kevät on hyvää matkustusaikaa myös matkailupalveluiden hintojen puolesta. Lennot ja majoituksen voi kummatkin saada kevätkuukausille hyvinkin halvalla.momondosta löytyneet halvat lennot: Kapkaupunki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kapkaupunki
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
2 välilaskua
CPT09:05Kapkaupunki Cape Town Intl
31. tammikuuta
CPT11:40Kapkaupunki Cape Town Intl
22t 10m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
CPT07:35Kapkaupunki Cape Town Intl
14. helmikuuta
CPT10:15Kapkaupunki Cape Town Intl
23t 35m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. marraskuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 55m
2 välilaskua
CPT04:05Kapkaupunki Cape Town Intl
11. joulukuuta
CPT19:25Kapkaupunki Cape Town Intl
38t 25m
1 välilasku
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
CPT03:30Kapkaupunki Cape Town Intl
14. helmikuuta
CPT09:00Kapkaupunki Cape Town Intl
24t 50m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. tammikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
1 välilasku
CPT17:50Kapkaupunki Cape Town Intl
13. helmikuuta
CPT19:40Kapkaupunki Cape Town Intl
38t 10m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
26. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
2 välilaskua
CPT17:50Kapkaupunki Cape Town Intl
13. helmikuuta
CPT19:40Kapkaupunki Cape Town Intl
38t 10m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kapkaupunki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kapkaupunki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
27. joulukuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 25m
2 välilaskua
CPT16:55Kapkaupunki Cape Town Intl
Finnair
28. joulukuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 45m
1 välilasku
CPT06:15Kapkaupunki Cape Town Intl
Finnair
28. joulukuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
2 välilaskua
CPT06:15Kapkaupunki Cape Town Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kapkaupunki?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kapkaupunki

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kapkaupunki?

Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM ja Finnair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kapkaupunki rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kapkaupunki näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Kapkaupunki

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Kapkaupunki on Emirates, ja se liikennöi 13 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Emirates lennolle kohteeseen Kapkaupunki on 612 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Kapkaupunki, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 129 Emirates Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Kapkaupunki

Turkish Airlines lentää kohteeseen yleensä Kapkaupunki 4 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Kapkaupunki kohteesta Istanbul. Turkish Airlines (arviopisteet: 8,0, 147 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Kapkaupunki. Paras momondosta löydetty Turkish Airlines lipun hinta kohteeseen Kapkaupunki oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (452 € meno-paluu).


Kapkaupunki ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kapkaupunki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema, Capetown International Airport, ottaa vastaan kaikki halvat lennot Kapkaupunkiin. Myös Helsinki-Vantaalta lähteneet lennot suuntaavat aina tälle kentälle. Lentoasemalta on matkaa Kapkaupungin kaupunkialueelle noin 20 km. Ainoa julkinen liikenneyhteys kentältä keskustaan on MyCiTi shuttle -pikabussi. Sen päätepiste Kapkaupungin keskustassa on Civic Centre -bussiasema, joka sijaitsee Hertzog Boulevard -kadulla. Busseja lähtee lentokentältä päivittäin noin 20 minuutin välein. Aamulla bussiliikenne alkaa noin kello 4.30–5.00 päivästä riippuen. Viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 21.30–22.00. Matkan hinta riippuu kuljettavasta välimatkasta ja matkustusajankohdasta. Vilkkaimpina matkailusesonkeina hinnat nousevat, mutta normaalisti matka päätepysäkille asti maksaa enimmillään noin 97 randia. Matkat ladataan Myconnect-kortille, jonka voi hankkia MyCiTi-asemien lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Alle 4-vuotiaat lapset saavat matkustaa busseissa ilmaiseksi.


Kapkaupunki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kapkaupunki
Helsinki - Kapkaupunki reitin lennot
Nopein lentoaika17t 35m
Halvin hinta430 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kapkaupunki

Kapkaupunki on kooltaan sen verran suuri, että monet matkailijat turvautuvat kaupungissa joukkoliikenteeseen. Paikallisissa joukkoliikennevälineissä kannattaa ottaa huomioon turvallisuus. Esimerkiksi busseissa ei kannata seikkailla enää pimeän tultua. Aamun tunneista noin iltakuuteen niitä voi käyttää turvallisesti. Monien matkailijoiden suosiossa ovat MyCiTi-pikabussit. Myös Golden Arrow Buses -linja-autot kuljettavat kaupungin sisällä todella edullisesti. Matkojen hinnat pyörivät noin 10–15 randin tuntumassa kaupungin sisäisessä liikenteessä. Kiertoajeluja kaupungissa tarjoaa The City Sightseeing Bus. Kierrosten hinnat alkavat 180 randista.

Tyypillisiä kulkuvälineitä Kapkaupungissa ovat myös minibussit, joiden kyytiin voit hypätä missä tahansa niiden reitin varrella. Pysäytä minibussi ja tiedustele hintaa suoraan kuljettajalta. Mukana on hyvä olla pientä rahaa. Minibussit ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, mutta koska niiden ajotyyli tunnetaan hurjana, monet matkailijat välttelevät niitä. Hinta on halpa, vain noin 5 randia. Kapkaupungin Adderley Streetillä on kaupungin keskusjuna-asema. Junilla pääseekin helposti retkille kaupungin ulkopuolelle.


Kohteen Kapkaupunki viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena et yleensä tarvitse viisumia lomamatkalle Kapkaupunkiin. Viisumivapaasti oleskelu Etelä-Afrikassa saa kestää enimmillään 90 vuorokautta. Jos matkasi on tätä pidempi, tarvitset mahdollisesti viisumin. Maan viisumiasioista antaa lisätietoa Etelä-Afrikan suurlähetystö Helsingissä. Muista ottaa mukaan Kapkaupunkiin tietenkin myös passi. Etelä-Afrikan kohteisiin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä 30 päivää paluupäivämäärän jälkeenkin. Kaikista matkustusasiakirjoista, esimerkiksi passista, on hyvä ottaa kopio. Skannattuna se on helppo tallettaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Kopiosta on suuri apu, jos alkuperäinen passi häviää.


Aloita matkan suunnittelu - Kapkaupunki


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kapkaupunki

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kapkaupunkiin myydään yleensä keväälle, alkukesälle ja syksylle. Vertaa lentojen hintoja näinä kuukausina ja valitse omaan aikatauluusi parhaiten sopivat lennot. Yleensä edullisimmat lennot myydään tiistaipäiville. Jos haluat matkustaa vilkkaimpaan sesonkiaikaan, eli loppukesästä tai jouluna, voi halpojakin lentoja löytää lentotarjousten kautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, ovat majoituspalvelut silti sesonkiaikana normaalia arvokkaampia.

Kiinnostavatko Kapkaupungin nähtävyydet?

Hyväntoivonniemi on Kapkaupungin tunnetuin vierailukohde. Sen kärjessä sijaitseva Cape Point kutsuu varsinkin patikoinnin ystäviä. Alueen kuuluisiin luontokohteisiin kuuluu myös vaikuttava Pöytävuori, Table Mountain.

Mitä mukaan matkalle Kapkaupunkiin?

Kapkaupunkiin matkustavan on varauduttava vuodenaikojen vaihteluihin. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi, joka voi olla viileä. Myös sateenvarjo on usein tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kapkaupungissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnoista Kapkaupungissa saat parhaiten tiedon omalta operaattoriltasi. Paikan päällä tarjolla on erilaisia prepaid-liittymiä, jotka ovatkin usein edullisin vaihtoehto.

Onko Kapkaupungissa turvallista?

Turvallisuuskysymykset on otettava Kapkaupungissa liikuttaessa huomioon, maalaisjärjen käyttö on tarpeen. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää, eikä kaikille alueille ole suositeltavaa mennä päivälläkään. Arvoesineitä ei kannata kantaa turhaan mukana.

Voiko Kapkaupungissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä ei voi Etelä-Afrikassa juoda, eli käytä Kapkaupungissa aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kapkaupungissa?

Etelä-Afrikassa on tapana jättää tippi. Esimerkiksi ravintolassa sopiva juomaraha on noin 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Kapkaupungin hintataso?

Hintataso on usein hieman edullisempi kuin Suomessa, mutta matkailupalveluissa hintaerot ovat suuret. Esimerkiksi majoituspaikkoja on tarjolla laajalla hintaskaalalla.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Afrikka?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kapkaupunki?

Suora välimatka on noin 10500 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Afrikka

Eikö sittenkään Kapkaupunki? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Afrikka

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kapkaupunki on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kapkaupunki nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kapkaupunki, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Kapkaupunki lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Kapkaupunki lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.