Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 10/8
ke 17/8

Lappeenranta-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lappeenranta-Oulu

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Oulu

1 lentokenttä
Lappeenranta - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Lappeenranta - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulun lentoasema (OUL)

 • Reitin Lappeenranta-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Lappeenranta-Oulun lentoasema lento kestää noin 460,2 km.


Matka Lappeenrannasta Ouluun taittuu mukavasti Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, vaikka saatavilla ei olekaan lentoja Lappeenrannasta Ouluun. Helsinki-Vantaan lentoasema on moderni ja palkittu kokonaisuus, joka on valittu omassa kokoluokassaan useaan otteeseen parhaimpien lentoasemien joukkoon. Laajennukset ja perusparannukset ovat tehneet Helsinki-Vantaan lentoasemasta toimivan kokonaisuuden, joka palvelee matkustajia monien eri tavoin. Lentoasema on harvoin yliruuhkautunut, ja Helsinki-Vantaan lentoaseman siisteys ja hygieniataso ovat myös saaneet kiitosta. Tunnelma lentoasemalla on rauhallinen, ja aina löytyy paikka, jossa voit rentoutua ja levätä ennen matkaa. Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit lukea sähköpostisi, hoitaa työasioita tai pitää yhteyttä läheisiisi ilmaisen Wi-Fin avulla, ja laajasta ravintola- ja baarivalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun. Helsinki-Vantaan lentoasemaan verrattuna Oulun lentoasema tuntuu pieneltä, vaikka se kuuluukin Pohjois-Suomen vilkkaimpiin. Pienestä koostaan huolimatta matkustajilla on käytettävissään kaikki tarvittavat ja lentoasemille tyypilliset peruspalvelut sekä ilmainen Wi-Fi.


Saatavilla ei ole lentoja Lappeenrannasta Ouluun, joten matka Lappeenrannasta Ouluun koostuu kahdesta osasta. Lappeenranta–Oulun-lentojen puutteen takia kätevin tapa päästä perille on matkustaa maitse Helsinkiin. Omalla autolla liikkuvat voivat ajaa valtatietä kuusi Koskenkylään saakka ja jatkaa valtatie E18:ta pitkin Porvoon kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Autoilevat matkustajat voivat pysäköidä terminaalin pysäköintialueelle tai hyödyntää edullisemman kaukoparkin palveluita. Halvimman hinnan varmistat varaamalla pysäköinnin etukäteen ja parhaassa tapauksessa pääset nauttimaan myös muista lisäeduista. Lappeenrannasta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle myös julkisilla liikennevälineillä, kuten junalla tai bussilla. Lappeenrannan rautatieasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja VR liikennöi Lappeenrannasta suoraan pääkaupunkiseudulle. Junalla saapuessasi sinun ei matkustaa Helsingin keskustaan saakka, vaan voit poistua kaukoliikenteen junasta Tikkurilan asemalla ja jatkaa matkaa lähiliikenteen I-junalla, jolla pääsee Tikkurilasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle vain muutamassa minuutissa. Jos tavoitteenasi on löytää mahdollisimman edullinen tapa matkustaa Lappeenrannasta Ouluun halvoilla lennolla, kannatta harkita ensimmäisen etapin matkustamista bussilla. Edullisiin hintoihin erikoistunut Onnibus liikennöi Lappeenrannasta Helsingin keskustaan, josta pääsee julkisen liikenteen busseilla ja lähiliikenteen junilla Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Oulun lentoasema sijaitsee kaupungin eteläpuolella lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Perille saavuttuasi pääset lentoasemalta kaupungin keskustaan taksilla tai julkisen liikenteen busseilla kahdeksan, 9K ja 9B. Voit myös vuokrata auton ja suunnata keskustaan 815- ja E8-teitä pitkin.

Oulu sijaitsee Perämeren rannikolla Oulujoen suulla, ja se on merkittävä Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskus. Yhdistämällä junamatkan ja yksisuuntaisen lennon matkustat Lappeenrannasta Ouluun, josta on hyvät yhteydet muualle Pohjois-Pohjanmaalle sekä Pohjois-Suomeen. Kaupungista pääsee näppärästi myös sen edustalla sijaitsevalle Hailuodon saarelle, jonka ainutlaatuinen luonto on osa kansallismaisemaa. Finnferries-autolautat liikennöivät säännöllisesti Oulun ja Hailuodon välillä, eikä lyhyestä lauttamatkasta veloiteta erillistä maksua. Jos et ole liikkeellä vuokra-autolla, pääset Oulusta Hailuotoon myös OuBus-bussiyhtiön linjalla nro 59. Oulusta voi suunnata valtatie E8:aa pitkin etelään kohti Kempelettä, Liminkaa ja länsirannikolla sijaitsevaa Raahen kaupunkia, ja se toimii erinomaisesti myös Pohjois-Suomen kiertomatkan aloituspaikkana. Voit vuokrata auton lentoasemalta ja ajaa valtatie E8:aa pitkin kohti pohjoista. Ensimmäiseksi saavut Kemiin, joka on lyhyen ajomatkan päässä Oulusta. Kemissä voit talvella tutustua Kemin tunnettuun lumilinnaan tai vierailla Sampo-jäänmurtajalla ja kokea ainutlaatuisen elämyksen pulahtamalla Perämeren jäisiin vesiin. Kemistä voit jatkaa Ruotsin rajalla sijaitsevaan Tornioon, poiketa ostoksilla rajakaupunki Haaparannassa ja jatkaa matkaa jopa Luulajaan saakka. Vaihtoehtoisesti voit suunnata Rovaniemelle, tutustua Lapin pääkaupunkiin ja vierailla napapiirillä. Oulusta pääsee Rovaniemelle myös junalla, joten voit räätälöidä itsellesi Pohjois-Suomen kiertomatkan ja tutustu sen eri osiin.


Vaihtoehtoiset lennot Lappeenranta-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta81 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta78 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta155 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta154 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta83 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta176 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta104 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta104 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta155 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta314 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta196 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Lappeenranta - Oulu reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Lappeenranta - Oulu. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Lappeenranta-Oulu reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Vastaavia ​​Lappeenranta - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Lappeenranta - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Lappeenranta - Oulu lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Lappeenranta - Oulu ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Lappeenranta - Oulu lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Lappeenranta - Oulu lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.