Halvat lennot Tampere Tukholmaan alk. 108 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tampere-Tukholma lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Tukholma

Suora lento

Ei yhtään
Tampere - Tukholma reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Tukholma ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Tukholma

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tukholma?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tampere - Tukholma on tammikuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Tukholma?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Tukholma?

Aamulla. Tampere - Tukholma lennot ovat noin 0 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tukholma?

airBaltic. airBaltic on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Tampere - Tukholma reitillä

Milloin on halvinta varata Tampere - Tukholma lento?

56 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Tampere - Tukholma on noin 56 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Tampere - Tukholma

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Tukholma momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
airBalticHintaalk. 117 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
67 arvostelua
Etsi airBaltic lentoja

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Tukholma etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Tukholma välinen etäisyys on noin 394,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Tukholma hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Tukholma hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Tukholma?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Tukholma matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tukholma?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Tukholma matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Tampere–Tukholma?

Suorat lennot Tampereelta Tukholmaan voit saada skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä. Suoria lentoja liikennöidään kaupunkien välillä lähes kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä lentoja on tarjolla useampia päivässä. Lentoja Tampereelta Ruotsin pääkaupunkiin lennetään myös vaihtokenttien kautta. Välilaskullisia lentoja Tampereen ja Tukholman välillä operoivat esimerkiksi suomalainen Finnair ja latvialainen low cost -lentoyhtiö airBaltic.

Lähtö: Miten päästä Tampereen lentokentälle?

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Keskustasta lentokentälle pääset kätevästi Tampereen joukkoliikenteen bussilla 1A. Bussi kulkee lentokentälle esimerkiksi Tampereen rautatieaseman ja linja-autoaseman kautta. Matka-aika lentoasemalle on noin puoli tuntia ja bussilipun hinta on alkaen kolme euroa, riippuen matkaan sisältyvistä vyöhykkeistä. Bussin tarkkoihin aikataulun voit tutustua Tampereen joukkoliikenteen nettisivuilla. Lentokentälle pääsee keskustasta myös Ryanairin busseilla, jotka suuntaavat kentälle Tampereen rautatieasemalta. Busseja operoi Tokeen liikenne. Ryanairin bussit liikennöivät lentokentälle kuitenkin ainoastaan ennen Ryanairin kansainvälisiä lentoja. Matkalipun hinta on noin kuusi euroa.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tukholmassa?

SAS:n suorat lennot Tampereelta Tukholmaan laskeutuvat tavallisesti Arlandan lentoasemalle (Stockholm-Arlanda flygplats). Kenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Mikäli matkustat Tukholmaan välilaskullisilla lennoilla, voi lentosi laskeutua myös Bromman lentokentälle (Stockholm-Bromma flygplats). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin yhdeksän kilometriä. Arlandan lentoasemalta pääset keskustaan kätevimmin Arlanda Express -junalla, joka kulkee keskustaan vain 20 minuutissa. Junalipun hinta on noin 295 Ruotsin kruunua (noin 29 euroa). Bromman lentokentältä keskustaan voi siirtyä linja-autolla. Vaivattomin vaihtoehto on Flygbussarna-lentokenttäbussi, jonka hinta on noin 85 kruunua (noin 8,30 euroa).

Kuinka kauan Tampere–Tukholma lento kestää?

Suorat lennot Tampereelta Tukholmaan ovat nopeita ja vaivattomia, sillä lentoaika on vain noin reilu tunti. Jos valitset kaupunkien välille vaihdolliset lennot, matka-aika on alkaen noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Vertaa lentoaikoja kuitenkin tarkkaan, sillä ne vaihtelevat valitun reitin mukaan.

Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan?

Tukholma on kutsuva matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Kesä on kaupungin vilkkainta matkailusesonkia, sillä ulkoilmakohteisiin ja kaupungin merellisiin maisemiin on miellyttävintä tutustua kesän aurinkoisina kuukausina. Lentoliput ovat suosituimpina kesälomakuukausina keskimääräistä kalliimpia. Esimerkiksi Tukholman vanhakaupunki, Gamla Stan, on kuitenkin tunnelmallinen vierailukohde myös talvisin, etenkin joulunaikaan. Myös kaupungin muut historialliset nähtävyydet ja kulttuurikohteet vetävät matkailijoita puoleensa kaikkina vuodenaikoina. Säästömatkailijoiden kannattaa matkustaa Tukholmaan suosituimpien lomasesonkien eli kesän ja joulukuun ulkopuolella. Halvalla lentoliput Tampereelta Tukholmaan voi saada esimerkiksi vuoden alussa, etenkin helmi-maaliskuussa, sekä keväällä. Myös syksyn värittämä Tukholma on kaunis, ja hotellit ja lennot voi saada syksyksi yleensä edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Tukholmaan passia/viisumia?

Passia ei ole tarpeellista ottaa mukaan Tukholman matkalle. Pohjoismaiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus, joten Suomen kansalaiset voivat halutessaan matkustaa Ruotsin kohteisiin pelkän henkilökortin kera. Viisumia et Ruotsin matkalle tarvitse.


 • Halpoja hotelleja ja hostelleja kannattaa etsiä ydinkeskustan ulkopuolelta. Tukholman keskusta on tunnettu korkeista hinnoistaan, mutta kaupungin toimiva joukkoliikenne vie sinut hetkessä myös muihin kaupunginosiin. Valitse mieluiten majapaikka, jonka tuntumassa on metropysäkki.
 • Haluatko välttää suurkaupungin ruuhkat ja tungoksen? Etenkin vilkkaimman matkailusesongin aikaan Tukholman nähtävyyksiin kannattaa tutustua mieluiten aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Näin säästyt yleensä jonottamiselta. Esimerkiksi kuninkaanlinnaan liput voi ostaa etukäteen. Metroa kannattaa vältellä noin kello kahdeksalta aamulla ja neljän aikoihin iltapäivällä, jolloin ruuhkat ovat pahimmillaan.
 • Mikäli matkustat pienellä budjetilla, pakkaa mukaan Tukholmaan omat lakanat ja pyyhe. Monissa hostelleissa lakanoista peritään lisähinta, joka voi olla esimerkiksi noin 50 kruunua (noin 4,90 euroa) yöltä.

Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Tukholma -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta216 €
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta76 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika2t 10m
Halvin hinta125 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta190 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta216 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Nopein lentoaika3t 30m
Halvin hinta267 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta190 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika18t 55m
Halvin hinta273 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika23t 25m
Halvin hinta332 €
Oulu - Karlstad reitin lennot
Nopein lentoaika35t 00m
Halvin hinta943 €

Vastaavia ​​Tampere - Tukholma lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Tukholma vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Tukholma lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Tampere - Tukholma lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Tukholma joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Tampere - Tukholma voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Tukholma?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Tampere - Tukholma.

En ole valmis varaamaan Tampere - Tukholma lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Tampere - Tukholma lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.