Halvat lennot Joensuu - Oulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Joensuu-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Joensuu-Oulu

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Oulu

1 lentokenttä
Joensuu - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Joensuu - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulun lentoasema (OUL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Joensuu - Oulu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Joensuu - Oulu?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein keskiviikko


  • Reitin Joensuu-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

    Joensuu ja Oulun lentoasema etäisyys toisistaan on 341,6 km.


Lennot Joensuusta Ouluun pystyy tekemään järkevästi vain Joensuun lentoaseman ja Oulun lentoaseman välillä, joskin lentomatkaan kuuluu välilasku Suomen pääkaupunkiseudulla, Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla. Joensuun lentoasemaa lähimpänä oleva toinen lähtökenttä, Kuopion lentoasema, on selkeästi kauempana, eikä sieltäkään ole tarjolla yhtään nopeampia lentoyhteyksiä kohteeseen. Oulun lähistöllä muita merkittäviä lentokenttiä ei ole. Hieman Joensuun kaupungista katsoen luoteessa sijaitsevalta pienehköltä Joensuun lentoasemalta löydät riittävät peruspalvelut, kuten juomia ja pikkupurtavaa tarjoavan kahvilan, latausmahdollisuuksilla varustettuja työskentelypisteitä ja langattoman verkon. Lentojen lähtöjen odottelu onnistuu myös perisuomalaisesti puisissa keinutuoleissa kiikkuen ja lentokenttämaisemista nautiskellen. Oulun lentoasemalta löydät myöskin hyvät peruspalvelut työskentelyyn riittävästä langattomasta verkosta pariin kahvilaan. Lisäksi asemalla toimiva pieni myymälä mahdollistaa vaikka pienten tuliaisostosten tekemisen. Lennot Joensuusta Ouluun pitävät sisällään välilaskun Helsinki-Vantaan suuremmalla lentoasemalla, josta löytyy erittäin monipuolinen tarjonta erilaisia ravintoloita, kauppoja, oleskelu- ja työskentelytiloja, sekä esimerkiksi hierontasalonki, lasten leikkipaikka ja lemmikkien oma alue.


Lähtöpaikkana olevan Joensuun lentoaseman ja Joensuun kaupungin välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista edullisesti linja-autolla. Savo-Karjalan Linja kulkee reittiä kaupungin ja lentoaseman välillä, poimien matkustajia kyytiin useilta pysäkeiltä Joensuun keskustasta lähtien. Bussireitti toimii kätevästi Helsinkiin ja Helsingistä kulkevien lentojen aikataulujen mukaan. Taksikyyti on myös vaivaton ja nopea tapa hoitaa lentokenttämatka, joskin hinta on luonnollisesti bussikyytiä selkeästi korkeampi. Omalla tai vuokra-autolla lentokentälle ja -kentältä ajaminen on melkoisen helppoa, sillä läheltä lentoasemaa kulkevalta valtatie 9:ltä pääsee selkeitä opasteita seuraamalla helposti niin asemalle kuin kaupunkiin. Lentokentällä auton voi jättää maksulliseen pysäköintiin, jonka maksu hoituu mobiilisovelluksella tai lähettyviltä löytyviin maksuautomaatteihin. Vuokra-autoilua pohtivien kannattaa harkita auton vuokraamista joltakin Joensuun lentoasemalla toimivista vuokraamoista, jotta auton palautus ja käyttöönotto hoituvat mahdollisimman tuskattomasti. Oulun kaupungin ja Oulun lentoaseman välisen matkan voi kulkea julkisista kulkuneuvoista muutamalla eri bussivaihtoehdolla. Linjat 56, 8 ja 9 liikennöivät lentoaseman ja Oulun eri kaupunginosien välillä. Taksi on lentokenttämatkoihin myös luonnollisesti yksi vaivaton vaihtoehto, mutta taksikyydin hinta kohoaa melkoisesti bussia korkeammaksi. Omalla autolla Oulun lentoasemalta ja -asemalle on melkoisen yksinkertaista liikkua. Lentoaseman ja kaupungin välisen etapin voi ajaa helposti seuraamalla 815- ja 847-teitä. Autonvuokraus onnistuu hyvin myös Oulun lentoasemalta, eikä vuokra-auto alueella liikkumiseen hassumpi vaihtoehto olekaan.

Joensuusta Ouluun lentäessä lennot saapuvat jonkin matkaa lounaaseen kaupungin keskustasta sijaitsevalle Oulun lentoasemalle. Pääosin Oulun lentoasema palvelee Oulun kaupunkiin ja kaupungista matkustavia työ- ja opiskelumatkaajia. Läheisiin kuntiin, kuten Kempeleelle ja Limingalle, on teiden puolesta hyvät yhteydet suoraan lentoasemalta, mutta julkisia kulkuyhteyksiä ei muualle kuin Oulun keskustaan silti lentokentältä juuri ole. Oulun keskustassa voi vaihtaa hyvin linja-autoihin, joilla pääsee lähialueen kaupunkeihin, kuten Haukiputaalle tai Kiiminkiin. Mikäli käytössäsi on oma auto, tai päädyt autonvuokraukseen lentoasemalta, pääsee Oulun lentoasemalta hyvin tutustumaan lähialueilla sijaitseviin kyliin ja kaupunkeihin. Läheltä lentoasemaa löytyvää E8 -tietä voi autoilija huristella lounaaseen ja esimerkiksi Revonlahden ja Limingan kaupunkien kautta Raaheen asti. Vaihtoehtoisesti samaa tietä kauemmas pohjoiseen kulkiessa löytyy Kemin kaupunki. Mikäli lennot Joensuusta Ouluun ovat valintasi, on kohteenasi mitä todennäköisimmin nimenomaan Oulun kaupunki ja tällöin liikkuminen onnistuu hienosti paikallisen bussiliikenteen avulla. Lähialueen muihin kyliin ja kaupunkeihin tutustuminen onnistuu puolestaan parhaiten omalla tai vuokratulla autolla.


Vaihtoehtoiset lennot Joensuu-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta61 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta184 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta165 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta132 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta66 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta162 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta82 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta105 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta119 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 55m
Halvin hinta149 €

Vastaavia ​​Joensuu - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Joensuu - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Joensuu - Oulu lennon.

Kaikki momondo lentohaut reitille Joensuu - Oulu voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Joensuu - Oulu.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Joensuu - Oulu niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Oulu lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.