Hotellit Etelä-Afrikassa

Etsi hotellitarjoukset 5701 Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikka
29. tammikuu — 30. tammikuu2
ma 30/1
pe 3/2

Suositut Etelä-Afrikka hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Etelä-Afrikka
Hinta
€14
€309
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Etelä-Afrikka

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Etelä-Afrikka

Hinta

52 € - 201 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA ETELÄ-AFRIKKAPretoria38 % halvempiHotellit kohteessa Pretoria ovat halvimpia alueella Etelä-Afrikka hinnan ollessa keskimäärin vain 52 € per yö
ALUEEN ETELÄ-AFRIKKA KALLEIN KAUPUNKISun City Resort58 % kalliimpiEtelä-Afrikka kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Sun City Resort, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 201 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: ETELÄ-AFRIKKADurban69 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Durban kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Etelä-Afrikka

Tekemistä naapurustossa Etelä-Afrikka


Hotellit suosituissa kaupungeissa Etelä-Afrikka alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Etelä-Afrikka alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Etelä-Afrikka

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Etelä-Afrikka
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
54 %odotettu hintojen lasku
63 %odotettu hinnannousu

Hinta

72 € - 423 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
745 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
150 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Etelä-Afrikka hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Etelä-Afrikka

Halvin hotellihinta

9 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Hilton Cape Town City Centre

Hotellit lähellä lentokenttää

2874

Keskimääräinen oleskelun kesto

82 päivää
Halvin hinta huoneelle Etelä-Afrikassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 9 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Townhouse Hotel, 4-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Hilton Cape Town City Centre, suosituimmasta viiden tähden hotellista Etelä-Afrikassa.
Etelä-Afrikassa löytyy 2 874 hotellia lähellä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema. Protea Hotel by Marriott Transit O.R. Tambo Airport on lähin 0,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 82 päivää majoittuessaan hotelleihin Etelä-Afrikassa. Keskimääräinen majoitushinta 82 päiväksi Etelä-Afrikassa viime viikolla on 24149 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Etelä-Afrikka

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on todella kokonaisvaltainen lomakohde, jossa upeiden safarikierrosten lisäksi voi helposti nauttia suurkaupunkien sykkeestä, hiekkarannoista ja lukemattomista aktiviteeteista. Suosituin ja suositelluin kohdekaupunki on yksi Etelä-Afrikan kolmesta pääkaupungista, Kapkaupunki, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista matkakohteista. Upeaan sijaintiin rantojen ja vuoriston lämpimässä syleilyssä pääsee tutustumaan hyvin varaamalla hotellin, esimerkiksi Taj Cape Townin, Kapkaupungin keskeisiltä alueilta. Julkisessa liikenteessä kohtuuhintaiset bussit ovat suosittuja, mutta takseilla pääsee jopa kätevimmin liikkumaan paikasta toiseen. Hotelli Etelä-Afrikasta ja esimerkiksi maan suurimmasta kaupungista, Johannesburgista, löytyy helposti. Halpojen hotellien lisäksi löytyy useita luksusvaihtoehtoja. Hyvä vaihtoehto on vaikka Premier Hotel Mapungubwe, josta pääsee kätevästi tutustumaan suuren kaupungin sykkeeseen. Johannesburgissa pääsee liikkumaan ympäriinsä pidempiä matkoja kätevillä junayhteyksillä sekä melko kattavalla linja-autoverkostolla. Molemmat ovat varsin kohtuuhintaisia.

Kapkaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat vankilasaari Robben Island ja Pöytävuori, joista jälkimmäiselle pääsee upeista maisemista ihastelemaan kaapelihissillä. Hotelleja Kapkaupungista löytyy nähtävyyksien tutkijoille paljon ja esimerkiksi The One 8 Hotel toimii majoituksena hyvin. Kaupungista on hyvä mahdollisuus tehdä päiväretkiä Hyväntoivonniemelle tai vaikka merelle valkohaita ja valaita katselemaan. Etelä-Afrikan suosituimpiin vierailukohteisiin ja nähtävyyksiin kuuluu ilman muuta Krugerin kansallispuisto, jossa järjestetään runsaasti eri pituisia safareja. Kansallispuiston safareilla pääsee näkemään Afrikan suurimpien villieläimien eli leijonien, puhveleiden, sarvikuonojen, leopardien ja elefanttien lisäksi lukemattomia lintulajeja sekä kirahveja ja mangusteja. Majoituskin alueelta löytyy, sillä esimerkiksi tunnelmallinen Motswari Private Game Reserve tarjoaa rennon hotellimajoituksen keskellä luonnon kauneutta. Suuri osa muistakin maan nähtävyyksistä liittyy tukevasti luontoon ja sen moninaisuuteen. Tästä hyvinä esimerkkeinä lukuisten kansallispuistojen ja reservaattien lisäksi ovat esimerkiksi  Oudtshoornin lähistöltä löytyvät Cango-luolat,  jylhän komea Blyde River Canyon ja Johannesburgin läheltä löytyvät Sterkfonteinin luolastot.

Etelä-Afrikassa, erityisesti sen isommissa kaupungeissa, on vilkas yöelämä. Hotellin varaaminen Kapkaupungista esimerkiksi rannan tuntumasta, esimerkiksi Hotel on the Promenadesta, on hyvä vaihtoehto yöelämään suuntaaville. Victoria & Alfred Waterfront -satama-alueelta löytyy useita viihtyisiä illanviettomahdollisuuksia. Lähellä keskustasa löytyy monta modernia yökerhoa, kuten Reset ja Madison Avenue, joissa pääsee tanssimaan läpi yön. Johannesburgin vilinästä löytyy kymmeniä kaikenlaiseen illanviettoon sopivia paikkoja, oli toiveissa sitten rauhallinen istuskelu lähibaarissa tai koko yön railakas tanssiminen. Newtownin ja Fairviewn alueilta löytyy hyvät paikat yöelämään. Etelä-Afrikassa vieraillessa kannattaa myös harkita visiittiä laadukkaista viineistään tunnetuilla viinitiloilla, sillä paikalliset viinitilat ovat hyvinkin matkailijaystävällisiä. Viinimatkailijoiden suosituimpia kohteita ovat Stellenbosch, Franschhoek ja Paarl. Muutenkin yöelämän lisäksi ja sen ohessa kannattaa ilman muuta nauttia Etelä-Afrikan herkullisesta ruokakulttuurista, johon kuuluu oleellisena osana riista ja valtamerestä nostettu tuore kala sekä äyriäiset.

Johannesburgista ja sen lähistöltä löytyy hyviä kohteita historiaa, taidetta ja kulttuuria kaipaaville matkalaisille. Johannesburgin tärkein nähtävyys on Etelä-Afrikan rotuerottelua esittelevä museo, Apartheid Museum, joka tulisi olla jokaisen kävijän kohdelistalla. Synkkää lähihistoriaa esittelevän museon tiloissa toimii myös näyttely Nelson Mandelan elämästä. Hotelli kannattanee valita Johannesburgin keskeisiltä alueilta liikkumisen helpottamiseksi. Garden Court Milpark sopii hyvin majoitukseksi. Johannesburgin lähialueelta löytyy myös suuri arkeologisesti mielenkiintoinen Cradle of Humankind -luolastoalue, jossa voi käydä ihmettelemässä fossiilisia löytöjä. Kapkaupungissa pääsee helposti tutkimaan etelä-afrikkalaista taidetta ja historiaa. Aivan keskustasta löytyy lukemattomia taidenäyttelyitä, kuten Cape Gallery ja Nel, joissa pystyy paikallista taidetta tutkimaan. Dunkley Squaren lähistöltä löytyy useita mielenkiintoisia museoitakin, kuten Etelä-Afrikan kansallismuseo. Kaupungissa pääsee ihastelemaan myös hyvän toivon linnaa. Paarl on viinitilojensa lisäksi oiva kaupunki tutustua afrikaansin, Etelä-Afrikan kielen, taustoihin esimerkiksi Afrikaansin kielen museossa. Lukuisten viinitilamajoitusten lisäksi kaupungissa voi valita hotellimajoitukseksi esimerkiksi Grand Roche Hotellin ja suunnata sieltä myös kaupungissa sijaitsevalla Afrikaansin kielen monumentille. Pretorian kaupungista löytyy myös kulttuurimatkustajalle hyvin sopivia kohteita, kuten Voortrekker -monumentti ja Etelä-Afrikan hallinnon rakennukset. Majoitukseksi sopii keskustan The Maslow Hotel, josta on hyvät liikkumismahdollisuudet alueen muihin nähtävyyksiin, kuten kansallista luonnonhistoriaa esittelevään museoon, Pretorian taidemuseoon, kansalliseen kulttuurihistorian museoon ja useampaankin museoina toimiviin Etelä-Afrikan historian hahmojen taloihin. Kaupungissa on myös Nelson Mandelan patsas, joka on Etelä-Afrikan historiasta kiinnostuneille loistava kohde, Freedom Park. 

Halvin kuukausi yöpyä hotellissa kohteessa Etelä-Afrikka on maaliskuu. Yleensä hotelliyö maksaa 77 € per yö kyseisenä kuuna. Kallein kuukausi hotelliyöpymiselle kohteessa Etelä-Afrikka on vastaavasti joulukuu.

Kapkaupunki on suosituin kaupunki kohteessa Etelä-Afrikka, mistä löytyy myös useita muita mielenkiintoisia vierailukohteita.

Luksushotellihuoneiden hinnat vaihtelevat sijainnin ja brändin perusteella, mutta kohteessa Etelä-Afrikka yökohtainen hinta on noin 28 €, mikä on 6 % enemmän kuin keskimääräinen hotellihuonehinta 30 € yältä.

Vieraileminen ja yöpyminen kaupungissa Franschhoek maksaa enemmän verrattuna muihin paikkoihin kohteessa Etelä-Afrikka. Valmistaudu maksamaan 104 € yöltä, mikä on 72 % enemmän kuin maan keskiarvo.

Kaupungin Sabie hotellihuonehinnat ovat vain 10 € per yö ja ne ovat 65 % halvemmat kuin muissa kohteen Etelä-Afrikka kaupungeissa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Etelä-Afrikka

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Etelä-Afrikka
Elephant Springs Hotel

Elephant Springs Hotel

31 Sutter Road, Bela-Bela, Limpopo, South Africa

5,3
26 €
Road Lodge Pietermaritzburg

Road Lodge Pietermaritzburg

Cnr. Hesketh Drive And New England Rd, Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal, South Africa

10,0
42 €
Bayside Hotel 108

Bayside Hotel 108

108 West Street, Durban, KwaZulu-Natal, South Africa

7,3
29 €
Morning Star Express Hotel

Morning Star Express Hotel

327 Visagie Street, Pretoria, Gauteng, South Africa

7,1
32 €
Caledon Hotel and Spa

Caledon Hotel and Spa

1 Nerina Avenue, Caledon, Western Cape, South Africa

10,0
86 €
Hilton Garden Inn Umhlanga Arch

Hilton Garden Inn Umhlanga Arch

1 Ncondo Place, Umhlanga Ridge, Durban, KwaZulu-Natal, South Africa

8,4
88 €
Coastlands Musgrave Hotel

Coastlands Musgrave Hotel

315-319 Peter Mokaba Ridge, Durban, KwaZulu-Natal, South Africa

7,7
61 €

Summerset Place Country House

13 Bospoort Plot, Bela-Bela, Limpopo, South Africa

8,9
55 €
Bayside Hotel 116

Bayside Hotel 116

116 West Street, Durban, KwaZulu-Natal, South Africa

8,3
23 €
Ivory Tree Game Lodge

Ivory Tree Game Lodge

Pilanesberg, North-West, South Africa

8,9
293 €
Sundown Country Estate

Sundown Country Estate

R565 North West, Rustenburg, North-West, South Africa

6,5
48 €

Graskop Hotel

3 Main Street, Graskop, Mpumalanga, South Africa

8,0
54 €
298 on 34th

298 on 34th

298 34th Avenue, Pretoria, Gauteng, South Africa

8,4
22 €
Protea Hotel by Marriott Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

Protea Hotel by Marriott Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

Portswood Road, V & A Waterfront, Cape Town, Western Cape, South Africa

7,9
117 €
Regal Inn Gateway Umhlanga

Regal Inn Gateway Umhlanga

34 Umhlanga Ridge Boulevard, Umhlanga, KwaZulu-Natal, South Africa

7,7
41 €
Mypond Stenden Hotel

Mypond Stenden Hotel

33 Van Der Riet Street, Port Alfred, Eastern Cape, South Africa

8,2
40 €
Hotel Sky Cape Town

Hotel Sky Cape Town

Walter Sisulu Avenue & Lower Long Street, Cape Town, Cape Town, Western Cape, South Africa

8,2
56 €
Mogwase Bed and Breakfast

Mogwase Bed and Breakfast

Mogwase Unit 5, Mogwase, North-West, South Africa

6,7
33 €
Bayside Lodge Pinetown

Bayside Lodge Pinetown

2 Park Lane, Pinetown, KwaZulu-Natal, South Africa

5,0
19 €
Garden Court Umhlanga

Garden Court Umhlanga

Cnr Aurora Drive And Centenary Blvd P.o Box 25269, Umhlanga, KwaZulu-Natal, South Africa

8,4
91 €

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Afrikka


Miksi käyttää momondo?

momondo hakee sadoilta matkailusivustoilta, joten voit verrata kohteen hotellit hintoja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Etelä-Afrikka. momondo kerää kaikki vaihtoehdot yhteen paikkaan ja on vapaasti käytettävissä ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Etelä-Afrikka.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.