Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 15/8
ma 22/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Joensuu-Rovaniemi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Joensuu-Rovaniemi

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Rovaniemi

1 lentokenttä
Joensuu - Rovaniemi reitille ei ole suoria lentoja. Joensuu - Rovaniemi ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Rovaniemi: Rovaniemi (RVN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Joensuu - Rovaniemi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Joensuu - Rovaniemi?

perjantai

Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?

aamulla

Joensuu - Rovaniemi lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemi?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Joensuu - Rovaniemi reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Joensuu - Rovaniemi

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Joensuu-Rovaniemi momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FinnairHintaalk. 192 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
7,9

Koneeseennousu

7,7

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

  • Reitin Joensuu-Rovaniemi etäisyys lentäen?

    Reitin Joensuu-Rovaniemi lento kestää noin 474,9 km.


Lennot Joensuusta Rovaniemelle pystyy tekemään järkevästi vain Joensuun lentoaseman ja Rovaniemen lentoaseman välillä, joskin lentomatkaan kuuluu välietappi Suomen pääkaupunkiseudulla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Joensuun lentoasemaa lähin toinen lähtökenttä, Kuopion lentoasema, on melkoisesti kauempana, eikä tarjoa yhtään nopeampia lentovaihtoehtoja kohteeseen. Rovaniemen lähistöllä ei muita lentoasemia ole. Hieman Joensuun kaupungin luoteispuolelta löytyvältä kompaktin kokoiselta Joensuun lentoasemalta löydät laadukkaat peruspalvelut, kuten mukavan kahvilan, langattoman verkon ja latausmahdollisuuksilla varustettuja työskentelypisteitä. Lentojen lähtöä voi odotella perisuomalaiseen tyyliin puisissa kiikkustuoleissa keinuen ja maisemista nauttien. Pohjoisemmassa Suomessa sijaitsevalta Rovaniemen lentoasemalta löytyy myös pienen lentokentän laadukkaat peruspalvelut, kuten langaton verkko, latauspistokkeilla varustetut työpisteet, hyvää purtavaa tarjoava ravintola sekä kätevä kauppa vaikkapa tuliaisostoksia varten. Lennot Joensuusta Rovaniemelle kulkevat Helsinki-Vantaan suuremman lentoaseman kautta, josta puolestaan löydät erittäin monipuolisen tarjonnan erilaisia kauppoja, ravintoloita, oleskelu- ja työskentelytiloja, sekä esimerkiksi lasten leikkipaikan, hierontasalongin ja lemmikkien oman alueen.


Lähtöpaikkana toimivan Joensuun kaupungin ja Joensuun lentoaseman välisen matkan voi kulkea julkisista kulkuvälineistä edullisesti linja-autolla. Savo-Karjalan Linja liikennöi kaupungin ja lentoaseman välillä Helsinkiin ja Helsingistä kulkevien lentojen mukaan ja se poimii matkustajia mukaansa useilta pysäkeiltä Joensuun keskustasta lähtien. Nopeasti ja vaivattomasti lentokenttämatkat pystyy taittamaan myös taksikyydillä, joskin hinta on luonnollisesti bussia kalliimpi. Omalla tai vuokra-autolla ajaen lentokentälle ja -kentältä kulkeminen on helppoa, sillä valtatie 9 kulkee hyvin läheltä lentoasemaa ja selkeitä opasteita seuraamalla löytää helposti sekä kaupunkiin että asemalle. Lentokentällä auton saa parkkiin maksulliseen pysäköintiin, jonka voi maksaa mobiilisovelluksella tai paikan päältä löytyviin automaatteihin. Vuokra-auton käyttäjien saattaa olla järkevintä käyttää jonkin Joensuun lentoasemalla operoivan vuokraamon palveluita, jotta auton palauttaminen ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat mahdollisimman kätevästi. Määränpäässä Rovaniemen lentoaseman ja Rovaniemen kaupungin välisen matkan voi taittaa muutamalla eri tavalla. Rovaniemen lentokenttäbussin linja kulkee useamman pysäkin kautta keskustan ja lentoaseman välillä. Lisäksi Pikakuljetus Rovaniemi tekee linja-autokuljetuksia esimerkiksi juna-aseman ja lentoaseman välillä. Takseja on lentoasemalla lähes poikkeuksetta saatavilla saapuvien lentojen yhteydessä, mutta tarvittaessa taksin tai muun erilliskuljetuksen voi luonnollisesti tilata etukäteen. Omalla ja vuokra-autolla on lentoasemalta ja -asemalle helppo ajaa, sillä suuri, koko Suomen pystysuuntaan halkaiseva valtatie 4 eli E75-tie kulkee lentoaseman läheltä ja asemalta lähtiessä ei tarvitse kuin kääntyä 951-tieltä lounaaseen nelostielle niin päätyy Rovaniemen keskustan liepeille. Myös Rovaniemen lentoasemalla operoi autonvuokrausyrityksiä, joten auton vuokraaminen ja sillä liikkuminen lähialueilla onnistuu päätepisteessäkin helposti.

Joensuusta Rovaniemelle matkustaessa lennot saapuvat kaupungin koillispuolella sijaitsevalle Rovaniemen lentoasemalle. Rovaniemen lentoasemalta järjestetään linja-autokuljetuksia moneen kohteeseen. Itse Rovaniemen kaupunkiin kulkevien bussien lisäksi läheiseen suosittuun joulupukkikylään pääsee helposti. Myös Pyhä-Luoston kansallispuistoon ja siellä sijaitsevaan laskettelukeskukseen sekä esimerkiksi Kemijärvelle kulkee linja-autokyytejä. Monet lähialueiden lomakohteista järjestävät myös asiakkailleen erilliskuljetuksia, joten näihin kannattaa tarpeen mukaan myös tutustua. Etäisyyksien ollessa suhteellisen pitkiä, kannattaa harkita vuokra-auton hommaamista lentoasemalta, erityisesti jos tarkoituksenasi on tutustua Rovaniemen kaupungin tai yksittäisen kohteen lisäksi lähialueella useampiin eri paikkoihin. Näin liikkumisen voi hoitaa omassa tahdissa itse autoa ajellen. Nelostietä eli suurempaa E75-tietä ajamalla voi päästä useaan pieneen Pohjois-Suomen kylään. Näin pääsee esimerkiksi Rovaniemen lounaispuolelle Hirvaksen ja Muurolan kaupunkeihin sekä koillisen suuntaan Apukkaan ja Vikajärvelle. Vikajärven kohdilta länteen 82-tielle koukkaamalla voi matkata puolestaan hyvin Kemijärvelle asti. Rovaniemeltä 79-tietä luoteeseen lähtiessä vastaan tulee esimerkiksi Nivankylä.


Vaihtoehtoiset lennot Joensuu-Rovaniemi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta99 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta184 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta296 €

Vastaavia ​​Joensuu - Rovaniemi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Joensuu - Rovaniemi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Joensuu - Rovaniemi lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Joensuu - Rovaniemi tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Joensuu - Rovaniemi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Joensuu - Rovaniemi lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.