Etsi halvat lennot Nur-Sultan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Nur-Sultan

Yhteenveto Nur-Sultan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1160 €

Nopein lentoaika

13t 35m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nur-Sultan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1160 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl).
Nopein lento kohteeseen Nur-Sultan kohteesta Suomi kestää 13t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl).

Nur-Sultan lentotiedot ja trendit

Tutustu Nur-Sultan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nur-Sultan?

Jos et halua vierailla kaupungissa Nur-Sultan maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 544 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nur-Sultan?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Nur-Sultan. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 651 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1797 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nur-Sultan?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Nur-Sultan riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl (suosituin lentokenttä alueella Nur-Sultan) niin lentoaika on keskimäärin 13t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Nur-Sultan lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nur-Sultan lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nur-Sultan

HALVIN REITTI Helsinki - Nur-Sultan

Helsinki (HEL) - Nur-Sultan (NQZ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nur-Sultan kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 883 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NUR-SULTANmaaliskuu42% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Nur-Sultan lennot maksavat keskimäärin vain 516 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NUR-SULTAN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu132% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Nur-Sultan lentojen keskimääräinen hinta on 2050 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NUR-SULTAN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu459% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nur-Sultan kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nur-Sultan

Astana, joka tunnetaan nykyään nimellä Nūr-Sūltan, on Kazakstanin pääkaupunki. Lennot Kazakstanin Astanaan, vievät Suomen pääkaupunkiseudulta matkan aloittaen alle 12 tuntia. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä lennoille tulisi tällöin yksi välilasku, yleisimmin Frankfurtin (FRA) lentoasemalla. Lentoaikaa yhden suunnan matkalle kertyisi hieman yli kahdeksan tuntia. Pohjoisemmilta Suomen lentoasemilta, Oulusta (OUL) ja Rovaniemeltä (RVN), matkalle tulisi vähintään kaksi välilaskua ja matka-aika nousisi lähelle 20 tuntia. Edullisimmat lennot Nursultan Nazarbayevin kansainväliselle lentokentälle pitävät Suomesta lähtiessään sisällään vähintään kaksi välilaskua. Tällöin lennot kulkisivat reittiä, joka veisi esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin Tukholman Arlandan lentokenttä, ja sieltä matka jatkuisi Varsovan lentoasemalle. Varsovasta lento veisi lopulta perille Kazakstaniin. Lentoaikaa ei tällöin kertyisi kuin alle kahdeksan tuntia, mutta kokonaisaika matkalle olisi noin 12 tuntia.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Astanaan ei tällä hetkellä ole saatavilla ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta lähtiessä kaikki lennot Nur-Sultaniin vaativat vähintään yhden välilaskun. Lennot Astanaan kulkevat hyvin esimerkiksi Frankfurtin kansainvälisen lentoaseman kautta. Toinen pätevä vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Varsovaan ja jatkaa sieltä Kazakstaniin. Molempia vaihtoehtoja käyttäen tulee lentoaikaa suurin piirtein saman verran. Muilta Suomen lentokentiltä välilaskuja tulee vähintään yksi lisää. Vieraile momondon nettisivuilla ja etsi sieltä itsellesi paras reitti Kazakstaniiin.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nur-Sultan on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nur-Sultan harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä (14 km Nur-Sultan keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Nur-Sultan

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nur-Sultan

Muut matkustamoluokat Nur-Sultan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nur-Sultan lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nur-Sultan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nur-Sultan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nur-Sultan?

Aeroflot, Turkish Airlines, Finnair ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Nur-Sultan rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Nur-Sultan näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Nur-Sultan

Kohteeseen Nur-Sultan on normaalina viikkona 12 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 277 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Nur-Sultan). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 158 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Nur-Sultan ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nur-Sultan lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Astanan lentokentältä?

Lennot Astanaan saapuvat Nursultan Nazarbayevin kansainväliselle lentoasemalle. Keskustaan lentokentältä pääsee useammallakin tavalla, joista yleisin lienee erittäin edullinen linja-auto. Bussit numero 10 ja 12 kulkevat aamusta iltaan, useita kertoja tunnissa, ja vievät matkaajan kaupungin keskustaan. Kannattaa kuitenkin huomioida bussien hieman erilaiset reitit. Rautatieasemalle pääsee bussilla numero 10. Linja-autojen lähtöpaikan löytää tultuaan ulos terminaalin ensimmäisestä kerroksesta ja käännyttyään vasemmalle. Lipun bussimatkaa varten voi ostaa suoraan kuljettajalta. Toinen helppo ja myöskin melkoisen edullinen tapa päästä kaupungin keskustaan on napata terminaalin uloskäynnin edestä taksi. Matka taksilla on noin puolet nopeampi kuin linja-autolla. Nursultanin lentoasemalta löytyy myös autonvuokrauspalveluita, mikäli vuokra-auto kiinnostaa. Auton vuokraaminen on kohtuuhintaista, mutta kannattaa toki muistaa, että mukana tulee olla voimassaoleva ajokortti. Autoja vuokraavien yritysten hintoja ja tarjouksia kannattaa tutkia etukäteen palveluntarjoajien sivuilta.


Nur-Sultan: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nur-Sultan
Helsinki - Nur-Sultan reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta1160 €

Kohteen Nur-Sultan viisumivaatimukset

Astana sijaitsee Kazakstanissa. Toistaiseksi Kazakstaniin tarvitsee Suomen kansalainen erityisen maahantuloluvan, jota voi tiedustella Kazakstanin suurlähetystöstä Helsingistä. Tarvittaessa myös Suomen suurlähetystö voi antaa lisätietoja maahantuloluvan hakemisesta. Matkalle tarvitsee ehdottomasti passin mukaan. Lisäksi maahantulon yhteydessä täytetään maahatulokortti, johon ilmoitetaan esimerkiksi matkan tarkoitus. Passi tai lähetystön varmistama kopio passista ja viisumista on pidettävä koko matkan ajan mukana, sillä passiton henkilö voidaan pidättää. Jos matkaajan passi katoaa, kannattaa välittömästi ilmoittaa asiasta lähimmälle poliisiasemalle ja pyytää kopio ilmoituksesta tai mahdollisesta tutkinta-asiakirjasta. Nämä tulee toimittaa Suomen suurlähetystöön Nur-Sultanissa, jotta matkustajalle voidaan myöntää matkustusasiakirja kotimatkaa varten. Tästä syystä ei ole ollenkaan huono idea ottaa matkaan mukaan muutama passivalokuva moisen tilanteen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Nur-Sultan


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nur-Sultan

Kun lento Astanaan eli nykyiseltä nimeltään Nūr-Sūltaniin, on saapunut perille, pääseekin matkaaja nauttimaan Kazakstanin pääkaupungin hienoista nähtävyyksistä. Hienot ja kooltaan massiiviset moskeijat, Nur Astana Mosque ja Hazrat Sultan Mosque, kannattaa ilman muuta käydä ihastelemassa. Huikeita näköaloja tarjoava ikoninen Baiterek Tower kuuluu myös Nur-Sultaniin matkanneen lähes pakollisiin kohteisiin. Hienoja kulttuurikohteita kaupungista löytyy todella monia. Massiivinen, pyramidin muotoinen rauhan ja sovinnon palatsi toimii yhtenä kaupungin kulttuurikeskuksista, kun taas tyylikäs tulevaisuusmuseo The Sphere esittelee vaihtoehtoisia energiamuotoja ja avaruutta. Ulkoisestikin erittäin näyttävä Kazakstanin kansallismuseo pitää sisällään suuren määrän taidetta ja historiaa, ja löytyy kaupungista tietysti massiivinen vanha presidentinlinnakin, joka toimii nykyään museona. Nykyinen presidentinlinna, Ak Orda, on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen. Astanan oopperatalo vie taasen korkeakulttuurin pariin hienoilla esityksillään ja rakennuksen ulkomuotoa kelpaa ihastella vaikkei oopperasta välittäisikään. Viihteeseen soveltuu arkkitehtuurisesti jälleen hyvinkin näyttävä Khan Shatyr -viihdekeskus, josta löytyy hauskanpitomahdollisuuksia ja nähtävää niin nuorelle kuin vanhalle. Lukuisten muiden museoiden, taidenäyttelyiden ja patsaiden lisäksi kaupungista löytyy myös hieno keskuspuisto, sekä Kulansi-taidekeskuksen ja presidentinlinnan viereinen suuri Presidential Park.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kazakstan

Eikö sittenkään Nur-Sultan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kazakstan

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nur-Sultan on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nur-Sultan nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Nur-Sultan ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Nur-Sultan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Nur-Sultan. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.