Etsi halvat lennot Nur-Sultan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Nur-Sultan lentotiedot ja trendit

Tutustu Nur-Sultan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nur-Sultan?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Nur-Sultan. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 552 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 706 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nur-Sultan?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nur-Sultan on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Nur-Sultan iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 552 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Nur-Sultan, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 697 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nur-Sultan?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Nur-Sultan riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl (suosituin lentokenttä alueella Nur-Sultan) niin lentoaika on keskimäärin 31t 40m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nur-Sultan

Miten kauan kestää lentää Astanaan?

Astana, joka tunnetaan nykyään nimellä Nūr-Sūltan, on Kazakstanin pääkaupunki. Lennot Kazakstanin Astanaan, vievät Suomen pääkaupunkiseudulta matkan aloittaen alle 12 tuntia. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä lennoille tulisi tällöin yksi välilasku, yleisimmin Frankfurtin (FRA) lentoasemalla. Lentoaikaa yhden suunnan matkalle kertyisi hieman yli kahdeksan tuntia. Pohjoisemmilta Suomen lentoasemilta, Oulusta (OUL) ja Rovaniemeltä (RVN), matkalle tulisi vähintään kaksi välilaskua ja matka-aika nousisi lähelle 20 tuntia. Edullisimmat lennot Nursultan Nazarbayevin kansainväliselle lentokentälle pitävät Suomesta lähtiessään sisällään vähintään kaksi välilaskua. Tällöin lennot kulkisivat reittiä, joka veisi esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin Tukholman Arlandan lentokenttä, ja sieltä matka jatkuisi Varsovan lentoasemalle. Varsovasta lento veisi lopulta perille Kazakstaniin. Lentoaikaa ei tällöin kertyisi kuin alle kahdeksan tuntia, mutta kokonaisaika matkalle olisi noin 12 tuntia.

Mistä voi lentää suoraan Astanaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Astanaan ei tällä hetkellä ole saatavilla ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta lähtiessä kaikki lennot Nur-Sultaniin vaativat vähintään yhden välilaskun. Lennot Astanaan kulkevat hyvin esimerkiksi Frankfurtin kansainvälisen lentoaseman kautta. Toinen pätevä vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Varsovaan ja jatkaa sieltä Kazakstaniin. Molempia vaihtoehtoja käyttäen tulee lentoaikaa suurin piirtein saman verran. Muilta Suomen lentokentiltä välilaskuja tulee vähintään yksi lisää. Vieraile momondon nettisivuilla ja etsi sieltä itsellesi paras reitti Kazakstaniiin.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nur-Sultan?

Jos et halua vierailla kaupungissa Nur-Sultan marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 420 €.

Löytyykö kaupungin Nur-Sultan lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nur-Sultan on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nur-Sultan harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä (14 km Nur-Sultan keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä osiossa on 2 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä?

Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nur-Sultan

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nur-Sultan
Pegasus Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
31t 40m
NQZNur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nur-Sultan

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Nur-Sultan, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
31t 40m
NQZNur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl

Kohteen Nur-Sultan viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Astanaan?

Astana sijaitsee Kazakstanissa. Toistaiseksi Kazakstaniin tarvitsee Suomen kansalainen erityisen maahantuloluvan, jota voi tiedustella Kazakstanin suurlähetystöstä Helsingistä. Tarvittaessa myös Suomen suurlähetystö voi antaa lisätietoja maahantuloluvan hakemisesta. Matkalle tarvitsee ehdottomasti passin mukaan. Lisäksi maahantulon yhteydessä täytetään maahatulokortti, johon ilmoitetaan esimerkiksi matkan tarkoitus. Passi tai lähetystön varmistama kopio passista ja viisumista on pidettävä koko matkan ajan mukana, sillä passiton henkilö voidaan pidättää. Jos matkaajan passi katoaa, kannattaa välittömästi ilmoittaa asiasta lähimmälle poliisiasemalle ja pyytää kopio ilmoituksesta tai mahdollisesta tutkinta-asiakirjasta. Nämä tulee toimittaa Suomen suurlähetystöön Nur-Sultanissa, jotta matkustajalle voidaan myöntää matkustusasiakirja kotimatkaa varten. Tästä syystä ei ole ollenkaan huono idea ottaa matkaan mukaan muutama passivalokuva moisen tilanteen varalta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nur-Sultan

Mitä voi nähdä ja tehdä Astanassa?

Kun lento Astanaan eli nykyiseltä nimeltään Nūr-Sūltaniin, on saapunut perille, pääseekin matkaaja nauttimaan Kazakstanin pääkaupungin hienoista nähtävyyksistä. Hienot ja kooltaan massiiviset moskeijat, Nur Astana Mosque ja Hazrat Sultan Mosque, kannattaa ilman muuta käydä ihastelemassa. Huikeita näköaloja tarjoava ikoninen Baiterek Tower kuuluu myös Nur-Sultaniin matkanneen lähes pakollisiin kohteisiin. Hienoja kulttuurikohteita kaupungista löytyy todella monia. Massiivinen, pyramidin muotoinen rauhan ja sovinnon palatsi toimii yhtenä kaupungin kulttuurikeskuksista, kun taas tyylikäs tulevaisuusmuseo The Sphere esittelee vaihtoehtoisia energiamuotoja ja avaruutta. Ulkoisestikin erittäin näyttävä Kazakstanin kansallismuseo pitää sisällään suuren määrän taidetta ja historiaa, ja löytyy kaupungista tietysti massiivinen vanha presidentinlinnakin, joka toimii nykyään museona. Nykyinen presidentinlinna, Ak Orda, on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen. Astanan oopperatalo vie taasen korkeakulttuurin pariin hienoilla esityksillään ja rakennuksen ulkomuotoa kelpaa ihastella vaikkei oopperasta välittäisikään. Viihteeseen soveltuu arkkitehtuurisesti jälleen hyvinkin näyttävä Khan Shatyr -viihdekeskus, josta löytyy hauskanpitomahdollisuuksia ja nähtävää niin nuorelle kuin vanhalle. Lukuisten muiden museoiden, taidenäyttelyiden ja patsaiden lisäksi kaupungista löytyy myös hieno keskuspuisto, sekä Kulansi-taidekeskuksen ja presidentinlinnan viereinen suuri Presidential Park.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Nur-Sultan?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nur-Sultan on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nur-Sultan nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Nur-Sultan joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Nur-Sultan ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Nur-Sultan?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Nur-Sultan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Nur-Sultan juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Nur-Sultan. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nur-Sultan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.