Halvat lennot Joensuu Helsinki alk. 169 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Joensuu-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Joensuu-Helsinki

Lyhyin lentoaika

1t 05m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki on 1t 05m.
Suoria lentoja Joensuu - Helsinki lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Joensuu - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

Kesäkuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Joensuu - Helsinki on kesäkuu ja kallein syyskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Joensuu - Helsinki?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

Iltapäivällä. Joensuu - Helsinki lennot ovat noin 16 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Joensuu - Helsinki reitillä

Milloin on halvinta varata Joensuu - Helsinki lento?

17 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Joensuu - Helsinki on noin 17 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki?

syyskuuta 2023 alkaen 6 lentoa lähtee kohteesta Joensuu ja laskeutuu kohteeseen Helsinki viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 33 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Joensuu - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Joensuu-Helsinki momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 154 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
368 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot Joensuu - Helsinki

  Halvin lentoyhtiön Finnair lento kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana oli 165 €. Yleensä lentoyhtiöllä Finnair on 6 lentoa tällä reitillä joka viikko, ja lentojen keskihinta on 205 €. Finnair on saanut käyttäjiltämme pisteiksi 7,7/10.


 • Reitin Joensuu-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

  Joensuu ja Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys toisistaan on 373,5 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Joensuu lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Joensuu–Helsinki?

Lennot Joensuusta Helsinkiin operoi suomalainen Finnair. Suoria lentoja liikennöidään vähintään kaksi päivässä, ja parhaimmillaan päivittäisiä lentoja on kaupunkien välillä jopa yhdeksän. Osan Finnairin lennoista operoi suomalainen Norra-lentoyhtiö (Nordic Regional Airlines). Norran lennoilla palvelut ovat kuitenkin samat kuin muillakin Finnairin lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Joensuun lentokentälle?

Joensuun lentokenttä sijaitsee Liperin alueella, ja Joensuun keskustasta kentälle on matkaa noin 11 kilometriä. Joensuun lentoasemalle pääsee keskustan alueelta Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbusseilla. Bussi starttaa 65 minuuttia ennen Finnairin lentojen lähtöä Joensuun linja-autoasemalta ja keskustassa se pysähtyy Koskikadulla, Ystävyydenpuiston kohdalla ja yliopiston kohdalla Siltakadulla. Bussimatkan hinta on aikuisilta noin viisi euroa, ja lippu maksetaan bussikuskille käteisellä.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Joensuun lennot saapuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaalla, noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsingin ydinkeskustaan, kaupungin päärautatieasemalle, pääsee lentoasemalta bussilla tai junalla nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Kätevä vaihtoehto huonolla säällä on ottaa lentokentältä lähijuna, sillä sisätiloissa sijaitsevalle lähijuna-asemalle sisäänkäynti on terminaalien 1 ja 2 välillä kulkevalta yhdyskäytävältä. Lentokentältä rautatieasemalle kulkevat lähijunat I ja P. Voit hypätä lentoasemalta myös Finnair City Bus -lentokenttäbussiin tai HSL:n julkiseen liikenteen busseihin. Finnairin lentokenttäbussi kulkee lentoasemalta Helsingin päärautatieasemalle noin puolessa tunnissa, tosin tarkka matka-aika riippuu liikenteestä. HSL:n busseissa matka-aika on yleensä hieman pidempi. Julkisen liikenteen bussien aikataulut ja tarkat reittitiedot saat kätevästi HSL:n nettisivuilta.

Kuinka kauan Joensuu–Helsinki lento kestää?

Suorat lennot Joensuusta Helsinkiin ovat kätevä tapa matkustaa Itä-Suomesta pääkaupunkiseudulle, sillä lentoaika on vain reilu tunti.

Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin?

Säiden puolesta Helsinki on houkutteleva matkakohde varsinkin loppukeväästä elokuuhun. Aurinkoisina kesäkuukausina voi Helsingin puistoista, saarista ja ulkoilualueista nauttia täydessä laajuudessaan. Lennot Joensuusta Helsinkiin ovat erityisen suosittuja keväällä ja kesälomakuukausina, ja sekä lentojen että majoitusten hinnat ovat vilkkaimpina matkailukuukausina keskimääräistä korkeammalla. Myös jouluostoksille tai joululoman viettoon Helsingin sykkeeseen suuntaavien kannattaa varautua hieman normaalia kalliimpiin lentoihin. Halvalla lentoliput Joensuusta Helsinkiin voi saada yleensä alkuvuodesta, esimerkiksi helmikuussa, ja ennen joululomasesongin alkua loka-marraskuussa. Budjettimatkailijoiden kannattaa siis reissata Helsinkiin esimerkiksi syksyn upean ruskakauden aikaan.

Tarvitaanko lennolle Joensuusta Helsinkiin passia?

Passia ei yleensä ole tarpeellista ottaa Joensuun ja Helsingin väliselle lennolle. Finnairin kotimaan lennoille käy matkustusasiakirjaksi passin lisäksi myös kuvallinen henkilökortti, Kela-kortti tai ajokortti.


 • Suunnitteletko ostosmatkaa Helsinkiin? Pidä mielessä, että alennusmyyntien aikaan – esimerkiksi joulun jälkeen – Helsingin tavarataloista voi tehdä todella hyviä löytöjä edulliseen hintaan. Muista piipahtaa ostoskeskusten lisäksi myös esimerkiksi Punavuoressa sijaitsevalla Design District Helsinki -alueella, jossa ei tarvitse shoppailla tusinatavaraa.
 • Pyörä on hyvä apuväline Helsinkiin tutustuessa. Pyörän selkään hyppäämällä vältät autoteiden ruuhkat, sillä lähes kaikille kaupungin keskeisimmille alueille kulkee pyörätie. Keväästä syksyyn Helsingissä voi pyöräillä HSL:n keltaisilla kaupunkipyörillä, joihin voi ostaa käyttöoikeuden vaikkapa päiväksi tai viikoksi. Pyörän saat mukaasi esimerkiksi Kampista tai Rautatieasemalta.
 • Helsingin joukkoliikenteessä liikkuminen voi tulla edulliseksi pienen lapsen kanssa. Jos lapsesi on alle seitsemänvuotias ja kulkee rattaissa tai vaunuissa, pääset aikuisena hänen seurassaan HSL:n joukkoliikennevälineisiin ilmaiseksi. Seitsemästä ikävuodesta alkaen lapselle on ostettava oma matkalippu.

Vaihtoehtoiset lennot Joensuu-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta116 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta137 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta127 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika32t 45m
Halvin hinta1567 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta157 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta349 €

Vastaavia ​​Joensuu - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Joensuu - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Joensuu - Helsinki lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Joensuu - Helsinki on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Helsinki nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Joensuu - Helsinki joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Joensuu - Helsinki voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Joensuu - Helsinki?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Helsinki kohteesta Joensuu. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Joensuu - Helsinki lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Joensuu - Helsinki lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.