Etsi halvat lennot Port Protection

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Port Protection

Port Protection on pieni, väestönlaskennallinen asuinpaikka Alaskan eteläisessä kärjessä Alaskanlahden rannalla Yhdysvalloissa. Se sijaitsee Walesin prinssin saaren pohjoiskärjessä. Kaukaisen ja syrjäisen sijaintinsa takia lennot kohteeseen Port Protection, Alaska, ovat Suomesta pitkiä ja vaativat monia välilaskuja. Helsingistä on kätevintä lentää ensin Seattleen, johon voi Suomesta lentää joko Reykjavikin tai Amsterdamin kautta. Lyhimmillään tämä yhteys kestää vähän alle 13 tuntia. Seattlesta taas voi lentää eteenpäin Alaskan Ketchikaniin noin kaksi tuntia. Ketchikanista on mahdollista lentää Port Protectioniin, mutta se tapahtuu usein vuokratuilla vesitasokoneilla. Lentomatka kestää noin kaksi tuntia. Vaihtoehtoisesti matkan viimeisen etapin voi taittaa laivalla, jolloin matkaan kuluu noin kolme tuntia. Kaikki tämä yhteenlaskettuna tekee noin 17 lentotuntia. Tähän pitää vielä kuitenkin lisätä vaihto- ja odotusajat lentokentillä, jolloin koko matka yhteensä voi kestää jopa 30–40 tuntia yhteyksistä ja niiden kestoista riippuen. Port Protectionin lentotarjoukset löydät parhaiten tutkimalla Yhdysvaltojen ja Alaskan paikallisia lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Port Protectioniin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot kohteeseen Port Protection, Yhdysvallat, kulkevat kätevimmin Seattlen kansainvälisen lentoaseman kautta. Helsingistä Seattleen on useampiakin lentovaihtoehtoja, jotka riippuvat matkustajan omista mieltymyksistä. Ajallisesti kätevin lentoreitti on Helsingistä Seattlen kautta Ketchikaniin ja Port Portectioniin kulkeva yhteys. Vaihtoehtoisesti voit myös lentää Suomesta ensin New Yorkiin ja jatkaa siitä eteenpäin. Tämä yhteys on pidempi, mutta mahdollistaa yleensä lepotauon New Yorkissa lentojen välissä. Helsinki–New York -lento kestää tavallisesti noin kahdeksan ja puoli tuntia. New Yorkin JFK:n lentokentältä voi lentää Alaskan Ketchikaniin Seattlen kautta, jolloin matka kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia. Ketchikanista perille kohteeseen pääsee lentäen kahdessa tunnissa tai laivalla noin kolmessa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Port Protection on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Port Protection harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Point Baker SPB lentokenttä (5 km Port Protection keskustasta), Whale Pass lentokenttä (37 km Port Protection keskustasta), Edna Bay lentokenttä (41 km Port Protection keskustasta), Naukati Bay Naukiti lentokenttä (56 km Port Protection keskustasta) tai Coffman Cove SPB lentokenttä (58 km Port Protection keskustasta).


Port Protection ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Port Protection lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Port Protectionin lentokentältä?

Port Protection on hyvin pieni ja syrjäinen kyläyhteisö, joten siellä ei ole varsinaista keskustaa eikä paikalle myöskään pääse autolla. Lennot kohteeseen Port Protection Airport (PPV) ovat melko epäsäännöllisiä, ja useimmat matkailijat saapuvat lentokentälle erikseen vuokratulla vesitasokoneella tai laivalla. Mikäli aluetta haluaa lähestyä autolla, auton kanssa on mahdollista tulla lautalla Ketchikanista ja ajaa sen jälkeen Walesin prinssin saaren halki kohti Port Protectionia. Auto on kuitenkin jätettävä useiden kilometrien päähän alueesta ja kuljettava loppumatka veneellä. Itse Port Protectionin alueella paikasta toiseen siirtymiseen riittää kävely.


Kohteen Port Protection viisumivaatimukset

Port Protectioniin ja yleisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa tarvitset voimassa olevan, mikrosirullisen passin. Suomi kuuluu Yhdysvaltain viisumivapausohjelmaan, mikä tarkoittaa, että Suomesta voi matkustaa Yhdysvaltoihin ilman viisumia enintään 90 päivän ajaksi turismi- tai liikematkatarkoituksessa. Jotta viisumivapausohjelmaan kelpaa, tulee olla passin olla mikrosirullinen niin kutsuttu e-passi. Yhdysvaltoihin matkustavan pitää myös anoa erillistä matkustuslupaa sähköisen ESTA-järjestelmän kautta. Anomus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. Yleensä anomukseen saa vastauksen lähes saman tien. Nimen anomuksessa tulee olla kirjoitettu samalla tavalla kuin passissa. Yksi maahantulolupa on voimassa kaksi vuotta, joten samalla luvalla voi matkustaa useampiakin kertoja. Maksullinen ESTA-anomus on maksettava kortilla, esimerkiksi VISAlla tai Mastercardilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Port Protection

Port Protection on todella erityinen ja omaleimainen matkakohde, sillä se on niin syrjässä muusta maailmasta, että sinne pääsee vain lentäen tai laivalla. Alueella ympäri vuoden asuvien paikallisten yhteisö on pieni ja tiivis, ja matkailijakin pääsee helposti tutustumaan tähän ystävälliseen yhteisöön vieraillessaan. Paikallisten kanssa kannattaa ehdottomasti jutella tilaisuuden tullen ja kuulla tarinoita elämisestä niin kaukana kaikesta luonnon keskellä. Paikan syrjäinen sijainti takaa ainutlaatuisen irtioton kiireisestä arjesta meren ja metsien keskellä. Puhelinverkko toimii alueella vaihtelevasti, ja nettiyhteys on hitaampi kuin tavallisesti. Port Protectionin suurin vetonaula on kalastus, ja alueelle saapuukin turisteja erityisesti kalastusretkille. Alueella voi kalastaa lohen eri lajeja sekä myös pallasta, karmiinikorusimppua ja kameleonttisimppua. Kalastusretket ovat usein pakettimatkoja täysihoidolla, jotka siis sisältävät kaiken majoituksesta ruokiin ja päivittäisiin kalastusretkiin. Kalastaa voi myös vähemmän ammattimaisesti, ja lisäksi voit kuljeskella ja patikoida alueen kauniissa luonnossa. Paikallisilta voi myös ostaa taidetta ja käsitöitä, kuten maalauksia tai puuesineitä kaiverruksin. Kannattaa kiivetä "Stairway to Heaven", jotka ovat portaat kylän yllä kohoavalle harjanteelle. Nousu on vaivan arvoinen, sillä harjanteelta on hyvä näköala alas kylään. Mikäli kaipaat vielä syrjäisempää paikkaa, voit matkustaa veneellä läheiselle Kuiu-saarelle, jolla elää muun muassa mustakarhuja ja susia.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Port Protection. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Port Protection joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Port Protection, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Port Protection. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.