Lennot Eurooppa Itävalta Salzburg Helsinki lento kohteeseen Salzburg

Halvat lennot Helsinki - Salzburg

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Salzburg (SZG)
to 24.12.
to 31.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Salzburg

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Salzburg

Paras löydetty hinta 160 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Salzburg viimeisten 72 tunnin aikana on 160 €
Lyhyin lentoaika 7h 25m Lyhyin lentoaika Helsinki Salzburg on 7h 25m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Salzburg ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema.
Lentokentät kohteessa Salzburg 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Salzburg: Salzburgin lentoasema (SZG)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Salzburg

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Salzburg?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Salzburg on maaliskuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Salzburg?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Salzburg?
iltapäivällä
Helsinki - Salzburg lennot ovat noin 27 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Salzburg?
easyJet
easyJet, Norwegian Air International ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Salzburg reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Salzburg lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SZG
Salzburgin lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Salzburg?
38 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Salzburg on noin 38 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Salzburg: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Salzburg lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
6. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
10. maaliskuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
6t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
10. maaliskuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
10t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Norwegian Air International, Norwegian ja airBaltic.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Salzburg?

Lennot Helsingistä Salzburgiin onnistuvat useilla eri lentoyhtiöillä. Suoria lentoja ei tällä hetkellä tosin ole. Suurin toimija lentoreitillä on saksalainen Lufthansa, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Sen tärkeät solmukohdat ovat Frankfurtin, Munchenin ja Dusseldorfin lentoasemat. Lufthansan lisäksi lentoliput Helsingistä Salzburgiin voi ostaa myös easyJetilta, Eurowingsilta, airBalticilta, Norwegianilta, Austrian Airlinesilta, Laudamotionilta, SAS:lta ja kotimaiselta Finnairilta. Matkan hinta ja lentoaika voivat vaihdella suuresti. Vertaa lentoja etukäteen löytääksesi ne halvimmat vaihtoehdot, jotka sopivat omiin matkasuunnitelmiisi. Liput saa tavallisesti parhaiten halvalla, jos on ajoissa liikkeellä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinkiläisten – ja pääkaupunkiseutulaisten – iloksi Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos tulet Helsingin lentokentälle muualta päin Suomea, pääset sinne varsin kätevästi joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksiä liikennöi Matkahuolto ja kaukojunia VR. Yritysten kotisivuilta löydät tietoa niin aikatauluista ja reiteistä kuin lippujen hinnoistakin. Lentokenttäjunasta saat puolestaan lisätietoa HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat Helsingin lentokentällä, minkä lisäksi voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Salzburgissa?

Salzburgin lentokenttä tunnetaan myös nimellä W. A. Mozartin lentoasema kuuluisan itävaltalaisen musiikkivirtuoosin mukaan. Salzburgin lentokenttä on Itävallan toiseksi suurin heti Wienin lentoaseman jälkeen. Lentokenttä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Salzburgin keskustasta, jonne pääsee kätevästi sekä linja-autolla että taksilla. Linja-autoja kulkee noin 10‒20 min välein ja niillä pääsee joko Salzburgin rautatieasemalle tai ydinkeskustaan. Reitistä riippuen matka kestää noin 15‒40 min.

Kuinka kauan Helsinki–Salzburg-lento kestää?

Helsinki‒Salzburg-lennot eivät ole suoria, mikä lisää matkustusaikaa. Lentoja on tarjolla eri määrä vuodenajasta riippuen. Sekä talvi- että kesäkausi ovat suosittuja matkustusajankohtia kaupunkiin, ja silloin valinnanvaraa on enemmän kuin keväisin ja syksyisin. Esimerkiksi kesäaikaan lennot Helsingistä Salzburgiin voivat olla nopeita. Lufthansa liikennöi Helsingistä lähtevää lentoa, jossa koneen vaihto tapahtuu Frankfurtissa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 4 h 25 min. Lähes yhtä nopea on Austrian Airlinesin lento: 4 h 35 min. Myös tällä lennolla on koneen vaihto Frankfurtin lentokentällä. Talvikaudella sekä Lufthansalla että Austrian Airlinesilla pääsee Salzburgiin nopeimmillaan ajassa 4 h 35 min ja välilaskut ovat kummallakin yhtiöllä Frankfurtissa. Muuhun aikaan vuodesta Lufthansan liikennöimät lennot Helsingistä Salzburgiin ovat nopein tapa matkustaa kaupunkiin. Ne kestävät nopeimmillaan 7 h 10 min. Lennot laskeutuvat Münchenin lentokentälle, josta on bussikuljetus Salzburgiin. Muut välilaskulliset lennot kestävätkin sitten huomattavasti kauemmin. Halvat lennot Helsingistä Salzburgiin voi saada helpommin, jos lentoaika ei ole merkittävin tekijä.

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin

Salzburg on siinä mielessä harvinainen kaupunki, että sinne matkustetaan yleisesti ympäri vuoden. Keväisin ja syksyisin kaupungissa on rauhallisempaa. Alppien pohjoisosissa sijaitsevassa Salzburgissa säät voivat vaihdella runsaasti. Yleisesti ottaen talvet ovat leudompia ja kesät lämpimämpiä kuin Suomessa. Kesäkaudella saa varautua siihen, että sadetta voi tulla runsaasti. Lämpimimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jolloin helleraja voi rikkoutua. Lämmintä riittää yleensä ainakin syyskuuhun asti. Hiihto- ja laskettelukausi ajoittuu marraskuun lopulta maaliskuun loppupuolelle.

Tarvitaanko Salzburgiin passia/viisumia?

Itävalta kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse matkallesi viisumia, etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi käy myös EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty Suomessa tai muussa EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Salzburgiin

 • Vuonna 1965 ensi-iltansa saanut Sound of Music -musikaalielokuva on kuvattu Salzburgissa ja sen lähialueilla. Leffan ystävien kannattaa lähteä fiilistelemään elokuvasta tutulle Mirabellin palatsialueelle, jossa järjestetään myös Sound of Music -kierroksia. Vaikka et kyseisestä elokuvasta pitäisi, tai olisi sitä koskaan nähnytkään, 1600-luvun alussa valmistunut palatsialue on upea nähtävyys. Kannattaa tutustua sekä ainutlaatuiseen puutarhaan että sisätiloihin, jossa sijaitevassa marmorisalissa järjestetään myös konsertteja. Palatsialueelle ei ole sisäänpääsymaksua.
 • Ehkä tunnetun salzburgilainen on kaupungissa vuonna 1756 syntynyt Wolfgang Amadeus Mozart. Kaupungista löytyy muun muassa hänen synnyintalonsa, joka on museoitu. Se on yksi koko Itävallan suosituimmista nähtävyyksistä. Lisäksi voit tutustua Salzburgissa myös Mozartin asuintaloon, jossa pääsee tutustumaan Mozartin perhe-elämään sekä 1700-lukuun yleisesti.
 • Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös itävaltalaisen keittiön antimiin. Suomalaisillekin tutuin itävaltalaisruoka on Wieninleike, joka valmistetaan oikeaoppisesti vasikasta. Lisäksi Itävalta tunnetaan knöödeleistään eli taikinapyöryköistä, joiden sisällä voi olla lihaa tai hedelmiä.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Salzburg

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Wien reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 25m
Halvin hinta
129 €
Helsinki - Graz reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 20m
Halvin hinta
174 €
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 20m
Halvin hinta
224 €
Helsinki - Linz reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
242 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Salzburg:


Lennot muihin kaupunkeihin Salzburg

Eikö Salzburg houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Salzburg

Lennot Eurooppa Itävalta Salzburg Helsinki lento kohteeseen Salzburg
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka