Halvat lennot Helsinki Cebu alk. 798 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Cebu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Cebu

Paras löydetty hinta

975 €

Lyhyin lentoaika

19t 50m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Cebu

1 lentokenttä
Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Cebu viimeisten 72 tunnin aikana on 975 €
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Cebu on 19t 50m.
Helsinki - Cebu ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Cebu Mactan Intl lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Cebu: Cebu Mactan Intl (CEB)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Cebu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Cebu?

Toukokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Cebu on toukokuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Cebu?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Cebu?

Iltapäivällä. Helsinki - Cebu lennot ovat noin 12 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Cebu?

Turkish Airlines. Cathay Pacific, Qatar Airways ja Singapore Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Cebu reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Cebu reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl ja saat parhaat Helsinki - Cebu lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Cebu lento?

60 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Cebu on noin 60 päivää ennen lähtöä

Voiko välilaskut säästää rahaa lennolla Helsinki - Cebu?

Voit mahdollisesti säästää jopa 39 % lennosta, jos harkitset välilaskuja lennolla Helsinki - Cebu.

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Cebu

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Cebu lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
2 välilaskua
CEB03:20Cebu Mactan Intl
14. maaliskuuta
CEB16:50Cebu Mactan Intl
44t 45m
2 välilaskua
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
1. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
2 välilaskua
CEB03:20Cebu Mactan Intl
13. maaliskuuta
CEB22:40Cebu Mactan Intl
21t 20m
2 välilaskua
HEL20:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
21. lokakuuta
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 30m
2 välilaskua
CEB19:35Cebu Mactan Intl
28. lokakuuta
CEB15:25Cebu Mactan Intl
24t 55m
2 välilaskua
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1404 €
Etsi vastaava
Cathay Pacific
29. joulukuuta
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
CEB13:10Cebu Mactan Intl
13. tammikuuta
CEB07:20Cebu Mactan Intl
32t 05m
2 välilaskua
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1574 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL02:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
2 välilaskua
CEB17:35Cebu Mactan Intl
14. maaliskuuta
CEB13:05Cebu Mactan Intl
31t 40m
3 välilaskua
HEL20:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1162 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. lokakuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
CEB19:20Cebu Mactan Intl
28. lokakuuta
CEB13:55Cebu Mactan Intl
35t 20m
3 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1186 €
Etsi vastaava

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Cebu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Cebu momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Singapore AirlinesHintaalk. 703 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,9
353 arvostelua
Etsi Singapore Airlines lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 733 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
285 arvostelua
Etsi Turkish Airlines lentoja
Cathay PacificHintaalk. 760 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,3
110 arvostelua
Etsi Cathay Pacific lentoja
Qatar AirwaysHintaalk. 944 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
493 arvostelua
Etsi Qatar Airways lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Cebu Mactan Intl etäisyys lentäen?

  Helsinki-Vantaan lentoasema ja Cebu Mactan Intl etäisyys toisistaan on 9498,1 km. Lentäen tämä matka kestää yleensä 19t 50m.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä?

  4 toimijaa on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä lentoa osiossa syyskuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Cebu Mactan Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Cebu Mactan Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Helsingissä ja Cebussa?

Lennot Helsingistä Cebuun pystyy tekemään vain Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman ja Mactan-Cebun kansainvälisen lentoaseman välillä. Helsingin lähiseutujen muilta lentoasemilta ei järjestetä kansainvälisiä lentoja. Myöskään Filippiineillä ei löydy muita varteenotettavia kohdeasemia. Mainioiden kulkuyhteyksien päästä löytyvällä Helsinki-Vantaan lentoasemalla on modernit ja monipuoliset palvelut. Perinteisten kauppojen ja ravintolapalveluiden lisäksi asemalta löytyy rentoon oleskeluun sopivia alueita, työtiloja, lasten leikkialue ja jopa lemmikeille suunnattu piste. Myös hyvinvointiin liittyviä palveluita, kuten hierontasalonki, voi hyödyntää ennen lentoja. Cebun lentoasemalla palvelut ovat myös kohdallaan. Peruspalveluiden kuten rahanvaihdon ja postipalvelun lisäksi lentokentältä löytyy kattava valikoima erilaisia ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. VIP-oleskelutilojen ja laadukkaan lentokenttähotellin ohessa lentoasemalla on myös reilut konferenssitilat.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Helsingissä ja Cebussa?

Helsingistä on Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle monipuoliset kulkuyhteydet ja perille pääsee helposti sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Joukkoliikenteen kulkuvälineistä nopeimpia ovat junat, joista paikallisliikenteen I- ja P-junat kuljettavat lentoasemalle. Monilla bussilinjoilla, kuten 615 ja 561, pääsee myös lentoasemalle kaupungista useilta eri pysäkiltä. Taksilla kulkeminen lentokentälle ja -kentältä on vaivaton tapa liikkua, joskin melko reilusti kalliimpi vaihtoehto kuin juna tai linja-auto. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaminen omalla autolla on helppoa selkeiden opasteiden ja hyväkuntoisten teiden ansiosta. Perillä auton saa parkkiin turvalliseen, joskin maksulliseen pysäköintiin, jonka voi halutessaan varata jo kuukausia etukäteen aikaa ja rahaa säästääkseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on myös useita autonvuokrausyrityksiä, joiden palveluita kannattaa harkita, mikäli paikalle haluaa tulla vuokra-autolla. Lentokentän välittömässä läheisyydessä voi myös majoittua laadukkaissa hotelleissa. Filippiineillä sijaitsevan Cebu Cityn lentoasemalta pääsee Cebun kaupunkiin edullisimmin linja-autoilla, joita lähtee molempien terminaalien edustalta löytyviltä pysäkeiltä kaupunkiin useita kertoja tunnissa. Saapuvien lentojen terminaalin edestä löytyvillä valkoisilla ja keltaisilla takseilla saa myös kyydin kaupunkiin, joskin hinta on bussikyytiä jonkin verran korkeampi. Lentoasemalta löydät myös autonvuokrauspalveluita, mikäli mielesi tekee tutustua maahan ja kaupungin ympäristöön omassa aikataulussa ja kenties hieman kattavammin. Ajoreitti on ainakin kaupunkiin helppo, sillä lentoasemalta lähtiessä ei tarvitse kuin ylittää jompikumpi luoteessa sijaitsevista silloista ja jatkaa Central Nautical Highway -tietä kohti kaupunkia. Lentoasemalta pääsee monesti lomakohteeseen myös esimerkiksi majoitusliikkeiden tarjoamilla lentokenttäkuljetuksilla.

Mihin kaupunkeihin Cebun lentoasemalta pääsee?

Helsingistä Cebuun matkustettaessa lennot saapuvat Mactan-Cebun kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee heti kaupungin itäpuolella olevalla saarella. Cebun lentoasema palvelee pääosin nimenomaan Cebun maakuntaa ja sen suurta saarta, joskin asemalta on myös hyvät lentoyhteydet muille Filippiinien saarille. Mikäli haluat kattavammin tutustua suureen Cebun saareen, kätevin tapa liikkumiseen lienee vuokra-auton varaaminen lentokentälle. Cebu Cityä ja Cebun saarta voit helpoiten tutkia maanteitse ja saarta ympäröi rantoja myötäilevä tie, jota pitkin pääsee sekä pohjoisen kärjen Daanbantayaniin että eteläisessä kärjessä sijaitsevaan Santanderin kaupunkiin. Cebu South Road vie Cebu Citystä sen läheisimpään kaupunkiin Nagaan erittäin nopeasti ja pohjoisen suunnasta lähimpää kaupunkia löytyy puolestaan kuvankaunis Cascades-luonnonpuisto. Lennot Helsingistä Cebuun tehdään yleisesti nimenomaan Cebun saarella lomailua varten. Ilman vuokra-autoa liikkuminen onnistuu lentoasemalta tasaisesti kulkevilla busseilla ja kaupungista satunnaisesti kulkevilla linjoilla. Taksi on mainio liikkumismuoto erityisesti lyhyemmille matkoille. Kaupungista järjestetään myös useita retkiä saaren sisämaastoon sekä sen lukuisille rannoille.


Vastaavia ​​Helsinki - Cebu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Cebu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Cebu lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Cebu lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Cebu joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Cebu tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Cebu?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Cebu.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Cebu lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Cebu lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cebu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.