0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Bahrain

Etsi halvat lennot Bahrainiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 5/3
Tue 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Bahrainin lentotiedot ja trendit

Tutustu Bahrainin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Bahrain?

Kohteeseen Bahrain lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 3, joista Pegasus Airlines on suosituin vaihtoehto.Arviolta 60 % paikkaan Bahrain lentävistä päättää lentää yhtiön Pegasus Airlines koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Pegasus Airlines, myös Turkish Airlines ja Lufthansa ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Bahrain? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Manama

Manama

Al Areen Wildlife Park

Tree of Life

Zallaq Beach

Bahrain International Circuit


Halvimmat lennot Bahrain kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bahrain

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bahrain

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bahrain

Mikä lento on halvin kohteeseen Bahrain?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Bahrain ovat lentoyhtiön Pegasus Airlines tarjoama 97 €, lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 468 € sekä lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 496 €.

Mikä on alueen Bahrain suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Bahrain?

sunnuntaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Bahrain lentohintojen perusteella. torstaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Bahrain, yritä välttää lentämistä keskiviikkona, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Bahrain hinnat?

lentoa Bahrain hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Bahrain?

helmikuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Bahrain osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Bahrain?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Bahrain matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bahrain?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bahrain matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bahrain kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Bahrain kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bahrain

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Bahrainiin?

Suomesta Bahrainiin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta maahan pääsee kätevästi yhden vaihdon lennoilla. Kansainväliset lennot Bahrainiin kulkevat lähes aina pääkaupunkiin Manamaan, jossa lennot ottaa vastaan Bahrainin kansainvälinen lentoasema (Bahrain International Airport). Muille Bahrainin alueille ei ole mahdollista lentää Suomesta lähtevillä reittilennoilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä Manamaan lentää käteviä yhden välilaskun lentoja ainakin laadukas turkkilainen Turkish Airlines -lentoyhtiö. Kahden vaihtokentän kautta halvat lennot Bahrainiin, Manamaan, voi hankkia esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n tarjonnasta. Vaikka suoria yhteyksiä ei ole Suomesta Bahrainiin tarjolla, ovat lentoyhteydet maiden välillä melko vilkkaat. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä vaikka kaikilla Bahrainin reiteillä on sama kohdekaupunki, kokonaismatka-aika ja välilaskujen ajat vaihtelevat. Yhden vaihdon lennot ovat yleensä kätevin ja usein myös edullisin valinta.

Milloin on paras aika matkustaa Bahrainiin?

Bahrain on kuuma ja kuiva maa, ja sinne kannattaakin matkustaa mieluiten silloin, kun sääolot ovat matkailun kannalta edulliset. Matkat Bahrainiin on paras tehdä talvella, noin joulukuun ja maaliskuun välillä, jolloin sää Bahrainissa on viileimmillään. Talvikuukausinakin maassa saa nauttia miellyttävän lämpimistä säistä. Talvikauden miinuspuolia Bahrainissa ovat kuitenkin erityisen vilkas turismi sekä lentojen ja hotellien keskimääräistä kalliimmat hinnat. Jos suunnittelet budjettimatkaa Bahrainiin, vältä etenkin joulukuussa matkustamista. Keskikesällä Bahrainissa on äärimmäisen kuuma, mikä vaikeuttaa maassa lomailua. Halvat lennot Bahrainiin kannattaakin yrittää napata joko juuri ennen kesäkuukausia tai niiden jälkeen. Esimerkiksi huhtikuussa ja lokakuussa säät ovat lämpimät, mutta eivät liian uuvuttavat, ja edullisia lentoja on helposti saatavilla. Kesällä Bahrainiin kannattaa matkustaa vain niiden, jotka nauttivat todella kuumista säistä. Varmista kuitenkin, että hotellisi on hyvin ilmastoitu.

Kuinka kauan kestää lento Bahrainiin?

Suomen ja Bahrainin välisen lennon kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bahrainin Manamaan lentoaika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 10 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lennot yhdellä välilaskulla ovat kuitenkin hieman tätä pidempiä, ja matka-aika vaihteleekin yhden vaihdon reiteillä noin 10–12 tunnin välillä. Jos valitset Bahrainiin kahden vaihdon lennot, varaudu pidempiin lentoaikoihin. Kahden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaalta Manamaan lentoaika on usein noin 15–16 tuntia. Lentoreittien vertailu kannattaa, sillä pitkät lentoreitit Bahrainiin tulevat usein vain hieman käteviä yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Mieti siis, haluatko ennemmin säästää rahaa vai aikaa. Lähi-idän lennoilla kannattaa kiinnittää huomiota paitsi lennon hintaan, myös lentoyhtiön tarjoamiin palveluihin. Ota selville, sisältyykö lipputyyppiisi esimerkiksi ruoka- tai juomatarjoilua koneessa.

Tarvitaanko Bahrainiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Bahrainiin matkustaessaan viisumin. Viisumia ei kuitenkaan tarvitse hankkia etukäteen, vaan viisumi myönnetään Suomen passilla matkustaville lentokentällä Bahrainiin saavuttaessa. Lentokentällä myönnettävän turistiviisumin avulla voit olla maassa enintään kaksi viikkoa (14 vuorokautta). Viisumi on maksullinen, ja sen hinta on noin 13 euroa. Bahrainista poistuvilta turisteilta peritään puolestaan maastapoistumismaksu, joka on noin 10 dollaria (noin 8,60 euroa). Mukana Bahrainin matkalla on aina oltava myös passi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Bahrain

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Bahrain?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Bahrain. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Bahrain momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bahrain?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bahrain on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bahrain nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bahrain joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Bahrain momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bahrain?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bahrain tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bahrain juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Bahrain on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bahrain

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Bahrainissa

Suositut kaupungit Bahrainissa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Bahrainiin
1 aikuinen
Tue 5/3
Tue 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.