Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Hannover - Helsinki

Halvat lennot Hannover - Helsinki

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Hannover–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Hannover Helsinki

Lyhyin lentoaika 27t 10m Lyhyin lentoaika Hannover Helsinki on 27t 10m.
Suora lento Ei yhtään Hannover - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Hannoverin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Hannover Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Hannover - Helsinki on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
keskipäivällä
Hannover - Helsinki lennot ovat noin 34 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
KLM
KLM, Finnair ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Hannover - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
Hannoverin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Hannoverin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Hannover - Helsinki lentohinnat
HAJ
Hannoverin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Hannover - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Hannover?

Helsingin ja Saksan Hannoverin välillä operoidaan sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Suorat lennot Helsingistä Hannoveriin tarjoaa suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö lentää kaupunkien välillä noin viisi kertaa viikossa. Kätevät yhden välilaskun Helsinki–Hannover-lennot voit saada esimerkiksi saksalaisen Lufthansan, hollantilaisen KLM:n ja turkkilaisen Turkish Airlinesin lentovalikoimista. Lentovalikoima on kattava, ja Helsinki-Vantaalta Hannoveriin lennetään useita käteviä päivittäisiä lentoja. Hannoverin lentoja operoivat pääasiassa perinteiset eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaa lentoaikoja tarkasti, sillä matka-ajoissa Hannoveriin voi olla suuria eroja. Hannoveriin lennetään myös kahden välilaskun lentoja, joita operoi muun muassa skandinaavinen SAS.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Hannoveriin lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin lentoasema, ja se sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Pääset lentoasemalle edullisesti joukkoliikennevälineillä. Voit ottaa Helsinki-Vantaalle myös taksin tai suunnata kentälle omalla autolla. Lennoille lähteville on lentokentän alueella pitkäaikaisparkkeeraukseen tarkoitettuja parkkialueita. Juna on edullinen ja nopea tapa matkata Helsingin keskustasta lentoasemalle. Lähijunat I ja P kulkevat lentoasemalle Helsingin rautatieasemalta. Matka-aika on noin 30 min, ja matkalippujen hinnat vaihtelevat noin 4,20–5,50 EUR välillä. Samalla hinnalla pääset lentoasemalle Helsingin keskustasta myös HSL:n seutuliikenteen busseilla, muun muassa linjoilla 415, 615 ja 617. Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kulkee lisäksi Finnairin lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Sen matka-aika on alkaen noin 30 min ja lippujen hinta noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Hannoverissa?

Lennot Helsingistä Hannoveriin laskeutuvat Hannoverin kansainväliselle lentokentälle (Flughafen Hannover-Langenhagen). Lentoasemalta on matkaa Hannoverin ydinkeskustaan noin 11 km. Vaivattomimmin pääset lentokentältä keskustaan junalla. Hannoverin keskustaan, Hannover Hauptbahnhof -juna-asemalle, operoi S-Bahn-junan linja S5. Junamatka keskustaan kestää vain noin 15 min, ja junalipun hinta on noin 3,50 EUR. Junia kulkee noin 30 min välein, ja ne liikennöivät noin kello 04.00–01.30 välillä. Pääset Hannoverin keskustaan kätevästi myös taksilla.

Kuinka kauan Helsinki–Hannover-lento kestää?

Lennot Helsingistä Hannoveriin vaihtelevat kestoltaan sen mukaan, minkä lentoreitin saksalaiskaupunkiin valitset. Suorilla lennoilla lentoaika Hannoveriin on vain noin kaksi tuntia, eli suorat lennot Helsinki-Vantaalta Ala-Saksissa sijaitsevaan Hannoveriin ovat nopeita ja vaivattomia. Mikäli haluat lentää Hannoveriin yhden vaihtokentän kautta, matka-aika on alkaen noin 4 h 20 min. Selvästi pidempiäkin lentoreittejä on kuitenkin tarjolla, joten vertaa matka-aikoja ennen lennon varausta.

Milloin on paras aika matkustaa Hannoveriin?

Hannoverin suosituin matkailusesonki on kaunis kesä, jolloin lämpötilat kipuavat kaupungissa yli 20 °C ja sateet ovat vähäisempiä kuin muina vuodenaikoina. Kesäkuukausien hyvät säät houkuttelevat nauttimaan Hannoverin katuelämästä ja puistoista. Toisaalta kesä on Hannoverin kalleinta matkailuaikaa. Hotellit ja lentoliput Helsingistä Hannoveriin ovat kesäkuusta elokuuhun keskimääräistä kalliimpia. Säiden puolesta kevät ja syksy ovat mukavan leppoisaa matkailuaikaa. Samalla pääset nauttimaan kesäkuukautta halvemmista lentohinnoista. Talvella säät Hannoverissa ovat viileät. Vaikka Keski-Euroopan talvi on leudompi kuin Suomessa, voivat lämpötilat tippua kaupungissa 0 °C tuntumaan. Yli puolen miljoonan asukkaan kaupunki tarjoaa kuitenkin nähtävää myös koleille päiville, joten talven halvat lennot Helsingistä Hannoveriin kannattaa hyödyntää.

Tarvitaanko Hannoveriin passia/viisumia?

Hannover sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueelle, joten et tarvitse kaupunkiin viisumia. Passin voit halutessasi jättää kotiin, mutta ota siinä tapauksessa Helsinki–Hannover-lennolle mukaan virallinen henkilökortti. Joko passi tai henkilökortti on pidettävä mukana Saksan matkoilla.


Vinkkejä Hannoveriin

  • Hannoverissa julkisen liikenteen käyttö on helppoa, sillä sekä busseissa että raitiovaunuissa käy sama yleislippu. Matkalipun hinta riippuu Hannoverissa siitä, kuinka monelle vyöhykkeelle sen ostat. Vyöhykkeitä on kolme, ja matkalippu maksaa alkaen noin 2,60 EUR. Service Centre City kaupungin keskustassa palvelee matkailijoita ja antaa lisätietoa joukkoliikenteestä. Samasta paikasta saat halutessasi myös matkaliput.
  • Jos haluat tutustua Hannoveriin nähtävyyksiin mahdollisimman laajalti, Hannover Card -turistikortti on hyvä hankinta. Kortilla voi hyödyntää julkista liikennettä. Hannover Cardilla saat alennusta myös kaupungin museoista ja muista nähtävyyksistä sekä kaupungissa kiertävistä turistibusseista. Kortin hinta yhdeksi päiväksi on noin 10 EUR ja kahdeksi päiväksi noin 16 EUR.
  • Varaa lomastasi päivä tai pari Hannoveriin ympäristöön tutustumista varten. Kaupungin tuntumassa on monia hyviä päiväretkikohteita. Vieraile esimerkiksi upeassa Marienburgin linnassa (Schloss Marienburg), joka sijaitsee noin 20 km:n päässä Hannoverista. Patikointiharrastajien kannattaa suunnata läheiselle Deisterin alueelle. Hannoverin seudulla on hyvät joukkoliikenneyhteydet, mutta kätevimmin liikut alueella vuokra-autolla.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Hannover–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Hampuri - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 50m
Halvin hinta
138 €
Düsseldorf - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
142 €
Hampuri - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 10m
Halvin hinta
153 €
Hampuri - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 50m
Halvin hinta
223 €
Düsseldorf - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
232 €
Leipzig - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 25m
Halvin hinta
280 €
Düsseldorf - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 30m
Halvin hinta
327 €
Düsseldorf - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
388 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Hannover:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Hannover - Helsinki