Etsi halpoja lentoja Qatariin alk. 170 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/10
su 8/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Qatariin

Yhteenveto Qatarin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

170 €

Halvin meno-paluulennon hinta

514 €

Nopein lentoaika

6t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Qatar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 170 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Qatar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 514 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Qatar kohteesta Suomi kestää 6t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Qatar mukaan lukien British Airways, Turkish Airlines ja Finnair.

Qatarin lentotiedot ja trendit

Tutustu Qatarin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Qatar?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Qatar ovat lentoyhtiön Etihad Airways tarjoama 177 €, lentoyhtiön Air Arabia tarjoama 183 € sekä lentoyhtiön Pegasus Airlines tarjoama 223 €.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Qatar?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Qatar lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 6t 45m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Qatar?

Löydät lentoja kohteeseen Qatar 5 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Finnair, Qatar Airways tai Pegasus Airlines sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Finnair on suosituin, sillä 53 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Qatar? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Qatar kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Qatar

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Qatar

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Qatar

Mikä on alueen Qatar suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Qatar?

Lento kohteeseen Qatar maksaa keskimäärin 1285 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Qatar niinkin alhaisella hinnalla kuin 379 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 379 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 1168 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Qatar?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Qatar, muista varata lähtösi torstaina. Lentäminen torstaina ja tiistaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Qatar.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Qatar hinnat?

lentoa Qatar hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Qatar?

syyskuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Qatar osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Qatar?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Qatar matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Qatar?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Qatar matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Qatar. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Qatar kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Qatar kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Qatar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Qatar lennollasi

Halvat lennot Qatar: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Qatar, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiDoha6t 45m393 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Qatar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Qatariin?

Suoria reittilentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dohaan, Qatariin, liikennöi qatarilainen lentoyhtiö Qatar Airways. Suoria lentoja Dohaan myy myös suomalaislentoyhtiö Finnair, mutta myös nämä lennot liikennöi Qatar Airways. Halvat lennot Qatariin voi löytää myös välilaskujen kautta. Yhden välilaskun käteviä lentoja Dohaan operoi Helsinki-Vantaan lentokentältä esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines. Kaikki Suomesta lähtevät lennot suuntaavat Qatarissa pääkaupunkiin Dohaan, eli muihin Qatarin kohteisiin Suomesta ei lennetä. Dohassa lennot laskeutuvat Hamadin kansainväliselle lentokentälle (Hamad International Airport), joka avattiin vuonna 2014. Lentoasema on Qatar Airwaysin lentoliikenteen tukikohta.

Milloin on paras aika matkustaa Qatariin?

Säätilojen puolesta paras aika matkustaa Qatariin on talvella, noin joulukuun ja huhtikuun välillä. Talvikuukausina Qatarin keskilämpötilat ovat viileimmillään, eli lämpömittarin lukemat nousevat keskimäärin noin 22–29 asteen tuntumaan. Öisin lämpötilat voivat laskea jopa lähelle 12 astetta. Kuumista ja kuivista säistään tunnetussa Qatarissa viileämmistä kuukausista kannattaa ottaa kaikki irti, ja talvikuukaudet sopivat hyvin erilaisiin aktiviteetteihin. Lennot Qatariin ovat kuitenkin talvisin keskimääräistä kalliimpia, eli halvinta matkustusaikaa talvikuukaudet eivät ole. Budjettiluokan reissaajien kannattaa yrittää varata halvat lennot Qatariin etenkin syksylle, jolloin lentojen hinnat ovat yleensä edulliset. Syyskuusta marraskuuhun maassa on kuumaa, mutta lämpötilat ovat siedettävät myös pohjoismaisiin säihin tottuneille reissaajille. Kesällä Qatarin ilmasto-olot ovat haastavat. Sää on maassa etenkin keskikesällä todella kuuma, eivätkä reilusti yli 40 asteen lämpötilat ole lainkaan harvinaisia. Näinä kuukausina maahan matkustamista kannattaa välttää. Jos matkustat Qatariin kesällä, pidä huoli ainakin siitä, että majoituspaikkasi on hyvin ilmastoitu.

Kuinka kauan kestää lento Qatariin?

Qatarin lentojen pituus vaihtelee riippuen siitä, ostatko maahan suorat vai välilaskulliset lennot. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dohaan lentoaika on alkaen noin viisi tuntia ja 50 minuuttia. Mikäli valitset Qatariin yhden välilaskun lennot, lentoaika venyy usein lähemmäksi 10 tuntia. Koska Helsinki-Vantaan lentoasemalta Qatariin on tarjolla nopeita ja käteviä lentoyhteyksiä, lentojen pituus Suomesta käsin ei välttämättä kasva juurikaan esimerkiksi Etelä-Euroopan lentoja pidemmäksi. Qatarissa on siis mahdollista pistäytyä lyhyelläkin lomalla. Lentoliput Qatariin vaihtelevat hintatasoltaan, ja usein välilaskulliset lentoyhteydet tulevat vaivattomia suoria lentoja edullisemmiksi. Vertaa siis tarkkaan erilaisia lentoreittejä, matka-aikoja ja hintoja. Valitse omaan matka-aikatauluusi ja -budjettiin parhaiten sopiva vaihtoehto. Vertaile myös, mitä palveluita ja minkä verran matkatavaroita lentoliput pitävät sisällään.

Tarvitaanko Qatariin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Qatariin matkustaessaan viisumin, mutta viisumia ei tarvitse hankkia etukäteen. Se myönnetään Suomen kansalaisille saapumishetkellä Dohassa, Hamadin kansainvälisellä lentokentällä. Viisumivapaa oleskelu maassa koskee ainoastaan alle kolmen kuukauden (90 vuorokauden) pituisia lomamatkoja. Mukana Qatarin matkalla on aina oltava passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Maahan saapuessa matkustajalla on oltava hankittuna joko paluulippu Suomeen tai jatkolentolippu johonkin toiseen maahan 90 päivän määräajan sisällä. Qatarin viisumi- ja passisäädökset on hyvä tarkistaa ennen lomalle lähtöä, sillä ne voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Qatar

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Qatar?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Qatar. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Qatar momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Qatar: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Doha reitin lennot
Nopein lentoaika6t 45m
Halvin hinta393 €

Etsi lentoja kohteeseen Qatar

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Qatar


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Qatar, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Qatar?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Qatar. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Qatar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Qatar joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Qatar?

Kun kaikki mahdolliset Qatar lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Qatar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Qatar, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Qatar lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Qatar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.