Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Karlstad

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Helsinki-Karlstad lennot: hyödyllistä tietoa
(HEL - KSD)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Karlstad

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Karlstad reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Karlstad ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Karlstad etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Karlstad välinen etäisyys on noin 644,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Karlstad lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Karlstad lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Karlstad lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Karlstad lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Karlstad lentokenttä?

  Karlstad lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Karlstad lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Karlstadissa?

Helsingissä sekä Oslossa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi lentokenttä. Tukholmasta niitä taas löytyy kaksi, mutta ainoastaan Arlandasta on jatkoyhteydet lopulliseen kohteeseen. Lennot Helsingistä Karlstadiin alkavat siis aina samalta kentältä. Helsinki-Vantaan lentokenttä on matkustajille hyvin suunniteltu ja oikein kompaktin kokoinen – tinkimättä kuitenkaan palvelutarjonnasta. Sinne on helppo matkustaa niin omalla kyydillä kuin julkisella liikenteellä. Bussit vievät perille ympäri vuorokauden ja juna-asemalta on vain lyhyt kävelymatka terminaaleille. Lähtöselvitys sekä turvatarkastus on pääosin erittäin sujuvaa. Lähtöselvityksen voi myös tehdä itse ja laukun jättää niille allokoiduille paikoille. Lähtöportit löytyvät heti turvatarkastuksen jälkeen ja pidemmiltä kävelymatkoilta pääsee välttymään. Ennen lennon lähtöä voi nauttia ajastaan vaikka ostoksilla käyden, ravintolassa syömässä tai kahvilassa nauttimassa kupillisen kuumaa juotavaa. Myös lentokenttäloungeja on useita. Karlstadiin ei valitettavasti ole saatavilla lentoja, joten ne laskeutuvat joko Osloon tai Tukholmaan. Arlandan lentokenttä on miellyttävän kokoinen ja matkustajaystävällinen. Kävelymatkat eivät ole liian pitkiä ja matkalaukutkin saa nopeasti mukaansa. Bussit Karlstadiin lähtevät heti terminaalin edustalta, joten matka kohteeseen voi alkaa pidemmittä mutkitta. Oslon lentokenttä on suunnilleen Tukholma Arlandan kokoinen sekä yhtä lailla matkustajaystävällinen. Bussit Karlstadiin löytyvät helposti heti terminaalin ulkopuolelta ja ennen matkaa voi käydä nappaamassa mukaan evästä kentän kioskeista tai kahviloista.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Karlstadissa?

Helsinki–Karlstad-lennot alkavat tietenkin aina matkalla lentokentälle. Helsinki-Vantaa sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä ja sinne on helppo kulkea niin omalla autolla, julkisella liikenteellä kuin taksillakin. Autolla saapuvalle löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyen että pidemmän lomamatkan ajaksi. Kentälle voi saapua myös edellisenä iltana ja yöpyä sen kupeessa sijaitsevissa hotelleissa. Junat pysähtyvät lentokentän yhteydessä sijaitsevalle juna-asemalle, josta pääsee kävellen sisäkautta molempiin terminaaleihin. Linjat I sekä P kulkevat Helsingin keskustasta kentälle hieman eri reittejä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Busseja lentokentälle operoi useita. Linja 615 matkaa Helsingistä ympäri vuorokauden ja päiväsaikaan voi hypätä myös bussien 415, 561 sekä 570 kyytiin. Taksit jättävät asiakkaat joko terminaalien 1 tai 2 edustalle. Kuljetuksen voi tilata myös kyytipalvelusovelluksilla, kuten esimerkiksi Uberilla tai Yangolla. Tukholma Arlandan lentokentältä Karlstadiin pääsee matkaamaan bussilla. Nettbuss taittaa välimatkan vain noin neljässä tunnissa ja bussia ei tarvitse vaihtaa missään vaiheessa. Oslosta matka kestää hieman kauemmin – suora bussi vie onneksi vaivatta perille asti. Karlstadiin saavuttuaan voi ottaa vaikka taksin tai paikallisbussin päästäkseen haluamaansa osoitteeseen.

Mihin kaupunkeihin on mahdollista matkustaa Karlstadista?

Lennot Helsingistä Karlstadiin ovat yleensä vasta alku loma- tai työmatkalle. Kaupungista on hyvät yhteydet muualle Ruotsiin ja Norjan puolelle on vain melko lyhyt matka. Bussit sekä junat pysähtyvät Karlstadissa ja niillä on mahdollista matkustaa esimerkiksi Kristinehamniin, Karlskogaan, Örebrohon, Mariestadiin sekä Trollhättaniin. Julkinen liikenne kulkee Ruotsissa hyvin ja melko säännöllisesti. Junilla ja busseilla pääsee aina Norjaan sekä Tanskaan asti. Taksillakin matkaa Karlstadista lähes mihin tahansa. Sen etuja ovat nopeus ja helppous – perille pääsee lisäksi paikkoihin, joihin julkinen liikenne ei kulje. Autovuokraamoita kaupungissa on myös useampia. Talvisin kannattaa varmistua autosta löytyvän asianmukaiset varusteet, kuten esimerkiksi talvirenkaat. Omalla kyydillä on taksin lailla mahdollista matkustaa myös hieman syrjäisempiin paikkoihin. Edellä mainittujen kaupunkien lisäksi suosittuja kohteita ovat muun muassa alueen lukuisat järvet, Garphyttanin ja Djurön kansallispuistot, Pohjanmeren saaristo sekä monet pienet autenttiset ruotsalaiskylät.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Karlstad -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta53 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta112 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta153 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika7t 00m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta188 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika10t 05m
Halvin hinta196 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika7t 00m
Halvin hinta282 €
Oulu - Karlstad reitin lennot
Nopein lentoaika35t 00m
Halvin hinta944 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Karlstad reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Helsinki - Karlstad. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Karlstad reitille momondon avulla?

  Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Karlstad lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Karlstad vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Karlstad lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Karlstad on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Karlstad nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Karlstad joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Karlstad tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Karlstad?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Karlstad kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Karlstad lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Karlstad lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Karlstad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.