Hotellit Ivalo, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  6 Ivalo, Suomen

Ivalo, Suomi
3. helmikuu — 4. helmikuu2
la 4/2
ke 8/2

Suositut Ivalo hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Ivalo
Hinta
€32
€325
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Ivalo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Ivalo
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
65 %odotettu hintojen lasku
60 %odotettu hinnannousu

Hinta

46 € - 328 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
141 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
61 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Ivalo hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Ivalo

Halvin hotellihinta

32 €

Hotellit lähellä lentokenttää

593
Halvin hinta huoneelle Ivalo löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 32 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ivalo River Camping.
Ivalo löytyy 593 hotellia lähellä Kittilä. Levi Rakkavaara Club 1 on lähin 3,2 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Ivalo matkavinkit

Ivalo, ja Inari-Saariselän seutu kokonaisuudessaan, ovat niin suosittuja matkailukohteita, että hyvän hotellin löytäminen alueelta on helppoa. Jos et välttämättä halua majoittua aivan Ivalon taajaman ytimessä, vaihtoehtoja on lukuisia. Miltä alueelta hotelli kannattaa sitten hankkia? Mieti, mitä reissultasi haluat. Ivalon ytimen hotelleissa kaikki palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet hyvät, kun taas alueen lomamökeissä ja maaseutumajoituskohdeissa voi nauttia täydellisestä luonnonrauhasta, usein aivan patikkapolkujen äärellä. Jos mielit laskettelurinteisiin, on Saariselän laskettelukeskuksen lähiseutu hyvää aluetta majoittua. Välimatkoja on helppo hahmottaa netissä kartan avulla. Hintataso Ivalon seudulla vaihtelee voimakkaasti sesongeittain, ja jos haluat matkustaa talven suosituimmalla matkailukaudella, on aikaisin varausta tekevillä ennemmän valinnanvaraa hotellien ja muiden majoituspalvelujen suhteen. Etenkään talvella matkustavien ei siis kannata jättää hotellivarausta viime tippaan.

Edullinen loma Ivalossa on helppo järjestää, mutta budjettimatkailijoiden kannattaa suosia etenkin matkustamista talven suosituimman matkailukauden, esimerkiksi joulukuun, ulkopuolella. Suosittuina matkailukuukausina hinnat ovat alueella korkeimmillaan, niin hotellit Ivalossa kuin esimerkiksi vuokra-autotkin. Vertaa hintoja ja palveluita ja varaa matkasi ajoissa halvan hinnan takaamiseksi. Myös erilaisia hotellitarjouksia kannattaa seurata. Matalan budjetin matkaajien onneksi Inari-Saariselän alueen luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia harrastaa upeissa maisemissa aivan ilmaiseksi. Hakeudu vaikkapa ruskaretkelle, patikkapoluille ja murtomaahiihdon pariin. Kesällä alueella on erinomaiset mahdollisuudet myös vaikkapa kalastamiseen ja maastopyöräilyyn Lapin kauniissa tunturimaisemissa.

Ivalon seutu on yksi luonnossa liikkumista harrastavien ykköskohteita Suomessa, ja mukaan kannattaakin ehdottomasti pakata vaelluskengät. Myös maastopyörä on kätevä väline alueella liikkuessa. Aluetta tarkemmin tutkiville suositeltava kulkuväline on henkilöauto, joko oma tai vuokrattu, ja bussiyhtiöistä alueella liikennöivät ainakin Eskelisen Lapin Linjat ja Gold Line. Ivalon lentokentältä Saariselän alueelle pääsee Eskelisen Lapin Linjojen kuljetuksella ja Ivalon sekä Inarin alueille Kuljetusliike Ilmari Slantin kyydissä. Bussimatkat maksetaan yleensä kuljettajalle.

Hotellit Ivalossa pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta taajamaa ympäröiviltä alueilta voi löytää joitakin maaseutumajoituskohteita, joihin luottokorttia ei tarvitse.

Ivalon monipuolisella alueella puuhat eivät lopu kesken lastenkaan kanssa. Saariselän laskettelurinteissä tai pulkkamäessä viihtyy hyvin koko perhe, ja murtomaahiihtolatuja on tarjolla eri puolilla Ivaloa ja Inarin aluetta kokonaisuudessaan. Unohtumaton tapahtuma lapsille kesä- ja talviaikaan on esimerkiksi ratsastusretki tunturiluonnossa, ja talvisin husky-safari nietosten keskellä on yksi Ivalon suosituimmista aktiviteeteista. Erityisen kylmänä tai sateisena päivänä koko perhe voi pulahtaa Holiday Club Saariselän kylpylän altaisiin. Uudenlainen perheaktiviteetti Ivalossa voi olla esimerkiksi lumikenkäily paksujen lumikinosten päällä. Angry Birds -aktiviteettipuisto kutsuu etenkin perheen pienimpiä.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Ivalo per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Ivalo hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 90 €

Keskinkertainen 120 €

Kallein 165 €

Etsi 3-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Ivalo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Ivalo

Hotellit kaupungissa Ivalo, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Ivalo hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Ivalo

Inarin kunnan alueeseen kuuluva Ivalon taajama sijaitsee vuolaan Inarinjoen rannalla, eli Ivalon alueella on helppo majoittua lähellä rantaa, kauniiden jokimaisemien äärellä. Hotellit Ivalossa sijaitsevat pääosin taajaman keskustassa, ja vaikka Ivalon taajama-alue ei ole suuri, on tarjolla useita hotelleja. Paikkakunnan alueella on esimerkiksi maaseutumatkailumajoituksia sekä neljän tähden hotelleja – eli takuuvarmasti jokaiselle jotakin.

Lappiin kuuluva Ivalo on suosittu matkailukohde etenkin talvisin, varsinkin joulunaikaan, sekä esimerkiksi syksyisin parhaaseen ruska-aikaan. Hotellien ja muiden majoituspalvelujen hintataso vaihtelee selvästi sesongin mukaan, mutta myös halpaa budjettiluokan majoitusta on yleensä tarjolla kaikkina vuodenaikoina – etenkin jos varauksen tekee ajoissa. Alueen neljän tähden hotelleista saa laatumajoituksen aamiaisineen.

Noin 30 kilometrin päässä Ivalosta sijaitsee Saariselän suosittu matkailukeskus, jonka alueella tarjontaa on vieläkin enemmän. Esimerkiksi lapsiperheille Saariselän alue lukuisine aktiviteetteineen on paras alue majoittua, mutta toisaalta perheet viihtyvät hyvin Ivalon luonnonrauhassa muillakin alueilla.

Jos haluat hotelliltasi tiettyjä palveluita, kuten oman kylpyammeen, uima-altaan tai kuntosalin, on suosituksena vertailla seudun hotellien palveluita tarkkaan ennen varauksen tekemistä. Kylpyläpalveluja löytyy ainakin Saariselältä, Holiday Club Saariselkä -lomakeskuksesta.

Ivalon ehdoton hyvä puoli lappilaisena matkakohteena on, että alueella on oma lentoasema, ja lentokentän läheltä on helppo löytää myös majoituspaikka. Lentokenttä sijaitsee lähellä keskustaa, sillä keskustasta kentälle on alle 10 minuutin ajomatka. Rautatieasemaa Ivalossa ei ole, ja koko Inarin alueen lähin rautatieasema sijaitseekin Rovaniemellä.


Lue lisää nähtävyyksistä: Ivalo

Inarin kuntaan kuuluva Ivalo on luontomatkailijan unelmakohde Suomen Lapissa. Alueen mahdollisuudet luontoaktiviteettien suhteen ovat rajattomat, ja erilaisia luontoon liittyviä nähtävyyksiä on Ivalon seudulla lukuisia. Niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin matkailijoita alueelle vetävät myös talvisilla taivailla esiintyvät revontulet sekä kesän uskomattoman valoisat yöttömät yöt.

Noin 30 kilometrin päässä Ivalosta sijaitseva Saariselkä laskettelukeskuksineen, kylpylöineen ja tuntureineen on Inarin alueen tärkein ja ehkä tunnetuin lomakohde, mutta alueella voi majoittua ja nauttia luonnosta monilla muillakin alueilla. Ivalon läheisyydestä löytyy kaksi tärkeää kansallispuistoa, Lemmenjoki ja Urho Kekkosen kansallispuisto, joiden maisemat kutsuvat tutustumaan. Ivalojoella voi esimerkiksi veneillä ja tutustua kullankaivuuperinteeseen.

Talvisin Ivalon alueella lasketellaan, hiihdetään, lumilautaillaan, lasketaan pulkkamäessä, ratsastetaan, lumikenkäillään, moottorikelkkaillaan ja kiidetään husky-safarilla. Kesäisin näiden aktiviteettien tilalle astuvat patikointi, maastopyöräily, kalastus, melominen, koskenlasku ja risteilyt. Koko vuoden ympäri, vuodenajasta riippumatta, matkailijoita kutsuvat esimerkiksi Saariselän kylpylä ja alueen museot. Saamelaiskulttuuriin voi tutustua saamelaismuseo Siidassa, ja läheinen Tankavaaran Kultamuseo on oikea kohde kullanhuuhdonnasta kiinnostuneille.

Vaikka Ivalo on suosittu matkailukohde, on alueella mahdollista tutustua aitoon saamelaiseen ja lappilaiseen elämänmenoon ja arkeen läheltä. Mielenkiintoinen kokemus koko perheelle on esimerkiksi porosafari alueen maisemissa, ja pororetkillä matkailijat oppivat paljon tietoa myös paikalliseen porokulttuuriin liittyen. Esimerkiksi lintubongarit viihtyvät Ivalon seudulla harrastuksensa parissa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Ivalo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Ivalo

Hotellit kohteessa Ivalo tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 124 € per yö.

elokuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Ivalo. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 65 % halvempia kuin sesonkina.

Ivalo hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia torstai ja kalleimpia keskiviikko.

Hostellit kohteessa Ivalo (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 91 € per henkilö, per yö. Tämä on 33 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Ivalo.

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Ivalo kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −13 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Hyviä vierailukohteita lähellä kaupunkia Ivalo kuukauden helmikuu aikana ovat Levin hiihto- ja laskettelukeskus, Kiilopää ja Pyhä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Ivalo

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Ivalo

Vacation home Pajakoski in Inari - 6 persons, 1 bedrooms

Ivalo, Lappi, Suomi

122 €

Ivalon Majatalo

Rantatie 2-4, Ivalo, Lapland, Finland

59 €

Holiday Home Ivalo

Ivalo, Lappi, Suomi

8,7
138 €

Aurora Island

Kenkaheina, Ivalo, Lapland, Finland

471 €

Riverhouse Lumo

Ivalo, Lappi, Suomi

9,2
149 €

Autumn Leaf Ivalo

Ivalo, Lappi, Suomi

9,8
240 €

SD Friend's

23 Ivalontie, Ivalo, Lapland, Finland

67 €

Soppi Apartments

Ivalo, Lappi, Suomi

9,9
114 €

Pirkkola

Ivalo, Lappi, Suomi

131 €

Väre Holiday Home - lakeside relaxation point

Ivalo, Lappi, Suomi

9,9
286 €

Serendipity

Ivalo, Lappi, Suomi

182 €

Aloita matkan suunnittelu - Ivalo


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Ivalo on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Ivalo hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Ivalo käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.