Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Graz

Halvat lennot Graz alk. 190 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 5.4.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Graz

Yhteenveto Graz lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

116 €

Halvin meno-paluulennon hinta

190 €

Nopein lentoaika

4t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Graz kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 116 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Graz kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 190 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz).
Nopein lento kohteeseen Graz kohteesta Suomi kestää 4t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Graz).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Graz mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Austrian Airlines.

Graz lentotiedot ja trendit

Tutustu Graz lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Graz?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Graz kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 205 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 277 € lentohinnan reitille Suomi - Graz.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Graz?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Graz on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Graz illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 186 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Graz on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 246 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Graz?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Graz (Wien Vienna Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 2t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Graz?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Graz noin 58 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 356 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 153 €.

Halvimmat lennot kaupungin Graz lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Graz lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Graz

HALVIN REITTI Helsinki - Graz

Helsinki (HEL) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Graz kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 168 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GRAZlokakuu33% halvempilokakuu aikana Helsinki - Graz lennot maksavat keskimäärin vain 221 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GRAZ KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu98% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Graz lentojen keskimääräinen hinta on 646 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GRAZ KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu320% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Graz kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Graz

Miten kauan kestää lentää Graziin?

Graz on toiseksi suurin kaupunki Itävallassa ja sijaitsee Itävallan kaakkoisosassa. Suomesta lähtiessä Graziin kannattaa matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, sillä lähtiessä Oulun tai Rovaniemen lentokentiltä reittilennolle tulee yksi ylimääräinen välilasku sekä matkustusaika pitenee vähintään noin viidellä tunnilla. Siksi onkin suositeltavaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin, josta voi ottaa paikallisjunan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Yleisimmät reitit Graziin lentävät yhden välilaskun kautta. Reittilennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta lähtee lento Frankfurtin lentokentälle. Matkustusaika on alle kolme tuntia. Frankfurtin lentokentältä lähtee vaihtolento suoraan Grazin lentokentälle, jonka matkustusajaksi on arvioitu hieman yli tunti. Lentokentillä kannattaa varautua odottelemaan, mikä on hyvä pitää mielessä matkaa suunnitellessa.

Mistä voit lentää suoraan Graziin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Graziin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ainoita lentomahdollisuuksia ovat reittilennot Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja ne sisältävät yleensä vähintään yhden välilaskun matkalla Grazin kaupunkiin. Yleisimpiä liikennöitsijöitä reitillä ovat Lufthansa ja Austrian Airlines. Helsingistä on saatavilla useita lentovaihtoehtoja Grazin kaupunkiin, mutta ajallisesti kätevin vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Frankfurtiin, jonka kautta lähtee vaihtolento Graziin. Näin koko matkustusajan pituus on noin alle kuusi tuntia. Myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja löytyy matkailijoille, mutta näissä vaihtoehdoissa on hyvä varautua useimpiin välilaskuihin sekä pidempiin matkustusaikoihin kokonaisuudessaan. Lentokentillä voi odottaa kahviloissa ja odotustiloissa tai kuluttaa aikaa vaikka shoppaillessa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Graz?

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Graz. Lennot maksavat noin 221 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa lokakuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Graz kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Graz ovat vielä keskimäärin 232 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin lokakuu.

Löytyykö kaupungin Graz lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Graz on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Graz harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Klagenfurt lentokenttä (97 km Graz keskustasta), Wien Vienna Intl lentokenttä (144 km Graz keskustasta) tai Linz Hoersching lentokenttä (160 km Graz keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Graz lentokenttä hinnat?

lentoa Graz lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Graz lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Graz lentokenttä osiossa on 2 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Graz lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Graz lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Graz lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Graz lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Graz lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Graz

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Graz
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
GRZ12:30Graz
9. huhtikuuta
GRZ13:10Graz
9t 40m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
GRZ12:30Graz
10. huhtikuuta
GRZ16:45Graz
7t 30m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
GRZ13:40Graz
30. maaliskuuta
GRZ13:35Graz
8t 35m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
GRZ18:00Graz
9. huhtikuuta
GRZ13:10Graz
9t 40m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
2 välilaskua
GRZ12:30Graz
9. huhtikuuta
GRZ13:10Graz
9t 40m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
GRZ13:40Graz
30. maaliskuuta
GRZ06:05Graz
4t 55m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Graz

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Graz, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Austrian Airlines ja Lufthansa
Lufthansa
23. huhtikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
GRZ16:05Graz
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
2 välilaskua
GRZ17:05Graz
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
GRZ17:05Graz

Kohteen Graz viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Graziin?

Graz sijaitsee Itävalloissa, joten sinne matkustettaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Suomi sekä Itävallat kuuluvat molemmat Euroopan Unioniin sekä Schengen-maihin. Matkustaessasi Schengen-alueella et tarvitse erillistä viisumia tai oleskelulupaa, mutta varaudu tarvittaessa esittämään voimassa oleva passisi tai kuvallinen virallinen henkilökortti. Suomen kansalainen voi oleskella maassa enintään 90 päivää turisti- tai liikematkalla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Graz

Mitä voit nähdä ja tehdä Grazin kaupungissa?

Graz on historiallisen kaunis kaupunki Itävallassa, ja siellä voi nähdä upeita vuoristomaisemia raikkaan vihreän luonnon keskellä. Kaupungin historiallinen vanha kaupunki onkin yksi Unescon maailman perintökohteista ja ehdoton nähtävä, olipa sitten turisti tai paikallinen. Vanha kaupunki toivottaa turistit tervetulleeksi useilla putiikeilla, kattavalla Sporgassen-shoppailukadulla sekä historiallisilla nähtävyyksillä. Aivan vanhan kaupungin vierestä näkee kaupungin ikonisen kellotornin, jonka kukkulalle kannattaa kiivetä katsomaan kaupungin maisemia sekä ihailemaan 1200-luvulla rakennettua maamerkkiä. Kellotornin alueella kannattaa ehdottomasti seikkailla upeissa vihreissä maisemissa sekä kiertää alueella olevat muut maamerkit ja vanha kivinen konserttipaikka. Korkeissa maisemissa voi myös kokeilla paikallista hienoa ravintolaa kukkulan päällä. Se tarjoilee ruokakokemuksia kauniiden maisemien kera suoraan Grazin kaupunkiin. Kierrellessä vanhaa kaupunkia kannattaa pysähtyä nauttimaan paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta ihmisvilinän keskellä sekä maistaa myös tarjolla olevia tunnettuja oluita edulliseen hintaan. Nähtävyyksiä sekä maisemia rakastavalle on tarjolla kaupungissa useita pyöräily- sekä kävelyreittejä. Pyöräilyreitit yhdistävät Grazin keskustan ja kauniin itäisen Itävallan, jossa vieraillaan kauniissa maisemissa ja historiallisissa kaupungeissa. Kaupungissa on tarjolla useita museoita, jotka esittelevät arkeologisia kokoelmia, taiteita, paikallista historiaa sekä muistomerkkejä. Suosituin museo on ehdottomasti Landeszeughaus-museo, jossa on maailman suurin historiallinen asehuone sekä uskomattomia kokoelmia, jotka houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa. Ylittäessä kaupungin Mur-joen voit nähdä turistinähtävyys Murinselin, joka on erikoinen rakennuksen ja sillan yhdistelmä keskellä jokea. Sillan yli kävellessä voi ihastella maisemia joen ympärillä tai pysähtyä juomaan kahvit rakennuksen kahvilassa. Joen toiselta puolelta löytää myös lisää nähtävää matkailijoille. Siellä sijaitsee nykytaiteen museo Kunsthaus Graz, jonka rakennusta ei voi olla huomaamatta sen erikoisen ulkonäön vuoksi. Kaupunkikohteena Grazin ympäristössä voi nähdä todella paljon luontoa sekä kauniita puutarhoja arkkitehtuurin ja historiallisen kivirakennuksen lisäksi. Kaupungin upea sijainti kutsuu matkailijat kiertelemään paikallisessa puistoissa sekä kasvitieteellisessä puutarhassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Graz?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Graz joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Graz ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Graz?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Graz tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Graz juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Graz niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Graz lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Graz

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Graz

Suositut lennot Graz
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Graz
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.