0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Jerevan

Etsi halvat lennot Jerevan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
mån 26/2
mån 4/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Jerevan lentotiedot ja trendit

Tutustu Jerevan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Jerevan?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Jerevan. Lennot maksavat noin 236 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. lokakuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Jerevan, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 293 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Jerevan?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Jerevan kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 245 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 684 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jerevan?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jerevan on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Jerevan keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 277 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 370 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Jerevan?

Paras aika varata lento kohteeseen Jerevan kohteesta Suomi on 12 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 433 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Jerevan jopa niin halpaan hintaan kuin 196 €.

Halvimmat lennot kaupungin Jerevan lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jerevan lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Jerevan

HALVIN REITTI Helsinki - Jerevan

Helsinki (HEL) - Jerevan (EVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jerevan kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Yerevan, jolloin hinta on keskimääräinen 433 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ JEREVANhelmikuu46% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Jerevan lennot maksavat keskimäärin vain 236 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE JEREVAN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu119% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Jerevan lentojen keskimääräinen hinta on 948 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN JEREVAN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu350% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Jerevan kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jerevan

Miten kauan kestää lentää Jerevaniin?

Lennot Jerevaniin Armeniassa onnistuvat Suomesta nopeimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matkaan kuluu parhaimmillaan vain hieman alle yhdeksän tuntia. Nopein vaihtoehto perille sisältää kaksi välilaskua. Välilaskujen määrä ei suoraan vaikuta matkan kestoon, sillä yhdellä pysähdyksellä lennot Jerevaniin voi saada vähän vajaassa 13 tunnissa ja kolmella pysähdyksellä 12 tunnissa. Muista Suomen kaupungeista matka perille vie pidemmän aikaa. Esimerkiksi Oulusta pääsee perille kahdella välilaskulla noin 15 tunnissa. Rovaniemeltä puolestaan matka Jerevaniin vie kolmella välilaskulla yhteensä noin 12 tuntia. Mikäli sinulla ei ole kiire perille etkä kaihda useampia välilaskuja sisältäviä lentoja, sinulla on runsaasti valinnanvaraa: lentoja löytyy erilaisilla kestoilla ja erilaisilla välilaskujen yhdistelmillä joka päivä. Paluumatkan kesto ja reitti ovat usein erilaiset. Lentoja saattaa saada edullisesti, jos etsii niitä joustavilla päivämäärillä ja on valmis kuluttamaan matkaan tarvittaessa nopeinta lentoyhdistelmää huomattavasti enemmän aikaa, jopa vuorokauden. Jerevanin lentotarjouksissa on tosin myös vaihtoehtoja nopeampaa matkantekoa toivoville, etenkin jos olet liikkeellä hyvissä ajoin etukäteen.

Mistä voit lentää suoraan Jerevaniin?

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Zvartnotsin kansainväliselle lentokentälle Armenian Jerevaniin. Matka Helsinki-Vantaan lentokentältä sisältää vähintään yhden välilaskun, ja muilta Suomen kentiltä matkustettaessa välilaskuja on väistämättä aina yksi enemmän: ensimmäinen pysähdys on edessä jo Helsinki-Vantaan lentokentällä. Muut välilaskupaikat vaihtelevat. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta yhdellä välilaskulla Jerevaniin reititetty matka kulkee Moskovan kautta. Helsinki-Vantaalta lähtevissä kahden välilaskun lennoissa pysähdykset tapahtuvat esimerkiksi Pietarissa ja Sotsissa, Moskovassa ja Sotsissa tai Riikassa ja Kiovassa. Itäisten lentoreittien ohella löytyy myös kahden välilaskun lentoja, joissa molemmat pysähdykset ovat Euroopassa, esimerkiksi Munchenissa ja Wienissä. Helsinki-Vantaalta lähtevät kolmen välilaskun lennot saattavat sitä vastoin taas kulkea esimerkiksi Riikan, Pietarin ja Sotsin kautta. Useiden päivittäin matkustajia Jerevaniin kuljettavien lentoyhdistelmien joukosta löydät varmasti omaan aikatauluusi ja omalle kukkarollesi sopivan vaihtoehdon. Jos matkustuspäivissäsi on joustovaraa, on käytettävissäsi vielä laajempi joukko Jerevanin lentotarjouksia.

Löytyykö kaupungin Jerevan lähettyviltä muita lentokenttiä?

Gyoumri lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Jerevan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Yerevan lentokenttä hinnat?

lentoa Yerevan lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Yerevan lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Yerevan lentokenttä osiossa on 5 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Yerevan lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Yerevan lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Yerevan lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Yerevan lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Jerevan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Jerevan lennollasi

Kohteen Jerevan viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Jerevanissa on?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Armeniaan matkustaessaan viisumia, jos matka kestää alle 180 päivää. Sen sijaan tarvitset matkalle passin, joka on voimassa paitsi koko matkan ajan, myös kuusi kuukautta sen jälkeen. Jos olet jonkin muun maan kuin Suomen kansalainen, tarkistathan viisumia koskevat määräykset oman maasi suurlähetystöstä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jerevan

Mitä voit tehdä ja nähdä Jerevanissa?

Jerevan on kuulunut vuosisatojen saatossa useille eri valloittajille, kuten ottomaaneille, persialaisille ja venäläisille. Kaupungissa ja sen rakennuksissa näkyy merkkejä näistä historian eri kerrostumista. Myös paikallinen keittiö on saanut vaikutteita useista eri lähteistä. Jerevanin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Tasavallan aukio, jonka laidalla sijaitsee myös muita tunnettuja nähtävyyksiä, esimerkiksi oopperatalo ja Kansallisgalleria. Kansallisgalleriassa pääset tutustumaan armenialaiseen, venäläiseen ja eurooppalaiseen taiteeseen pientä pääsymaksua vastaan. Lähettyviltä löytyy myös Cascades-patsaspuisto suurine portaineen, joiden yläpäässä on toisen maailmansodan uhrien muistomerkki. Puisto on auki aina ja pääset tutustumaan siihen maksutta. Puiston yhteydessä toimii Cafesjian Center for the Arts, Cafesjian modernin taiteen keskus, jonka näyttelyistä osa on vierailijoille maksuttomia. Osaan on puolestaan pieni pääsymaksu. Jerevanin tunnetuimpia muistomerkkejä ovat Voiton puistossa sijaitseva Äiti Armenia ja Tsitsernakaberd, Kansanmurhan muistomerkki. Mikäli museot kiinnostavat sinua, saatat haluta vierailla myös käsikirjoitusmuseo Matenadaranissa. Käsikirjoitusmuseeon meneviltä peritään pääsymaksu. Hintataso on kuitenkin suomalaisittain varsin edullinen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jerevan?

Lentojen löytäminen kohteeseen Jerevan on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Jerevan.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jerevan joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jerevan tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jerevan?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jerevan. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jerevan juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Jerevan lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jerevan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Jerevan

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Jerevan
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Jerevan
1 aikuinen
mån 26/2
mån 4/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.