Halvat lennot Lappeenranta Rovaniemi

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Lappeenranta-Rovaniemi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lappeenranta-Rovaniemi

Suora lento

Ei yhtään
Lappeenranta - Rovaniemi reitille ei ole suoria lentoja. Lappeenranta - Rovaniemi ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Lappeenranta-Rovaniemi etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Lappeenranta-Rovaniemi reitille on 617,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat?

  lentoa Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Rovaniemi lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Rovaniemi lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Rovaniemellä?

Helsinki-Vantaan lentokentän suurin etu on sen koko. Lentokentällä on helppo liikkua, eikä aikaa lähtömuodollisuuksiin tarvitse varata kohtuuttomasti ennen matkaa. Helsinki-Vantaan lentokentällä pärjää hyvin, vaikka matkustaisit ensimmäistä kertaa. Lentokentällä on vain kaksi terminaalia, jotka ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Lentokentällä ei ole suuria ruuhkia ja turvatarkastus sujuu yleensä melko lyhyessä ajassa. Helsinki-Vantaan lentokentällä kotimaan lennot lähtevät suurimmaksi osaksi ykkösterminaalista. Tällä puolella lentokenttää on vähemmän ruuhkaa ja portteja on myös vähemmän, joten oman portin löytää varmasti nopeasti. Lentokentällä on monia kahviloita ja ravintoloita, joissa aika kuluu mukavasti ennen matkaa. Kahviloissa ja ravintoloissa voi nauttia perinteisiä suomalaisia ruokia ja herkkuja. Lentokentällä on myös suuret korkeat ikkunat, josta voi ihastella metsämaisemaa ja lentokoneita. Helsinki-Vantaan lentokentällä ei kotimaassa matkustaessa voi valitettavasti tehdä ostoksia tax-free-myymälöissä. Rovaniemen lentokenttä on todella pieni, joten sielläkään aikaa ei tarvitse varata kovin paljon ennen lentoa. Turvatarkastus käy usein myös melko nopeasti. Lentokentällä on kahvila-ravintola, jossa voi viettää aikaa ennen lentoa. Rovaniemen lentokentällä on myös pieni matkamuistomyymälä.


Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Rovaniemellä?

Rovaniemi on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista. Rovaniemi vetää matkailijoita puoleensa erityisesti talvella, mutta monet matkustavat sinne myös syksyllä ja kesällä. Rovaniemi toimii usein ensimmäisenä Lapin kohteena, josta matkaa on helppo jatkaa pohjoisempaan. Lapissa on monia upeita paikkoja niin Rovaniemen lähellä kuin kauempanakin, ja nämä tarjoavat matkailijalle ennen kaikkea kauniita luontomaisemia. Rovaniemen läheisyydessä on monia luontokohteita, jonne voi tehdä päiväretkiä. Mikäli haluat kuitenkin nähdä Lappia enemmän, on auton vuokraaminen suositeltavaa. Rovaniemeltä voit jatkaa matkaa mielesi mukaan esimerkiksi Inariin, Rukalle tai syrjäisempiin paikkoihin Lapissa. Monet suosivat Lapin reissulla auton vuokraamista, koska se tarjoaa ehdottomasti helpoimman tavan matkustaa alueella sekä nähdä Lapin kaunista luontoa monipuolisesti. Auton voi vuokrata joko Rovaniemen keskustasta tai lentokentältä. Rovaniemen lentokentällä auton vuokraaminen on helppoa ja sieltä on hyvät ajoyhteydet muualle Lappiin. Ajaminen Lapissa on turvallista ja tiet ovat hyvässä kunnossa. Matkan varrella on selkeät tieviitat ja perille löytää myös kätevästi GPS-sovelluksen avulla.


Vaihtoehtoiset lennot Lappeenranta-Rovaniemi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta143 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta208 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika46t 20m
Halvin hinta1365 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Lappeenranta - Rovaniemi reitin lennoille?

  Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja reitille Lappeenranta - Rovaniemi. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Lappeenranta-Rovaniemi reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Lappeenranta - Rovaniemi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Lappeenranta - Rovaniemi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lappeenranta - Rovaniemi lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Lappeenranta - Rovaniemi on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Rovaniemi.

Voinko löytää lentoja reitille Lappeenranta - Rovaniemi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Lappeenranta - Rovaniemi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lappeenranta - Rovaniemi?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Lappeenranta - Rovaniemi.

En ole valmis varaamaan Lappeenranta - Rovaniemi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Lappeenranta - Rovaniemi lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.