Etsi halvat lennot Kenai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kenai lentotiedot ja trendit

Tutustu Kenai lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kenai?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kenai riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Anchorage (suosituin lentokenttä alueella Kenai) niin lentoaika on keskimäärin 24t 46m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Anchorage, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Kenai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kenai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Anchorage

HALVIN REITTI Helsinki - Kenai

Helsinki (HEL) - Anchorage (ANC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kenai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Anchorage, jolloin hinta on keskimääräinen 1150 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kenai

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Kenai hintaan 96 €/henkilö, mikä on 65 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Kenai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Kenai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Anchorage lentokenttä tai Homer lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kenai.

Lentojen hinnat kentälle Homer lentokenttä ovat keskimäärin 277 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kenai. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kenai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kenai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kenai?

Kohteeseen Kenai kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, Finnair, American Airlines ja British Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kenai rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kenai.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kenai ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kenai tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kenai. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.