Halvat lennot Helsinki Dortmund alk. 89 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Dortmund lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Dortmund

Lyhyin lentoaika

13t 35m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Dortmund

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Dortmund on 13t 35m.
Helsinki - Dortmund ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Dortmund lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Dortmund: Dortmund (DTM)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Dortmund

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dortmund?

Elokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Dortmund on elokuu ja kallein toukokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Dortmund?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Dortmund?

Aamulla. Helsinki - Dortmund lennot ovat noin 40 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Dortmund?

Lufthansa. Lufthansa on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Dortmund reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Dortmund reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Dortmund. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Dortmund ja saat parhaat Helsinki - Dortmund lentohinnat

Voiko välilaskut säästää rahaa lennolla Helsinki - Dortmund?

Voit mahdollisesti säästää jopa 13 % lennosta, jos harkitset välilaskuja lennolla Helsinki - Dortmund.

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Dortmund

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Dortmund lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
2 välilaskua
DTM09:55Dortmund
19. joulukuuta
DTM15:50Dortmund
17t 30m
2 välilaskua
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
DTM17:25Dortmund
19. joulukuuta
DTM08:50Dortmund
10t 30m
2 välilaskua
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
3 välilaskua
DTM09:55Dortmund
19. joulukuuta
DTM15:50Dortmund
17t 30m
2 välilaskua
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
DTM17:25Dortmund
19. joulukuuta
DTM15:50Dortmund
5t 45m
1 välilasku
HEL22:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Dortmund

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Dortmund, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
4. joulukuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
2 välilaskua
DTM09:55Dortmund
Ryanair
4. joulukuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
3 välilaskua
DTM09:10Dortmund
Ryanair
4. joulukuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
1 välilasku
DTM09:10Dortmund

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Dortmund

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Dortmund momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
LufthansaHintaalk. 165 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 080 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Dortmund etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Dortmund välinen etäisyys on 1445,1 km. Tämä matka kestää lentäen yleensä 10t 45m.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä?

  marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä lentoa osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Dortmund lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dortmund lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Dortmund lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Dortmund lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Dortmundissa?

Kaikki lennot Helsingistä Dortmundiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Dortmundin kansainväliselle lentoasemalle. Tämä on siinä mielessä näppärää, ettei sinun tarvitse lähteä vertailemaan eri lentokenttien plussia ja miinuksia, vaan voit käyttää tämän ajan muiden matkajärjestelyiden suunnitteluun. Sekä Helsinki-Vantaan lentoasema että Dortmundin lentoasema ovat kaiken lisäksi monella tapaa oikein matkustajaystävällisiä. Niille on kummallekin hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä sekä mahdollisuus esimerkiksi autonvuokraukseen. Kummaltakin lentoasemalta löydät kahviloita ja ravintoloita pienen tai vähän isommankin nälän yllättäessä tai jos haluat nauttia virvokkeita. Aikaa voi kuluttaa ostoksia tehden ja tuliaisia shoppaillen. Voit myös täydentää kohteessa tarvittavien tavaroiden valikoimaa, jos jotain on unohtunut ottaa mukaan. Lentokentillä on matkustajien käytössä myös ilmainen WiFi-yhteys, joten jos olet esimerkiksi työmatkalla, onnistuu töiden tekokin lentoa odotellessa. Dortmundin lentokentän hyviin puoliin kuuluu myös se, että se sijaitsee lähellä Dortmundin keskustaa, joten omaan majoituspaikkaan pääsee nopeasti, matkustit sinne sitten taksilla tai vuokra-autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Dortmundissa?

Monet valitsevat taksin suunnatessaan Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle, sillä se on varsin kätevä vaihtoehto, jolla pääsee suoraan lähtöpaikasta terminaalin eteen. Kannattaa kuitenkin huomioida myös julkiset kulkuvälineet, joista erityisesti lentokenttäjunasta on tullut hyvin suosittu. Junia liikennöi tihein väliajoin ja matka-aika taittuu todella nopeasti. Lisäksi se on luonnollisestikin taksia edullisempi vaihtoehto. Dortmundissa on oikein hyvät julkiset kulkuyhteydet, jotka koostuvat linja-autoista ja junista. Dortmundin keskustaan pääsee suoraan lentokentältä kahdella eri linja-autolla. AirportExpress ajaa Dortmundin keskusasemalle ja AirportsShuttle Holzwickeden asemalle. Bussilinjalla 490 pääsee Dortmundin länsipuolelle. Jos olet suuntaamassa muualle päin Dortmundia, löydät lisätietoja eri linja-autoreiteistä muun muassa Dortmundin lentokentän kotisivuilta. Takseja löytyy heti lentokentän ulkopuolelta, ja niitä on saatavilla hyvin vuorokauden ympäri. Taksi on sekä kätevä että nopea vaihtoehto, joka soveltuu hyvin myös matkustajille, joilla on paljon matkatavaroita mukanaan. Lentokentän 0-kerroksesta löytyy myös useampien autovuokraamoiden toimipisteet, ja voit noutaa vuokra-autosi kätevästi heti kentältä.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Dortmundin lentoasemalta?

Monet Dortmundin lentokentälle matkustavat suuntaavat läheiseen Dortmundin kaupunkiin, joka on kuuluisa erinomaisesta museotarjonnastaan ja erilaisista mielenkiintoisista nähtävyyksistä, urheilusta ja oopperasta. Lisäksi siellä on runsaasti puistoja ja luontoa. Puolet koko kaupungin alueesta koostuu vesistöistä, metsä- ja viljelyalueista sekä puistoista. Yksi kaupungin suosituimmista tapahtumista on Joulumarkkinat (Weihnachtsmarkt). Dortmundin lähistöllä on monia muitakin mielenkiintoisia kaupunkeja. Vain lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Bochum, Gelsenkirchen ja Essen. Pitkä matka ei ole myöskään Düsseldorfiin tai Oberhauseniin. Esimerkiksi Düsseldorf on suosittu matkakohde, onhan siellä runsaasti niin mielenkiintoista kulttuuria, historiaa, taidetta kuin arkkitehtuuria. Jos suuntaat Dortmundin kaupunkiin suoraan Dortmundin lentokentältä, on sieltä erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, joilla pääsee kulkemaan hyvin myös lähialueille ja -lähikaupunkeihin. Kaupungissa on muun muassa yksi Saksan merkittävimmistä rautatieasemista. Dortmundista on myös hyvät maantie- ja moottoritieyhteydet, joten vuokraamalla auton pääset liikkumaan kätevästi niin lähempänä kuin kauempanakin oleviin kaupunkeihin ja alueisiin. Taksilla matkustaminen on turvallinen ja hyvä vaihtoehto erityisesti lyhyemmillä matkoilla.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Dortmund -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika1t 55m
Halvin hinta84 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta136 €
Helsinki - München reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta129 €
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta140 €
Oulu - München reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta176 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta122 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika9t 20m
Halvin hinta153 €
Rovaniemi - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika8t 00m
Halvin hinta205 €
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta168 €
Helsinki - Nürnberg reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Dresden reitin lennot
Nopein lentoaika7t 30m
Halvin hinta156 €

Vastaavia ​​Helsinki - Dortmund lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Dortmund vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Dortmund lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Dortmund lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Dortmund joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Dortmund voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Dortmund?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Dortmund tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Dortmund lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Dortmund lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dortmund

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.