Halvat lennot Joensuu Rovaniemi

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Joensuu-Rovaniemi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Joensuu-Rovaniemi

Suora lento

Ei yhtään
Joensuu - Rovaniemi reitille ei ole suoria lentoja. Joensuu - Rovaniemi ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Joensuu - Rovaniemi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?

Joensuu - Rovaniemi lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemi?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Joensuu - Rovaniemi reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Joensuu - Rovaniemi

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Joensuu-Rovaniemi momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 204 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
379 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Joensuu-Rovaniemi etäisyys lentäen?

  Reitin Joensuu-Rovaniemi lento kestää noin 474,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat?

  lentoa Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Rovaniemi lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Joensuussa ja Rovaniemellä?

Lennot Joensuusta Rovaniemelle pystyy tekemään järkevästi vain Joensuun lentoaseman ja Rovaniemen lentoaseman välillä, joskin lentomatkaan kuuluu välietappi Suomen pääkaupunkiseudulla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Joensuun lentoasemaa lähin toinen lähtökenttä, Kuopion lentoasema, on melkoisesti kauempana, eikä tarjoa yhtään nopeampia lentovaihtoehtoja kohteeseen. Rovaniemen lähistöllä ei muita lentoasemia ole. Hieman Joensuun kaupungin luoteispuolelta löytyvältä kompaktin kokoiselta Joensuun lentoasemalta löydät laadukkaat peruspalvelut, kuten mukavan kahvilan, langattoman verkon ja latausmahdollisuuksilla varustettuja työskentelypisteitä. Lentojen lähtöä voi odotella perisuomalaiseen tyyliin puisissa kiikkustuoleissa keinuen ja maisemista nauttien. Pohjoisemmassa Suomessa sijaitsevalta Rovaniemen lentoasemalta löytyy myös pienen lentokentän laadukkaat peruspalvelut, kuten langaton verkko, latauspistokkeilla varustetut työpisteet, hyvää purtavaa tarjoava ravintola sekä kätevä kauppa vaikkapa tuliaisostoksia varten. Lennot Joensuusta Rovaniemelle kulkevat Helsinki-Vantaan suuremman lentoaseman kautta, josta puolestaan löydät erittäin monipuolisen tarjonnan erilaisia kauppoja, ravintoloita, oleskelu- ja työskentelytiloja, sekä esimerkiksi lasten leikkipaikan, hierontasalongin ja lemmikkien oman alueen.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Joensuussa ja Rovaniemellä?

Lähtöpaikkana toimivan Joensuun kaupungin ja Joensuun lentoaseman välisen matkan voi kulkea julkisista kulkuvälineistä edullisesti linja-autolla. Savo-Karjalan Linja liikennöi kaupungin ja lentoaseman välillä Helsinkiin ja Helsingistä kulkevien lentojen mukaan ja se poimii matkustajia mukaansa useilta pysäkeiltä Joensuun keskustasta lähtien. Nopeasti ja vaivattomasti lentokenttämatkat pystyy taittamaan myös taksikyydillä, joskin hinta on luonnollisesti bussia kalliimpi. Omalla tai vuokra-autolla ajaen lentokentälle ja -kentältä kulkeminen on helppoa, sillä valtatie 9 kulkee hyvin läheltä lentoasemaa ja selkeitä opasteita seuraamalla löytää helposti sekä kaupunkiin että asemalle. Lentokentällä auton saa parkkiin maksulliseen pysäköintiin, jonka voi maksaa mobiilisovelluksella tai paikan päältä löytyviin automaatteihin. Vuokra-auton käyttäjien saattaa olla järkevintä käyttää jonkin Joensuun lentoasemalla operoivan vuokraamon palveluita, jotta auton palauttaminen ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat mahdollisimman kätevästi. Määränpäässä Rovaniemen lentoaseman ja Rovaniemen kaupungin välisen matkan voi taittaa muutamalla eri tavalla. Rovaniemen lentokenttäbussin linja kulkee useamman pysäkin kautta keskustan ja lentoaseman välillä. Lisäksi Pikakuljetus Rovaniemi tekee linja-autokuljetuksia esimerkiksi juna-aseman ja lentoaseman välillä. Takseja on lentoasemalla lähes poikkeuksetta saatavilla saapuvien lentojen yhteydessä, mutta tarvittaessa taksin tai muun erilliskuljetuksen voi luonnollisesti tilata etukäteen. Omalla ja vuokra-autolla on lentoasemalta ja -asemalle helppo ajaa, sillä suuri, koko Suomen pystysuuntaan halkaiseva valtatie 4 eli E75-tie kulkee lentoaseman läheltä ja asemalta lähtiessä ei tarvitse kuin kääntyä 951-tieltä lounaaseen nelostielle niin päätyy Rovaniemen keskustan liepeille. Myös Rovaniemen lentoasemalla operoi autonvuokrausyrityksiä, joten auton vuokraaminen ja sillä liikkuminen lähialueilla onnistuu päätepisteessäkin helposti.

Mihin kaupunkeihin Rovaniemen lentoasemalta pääsee?

Joensuusta Rovaniemelle matkustaessa lennot saapuvat kaupungin koillispuolella sijaitsevalle Rovaniemen lentoasemalle. Rovaniemen lentoasemalta järjestetään linja-autokuljetuksia moneen kohteeseen. Itse Rovaniemen kaupunkiin kulkevien bussien lisäksi läheiseen suosittuun joulupukkikylään pääsee helposti. Myös Pyhä-Luoston kansallispuistoon ja siellä sijaitsevaan laskettelukeskukseen sekä esimerkiksi Kemijärvelle kulkee linja-autokyytejä. Monet lähialueiden lomakohteista järjestävät myös asiakkailleen erilliskuljetuksia, joten näihin kannattaa tarpeen mukaan myös tutustua. Etäisyyksien ollessa suhteellisen pitkiä, kannattaa harkita vuokra-auton hommaamista lentoasemalta, erityisesti jos tarkoituksenasi on tutustua Rovaniemen kaupungin tai yksittäisen kohteen lisäksi lähialueella useampiin eri paikkoihin. Näin liikkumisen voi hoitaa omassa tahdissa itse autoa ajellen. Nelostietä eli suurempaa E75-tietä ajamalla voi päästä useaan pieneen Pohjois-Suomen kylään. Näin pääsee esimerkiksi Rovaniemen lounaispuolelle Hirvaksen ja Muurolan kaupunkeihin sekä koillisen suuntaan Apukkaan ja Vikajärvelle. Vikajärven kohdilta länteen 82-tielle koukkaamalla voi matkata puolestaan hyvin Kemijärvelle asti. Rovaniemeltä 79-tietä luoteeseen lähtiessä vastaan tulee esimerkiksi Nivankylä.


Vaihtoehtoiset lennot Joensuu-Rovaniemi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta157 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta186 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika46t 20m
Halvin hinta1356 €

Vastaavia ​​Joensuu - Rovaniemi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Joensuu - Rovaniemi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Joensuu - Rovaniemi lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Joensuu - Rovaniemi lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Joensuu - Rovaniemi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Joensuu - Rovaniemi tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Joensuu - Rovaniemi?

Kun kaikki mahdolliset Joensuu - Rovaniemi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Joensuu - Rovaniemi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Joensuu - Rovaniemi lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.