Halvat lennot Graz

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Graz

Yhteenveto Graz lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

350 €

Nopein lentoaika

14t 25m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Graz kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 350 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz).
Nopein lento kohteeseen Graz kohteesta Suomi kestää 14t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Graz mukaan lukien Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin Graz lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Graz lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Graz

HALVIN REITTI Helsinki - Graz

Helsinki (HEL) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Graz kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 166 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GRAZtammikuu22% halvempitammikuu aikana Helsinki - Graz lennot maksavat keskimäärin vain 194 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GRAZ KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu61% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Graz lentojen keskimääräinen hinta on 401 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GRAZ KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu581% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Graz kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Graz?

Graz on toiseksi suurin kaupunki Itävallassa ja sijaitsee Itävallan kaakkoisosassa. Suomesta lähtiessä Graziin kannattaa matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, sillä lähtiessä Oulun tai Rovaniemen lentokentiltä reittilennolle tulee yksi ylimääräinen välilasku sekä matkustusaika pitenee vähintään noin viidellä tunnilla. Siksi onkin suositeltavaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin, josta voi ottaa paikallisjunan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Yleisimmät reitit Graziin lentävät yhden välilaskun kautta. Reittilennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta lähtee lento Frankfurtin lentokentälle. Matkustusaika on alle kolme tuntia. Frankfurtin lentokentältä lähtee vaihtolento suoraan Grazin lentokentälle, jonka matkustusajaksi on arvioitu hieman yli tunti. Lentokentillä kannattaa varautua odottelemaan, mikä on hyvä pitää mielessä matkaa suunnitellessa.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Graziin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ainoita lentomahdollisuuksia ovat reittilennot Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja ne sisältävät yleensä vähintään yhden välilaskun matkalla Grazin kaupunkiin. Yleisimpiä liikennöitsijöitä reitillä ovat Lufthansa ja Austrian Airlines. Helsingistä on saatavilla useita lentovaihtoehtoja Grazin kaupunkiin, mutta ajallisesti kätevin vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Frankfurtiin, jonka kautta lähtee vaihtolento Graziin. Näin koko matkustusajan pituus on noin alle kuusi tuntia. Myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja löytyy matkailijoille, mutta näissä vaihtoehdoissa on hyvä varautua useimpiin välilaskuihin sekä pidempiin matkustusaikoihin kokonaisuudessaan. Lentokentillä voi odottaa kahviloissa ja odotustiloissa tai kuluttaa aikaa vaikka shoppaillessa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Graz kaupungista Bari oli 12 €. Tämä on 95 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Graz. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Graz omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Graz. Lennot maksavat noin 194 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Graz kohteesta Suomi huhtikuu ajanjaksolle. huhtikuu aikana lennot kaupunkiin Graz ovat vielä keskimäärin 199 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Graz noin 46 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 248 €.

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Graz kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 240 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 354 € lentohinnan reitille Suomi - Graz.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Graz on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Graz harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Klagenfurt lentokenttä (97 km kaupungin Graz keskustasta), Wien Vienna Intl lentokenttä (144 km kaupungin Graz keskustasta) tai Linz Hoersching lentokenttä (160 km kaupungin Graz keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 160 € henkilöä kohti ja Graz lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Graz. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Graz

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Graz
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
GRZ07:40Graz
15. kesäkuuta
GRZ02:00Graz
8t 10m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
10. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
GRZ06:10Graz
15. kesäkuuta
GRZ13:00Graz
29t 40m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
GRZ07:40Graz
15. kesäkuuta
GRZ13:00Graz
30t 20m
3 välilaskua
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
10. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
GRZ06:10Graz
15. kesäkuuta
GRZ10:55Graz
9t 20m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
3 välilaskua
GRZ07:40Graz
15. kesäkuuta
GRZ13:00Graz
30t 20m
3 välilaskua
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Graz

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Graz, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
GRZGraz

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Graz?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Graz

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Graz?

Lentäessäsi kohteeseen Graz kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa tai KLM. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

KLM lennot kohteeseen Graz

KLM liikennöi noin 4 lentoa kohteeseen Graz normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 121 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Lufthansa lennot kohteeseen Graz

Lufthansa (7,3/10, 299 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Graz tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 228 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Graz on keskimäärin viikossa 27 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Graz ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Graz lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Grazin lentokentältä?

Grazin lentokenttä sijaitsee lyhyen matkan päässä Grazin keskustasta etelään päin. Lentokentältä pääsee keskustaan budjettiystävällisesti julkisen liikenteen avulla, kuten esimerkiksi bussilla. Bussit pysähtyvät aivan terminaalin vieressä, joten kulkeminen on helppoa sekä sulavaa. Bussit kulkevat reittiä aamuyöstä alkaen aivan puoleen yöhön asti. Helppoon ja mukavaan matkustamiseen löytyy lentokentältä takseja, jotka sijaitsevat aivan saapuvien lentojen terminaalin vieressä. Nopeaan matkustamiseen on tarjolla myös shuttle-palveluja ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Hinnat sekä aikataulut löytää netistä lentokentän sivulla. On hyvä pitää mielessä, että jotkut shuttle-palvelut on varattava neljä päivää etukäteen.


Graz: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Graz
Helsinki - Graz reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 00m
Halvin hinta350 €

Kohteen Graz viisumivaatimukset

Graz sijaitsee Itävalloissa, joten sinne matkustettaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Suomi sekä Itävallat kuuluvat molemmat Euroopan Unioniin sekä Schengen-maihin. Matkustaessasi Schengen-alueella et tarvitse erillistä viisumia tai oleskelulupaa, mutta varaudu tarvittaessa esittämään voimassa oleva passisi tai kuvallinen virallinen henkilökortti. Suomen kansalainen voi oleskella maassa enintään 90 päivää turisti- tai liikematkalla.


Aloita matkan suunnittelu - Graz


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Graz

Graz on historiallisen kaunis kaupunki Itävallassa, ja siellä voi nähdä upeita vuoristomaisemia raikkaan vihreän luonnon keskellä. Kaupungin historiallinen vanha kaupunki onkin yksi Unescon maailman perintökohteista ja ehdoton nähtävä, olipa sitten turisti tai paikallinen. Vanha kaupunki toivottaa turistit tervetulleeksi useilla putiikeilla, kattavalla Sporgassen-shoppailukadulla sekä historiallisilla nähtävyyksillä. Aivan vanhan kaupungin vierestä näkee kaupungin ikonisen kellotornin, jonka kukkulalle kannattaa kiivetä katsomaan kaupungin maisemia sekä ihailemaan 1200-luvulla rakennettua maamerkkiä. Kellotornin alueella kannattaa ehdottomasti seikkailla upeissa vihreissä maisemissa sekä kiertää alueella olevat muut maamerkit ja vanha kivinen konserttipaikka. Korkeissa maisemissa voi myös kokeilla paikallista hienoa ravintolaa kukkulan päällä. Se tarjoilee ruokakokemuksia kauniiden maisemien kera suoraan Grazin kaupunkiin. Kierrellessä vanhaa kaupunkia kannattaa pysähtyä nauttimaan paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta ihmisvilinän keskellä sekä maistaa myös tarjolla olevia tunnettuja oluita edulliseen hintaan. Nähtävyyksiä sekä maisemia rakastavalle on tarjolla kaupungissa useita pyöräily- sekä kävelyreittejä. Pyöräilyreitit yhdistävät Grazin keskustan ja kauniin itäisen Itävallan, jossa vieraillaan kauniissa maisemissa ja historiallisissa kaupungeissa. Kaupungissa on tarjolla useita museoita, jotka esittelevät arkeologisia kokoelmia, taiteita, paikallista historiaa sekä muistomerkkejä. Suosituin museo on ehdottomasti Landeszeughaus-museo, jossa on maailman suurin historiallinen asehuone sekä uskomattomia kokoelmia, jotka houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa. Ylittäessä kaupungin Mur-joen voit nähdä turistinähtävyys Murinselin, joka on erikoinen rakennuksen ja sillan yhdistelmä keskellä jokea. Sillan yli kävellessä voi ihastella maisemia joen ympärillä tai pysähtyä juomaan kahvit rakennuksen kahvilassa. Joen toiselta puolelta löytää myös lisää nähtävää matkailijoille. Siellä sijaitsee nykytaiteen museo Kunsthaus Graz, jonka rakennusta ei voi olla huomaamatta sen erikoisen ulkonäön vuoksi. Kaupunkikohteena Grazin ympäristössä voi nähdä todella paljon luontoa sekä kauniita puutarhoja arkkitehtuurin ja historiallisen kivirakennuksen lisäksi. Kaupungin upea sijainti kutsuu matkailijat kiertelemään paikallisessa puistoissa sekä kasvitieteellisessä puutarhassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Graz? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Graz ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Graz tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Graz niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Graz lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.