Etsi halvat lennot Greensboro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Greensboro lentotiedot ja trendit

Tutustu Greensboro lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Greensboro?

171 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Greensboro. Tämän lennon lähtölentokenttä on New York, ja se on 80 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Greensboro. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Greensboro omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Greensboro?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Greensboro lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 23t 50m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Greensboro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Greensboro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Charlotte

HALVIN REITTI Helsinki - Greensboro

Helsinki (HEL) - Charlotte (CLT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Greensboro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 838 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Greensboro

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Greensboro on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Greensboro harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Winston-Salem Smith-Reynolds lentokenttä (40 km Greensboro keskustasta), Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (93 km Greensboro keskustasta), Concord Regional lentokenttä (113 km Greensboro keskustasta), Roanoke lentokenttä (140 km Greensboro keskustasta) tai Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (141 km Greensboro keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Roanoke lentokenttä keskimääräiseen hintaan 144 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Greensboro lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Greensboro lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Greensboro?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Greensboro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Greensboro?

American Airlines, Finnair, Lufthansa ja British Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Greensboro rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Greensboro näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Greensboro

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Greensboro on Scandinavian Airlines, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Newarkin kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Scandinavian Airlines lennolle kohteeseen Greensboro on 818 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Greensboro, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 330 Scandinavian Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,2.

American Airlines lennot kohteeseen Greensboro

American Airlines (7,1/10, 1 620 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Greensboro tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 801 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Greensboro on keskimäärin viikossa 29 American Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Aloita matkan suunnittelu - Greensboro


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Greensboro. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Greensboro joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Greensboro.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Greensboro on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.