Lennot Eurooppa Italia Toscana Firenze Helsinki lento kohteeseen Firenze

Halvat lennot Helsinki - Firenze

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Firenze (FLR)
ke 1.7.
ke 8.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Firenze

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Firenze

Lyhyin lentoaika 4h 35m Lyhyin lentoaika Helsinki Firenze on 4h 35m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Firenze ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola.
Lentokentät kohteessa Firenze 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Firenze: Firenze Peretola (FLR)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Firenze

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Firenze?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Firenze on marraskuu ja kallein kesäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Firenze?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Firenze?
illalla
Helsinki - Firenze lennot ovat noin 12 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Firenze?
Air France
Air France, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Firenze reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola ja saat parhaat Helsinki - Firenze lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
FLR
Firenze Peretola
Milloin on halvinta varata lennot Firenze?
59 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Firenze on noin 59 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Firenze: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Firenze lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
16. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
FLR
Firenze Peretola
30. kesäkuuta
FLR
Firenze Peretola
4t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
2 välilaskua
FLR
Firenze Peretola
1. heinäkuuta
FLR
Firenze Peretola
4t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
24. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 30m
1 välilasku
FLR
Firenze Peretola
1. heinäkuuta
FLR
Firenze Peretola
23t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Firenze?

Lennot Helsingistä Firenzeen vievät sinut vilkkaalle Aeroporto di Firenze-Peretolan lentoasemalle, jota kutsutaan myös nimellä Amerigo Vespucci. Lentokenttä on Pisan lentokentän jälkeen Toscanan alueen toiseksi kiireisin kenttä. Kun haluat löytää mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Firenzeen Vuelingin, TAP Air Portugalin tai Air Francen lentotarjonnasta, momondon hakutyökalu on siihen hyvä apu. Muita reitillä operoivia lentoyhtiöitä ovat muun muassa Finnair, Lufthansa, KLM ja Air Dolomiti. Italialaiskaupunki Firenze tunnetaan parhaiten käsitöistään, kuuluisista viineistään, taiteesta ja asukkaiden sydämellisyydestä. Näistä ja monista muista asioista johtuen lentokenttä pysyy vilkkaana ympäri vuoden, ja tuo kohteeseen päivittäin lentoja usealta eri lentoyhtiöltä ympäri maailmaa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haet edullisinta keinoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Kätevimmin pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle busseilla sekä lähijunilla, jotka liikennöivät Helsingin keskustasta käsin. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi noin 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, yksi parhaista vaihtoehdoista on hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matkan kesto kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Tarkista aikataulut ja reitit netistä. Hyvä vaihtoehto julkisen liikenteen kuljetuksille on myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin.

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi myös erilaisilla lentokenttäkuljetuksilla ja takseilla. Voit varata kuljetuksesi palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta yleensä kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Monesti saat jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Firenzessä?

Firenzen lentokenttä sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin sydämestä. Vuoden 2019 alusta lähtien Firenzen lentokentän ja kaupungin keskuksen väliä on liikennöinyt T2-raitiovaunuyhteys. Raitiovaunupalvelu on viihtyisä ja ekologinen kuljetusmuoto tiheän liikennöinnin ja nopeuden ansiosta. Matka-aika on noin 20 minuuttia. Toinen edullinen kuljetusmuoto on Vola in bus -bussipalvelu. Se kulkee lentokentän ja keskustan väliä puolen tunnin välein seitsemänä päivänä viikossa. Keskustan pysäkki sijaitsee BUSITALIA–linja-autoasemalla lähellä Firenzen SMN-rautatieasemaa. Lentokenttäkuljetus on suora ja nopea, eikä se tee välipysähdyksiä. Keskimääräinen matka-aika on 20 minuuttia. Terminaalin edestä löydät myös taksiaseman.

Kuinka kauan Helsinki–Firenze lento kestää?

Helsinki-Firenze lennot ovat pituudeltaan vaihtelevia lentoyhtiöstä ja välilaskupaikasta riippuen. Lyhin lentoaika on noin 4 tuntia ja 25 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Firenzeen

Yksi parhaista ajankohdista varata lennot Helsingistä Firenzeen on maaliskuusta kesäkuuhun tai syys-marraskuulle. Tällöin lämmin sää mahdollistaa taidefestivaalit, ulkona syömisen ja auringonpaisteesta nauttimisen, mutta vältyt kesän kuumimmilta ilmoilta ja tungoksilta. Sateisimmat päivät ovat joulukuun ja helmikuun välillä. Mikäli olet varaamassa lennot Helsingistä Firenzeen shoppailumielessä, kannattaa huomioida, että elokuun aikana kaikki liikkeet (tai ravintolat) eivät ole välttämättä avoinna. Toinen hyödyllinen vinkki on joulukuussa järjestettävät kaupungin joulumarkkinat, jotka ovat todella viihdyttäviä. Lisäksi talviaikaan luonnollisesti jaksaa kaupoissa kierrelläkin enemmän kuin kesähelteillä.

Tarvitaanko Firenzen matkalle passia?

Kun olet ostanut itsellesi Helsinki–Firenze-lentoliput, ei sinun ei tarvitse hankkia matkaa varten viisumia, eikä passiakaan tällaisella Euroopan reissulla yleensä tarvita. Italia on sekä Schengen- että EU-maa, joten Firenzeen suunnatessa matkustusasiakirjaksi käy myös virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Firenzeen

 • Firenze suorastaan pursuaa elämyksellistä taidetta rakennusten, patsaiden ja museoiden täydeltä. Yksi upeimmista nähtävyyksistä on Firenzen katedraali eli Cattedrale di Santa Maria del Fiore, joka löytyy Piazza del Duomolta, tuomiokirkon aukiolta. Arkkitehti Brunelleschin suunnitteleman tuomiokirkon kupolin kattofreskot ovat voimakkailla väreillä toteutetut ja herättävät ihailua vierailijoissa vuodesta toiseen. Tuomiokirkon kupolissa vierailu onkin huima kokemus. Sinne päästäksesi sinun täytyy kavuta 463 kapeaa ja jyrkkää porrasta, mutta avautuva näköala on vaivan arvoinen.
 • Firenzen kaupunkia tutkit helpoiten kävellen. Välimatkat ei ole kovin pitkiä ja nähtävää riittää lyhyelläkin matkalla. Lisäksi kaupungilla on loistava bussijärjestelmä, jota kutsutaan ATAF:ksi. Linja-autot liikennöivät reiteillään ympäri kaupunkia ja busseista on myös pienempiä sähköisiä versioita, jotka kulkevat myös kaupungin vanhan ytimen pieniä katuja.
 • Mkäli matka-aikataulusi antaa periksi kannattaa, Firenzestä lähteä myös tutustumaan Toscanan upeaan maaseutuun. Alueen pienissä kylissä paras majoitusvaihtoehto on pensione-tyyppinen viehättävä majatalo. Maaseudulta löydät myös useita farmeja tai villoja, joiden yhteydessä on pari ainutlaatuista, vuokrattavaa huonetta. Majoitukset ja palvelu ovat yleensä näillä ketjuhotelleiden ulkopuolisilla toimijoilla hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Firenze:

Lennot Eurooppa Italia Toscana Firenze Helsinki lento kohteeseen Firenze
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka