Halvat lennot New Yorkista Minneapolis

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/12
su 10/12

New York-Minneapolis lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York-Minneapolis

Suora lento

Ei yhtään
New York - Minneapolis reitille ei ole suoria lentoja. New York - Minneapolis ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York - Minneapolis

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Minneapolis?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York - Minneapolis on helmikuu ja kallein kesäkuu

Milloin on halvin aika lentää Minneapolis?

New York - Minneapolis lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

Milloin on halvinta varata New York - Minneapolis lento?

39 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York - Minneapolis on noin 39 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York kohteeseen Minneapolis?

marraskuuta 2023 alkaen 53 lentoa lähtee kohteesta New York ja laskeutuu kohteeseen Minneapolis joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 11:00, ja 37 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York kohteeseen Minneapolis?

marraskuuta 2023 alkaen 374 lentoa lähtee kohteesta New York ja laskeutuu kohteeseen Minneapolis viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 16 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin New York-Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin New York-Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 1633,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York lento kohteeseen Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa New York lento kohteeseen Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York lento kohteeseen Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat New York lento kohteeseen Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​New York - Minneapolis lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi New York - Minneapolis vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Minneapolis lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille New York - Minneapolis on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Minneapolis.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Minneapolis joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille New York - Minneapolis joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Minneapolis?

Kun kaikki mahdolliset New York - Minneapolis lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan New York - Minneapolis lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin New York - Minneapolis lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Minneapolis

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.