Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Gdansk lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Gdansk - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Gdansk (GDN)
Helsinki (HEL)
la 4.7.
la 11.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Gdansk–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Gdansk Helsinki

Paras löydetty hinta 95 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Gdansk - Helsinki viimeisen 72 tunnin aikana on 95 €
Lyhyin lentoaika 4h 5m Lyhyin lentoaika Gdansk Helsinki on 4h 5m.
Suora lento Ei yhtään Gdansk - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Gdansk Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Gdansk - Helsinki on helmikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
perjantai
Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
aamulla
Gdansk - Helsinki lennot ovat noin 23 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
Norwegian
Norwegian, Norwegian Air International ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Gdansk - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Gdansk - Helsinki lentohinnat
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Gdansk - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Gdansk - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Gdansk - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
30. heinäkuuta
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
KLM
30. heinäkuuta
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
SAS
30. heinäkuuta
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
3t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
1 välilasku
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Gdansk?

Lentoja Helsingistä Gdanskiin ei ole vaikea löytää, sillä lentoreittiä liikennöidään joka päivä. Pääset valitsemaan reittivalikoimasta suorat lennot jokaiselle päivälle. Mikäli tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Gdanskiin, pienellä tutkimustyöllä saatat onnistua yllättävän nopeasti, sillä yksi Gdanskin suosion salaisuuksista ovat nimenomaan edulliset lentoyhteydet. Lentoyhtiöistä suoria lentoja Gdanskiin tekevät Finnair sekä Norwegian. Muita suosittuja lentoyhtiöitä kohteeseen ovat muun muassa Air Baltic, LOT Polish Airlines, SAS sekä Wizz Air. Huomioi matkoja etsiessäsi, että Gdanskin lentokenttä tunnetaan myös nimellä Lech Walesan lentoasema.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Kun lennot Helsingistä Gdanskiin kutsuvat, pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksilla sekä -takseilla. Voit varata kuljetuksesi palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi.

Mikäli haet edullisinta tapaa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopiva vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, kannattaa sinun hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matkan kesto kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Vilkaise tarkat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvä vaihtoehto lentokentän suuntaan on myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Aikuisen yhdensuuntainen lippu kuljettajalta maksaa 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Gdanskissa?

Kun Helsinki-Gdansk lennot tuovat sinut perille, tulet huomaamaan, että sinulla on useita vaihtoehtoja jatkaa matkaasi kohti keskustaa. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 14 kilometrin päässä lentoasemalta ja kuljetustavasta riippuen sinun kannattaa varata siihen 30–60 minuuttia, sillä tiet saattavat ajoittain olla ruuhkaisia. Yksi kätevimmistä ja edullisimmista tavoista liikkua on SKM-juna (Szybka Kolej Miejska). Junat kulkevat reittiä Gdansk–Wrzeszcz-lentokenttä–Gdynia Główna 30 minuutin välein ja reittiä Gdansk Głównyn–lentokenttä–Kartuzy tunnin välein. Liput voit ostaa T2-terminaalin itäpuolella sijaitsevasta lippulaitteesta. Lentokentälle ja takaisin pääset myös julkisen liikenteen busseilla. Numero 110 vie sinut reittiä Gdansk–Wrzeszcz rautatieasema–Gdanskin lentokenttä ja linja 210 Gdansk Głównyn rautatieasema–lentokenttä ja 122 reittiä Sopot Kamienny Potok (SKM)–lentokenttä. Lentoasemalta löydät lukuisia palveluntarjoajia, jotka tekevät säännöllisiä lentokenttäkuljetuksia. Siellä päivystävät myös paikalliset taksit, joista Neptun Taxi on se virallisin.

Kuinka kauan Helsinki – Gdansk lento kestää?

Lennot Helsingistä Gdanskiin kestävät parhaimmillaan vain 1 h ja 40 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Gdanskiin

Kun mietit, milloin on parasta ostaa lentoliput Helsingistä Gdanskiin, huomioithan Puolan mannermaisen ilmaston, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä. Gdansk kuitenkin sijaitsee Itämeren rannalla, mikä tekee ilmastosta hieman miellyttävämmän. Talvella lämpötilat voivat olla hieman yli nollan asteen päälle. Kesät ovat hieman viileämpiä kuin Etelä-Puolassa. Tuuliset päivät ovat seudulla melko yleisiä.

Mikäli et pidä väkijoukoista, kesäkuu on täydellinen ajankohta Gdanskin vierailulle. Kesäkuu on lämmin, päivät ovat pitkiä ja sateen todennäköisyys alhainen. Heinä- ja elokuu ovat ruuhkaisia ja monet hotellit varattuja jo pitkään etukäteen. Myös monet puolalaiset valitsevat Gdanskin lomakohteekseen. Heinäkuu on yllättäen vuoden sateisin kuukausi, joten elokuu on yleensä lomalle varmempi valinta. Heinäkuun viimeisellä viikolla ja elokuun kahdella ensimmäisellä viikolla järjestetään kaupungin keskustassa Pyhän Dominicuksen markkinat, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinoista. Myös syyskuu on hyvä valinta matkallesi, koska se ei ole enää niin ruuhkainen ja sää on varsin hyvä nähtävyyksiä ja kaupungilla vaeltelua ajatellen.

Tarvitaanko Gdanskin matkalle passia/viisumia?

Mikäli olet EU-kansalainen, ei sinun tarvitse esittää henkilötodistusta tai passia, kun matkustat sisärajattomaan Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen. Viranomaiset kuitenkin aina suosittelevat, että pidät mukanasi passia tai henkilötodistusta myös Schengen-alueella matkustettaessa. Vaikka niitä ei rajoilla tarvitsisi, voi eteen tulla tilanteita, joissa henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava.


Vinkkejä Gdanskiin

 • Jos haluat tutustua heti Gdanskin ytimeen ja nähdä yhdellä kävelymatkalla monet kaupungin huippumonumenteista, suuntaa askeleesi itään kohti historiallista Kuninkaantietä, joka tulee vastaan kulkiessasi kohti kahden kaupungin portin välissä sijaitsevaa Motlawa-jokea. Kuninkaantie sai nimensä vuonna 1457, kun Puolan kuningas Casimir IV Jagiellon saapui Gdanskiin. Tapaat matkalla korkeita ja kapeita maalauksia, jotka on maalattu värikkäillä väreillä, sekä upean ja runsaan tarjonnan erilaisia nähtävyyksiä.
 • Ulica Mariacka on ihastuttava mukulakivikatu, jota reunustavat kapeat kauppiaiden taloiksi kutsutut rakennukset. Vaeltaessasi katua kohti Motlawan jokea ymmärrät, miksi tätä katua käytetään usein elokuvien lavastuksena. Kauniin kadun talojen sisäänkäynnit ovat kaikki muutaman askeleen päässä kadusta ja pienillä terasseilla varustettuja. Myös katua reunustavat ravintolat ovat pystyttäneet pöytänsä vieri viereen näille hurmaaville terasseille.
 • Gdanskin katujen jälkeen saatat olla valmis rentoutumaan Itämeren rannalla. Ranta-alueista lähimpänä sijaitsee Jelitkowon hiekkaranta, vanhastakaupungista luoteeseen. Rannikon takana kulkee myös päällystetty pyöräilyreitti, jota polkemalla voit suunnata vielä kauemmas kaupungista. Erityisesti kesäaikaan löydät aina rantakahvilan lyhyen kävelymatkan päässä. Rannan vierustalla on myös pomppulinnoja ja trampoliineja perheen pienempien iloksi. Pääset Jelitkowoon raitiovaunuilla numero 2, 6 tai 8.

(Hinnat tarkistettu 17/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Gdansk–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Gdansk - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
71 €
Krakova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
94 €
Varsova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 25m
Halvin hinta
106 €
Poznań - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
115 €
Katowice - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 00m
Halvin hinta
119 €
Wrocław - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 15m
Halvin hinta
136 €
Varsova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 15m
Halvin hinta
243 €
Szczecin - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 20m
Halvin hinta
252 €
Katowice - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 35m
Halvin hinta
278 €
Varsova - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
42t 45m
Halvin hinta
298 €
Gdansk - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 20m
Halvin hinta
344 €
Varsova - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
391 €
Poznań - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 50m
Halvin hinta
460 €
Krakova - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 45m
Halvin hinta
531 €
Krakova - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
44t 40m
Halvin hinta
784 €
Zielona Góra - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 10m
Halvin hinta
801 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Gdansk:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Gdansk lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka