Hotellit Kalmar

Löydä osuvimmat tarjoukset 40 hotellille kohteessa Kalmar, Ruotsi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Kalmar

Löydä sinulle sopivin hotelli Kalmar työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Kalmar

Hagby Church
Hossmo Church
Kalmar Castle

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Hagby Church?

Hotellit lähellä Hagby Church ovat tyypillisesti 24 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kalmar, missä keskihinta on 101 €.

Hotellit lähellä Hagby Church

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Hossmo Church?

Alapuolella on käyttäjän suosittelema hotelli kaupungin Kalmar alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Hossmo Church. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Hossmo Church on 76 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Hossmo Church ovat tyypillisesti 24 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kalmar, missä keskihinta on 101 €.

Hotellit lähellä Hossmo Church

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Kalmar Castle?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Kalmar alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Kalmar Castle. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Kalmar Castle on 92 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Kalmar Castle ovat tyypillisesti 8 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kalmar, missä keskihinta on 101 €.

Hotellit lähellä Kalmar Castle

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Kalmar?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Kalmar
Matalasesonki
syyskuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

27 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

48 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
86 € - 222 €
Kallein viikonpäivä
torstai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

98 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

74 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Kalmar on: 3 tähteä, 70 päivää ennen. 4-5 tähteä, 61 päivää ennen.
1-2 tähteä
69 € - 85 €
3 tähteä
101 € - 119 €
4-5 tähteä
110 € - 139 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Kalmar

Parhaat vinkit kohteeseen Kalmar

Miten löytää hyvä hotelli Kalmarissa?

Vaikka Kalmar on melko pieni kaupunki, sen hotellivalikoima yllättää matkailijat positiivisesti. Hotellit Kalmarissa vaihtelevat kansainvälisten hotelliketjujen tasokkaista majapaikoista pieniin historiallisiin hotelleihin ja majataloihin. Varsinkin keskustan ulkopuolella on useita budjettiluokan majoituskohteita. Matkailijoilla on ruotsalaiskaupungissa siis valinnanvaraa. Suurin osa kaupungin majapaikoista sijaitsee keskustassa tai lähellä keskustaa. Joitakin majoituspaikkoja on kuitenkin ydinkaupunkialueen ulkopuolella, joten ota kartta avuksi hotellivarausta tehdessäsi. momondon hotellihakukoneen avulla näet kätevästi, missä budjettiisi sopivat majapaikat Kalmarissa sijaitsevat.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kalmarissa?

Kalmarin ravintoloissa ja hotelleissa ei odoteta tippiä. Jos kuitenkin saat erityisen hyvää palvelua, otetaan tippi yleensä ilolla vastaan.

Miten viettää edullinen loma Kalmarissa?

Kalmari on hintatasoltaan noin suomalaiskaupunkien tasoa. Hotellit Kalmarissa ovat valtaosin keskihintaisia, mutta majoituspaikkojen joukossa on myös muutamia melko edullisia pieniä hotelleja ja majataloja. Halvat hotellit Kalmarissa ovat hinnaltaan alkaen noin 730 SEK (noin 70 EUR). Kesälomasesongin aikaan, eli kesä-elokuussa, hotellien hinnat voivat hieman nousta keskimääräisestä. Budjettimatkailijoiden kannattaa siis suunnata kaupunkiin suosituimpien kesälomakuukausien ulkopuolella. Kalmarin historiallisiin nähtävyyksiin voit tutustua ilmaiseksi, ja Itämeren rannalla on monia hyviä retkikohteita ja ulkoilureittejä. Ruokakuluissa säästät varaamalla majapaikan, jonka hintaan sisältyy aamiainen.

Liikkuminen Kalmarissa?

Kalmarin pienessä keskustassa liikut kätevästi kävellen tai pyörällä. Kaupungin sisällä ja Kalmarista lähikuntiin voi kulkea myös KLT-bussiyhtiön operoimilla paikallisbusseilla. Busseissa ei voi maksaa käteisellä, mutta luottokorttimaksu onnistuu. Kertalipun hinta paikallisbussiin on noin 29 SEK (noin 2,80 EUR). Monet matkailijat, jotka haluavat tutustua laajemmin Kalmarin lähialueisiin, vuokraavat lomansa ajaksi Kalmarista auton.

Onko Kalmarissa turvallista?

Kalmar on turvallinen pohjoismaalainen matkakohde.

Tarvitaanko Kalmarissa adapteria?

Et tarvitse Kalmarissa adapteria.

Mitä tehdä Kalmarissa lasten kanssa?

Kalmar on rauhallinen ja viihtyisä matkakohde lapsiperheille. Vieraile lasten kanssa esimerkiksi hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Tingby Gård -puistossa, jossa voi tutustua jännittävään dinosaurusnäyttelyyn. Kesällä kannattaa vierailla kaupungin uimarannoilla, kuten Kattrumpanissa, ja sateisen päivän kohteeksi sopii Leos Lekland -sisäleikkipuisto.


Kalmarin kaupunginosat, missä majoittua?

Hotellit Kalmarissa sijaitsevat valtaosin kaupungin keskustassa. Keskusta on sopiva aluevalinta niille, jotka etsivät Kalmarista helppoa ja käytännöllistä majoitusta. Kaikki tärkeimmät palvelut ravintoloista kauppoihin sijaitsevat kävelymatkan päässä keskustan hotelleista. Keskustassa viihtyvät myös historian ystävät, sillä keskustan tuntumassa sijaitsee esimerkiksi Kalmarin tuomiokirkko (Kalmar domkyrka) ja Kalmarin linna (Kalmar slott). Tutustumisen arvoinen on myös Kalmar Läns Museum -museo, jossa voi perehtyä Kalmarin alueen perinteisiin. Kattrumpans Bed & Breakfast on kodikas pieni majatalo ydinkeskustassa. Calmar Stadshotell on puolestaan historiallinen hotellivaihtoehto keskustan alueella.

Majoitus Kalmarissa onnistuu myös läheltä juna-asemaa. Kalmarin rautatieaseman tuntumassa on useita laadukkaita hotelleja. Valtaosa niistä on suurien kansainvälisten hotelliketjujen majoituspaikkoja, ja ne sopivat laatua vaativille matkailijoille. Rautatieaseman tuntumassa majoittuvat mielellään myös hyviä kulkuyhteyksiä arvostavat reissaajat. Majoitu alueella esimerkiksi Clarion Collection Hotel Packhuset -hotellissa, joka sijaitsee Baronen-ostoskeskuksen kupeessa. Hotelli sijaitsee Itämeren kauniissa rantamaisemissa.

Kalmarin hotellit jatkuvat ydinkeskustan ulkopuolella. Jos viihdyt kaupunkialueen sijaan kodikkailla ja rauhallisilla pientaloalueilla, edullisia majoituspaikkoja kannattaa etsiä esimerkiksi vanhaa toria (Gamla Torget) ympäröivistä historiallisista kortteleista. Alue sopii lapsiperheille ja muille omaa rauhaa etsiville. Romanttinen Castle Hotel -linnahotelli on alueella persoonallinen majoituspaikka. Testaa myös keskustan ulkopuolella sijaitsevaa kodikasta Hotel Hildaa, jonka hintaan sisältyy yleensä aamiainen.


Kalmar pähkinänkuoressa

Ruotsin kaakkoisosissa Itämeren rannalla sijaitseva Kalmar on yksi naapurimaamme suosituimmista kesälomakohteista. Kauniissa merimaisemissa sijaitsevassa pienessä, noin 40 000 asukkaan kaupungissa voi lomaan yhdistää historialliset nähtävyydet, kauniin ruotsalaisen luonnon sekä kulttuurikohteet. Kesäisin kaupungin tunnelma on eläväisimmillään ja kaupungin rannat täyttyvät auringonpalvojista. Merenrantakaupungissa riittää uimapaikkoja kokeiltavaksi vaikkapa jokaiselle lomapäivälle.

Kalmar on ollut aikanaan yksi Ruotsin merkittävimmistä kaupungeista, ja pienellä paikkakunnalla on monia mielenkiintoisia historiallisia kohteita. Suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat Kalmarin tuomiokirkko (Kalmar domkyrka), jonka juuret juontavat 1600-luvun puoliväliin, ja Kalmarin linna (Kalmar slott). Kaupungin keskustan tuntumassa on melko laaja historiallinen kaupunginosa, jossa voi tutustua alueen perinteiseen arkkitehtuuriin. Piipahda ainakin vanhalla torilla eli Gamla Torgetilla.

Laajemman katsauksen alueen perinteiseen elämäntyyliin ja historiaan voi luoda Kalmar Läns Museum -museossa. Taiteen ja kulttuurin ystävien kannattaa tutustua Kalmarin taidemuseoon (Kalmar konstmuseum) ja Galleri Monica Strandberg -galleriaan. Alueen merenkulkumuseo (Kalmar sjöfartsmuseum) laivapienoismalleineen on puolestaan hyvä koko perheen vierailukohde. (Hinnat tarkistettu 8.4.2019).


Kalmar matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Kalmar?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Kalmar on heidän yleisin vaihtoehtonsa 1 yö yöpyminen.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Kalmar?

Hotellit kohteessa Kalmar tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 91 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Kalmar?

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Kalmar, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 23 € % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Kalmar?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Kalmar vaihtelevat päivittäin, mutta lauantai on halvin viikonpäivä ja keskiviikko taas vastaavasti kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Kalmar?

Hostellit kohteessa Kalmar maksavat tyypillisesti 108 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin −17 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Kalmar.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden elokuu aikana kohteen Kalmar sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (60 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 15 °C, kaupungin Kalmar hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.