Autonvuokraukset Israelissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Israelissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tel Aviv, Israel
16. joulukuu — 23. joulukuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
pe 16/12
Keskipäivä
pe 23/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Israel autonvuokraustiedot

Israel on verrattain pieni maa, joten liikkuminen paikasta toiseen autolla on kätevää. Maan tieverkkoa on parannettu ja kehitetty viime vuosina, joten tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa. Israelissa on oikeanpuoleinen liikenne kuten Suomessakin, ja tiekyltit on kirjoitettu hepreaksi, arabiaksi ja englanniksi. Turvavyön käyttöä velvoitetaan lailla, ja puhelimeen puhuminen ajaessa on kielletty ilman hands free -toimintoa. Jokaisessa autossa tulee myös olla heijastinliivi, jota tulisi käyttää, mikäli poistuu autosta maanteillä. Ajovalojen tulee olla päällä jatkuvasti marraskuun alun ja maaliskuun lopun välisenä aikana hyvän näkyvyyden takaamiseksi. Israelissa on pari maksullista tietä. Toinen on valtatie 6, joka halkoo maata etelästä pohjoiseen. Sillä maksut kirjautuvat automaattisesti sähköisen järjestelmän kautta rekisterikilven perusteella, ja autovuokraamo laskuttaa ne asiakkaalta auton palautuksen jälkeen. Toinen maksullinen tie on valtatie 23, Carmel tunnelit (Carmel Tunnels), jolla on neljä tunnelia ja erilliset tullipisteet, joissa maksut voi maksaa käteisellä. Israelin kaupungeissa on erityinen värikoodaus pysäköintiin liittyen. Jos katukiveyksen reuna on sinivalkoinen, pysäköinti on sallittua ja maksullista ajan mukaan. Jos väritys on punavalkoinen, pysähtyminen on sallittu. Jos väri on taas punakeltainen, tällöin myös pysähtyminen on kielletty.

Autonvuokraus Israelissa on suhteellisen helppoa. Voit vuokrata auton joko suoraan lentokentältä tai myös kätevästi suurimmista kaupungeista. On suositeltavaa varata auto ja siihen haluamansa lisäpalvelut etukäteen verkossa, niin prosessi nopeutuu perillä. Tämä on erityisesti suositeltavaa kevään ja kesän matkailukausilla. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin sekä luottokortin. Mikäli ajokortin tekstit eivät ole latinaisilla aakkosilla, velvoitetaan kansainvälistä ajokorttia. Autolla liikuttaessa on myös hyvä pitää aina mukana myös passi, sillä sitä saatetaan kysyä matkailijoilta. Useimmat yhtiöt velvoittavat autonvuokraajalta 24 vuoden ikää. 21–23-vuotiaat, joilla on vähintään kaksi vuotta ajokokemusta, voivat kuitenkin useimmiten vuokrata tietyn tyypin autoja lisämaksusta. Käytännöt on hyvä tarkistaa eri autonvuokrausfirmalta erikseen. Vuokra-autojen vertailu yleisestikin kannattaa, niin löytää itselleen juuri sopivan palvelun. Useimmat vuokra-autoyhtiöt velvoittavat myös ottamaan kattavat vakuutukset vuokratulle autolle, joten niihin liittyviin lisäkuluihin kannattaa varautua etukäteen. On myös hyvä tarkistaa, onko yhtiöllä sääntöä ajamisesta palestiinalaisalueilla. Useimmat vuokra-autoyhtiöt joko kieltävät tämän kokonaan tai eivät suosittele sitä, sillä heidän vakuutuksensa eivät ole voimassa Palestiinan alueilla.

Israelin tieverkkoa on uudistettu viime vuosikymmeninä, joten se on kattavampi ja paremmassa kunnossa kuin ennen. Ruuhkaisimmat tienpätkät löytyvät Israelin rannikolta. Erityisesti valtatie 2, joka kulkee rannikkoa pitkin Tel Avivista pohjoiseen Haifaan, on usein tukossa ruuhka-aikoina. Kaikkein ruuhkaisin on valtatie 20, Ayalonin valtatie, joka kulkee valtatien 2 suuntaisesti Tel Avivista pohjoiseen ja yhdistää muut kaupunkiin päin kulkevat valtatiet. Myös koko Tel Avivin ympäristö on hyvin vilkkaasti liikennöityä aluetta, joten ruuhkiin on syytä varautua, mikäli ajaa kaupungissa tai sen läheisyydessä. Tel Aviv voi yleisestikin olla haastava paikka ajaa vilkkaan liikenteen, kapeiden katujen ja paikallisen villimmän ajokulttuurin takia. Muita ruuhkaisia paikkoja löytyy muidenkin suurten kaupunkien läheisyydestä, esimerkiksi Haifasta ja Jerusalemista. Kaupungeista poistuttaessa ja maanteillä ajettaessa ruuhkia ei juurikaa ole, joten niillä saa ajaa mukavan rauhassa. Parkkeeraaminen erityisesti kaupungeissa voi olla haastavaa, ja on hyvä muistaa, että sinivalkoiseksi värjätty reunakiveys merkitsee maksullista paikkaa. Parkkeeraamisen voi yleensä maksaa parkkimittariin tai erillisellä parkkisovelluksella. Mikäli reunakiveystä ei ole maalattu, parkkeeraaminen on ilmaista.

Vaikka Israel on pieni maa, se on täynnä erilaisia ja näyttäviä maisemia, joiden ihailu autolla on kokemisen arvoista. Yksi ainutlaatuisimmista tienpätkistä, joita Israel tarjoaa, löytyy tieltä numero 90. Se kulkee aivan pohjoisesta Etelä-Israeliin Eilatiin saakka. Tie kulkee osan matkaa Kuolleenmeren rantaa. Tällä kohdalla se on maailman matalin paikka ja matalin tie – ollen monta sataa metriä merenpinnan alapuolella. Tie tarjoaa merellistä tunnelmaa ja suolan tuoksua. Näyttävän road tripin saa tieltä numero 40, kun se halkoo Negevin autiomaan matkallaan Aravan laaksoon. Matkalta löytyy myös esimerkiksi Avdatin kansallispuisto. Jos taas on matkalla Jerusalemiin, kannattaa harkita tietä 3866 (joka muuttuu matkalla tieksi 386). Se kulkee kaupunkiin Beit Shemeshistä vuorten halki. Reitti mutkittelee vuorten rinteitä pitkin ja tarjoaa paitsi kauniita näköaloja, myös useita houkuttelevia piknik-paikkoja matkan varrella. Autonvuokraus Israelissa mahdollistaa esimerkiksi näiden mielenpainuvien maisemien ihailun ratin takaa, eikä se ole edes kallista. Halvat vuokra-autot ovat mainio keino nähdä ja kokea matkakohde vapaammin ja omassa tahdissa.


Autonvuokraustarjoukset Israel

Löydä kohteesta Israel juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 97 €

Kaikki autotyypit

28 € - 275 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Israel on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Israel on tammikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Israel. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Israel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Israel on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Israel on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Israel. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Israel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Israel on 76 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Israel on kesäkuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Israel. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Israel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Israel suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Israel

Autonvuokraus Israel

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Israel, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

CalAuto on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Israel hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 23 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Israel on 46 € per päivä.

Tällä hetkellä maan Israel suosituin vuokraamo on Budget. 204 käyttäjää on antanut vuokraamolle Budget asiakasarviopisteet 5,8/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 40 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Budget kohteessa Israel vietetyn loman ajaksi.

Maan Israel sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 65 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Tel Aviv, joka on maan Israel suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 10 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Jos vuokraat auton kohteessa Israel, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Israel on saanut teiden laatupisteiksi 4,6 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Israel sijan 46/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Israel sisällä.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Israel jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Israel voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Israelsisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Mitä autonvuokraukseen maassa Israel tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Economy. Itse asiassa 41 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 47 € päivässä.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Israel oli 1,85 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,32 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,82 € per litra.


Autonvuokraukset kaupungin Israel suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Israel lentokentistä

Tutustu alueen Lähi-itä muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Israel


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Israel voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Israel helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Israel, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Israel.

Voit erityisesti suodattaa Israel vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Israel autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.