Etsi halvat lennot Jerevan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jerevan lentotiedot ja trendit

Tutustu Jerevan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Jerevan?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Jerevan. Lennot maksavat noin 284 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Jerevan, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 356 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Jerevan?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Jerevan kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 413 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. torstai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 454 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jerevan?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jerevan on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Jerevan illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 395 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 439 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Jerevan?

Paras aika varata lento kohteeseen Jerevan kohteesta Suomi on 34 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 426 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Jerevan jopa niin halpaan hintaan kuin 403 €.

Halvimmat lennot kaupungin Jerevan lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jerevan lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Jerevan

HALVIN REITTI Helsinki - Jerevan

Helsinki (HEL) - Jerevan (EVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jerevan kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Yerevan, jolloin hinta on keskimääräinen 426 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ JEREVANmaaliskuu33% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Jerevan lennot maksavat keskimäärin vain 284 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE JEREVAN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Jerevan lentojen keskimääräinen hinta on 541 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN JEREVAN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu155% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Jerevan kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jerevan

Lennot Jerevaniin Armeniassa onnistuvat Suomesta nopeimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matkaan kuluu parhaimmillaan vain hieman alle yhdeksän tuntia. Nopein vaihtoehto perille sisältää kaksi välilaskua. Välilaskujen määrä ei suoraan vaikuta matkan kestoon, sillä yhdellä pysähdyksellä lennot Jerevaniin voi saada vähän vajaassa 13 tunnissa ja kolmella pysähdyksellä 12 tunnissa. Muista Suomen kaupungeista matka perille vie pidemmän aikaa. Esimerkiksi Oulusta pääsee perille kahdella välilaskulla noin 15 tunnissa. Rovaniemeltä puolestaan matka Jerevaniin vie kolmella välilaskulla yhteensä noin 12 tuntia. Mikäli sinulla ei ole kiire perille etkä kaihda useampia välilaskuja sisältäviä lentoja, sinulla on runsaasti valinnanvaraa: lentoja löytyy erilaisilla kestoilla ja erilaisilla välilaskujen yhdistelmillä joka päivä. Paluumatkan kesto ja reitti ovat usein erilaiset. Lentoja saattaa saada edullisesti, jos etsii niitä joustavilla päivämäärillä ja on valmis kuluttamaan matkaan tarvittaessa nopeinta lentoyhdistelmää huomattavasti enemmän aikaa, jopa vuorokauden. Jerevanin lentotarjouksissa on tosin myös vaihtoehtoja nopeampaa matkantekoa toivoville, etenkin jos olet liikkeellä hyvissä ajoin etukäteen.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Zvartnotsin kansainväliselle lentokentälle Armenian Jerevaniin. Matka Helsinki-Vantaan lentokentältä sisältää vähintään yhden välilaskun, ja muilta Suomen kentiltä matkustettaessa välilaskuja on väistämättä aina yksi enemmän: ensimmäinen pysähdys on edessä jo Helsinki-Vantaan lentokentällä. Muut välilaskupaikat vaihtelevat. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta yhdellä välilaskulla Jerevaniin reititetty matka kulkee Moskovan kautta. Helsinki-Vantaalta lähtevissä kahden välilaskun lennoissa pysähdykset tapahtuvat esimerkiksi Pietarissa ja Sotsissa, Moskovassa ja Sotsissa tai Riikassa ja Kiovassa. Itäisten lentoreittien ohella löytyy myös kahden välilaskun lentoja, joissa molemmat pysähdykset ovat Euroopassa, esimerkiksi Munchenissa ja Wienissä. Helsinki-Vantaalta lähtevät kolmen välilaskun lennot saattavat sitä vastoin taas kulkea esimerkiksi Riikan, Pietarin ja Sotsin kautta. Useiden päivittäin matkustajia Jerevaniin kuljettavien lentoyhdistelmien joukosta löydät varmasti omaan aikatauluusi ja omalle kukkarollesi sopivan vaihtoehdon. Jos matkustuspäivissäsi on joustovaraa, on käytettävissäsi vielä laajempi joukko Jerevanin lentotarjouksia.

Gyoumri lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Jerevan.


Muut matkustamoluokat Jerevan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Jerevan lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jerevan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jerevan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jerevan?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Jerevan kohteesta Suomi ovat Lufthansa, Pegasus Airlines, Aeroflot ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Lufthansa lennot kohteeseen Jerevan

Kohteeseen Jerevan on normaalina viikkona 4 Lufthansa lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Wien Vienna Intl ja paras momondossa nähty Lufthansa lipun hinta on 230 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Jerevan). Lufthansa lentoyhtiö on saanut 7,1 451 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Jerevan

Pegasus Airlines (7,1/10, 110 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Jerevan tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 289 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Jerevan on keskimäärin viikossa 2 Pegasus Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Jerevan ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jerevan lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Jerevanin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Jerevanin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee hieman Armenian pääkaupungin Jerevanin ulkopuolella, lähellä Zvartnotsia. Lentokentältä pääsee helposti Jerevanin keskustaan joko bussilla tai taksilla. Juna- tai metroyhteyttä ei sen sijaan ole käytettävissä. Toki voit myös vuokrata auton, jos omatoiminen liikkuminen alueella muutenkin kiinnostaa sinua. Sekä bussit että taksit lähtevät lentokentän terminaalin tuloalueen ulkopuolelta, heti matkatavara-alueen jälkeen löytyvän uloskäynnin jälkeen. Löydät paikalle seuraamalla Shuttle Bus -merkkejä. Lentokenttäbusseja tarjoaa yksi ainoa yritys, Elitebus Company. Yhtiön lentokenttäkuljetuksiin käyttämiä busseja ei ole numeroitu, mutta tunnistat ne ajoneuvon etulasissa olevasta kyltistä, jossa lukee yleensä Yerevan-Zvartnots. Kyltissä on myös lentokoneen symboli ja matkan tarkempi hinta. Busseja lähtee sekä päivä- että yöaikaan kaksi tunnissa. Liput ovat edullisia, ja matkan voi maksaa käteisellä tai luottokortilla kuljettajalle paikan päällä bussissa. Myös taksit ovat tarjolla aina vuorokauden ympäri. Matkan hinta riippuu luonnollisesti määränpäästä. Taksinjakosovelluksista Armeniassa ovat käytössä GG, Yandex Taxi ja UTax, joten voit etsiä itsellesi sopivaa kyytiä myös niiden avulla.


Jerevan: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Jerevan
Turku - Jerevan reitin lennot
Nopein lentoaika29t 15m
Halvin hinta483 €
Tampere - Jerevan reitin lennot
Nopein lentoaika29t 10m
Halvin hinta451 €

Kohteen Jerevan viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Armeniaan matkustaessaan viisumia, jos matka kestää alle 180 päivää. Sen sijaan tarvitset matkalle passin, joka on voimassa paitsi koko matkan ajan, myös kuusi kuukautta sen jälkeen. Jos olet jonkin muun maan kuin Suomen kansalainen, tarkistathan viisumia koskevat määräykset oman maasi suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Jerevan


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jerevan

Jerevan on kuulunut vuosisatojen saatossa useille eri valloittajille, kuten ottomaaneille, persialaisille ja venäläisille. Kaupungissa ja sen rakennuksissa näkyy merkkejä näistä historian eri kerrostumista. Myös paikallinen keittiö on saanut vaikutteita useista eri lähteistä. Jerevanin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Tasavallan aukio, jonka laidalla sijaitsee myös muita tunnettuja nähtävyyksiä, esimerkiksi oopperatalo ja Kansallisgalleria. Kansallisgalleriassa pääset tutustumaan armenialaiseen, venäläiseen ja eurooppalaiseen taiteeseen pientä pääsymaksua vastaan. Lähettyviltä löytyy myös Cascades-patsaspuisto suurine portaineen, joiden yläpäässä on toisen maailmansodan uhrien muistomerkki. Puisto on auki aina ja pääset tutustumaan siihen maksutta. Puiston yhteydessä toimii Cafesjian Center for the Arts, Cafesjian modernin taiteen keskus, jonka näyttelyistä osa on vierailijoille maksuttomia. Osaan on puolestaan pieni pääsymaksu. Jerevanin tunnetuimpia muistomerkkejä ovat Voiton puistossa sijaitseva Äiti Armenia ja Tsitsernakaberd, Kansanmurhan muistomerkki. Mikäli museot kiinnostavat sinua, saatat haluta vierailla myös käsikirjoitusmuseo Matenadaranissa. Käsikirjoitusmuseeon meneviltä peritään pääsymaksu. Hintataso on kuitenkin suomalaisittain varsin edullinen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Armenia

Eikö sittenkään Jerevan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Armenia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Jerevan on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Jerevan.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jerevan tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jerevan. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Jerevan lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.