Autonvuokraukset kohteessa Greensboro, Pohjois-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Greensboro, Pohjois-Carolina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Greensboro, NC, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Greensboro, NC, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Greensboro

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Greensboro

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Greensboro?

Keskimääräiseen hintaan 52 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 29 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Greensboro on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Toyota Prius vuokraaminen kaupungissa Greensboro keskimääräiseen hintaan 122 €/pvä (34 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Greensboro, Pohjois-Carolina autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Greensboro, Pohjois-Carolina
Suuri53 €/pvä
Avomaasturi76 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Greensboro autonvuokrauksesta

Greensboro on Pohjois-Carolinan kaupunki, joka tunnetaan Guilford Courthouse National Military Parkista ja Bog Garden Wildlife -puistosta. Hyvä tapa tutustua kaupunkiin on löytää autonvuokraus Greensborossa. Erilaisia autovuokraamoja on ympäri keskustan aluetta sekä noutopaikkoja läheiseltä lentokentältä. Greensborossa on noin 25 autonvuokrauspaikkaa. Greensboron vuokra-autosi pysäköinnin ei pitäisi olla vaikeaa, sillä on monia paikkoja, joihin voit jättää autosi. Kadunvarsipysäköinti on keskustassa maksullista, mutta se on ilmaista myöhemmin iltapäivällä ja sunnuntaisin koko päivän. Parkkipaikat ovat edullisia, sillä ensimmäinen tunti on ilmainen. Keskustan huippunähtävyyksien lisäksi voit tehdä päiväretkiä, kuten Lake Brandt -järvelle, jossa voit nauttia ulkoilmasta, tai vierailla pienemmässä Winston-Salemin kaupungissa. Molemmat ovat alle tunnin ajomatkan päässä Greensborosta.

Kannattaako Greensboro-vierailun aikana vuokrata auto?

Greensboron kävelevimmät kaupunginosat ovat Downtown, College Hill ja Cumberland. Vuokra-autolla Greensborossa pääset kuitenkin kaikkiin suosikkipaikkoihin ympäri kaupunkia ja sen lähiympäristöä. Halpojen vuokra-autojen löytäminen Greensborosta voi olla hieman vaikeampaa, mutta vaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla. Keskustan museoiden ja tiedekeskusten lisäksi Pohjois-Carolinassa on useita kauniita maisemakohteita, joita et voi jättää väliin. Blue Ridge Parkway saattaa olla yksi parhaista ajokohteista, joilla pääset katselemaan Pohjois-Carolinan vuoristoa. Ikoninen vuoristoajo on alle kahden tunnin matkan päässä Greensborosta. Kun navigoit vuokra-autoasi Greensborossa ja kaupungin ympäristössä, varo vaarallisempina pidettyjä valtateitä, kuten U.S. 421-tietä kaupungin eteläpuolella ja U.S. 52-tietä kohti vuoria. Greensborossa on myös runsaasti paikkoja pysäköidä vuokra-auto, olipa kyseessä sitten kadulla tai parkkipaikoilla. Lisäksi koko kaupungissa on joitakin paikkoja, joissa voit pysäköidä ilmaiseksi.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Greensboron alueella?

Tutustu mahdollisiin liikennelakeihin, joista et ehkä tiedä. Pohjois-Carolinassa on laitonta tekstata ja ajaa, vaikka puhelimeen saa puhua. Kun hälytysajoneuvo lähestyy sinua vilkkuvin valoin, sinun on väistettävä, jätettävä kaista vapaaksi ja alennettava nopeutta. Sinua voidaan syyttää rattijuopumuksesta, jos ajat veren alkoholipitoisuus on vähintään 0,8 promillea. Suosittelemme aina jättämään Greensboron vuokra-auton taaksesi, kun tarkoituksenasi on juoda alkoholia. Oikealle kääntyminen punaisilla on sallittua, jos autosi pysähtyy kokonaan eikä ole mitään päinvastaista osoittavia merkkejä. Suosittelemme kuitenkin aina, että vierailijat tarkistavat asian Greensboron moottoriajoneuvovirastosta siltä varalta, että lakeja on päivitetty.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Greensborossa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Vierasmaalaisilta matkustajilta vaaditaan erityislupa, kun he noutavat vuokra-auton Greensborossa. Sinulla on oltava kansainvälinen ajokortti sekä alkuperäinen kopio ulkomaisesta ajokortistasi. Kansainvälinen ajokortti toimii käännöksenä ulkomaisesta ajokortistasi, joten vaatimus on voimassa, jos asiakirjasi ei ole englanninkielinen. Sinun on oltava vähintään 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton Greensborossa. Jos olet alle 25-vuotias, sinun on maksettava lisämaksu.


0

Greensboro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Greensboro, Pohjois-Carolina

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,7

Value

8,4

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,5

Value

8,0

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,7

Value

7,6

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,8

Value

6,1

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,5

Value

5,7

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,8

Easirent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Greensboro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Greensboro

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Greensboro - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Greensboro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Greensboro, Pohjois-Carolina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Greensboro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Greensboro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Greensboro, Pohjois-Carolina?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Greensboro tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Greensboro kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Greensboro ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Wrangler vuokra-autoja kaupungissa Greensboro?

Millainen sää on kohteessa Greensboro, NC kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Greensboro kuukauden syyskuu aikana on 21 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 107 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Greensboro samanlainen kuin muualla Pohjois-Carolina alueella?

Ilmasto alueella Pohjois-Carolina kuukauden syyskuu aikana on yleensä 22 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 136 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Greensboro lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Greensboro hinnat?

autoa Greensboro hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Greensboro?

22 toimijaa on valittavissa autoa Greensboro syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Greensboro?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Greensboro. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Greensboro?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Greensboro. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Tutustu alueen Pohjois-Carolina muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Carolina

Aloita matkan suunnittelu - Greensboro


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Greensboro?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Greensboro. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Greensboro?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Greensboro, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Greensboro, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Greensboro ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Greensboro momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Greensboro.

Löytyykö kohteesta Greensboro autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Greensboro.

Voinko etsiä Greensboro vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Greensboro, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Greensboro

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.