Etsi ja löydä halvat lennot Bahrainiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bahrainin lentotiedot ja trendit

Tutustu Bahrainin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Bahrain?

Lentojen hinnat kohteeseen Bahrain vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 475 € tai jopa 679 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Bahrain hintaan 583 € tai alle on hyvä tarjous 598 € ollessa keskihinta.
See prices from:

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Bahrain?

Kohteeseen Bahrain lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 3, joista Turkish Airlines on suosituin vaihtoehto.Arviolta 67 % paikkaan Bahrain lentävistä päättää lentää yhtiön Turkish Airlines koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Turkish Airlines, myös Lufthansa ja Pegasus Airlines ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Bahrain? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Bahrain kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bahrain

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bahrain

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bahrain

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Bahrain ovat lentoyhtiön Gulf Air tarjoama 278 €, lentoyhtiön Pegasus Airlines tarjoama 457 € sekä lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 474 €.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bahrain kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Bahrain kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Bahrain lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bahrain lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bahrain

Öljystä ja formuloista tunnettu Bahrain on kiehtova moderni arabivaltio, jossa perinteet ja nykyaika yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla. Autourheilun ystävät ovat reissanneet Bahrainiin jo vuosien ajan formulakisoja seuratakseen, mutta maalla on paljon tarjottavaa muillekin. Maa on täynnä historiaa ja arkeologisia löytöjä, ja esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Qal’at al-Bahrain -linnoitus on vierailun arvoinen. Pääkaupungissa Manamassa voi tuntea nykyaikaisen arabikaupungin sykkeen, eikä kaupungista puutu luksusluokan hotelleja tai ostosmahdollisuuksia. Persianlahden rannalla sijaitsevan maan rannikolla voit ihailla merimaisemia. Sisämaan karun kauniissa maisemissa on puolestaan mahdollista seikkailla autiomaasafarin merkeissä. Bahrainissa on lämmintä vuoden ympäri, joten mikäli etsit takuuvarmasti aurinkoista kohdetta, tämä Lähi-idän maa on hyvä valinta. Bahrainin vilkkain matkailusesonki sijoittuu noin joulu- ja maaliskuun välille, sillä näinä kuukausina maassa on lämmintä, muttei tukahduttavan kuumaa. Lentoliput Bahrainiin ovat kalleimmillaan juuri talvella, sillä talvikuukausina maa tarjoaa turisteille eniten mahdollisuuksia. Keskimäärin noin 22–25 asteen lämmössä kaupunkien ja nähtävyyksien kiertely onnistuu hyvin. Halvat lennot Bahrainiin nappaat helpoiten esimerkiksi keväälle tai syksylle. Näinä kuukausina lämpötilat ovat talvikautta korkeammalla, mutta kohtuullisissa lukemissa. Bahrainin selvästi kuumin vuodenaika on kesä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Bahrainiin?

Suomesta Bahrainiin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta maahan pääsee kätevästi yhden vaihdon lennoilla. Kansainväliset lennot Bahrainiin kulkevat lähes aina pääkaupunkiin Manamaan, jossa lennot ottaa vastaan Bahrainin kansainvälinen lentoasema (Bahrain International Airport). Muille Bahrainin alueille ei ole mahdollista lentää Suomesta lähtevillä reittilennoilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä Manamaan lentää käteviä yhden välilaskun lentoja ainakin laadukas turkkilainen Turkish Airlines -lentoyhtiö. Kahden vaihtokentän kautta halvat lennot Bahrainiin, Manamaan, voi hankkia esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n tarjonnasta. Vaikka suoria yhteyksiä ei ole Suomesta Bahrainiin tarjolla, ovat lentoyhteydet maiden välillä melko vilkkaat. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä vaikka kaikilla Bahrainin reiteillä on sama kohdekaupunki, kokonaismatka-aika ja välilaskujen ajat vaihtelevat. Yhden vaihdon lennot ovat yleensä kätevin ja usein myös edullisin valinta.

Milloin on paras aika matkustaa Bahrainiin?

Bahrain on kuuma ja kuiva maa, ja sinne kannattaakin matkustaa mieluiten silloin, kun sääolot ovat matkailun kannalta edulliset. Matkat Bahrainiin on paras tehdä talvella, noin joulukuun ja maaliskuun välillä, jolloin sää Bahrainissa on viileimmillään. Talvikuukausinakin maassa saa nauttia miellyttävän lämpimistä säistä. Talvikauden miinuspuolia Bahrainissa ovat kuitenkin erityisen vilkas turismi sekä lentojen ja hotellien keskimääräistä kalliimmat hinnat. Jos suunnittelet budjettimatkaa Bahrainiin, vältä etenkin joulukuussa matkustamista. Keskikesällä Bahrainissa on äärimmäisen kuuma, mikä vaikeuttaa maassa lomailua. Halvat lennot Bahrainiin kannattaakin yrittää napata joko juuri ennen kesäkuukausia tai niiden jälkeen. Esimerkiksi huhtikuussa ja lokakuussa säät ovat lämpimät, mutta eivät liian uuvuttavat, ja edullisia lentoja on helposti saatavilla. Kesällä Bahrainiin kannattaa matkustaa vain niiden, jotka nauttivat todella kuumista säistä. Varmista kuitenkin, että hotellisi on hyvin ilmastoitu.

Kuinka kauan kestää lento Bahrainiin?

Suomen ja Bahrainin välisen lennon kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bahrainin Manamaan lentoaika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 10 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lennot yhdellä välilaskulla ovat kuitenkin hieman tätä pidempiä, ja matka-aika vaihteleekin yhden vaihdon reiteillä noin 10–12 tunnin välillä. Jos valitset Bahrainiin kahden vaihdon lennot, varaudu pidempiin lentoaikoihin. Kahden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaalta Manamaan lentoaika on usein noin 15–16 tuntia. Lentoreittien vertailu kannattaa, sillä pitkät lentoreitit Bahrainiin tulevat usein vain hieman käteviä yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Mieti siis, haluatko ennemmin säästää rahaa vai aikaa. Lähi-idän lennoilla kannattaa kiinnittää huomiota paitsi lennon hintaan, myös lentoyhtiön tarjoamiin palveluihin. Ota selville, sisältyykö lipputyyppiisi esimerkiksi ruoka- tai juomatarjoilua koneessa.

Tarvitaanko Bahrainiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Bahrainiin matkustaessaan viisumin. Viisumia ei kuitenkaan tarvitse hankkia etukäteen, vaan viisumi myönnetään Suomen passilla matkustaville lentokentällä Bahrainiin saavuttaessa. Lentokentällä myönnettävän turistiviisumin avulla voit olla maassa enintään kaksi viikkoa (14 vuorokautta). Viisumi on maksullinen, ja sen hinta on noin 13 euroa. Bahrainista poistuvilta turisteilta peritään puolestaan maastapoistumismaksu, joka on noin 10 dollaria (noin 8,60 euroa). Mukana Bahrainin matkalla on aina oltava myös passi.


Etsi lentoja kohteeseen Bahrain

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Bahrain


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Bahrain, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bahrain on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bahrain nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Bahrain momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bahrain tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Bahrain on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.