Hotellit Ivalo

Löydä parhaat hotellitarjoukset 26 hotelliin Ivalossa

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Ivalo?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Ivalo
Matalasesonki
maaliskuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

51 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

32 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
86 € - 254 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

166 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

157 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Ivalo on: 3 tähteä, 74 päivää ennen.
3 tähteä
81 € - 110 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Ivalo

Miten löytää hyvä hotelli Ivalossa?

Ivalo, ja Inari-Saariselän seutu kokonaisuudessaan, ovat niin suosittuja matkailukohteita, että hyvän hotellin löytäminen alueelta on helppoa. Jos et välttämättä halua majoittua aivan Ivalon taajaman ytimessä, vaihtoehtoja on lukuisia. Miltä alueelta hotelli kannattaa sitten hankkia? Mieti, mitä reissultasi haluat. Ivalon ytimen hotelleissa kaikki palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet hyvät, kun taas alueen lomamökeissä ja maaseutumajoituskohdeissa voi nauttia täydellisestä luonnonrauhasta, usein aivan patikkapolkujen äärellä. Jos mielit laskettelurinteisiin, on Saariselän laskettelukeskuksen lähiseutu hyvää aluetta majoittua. Välimatkoja on helppo hahmottaa netissä kartan avulla. Hintataso Ivalon seudulla vaihtelee voimakkaasti sesongeittain, ja jos haluat matkustaa talven suosituimmalla matkailukaudella, on aikaisin varausta tekevillä ennemmän valinnanvaraa hotellien ja muiden majoituspalvelujen suhteen. Etenkään talvella matkustavien ei siis kannata jättää hotellivarausta viime tippaan.

Miten viettää edullinen loma Ivalossa?

Edullinen loma Ivalossa on helppo järjestää, mutta budjettimatkailijoiden kannattaa suosia etenkin matkustamista talven suosituimman matkailukauden, esimerkiksi joulukuun, ulkopuolella. Suosittuina matkailukuukausina hinnat ovat alueella korkeimmillaan, niin hotellit Ivalossa kuin esimerkiksi vuokra-autotkin. Vertaa hintoja ja palveluita ja varaa matkasi ajoissa halvan hinnan takaamiseksi. Myös erilaisia hotellitarjouksia kannattaa seurata. Matalan budjetin matkaajien onneksi Inari-Saariselän alueen luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia harrastaa upeissa maisemissa aivan ilmaiseksi. Hakeudu vaikkapa ruskaretkelle, patikkapoluille ja murtomaahiihdon pariin. Kesällä alueella on erinomaiset mahdollisuudet myös vaikkapa kalastamiseen ja maastopyöräilyyn Lapin kauniissa tunturimaisemissa.

Liikkuminen Ivalossa?

Ivalon seutu on yksi luonnossa liikkumista harrastavien ykköskohteita Suomessa, ja mukaan kannattaakin ehdottomasti pakata vaelluskengät. Myös maastopyörä on kätevä väline alueella liikkuessa. Aluetta tarkemmin tutkiville suositeltava kulkuväline on henkilöauto, joko oma tai vuokrattu, ja bussiyhtiöistä alueella liikennöivät ainakin Eskelisen Lapin Linjat ja Gold Line. Ivalon lentokentältä Saariselän alueelle pääsee Eskelisen Lapin Linjojen kuljetuksella ja Ivalon sekä Inarin alueille Kuljetusliike Ilmari Slantin kyydissä. Bussimatkat maksetaan yleensä kuljettajalle.

Voiko hotellin varata Ivalossa ilman luottokorttia?

Hotellit Ivalossa pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta taajamaa ympäröiviltä alueilta voi löytää joitakin maaseutumajoituskohteita, joihin luottokorttia ei tarvitse.

Mitä tehdä Ivalossa lasten kanssa?

Ivalon monipuolisella alueella puuhat eivät lopu kesken lastenkaan kanssa. Saariselän laskettelurinteissä tai pulkkamäessä viihtyy hyvin koko perhe, ja murtomaahiihtolatuja on tarjolla eri puolilla Ivaloa ja Inarin aluetta kokonaisuudessaan. Unohtumaton tapahtuma lapsille kesä- ja talviaikaan on esimerkiksi ratsastusretki tunturiluonnossa, ja talvisin husky-safari nietosten keskellä on yksi Ivalon suosituimmista aktiviteeteista. Erityisen kylmänä tai sateisena päivänä koko perhe voi pulahtaa Holiday Club Saariselän kylpylän altaisiin. Uudenlainen perheaktiviteetti Ivalossa voi olla esimerkiksi lumikenkäily paksujen lumikinosten päällä. Angry Birds -aktiviteettipuisto kutsuu etenkin perheen pienimpiä.

Pysäköinti Ivalossa

Ivalon taajama ei ole suuri, ja parkkeeraaminen on pääosin Ivalossa ilmaista, mutta pysäköintirajoitukset kannattaa aina tarkistaa katu- tai pysäköintialuekohtaisesti. Useimmat hotellit ja majoituspaikat tarjoavat ilmaista parkkitilaa, joten ensimmäisenä parkkipaikkoja kannattaa kysäistä omasta hotellista. Ivalon lentoaseman alueella pysäköinti on maksullista.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Ivalo per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Ivalo hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Hotel Kultahippu
#1. suosituin
Hotel Kultahippu
8,2
89 €
Hotelli Ivalo
#2. suosituin
Hotelli Ivalo
8,5
81 €
Näverniemi Holiday Center
Rahoille vastinetta
Näverniemi Holiday Center
8,5
77 €

Halvat hotellit kaupunissa Ivalo

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Ivalo
Ivalo River Camping & Resort
Ivalo River Camping & Resort
7,7
31 €
Ivalo Apartment
Ivalo Apartment
8,2
82 €
Näverniemi Holiday Center
Näverniemi Holiday Center
8,5
77 €
Hotel Kultahippu
Hotel Kultahippu
8,2
89 €
Hotelli Ivalo
Hotelli Ivalo
8,5
81 €
Ukonjärven Holiday Village
Ukonjärven Holiday Village
8,2
89 €

Hotellit kaupungissa Ivalo, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Ivalo River Camping & Resort
Ivalo River Camping & Resort
7,7
31 €
Guesthouse Husky
Guesthouse Husky
9,4
94 €
Näverniemi Holiday Center
Näverniemi Holiday Center
8,5
77 €
Hotel Kultahippu
Hotel Kultahippu
8,2
89 €
Hotelli Ivalo
Hotelli Ivalo
8,5
81 €
Ukonjärven Holiday Village
Ukonjärven Holiday Village
8,2
89 €

Ivalon kaupunginosat, missä majoittua

Inarin kunnan alueeseen kuuluva Ivalon taajama sijaitsee vuolaan Inarinjoen rannalla, eli Ivalon alueella on helppo majoittua lähellä rantaa, kauniiden jokimaisemien äärellä. Hotellit Ivalossa sijaitsevat pääosin taajaman keskustassa, ja vaikka Ivalon taajama-alue ei ole suuri, on tarjolla useita hotelleja. Paikkakunnan alueella on esimerkiksi maaseutumatkailumajoituksia sekä neljän tähden hotelleja – eli takuuvarmasti jokaiselle jotakin.

Lappiin kuuluva Ivalo on suosittu matkailukohde etenkin talvisin, varsinkin joulunaikaan, sekä esimerkiksi syksyisin parhaaseen ruska-aikaan. Hotellien ja muiden majoituspalvelujen hintataso vaihtelee selvästi sesongin mukaan, mutta myös halpaa budjettiluokan majoitusta on yleensä tarjolla kaikkina vuodenaikoina – etenkin jos varauksen tekee ajoissa. Alueen neljän tähden hotelleista saa laatumajoituksen aamiaisineen.

Noin 30 kilometrin päässä Ivalosta sijaitsee Saariselän suosittu matkailukeskus, jonka alueella tarjontaa on vieläkin enemmän. Esimerkiksi lapsiperheille Saariselän alue lukuisine aktiviteetteineen on paras alue majoittua, mutta toisaalta perheet viihtyvät hyvin Ivalon luonnonrauhassa muillakin alueilla.

Jos haluat hotelliltasi tiettyjä palveluita, kuten oman kylpyammeen, uima-altaan tai kuntosalin, on suosituksena vertailla seudun hotellien palveluita tarkkaan ennen varauksen tekemistä. Kylpyläpalveluja löytyy ainakin Saariselältä, Holiday Club Saariselkä -lomakeskuksesta.

Ivalon ehdoton hyvä puoli lappilaisena matkakohteena on, että alueella on oma lentoasema, ja lentokentän läheltä on helppo löytää myös majoituspaikka. Lentokenttä sijaitsee lähellä keskustaa, sillä keskustasta kentälle on alle 10 minuutin ajomatka. Rautatieasemaa Ivalossa ei ole, ja koko Inarin alueen lähin rautatieasema sijaitseekin Rovaniemellä.


Ivalo pähkinänkuoressa

Inarin kuntaan kuuluva Ivalo on luontomatkailijan unelmakohde Suomen Lapissa. Alueen mahdollisuudet luontoaktiviteettien suhteen ovat rajattomat, ja erilaisia luontoon liittyviä nähtävyyksiä on Ivalon seudulla lukuisia. Niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin matkailijoita alueelle vetävät myös talvisilla taivailla esiintyvät revontulet sekä kesän uskomattoman valoisat yöttömät yöt.

Noin 30 kilometrin päässä Ivalosta sijaitseva Saariselkä laskettelukeskuksineen, kylpylöineen ja tuntureineen on Inarin alueen tärkein ja ehkä tunnetuin lomakohde, mutta alueella voi majoittua ja nauttia luonnosta monilla muillakin alueilla. Ivalon läheisyydestä löytyy kaksi tärkeää kansallispuistoa, Lemmenjoki ja Urho Kekkosen kansallispuisto, joiden maisemat kutsuvat tutustumaan. Ivalojoella voi esimerkiksi veneillä ja tutustua kullankaivuuperinteeseen.

Talvisin Ivalon alueella lasketellaan, hiihdetään, lumilautaillaan, lasketaan pulkkamäessä, ratsastetaan, lumikenkäillään, moottorikelkkaillaan ja kiidetään husky-safarilla. Kesäisin näiden aktiviteettien tilalle astuvat patikointi, maastopyöräily, kalastus, melominen, koskenlasku ja risteilyt. Koko vuoden ympäri, vuodenajasta riippumatta, matkailijoita kutsuvat esimerkiksi Saariselän kylpylä ja alueen museot. Saamelaiskulttuuriin voi tutustua saamelaismuseo Siidassa, ja läheinen Tankavaaran Kultamuseo on oikea kohde kullanhuuhdonnasta kiinnostuneille.

Vaikka Ivalo on suosittu matkailukohde, on alueella mahdollista tutustua aitoon saamelaiseen ja lappilaiseen elämänmenoon ja arkeen läheltä. Mielenkiintoinen kokemus koko perheelle on esimerkiksi porosafari alueen maisemissa, ja pororetkillä matkailijat oppivat paljon tietoa myös paikalliseen porokulttuuriin liittyen. Esimerkiksi lintubongarit viihtyvät Ivalon seudulla harrastuksensa parissa.


Ivalo matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Ivalo?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Ivalo on 2 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Ivalo?

Hotellit kohteessa Ivalo tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 107 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Ivalo?

maaliskuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Ivalo. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 51 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Ivalo?

Ivalo hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia sunnuntai ja kalleimpia maanantai.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Ivalo

Suosituimmat lentoreitit Ivaloon

Löydä halvimmat lennot Ivaloon suosituimmilla reiteillä
Helsinki - Ivalo
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
130 €
Paris - Ivalo
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
150 €
London - Ivalo
Lyhyin lentoaika
12t 20m
Halvin hinta
232 €
Dublin - Ivalo
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
265 €
Warsaw - Ivalo
Lyhyin lentoaika
6t 30m
Halvin hinta
293 €
Munich - Ivalo
Lyhyin lentoaika
5t 30m
Halvin hinta
303 €
Zurich - Ivalo
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
324 €
Dusseldorf - Ivalo
Lyhyin lentoaika
12t 50m
Halvin hinta
346 €
Berliini - Ivalo
Lyhyin lentoaika
19t 00m
Halvin hinta
347 €
Vienna - Ivalo
Lyhyin lentoaika
25t 05m
Halvin hinta
353 €
Näytä lisää

Aloita matkan suunnittelu kohteeseen Ivalo