Halvat lennot Helsinki Odesa alk. 405 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12
Matkustusvaroitus: tarkista paikalliset matkustusohjeet ennen varauksen tekemistä.

Helsinki-Odesa lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Odesa

Lyhyin lentoaika

19t 35m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Odesa on 19t 35m.
Helsinki - Odesa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Odessa lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Odesa

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Odesa reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Odessa. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Odessa ja saat parhaat Helsinki - Odesa lentohinnat

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Odessa etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Odessa välinen etäisyys on 1567,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Odessa lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Odessa lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Odessa lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Odessa lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Odessa lentokenttä?

  Odessa lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Odessa lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Helsingissä ja Odessassa?

Lennot Helsingistä Odessaan pystyy tekemään vain Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman ja Odessan kansainvälisen lentoaseman välillä. Sekä lähtökaupungin että määränpään lähellä ei ole muita kansainvälisiä lentoja tukevia lentoasemia. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät modernin lentoaseman monipuoliset palvelut, kuten useita kokous- ja oleskelutiloja, kauppoja ja ravintoloita. Lisäksi asemalla on esimerkiksi mukavat lasten leikkitilat, lemmikeille suunnattu oma alue sekä mukavuutta lisääviä palveluita, kuten hierontasalonki. Peruspalvelut, kuten rahanvaihto, autonvuokraus ja postitus hoituvat nekin Helsinki-Vantaalla. Odessan lentoasemalla kattavien peruspalvelujen, kuten rahanvaihdon, langattoman verkon ja hyvätasoisten ravintola- ja ostosmahdollisuuksien lisäksi löydät erihintaisia VIP-salonkeja, joissa oleskelu ja lentojen odottelu sujuu mukavasti. Maksullisia oleskelutiloja harkitessa pystyy myös halutessaan samaan yhteyteen hankkimaan lentokenttäkuljetuksen. Odessan lentokentältä löytyy myös autovuokraamo.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Helsingissä ja Odessassa?

Helsingistä Suomen ylivoimaisesti suurimmalle lentokentälle, Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle, on hyvät kulkuyhteydet. Kaupungin ja lentoaseman välisen matkan voi kulkea niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Julkisesta liikenteestä nopeimmin matkan kulkee P- ja I-junilla, jotka toimivat lentokenttäjunina kuljettaen matkustajia lukuisilta asemilta ympäri pääkaupunkiseutua. Myös monilla busseilla, kuten 615 ja 415, pääsee lentoasemalle hyvin. Kyytiin pääsee useilta pysäkeiltä ympäri Helsinkiä. Vaivattomin, mutta yleensä kallein tapa matkustaa kaupungin ja lentoaseman välillä on taittaa matka taksilla. Omalla autolla kulkeminen hoituu myös hyvien opasteiden ja runsaan parkkitilan vuoksi helposti. Maksullisen pysäköinnin voi lisäksi vaikka varata jo kuukausia etukäteen parkkimaksuissa säästääkseen. Mikäli mieli kulkea lentoasemalle tai -asemalta vuokra-autolla, monet Helsinki-Vantaan autovuokraamoista palvelevat sinua. Jos yöpymiselle lentoasemalla on tarvetta, sekin hoituu alueen laadukkaissa hotelleissa. Ukrainassa Odessa kansainvälisen lentoaseman ja Odessan kaupungin välisen matkan pystyy edullisimmin kulkemaan bussikyydillä. Linjat 117 ja 14 kulkevat ainakin kaupungin ja lentoaseman välillä, eikä matka kestä kauaa. Lyhyen matkan vuoksi myöskään taksilla kulkeminen ei ole hirmuisen hintavaa ja erityisesti isompien matkatavaramäärien kanssa taksikyyti onkin varsin varteenotettava vaihtoehto. Odessan lentoasemalta pystyy myös vuokraamaan auton helposti ja tätä kannattaa erityisesti silloin harkita jos tarkoituksena on tutustua Odessan kaupungin lisäksi alueen muuhun maastoon ja lähikyliin.

Mihin kaupunkeihin Odessan lentoasemalta pääsee?

Helsingistä Odessaan matkustettaessa lennot saapuvat kaupungin keskustan lounaispuolella sijaitsevalle Odessan kansainväliselle lentoasemalle, joka palvelee erityisesti Odessan kaupunkia, mutta myös eteläisen Ukrainan muita satamakaupunkeja. Lentoasemalta on toki hyvät lentoyhteydet moneen suuntaan, mutta myös muilla kulkutavoilla läheisiä kaupunkeja pystyy tavoittamaan. Yksinkertaisimmin lähikaupunkeihin pääsee matkaamalla ensin lentoasemalta Odessan kaupunkiin ja jatkamalla sieltä esimerkiksi linja-autolla mieluisiin kohteisiin. Bussiyhteyksillä pääsee esimerkiksi koillisesta löytyvään Mykolaivin kaupunkiin, sekä etelän Chornomorskiin. Yleensä lennot Helsingistä Odessaan tehdään nimenomaan Odessan kaupunkiin meno mielessä, mutta mikäli aikeissa on tutustua tarkemmin eteläiseen Ukrainaan ja sen muihinkin kaupunkeihin, ja sen haluaa tehdä omassa tahdissa, paras vaihtoehto liikkumiseen on vuokra-auto, jollaisen voi lunastaa vaikka suoraan lentoasemalta. Lentoasemalta etelään autolla pääsee rantaa pitkin Chornomorskin kautta mukavista rannoistaan tunnettuihin Zahokaan ja Karolina-Buhaziin. Lentoasemalta länteen M15-tietä pitkin pääsee autolla puolestaan Dniesterin kansallispuiston maisemiin. Todellisille asfalttisotureille tarjolla olevaa pohjoiseen vievää E95-moottoritietä pitkin pääsee Kiovaan saakka, vaikka sinne siirtymiseen nopein tapa onkin lentäminen. Vuokra-autolla pystyy ylipäätään tutustumaan mukavasti Odessaa ympäröiviin lukuisiin pikkukyliin ja -kaupunkeihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Odesa lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Odesa vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Odesa lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Odesa lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Odesa joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Helsinki - Odesa joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Odesa?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Odesa lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Odesa lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Helsinki - Odesa niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Odesa lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Odesa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.