Etsi halvat lennot Wales, Alaska

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Wales, Alaska

Valitettavasti Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Wales Cityyn. Lennot Yhdysvaltojen Wales Cityyn lennetään lähistöllä sijaitsevan Nomen kaupungin kautta ennen kuin matkaa pääsee jatkamaan lopulliseen määränpäähän. Helsingistä Nomeen lennettäessä pääsee perille nopeimmillaan kahdella vaihdolla ja noin 35 tunnin matka-ajalla. Kaupunki onkin yksi läntisen maailman syrjäisimmistä ja vaikeimmin tavoitettavista paikoista. Sieltä joutuu jatkamaan matkaa vielä erillisellä lennolla ja melko pienellä koneella kohti Wales Cityä. Onneksi Nomesta lento kestää enää vain vajaan tunnin verran. Tämän viimeisen välin lennot lennetään kerran tai kahdesti päivässä, viikonpäivästä riippuen. Näin ollen kokonaismatkaa tulee välilaskujen sekä odotusaikojen kera Helsingistä Wales Cityyn nopeimmillaan noin 40 tuntia. Perille ei pääse millään muulla tavalla kuin tällä lentojen yhdistelmällä.

Suomesta ei valitettavasti voi lentää suoraan Wales Cityyn. Perille pääsee kolmella vaihdolla ja erittäin pitkillä lentoajoilla. Lennot Wales Cityyn kulkevat aina Nomen lentokentän kautta, sillä se on ainoa kenttä, josta lennetään kaupunkiin. Joissain tapauksissa Nomessa voi joutua viettämään yhden yön ennen jatkolentoa Wales Cityyn, mikä onkin oikeastaan oiva tapa tutustua kaupunkiin, jossa muuten ei tulisi kenties käytyä. Syrjäisen sijaintinsa vuoksi kokonaismatka-aika on lyhimmillään noin 40 tuntia ja voi vaihdoista riippuen kestää jopa yli kaksi vuorokautta. Tämä lentoaika pätee siis Helsingistä lähdettäessä. Esimerkiksi Turusta tai Tampereelta lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan maateitse Helsinki-Vantaalle, ennen kuin pääsee jatkamaan matkaa kohti lopullista määränpäätä.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wales, Alaska on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wales, Alaska harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tin City Afs lentokenttä (9 km Wales, Alaska keskustasta), Brevig Mission lentokenttä (81 km Wales, Alaska keskustasta), Teller lentokenttä (91 km Wales, Alaska keskustasta) tai Shishmaref lentokenttä (116 km Wales, Alaska keskustasta).


Wales, Alaska ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Wales, Alaska lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Wales Cityn lentokentältä?

Wales Cityn lentokenttä on erittäin pieni alueellinen kenttä, jonne lennetään vain yhdestä kahteen lentoa päivässä pienillä lentokoneilla. Näin ollen alueen infrastruktuuri on myös melko alkeellinen ja vaihtoehdot lentokentältä liikkumiseen rajatut. Onneksi pienen kokonsa ansiosta lentokenttä sijaitsee erittäin lähellä kylän keskustaa. Helpoiten perille pääsee kävellen. Talviaikaan kannattaa kuitenkin varautua pukeutumalla hyvin, sillä alueella vallitsee arktinen ilmasto ja pakkanen voi olla hyytävää sekä jopa vaarallista. Samoin kesällä alueella harvemmin päästään hellelukemiin. Mitään säännöllisesti kulkevia busseja tai takseja alueelta ei löydy, puhumattakaan kuljetuspalveluista kuten Uber ja Lyft. Etukäteen voi majoituspaikasta tiedustella, pystyykö se mahdollisesti järjestämään kuljetuksen kentältä keskustaan ja takaisin. Harvalla paikallisellakaan on autoa, sillä alueella on helpompi kulkea kävellen tai mönkijällä.


Kohteen Wales, Alaska viisumivaatimukset

Wales City on pieni kylä Alaskan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Se sijaitsee aivan Alaskan läntisessä kärjessä ja syrjäisen sijaintinsa vuoksi on vaikeasti saavutettavissa. Suomen kansalainen ei tarvitse Yhdysvaltoihin matkustaessaan viisumia, mutta joutuu hakemaan netin kautta maksullista matkustuslupaa. Sen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja ja hintakin on edullinen. Tarvitset voimassa olevan passin ja pankki- tai luottokortin, jolla voit maksaa verkossa. Kannattaa tehdä hakemus hyvissä ajoin ennen lomamatkaa, sillä sen hyväksyminen saattaa kestää jopa kolme vuorokautta. Passin pitää lisäksi olla yli kuusi kuukautta voimassa Yhdysvalloista poistumisen jälkeen. Wales City on alkuperäiskansojen asuttama kylä, joten kannattaa selvittää etukäteen tarvitseeko vierailuun erillistä lupaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Wales, Alaska

Wales City on Alaskan arktisella alueella sijaitseva pieni kylä. Sinne pääsee ainoastaan lentäen ja kesäaikaan veneellä, kun merijää on sulanut. Maateitse kulkeminen ei onnistu. Asukkaita on vain toistasataa ja nähtävyydet rajoittuvat pääosin luontoon. Kylä itsessään on kierretty muutamassa minuutissa ja paikalla voi ihastella arktista arkkitehtuuria sekä siellä sijaitsevaa pientä kappelia. Erikoisuutena voi suunnata kylän pieneen postitoimistoon ja lähettää sieltä vaikka kortteja sukulaisille takaisin kotimaahan. Harva tuskin on koskaan saanut postikorttia näin eksoottisesta paikasta. Kylästä löytyy toki myös pieni kauppa, josta saa ostettua hieman ruokatarvikkeita ja muuta tarpeellista. Luontoa alueella taas riittää. Kylä päättyy lännessä mereen ja itäiseltä puolelta alkaa Alaskan karu luonto. Ranta on upea, leveä hiekkaranta ja pohjoiseen suunnatessa sitä pitkin voi kävellä kymmeniä kilometrejä. Uimaan ei kuitenkaan kannata mennä, sillä vesi on jääkylmää ympäri vuoden. Myöskään sisämaahan ei kannata suunnata ilman paikallista oppaana, ainakaan kovin kauas. Luonto on täysin koskematonta ja villiä sekä eksymisen mahdollisuus suuri. Lisäksi sää saattaa muuttua erittäin nopeasti täysin kirkkaasta myrskyisäksi, jolloin yksin ollessaan tilanne voi kääntyä äkkiä vaaralliseksi. Eksotiikkaa etsivälle paikka on juuri oikea lomanviettoon. Etsi lennot Wales Cityn lentokenttä momondosta, jonka sivustolta löydät myös Wales Cityn lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Wales on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Wales nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Wales tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Wales, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Wales on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.