Halvat lennot Helsinki - Salzburg alk. 154 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Helsinki-Salzburg lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Salzburg
Paras löydetty hinta132 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Salzburg viimeisten 72 tunnin aikana on 132 €
Lyhyin lentoaika2t 35mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Salzburg on 2t 35m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Salzburg ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Salzburgin lentoasema lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Salzburg1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Salzburg: Salzburgin lentoasema (SZG)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Salzburg

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Salzburg?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Salzburg on maaliskuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Salzburg?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Salzburg?

iltapäivällä

Helsinki - Salzburg lennot ovat noin 22 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Salzburg?

Norwegian Air International

Austrian Airlines, Finnair ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Salzburg reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Salzburg reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Salzburg lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Salzburg lento?

37 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Salzburg on noin 37 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Salzburg

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Salzburg lennot vaihtamalla välilehteä
Ryanair
5. maaliskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
SZG06:00Salzburgin lentoasema
12. maaliskuuta
SZG05:10Salzburgin lentoasema
9t 50m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
SZG06:00Salzburgin lentoasema
12. maaliskuuta
SZG05:10Salzburgin lentoasema
9t 50m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
12. helmikuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
1 välilasku
SZG16:55Salzburgin lentoasema
19. helmikuuta
SZG16:25Salzburgin lentoasema
11t 50m
1 välilasku
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
SZG18:30Salzburgin lentoasema
29. marraskuuta
SZG05:40Salzburgin lentoasema
13t 25m
1 välilasku
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. maaliskuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
SZG05:20Salzburgin lentoasema
12. maaliskuuta
SZG05:20Salzburgin lentoasema
2t 25m
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
19. helmikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 00m
1 välilasku
SZG14:45Salzburgin lentoasema
26. helmikuuta
SZG04:20Salzburgin lentoasema
7t 30m
1 välilasku
HEL11:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Salzburg

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Salzburg momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian Air International
Hintaalk. 95 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Norwegian
Hintaalk. 121 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,2
airBaltic
Hintaalk. 155 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
Lufthansa
Hintaalk. 172 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,4
Austrian Airlines
Hintaalk. 209 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,2
Finnair
Hintaalk. 239 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,7
8,2

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,6

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Lufthansa, Norwegian Air International ja Norwegian.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Salzburgin lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Salzburgin lentoasema reitille on 1571,6 km. Tämä matka kestää lentäen yleensä 2t 35m.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Salzburg?

Lennot Helsingistä Salzburgiin onnistuvat useilla eri lentoyhtiöillä. Suoria lentoja ei tällä hetkellä tosin ole. Suurin toimija lentoreitillä on saksalainen Lufthansa, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Sen tärkeät solmukohdat ovat Frankfurtin, Munchenin ja Dusseldorfin lentoasemat. Lufthansan lisäksi lentoliput Helsingistä Salzburgiin voi ostaa myös easyJetilta, Eurowingsilta, airBalticilta, Norwegianilta, Austrian Airlinesilta, Laudamotionilta, SAS:lta ja kotimaiselta Finnairilta. Matkan hinta ja lentoaika voivat vaihdella suuresti. Vertaa lentoja etukäteen löytääksesi ne halvimmat vaihtoehdot, jotka sopivat omiin matkasuunnitelmiisi. Liput saa tavallisesti parhaiten halvalla, jos on ajoissa liikkeellä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinkiläisten – ja pääkaupunkiseutulaisten – iloksi Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos tulet Helsingin lentokentälle muualta päin Suomea, pääset sinne varsin kätevästi joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksiä liikennöi Matkahuolto ja kaukojunia VR. Yritysten kotisivuilta löydät tietoa niin aikatauluista ja reiteistä kuin lippujen hinnoistakin. Lentokenttäjunasta saat puolestaan lisätietoa HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat Helsingin lentokentällä, minkä lisäksi voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Salzburgissa?

Salzburgin lentokenttä tunnetaan myös nimellä W. A. Mozartin lentoasema kuuluisan itävaltalaisen musiikkivirtuoosin mukaan. Salzburgin lentokenttä on Itävallan toiseksi suurin heti Wienin lentoaseman jälkeen. Lentokenttä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Salzburgin keskustasta, jonne pääsee kätevästi sekä linja-autolla että taksilla. Linja-autoja kulkee noin 10‒20 min välein ja niillä pääsee joko Salzburgin rautatieasemalle tai ydinkeskustaan. Reitistä riippuen matka kestää noin 15‒40 min.

Kuinka kauan Helsinki–Salzburg-lento kestää?

Helsinki‒Salzburg-lennot eivät ole suoria, mikä lisää matkustusaikaa. Lentoja on tarjolla eri määrä vuodenajasta riippuen. Sekä talvi- että kesäkausi ovat suosittuja matkustusajankohtia kaupunkiin, ja silloin valinnanvaraa on enemmän kuin keväisin ja syksyisin. Esimerkiksi kesäaikaan lennot Helsingistä Salzburgiin voivat olla nopeita. Lufthansa liikennöi Helsingistä lähtevää lentoa, jossa koneen vaihto tapahtuu Frankfurtissa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 4 h 25 min. Lähes yhtä nopea on Austrian Airlinesin lento: 4 h 35 min. Myös tällä lennolla on koneen vaihto Frankfurtin lentokentällä. Talvikaudella sekä Lufthansalla että Austrian Airlinesilla pääsee Salzburgiin nopeimmillaan ajassa 4 h 35 min ja välilaskut ovat kummallakin yhtiöllä Frankfurtissa. Muuhun aikaan vuodesta Lufthansan liikennöimät lennot Helsingistä Salzburgiin ovat nopein tapa matkustaa kaupunkiin. Ne kestävät nopeimmillaan 7 h 10 min. Lennot laskeutuvat Münchenin lentokentälle, josta on bussikuljetus Salzburgiin. Muut välilaskulliset lennot kestävätkin sitten huomattavasti kauemmin. Halvat lennot Helsingistä Salzburgiin voi saada helpommin, jos lentoaika ei ole merkittävin tekijä.

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin

Salzburg on siinä mielessä harvinainen kaupunki, että sinne matkustetaan yleisesti ympäri vuoden. Keväisin ja syksyisin kaupungissa on rauhallisempaa. Alppien pohjoisosissa sijaitsevassa Salzburgissa säät voivat vaihdella runsaasti. Yleisesti ottaen talvet ovat leudompia ja kesät lämpimämpiä kuin Suomessa. Kesäkaudella saa varautua siihen, että sadetta voi tulla runsaasti. Lämpimimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jolloin helleraja voi rikkoutua. Lämmintä riittää yleensä ainakin syyskuuhun asti. Hiihto- ja laskettelukausi ajoittuu marraskuun lopulta maaliskuun loppupuolelle.

Tarvitaanko Salzburgiin passia/viisumia?

Itävalta kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse matkallesi viisumia, etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi käy myös EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty Suomessa tai muussa EU- tai ETA-maassa.


  • Vuonna 1965 ensi-iltansa saanut Sound of Music -musikaalielokuva on kuvattu Salzburgissa ja sen lähialueilla. Leffan ystävien kannattaa lähteä fiilistelemään elokuvasta tutulle Mirabellin palatsialueelle, jossa järjestetään myös Sound of Music -kierroksia. Vaikka et kyseisestä elokuvasta pitäisi, tai olisi sitä koskaan nähnytkään, 1600-luvun alussa valmistunut palatsialue on upea nähtävyys. Kannattaa tutustua sekä ainutlaatuiseen puutarhaan että sisätiloihin, jossa sijaitevassa marmorisalissa järjestetään myös konsertteja. Palatsialueelle ei ole sisäänpääsymaksua.
  • Ehkä tunnetun salzburgilainen on kaupungissa vuonna 1756 syntynyt Wolfgang Amadeus Mozart. Kaupungista löytyy muun muassa hänen synnyintalonsa, joka on museoitu. Se on yksi koko Itävallan suosituimmista nähtävyyksistä. Lisäksi voit tutustua Salzburgissa myös Mozartin asuintaloon, jossa pääsee tutustumaan Mozartin perhe-elämään sekä 1700-lukuun yleisesti.
  • Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös itävaltalaisen keittiön antimiin. Suomalaisillekin tutuin itävaltalaisruoka on Wieninleike, joka valmistetaan oikeaoppisesti vasikasta. Lisäksi Itävalta tunnetaan knöödeleistään eli taikinapyöryköistä, joiden sisällä voi olla lihaa tai hedelmiä.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Salzburg -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Wien reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta58 €
Helsinki - Graz reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 35m
Halvin hinta155 €
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 45m
Halvin hinta199 €
Helsinki - Linz reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 05m
Halvin hinta357 €

Samanlaisia ​​Helsinki - Salzburg lentoja

Joustavaa matkakohteesi kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Salzburg vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Salzburg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta