Autonvuokraukset Etelä-Afrikassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Etelä-Afrikassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Etelä-Afrikka

Löydä kohteesta Etelä-Afrikka juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 31 €

Kaikki autotyypit

9 € - 124 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 9 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Etelä-Afrikka on kesäkuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 71 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Etelä-Afrikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 24 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Etelä-Afrikka on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Etelä-Afrikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 39 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Etelä-Afrikka on helmikuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Etelä-Afrikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Etelä-Afrikka on marraskuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Etelä-Afrikka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Etelä-Afrikka autonvuokraustiedot

Kun otetaan huomioon Etelä-Afrikan kaupunkien väliset etäisyydet ja melko heikko julkinen liikennejärjestelmä, hyvä tapa maassa liikkumiseen on autonvuokraus. Etelä-Afrikalla on heikko maine autoilumaana, ja monien ensisijainen huolenaihe on turvallisuus. Se kannattaakin ottaa huomioon automatkoja suunnitellessa. Jos suunnittelet automatkat hyvin, voit nauttia Etelä-Afrikassa autoilusta ilman turhia huolia. Tee autoilupäätökset turvallisuus edellä. Vältä yöllä ajamista, erityisesti kaupunkialueilla. Suurin osa satunnaisista autovarkauksista tapahtuu öisin – yleensä silloin, kun olet pysähtyneenä liikennevaloissa. Jos päätät ajaa yöllä, pidä ovesi aina lukittuina ja ikkunat ylhäällä, etenkin suurissa kaupungeissa. Älä myöskään jätä arvoesineitä autoon näkyville. Matkavakuutukset eivät usein kata matkatavaroita, jotka jätetään vartioimatta vuokra-autoon. Pidä mielessäsi myös muutamat keskeiset liikennesäännöt. Etelä-Afrikassa ajetaan tien vasemmalla puolella, mikä voi vaatia suomalaiskuskilta totuttelua. Maaseudulla on hyvä varautua karjalaumoihin. Voit saada huomattavat sakot, jos et hidasta tai pysähdy, kun tiellä on karjaa. Liikennevaloja kutsutaan roboteiksi, mikä on tärkeää muistaa, jos kysyt ajo-ohjeita. Sinua voidaan neuvoa esimerkiksi "kääntymään vasemmalle toisen robotin kohdalla".

Kun haluat vuokrata auton Etelä-Afrikassa, tulee sinun olla vähintään 18- vuotias, mutta ajokortin tulee olla vähintään vuoden vanha. Lisäksi alle 25-vuotiailta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Koska suomalainen ajokortti ei ole kirjoitettu englanniksi, joudut hakemaan kansainvälistä ajokorttia ennen matkaa. Etelä-Afrikassa ei saa ajaa ilman kuvallista henkilöllisyystodistusta, joten myös passi kannattaa pitää mukana ajomatkoilla. Etelä-Afrikassa autonvuokraus on joissain paikoissa ainoa tapa liikkumiseen, ja maan tiet ovatkin hyvässä kunnossa yleisesti. Tämä voi olla monelle maassa ensimmäistä kertaa vierailevalle yllätys. Kaikkiin vuokra-autosopimuksiin sisältyy palo- ja vastuuvakuutus. On kuitenkin olemassa harkitsemisen arvoisia lisävakuutuksia, kuten varkaussuoja ja tapaturmavakuutus. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, ja vuokra-autojen hintavertailu kannattaa aloittaa jo ennen matkaa. Näin saat auton mahdollisimman edulliseen hintaan. Vuokra-autoja, niiden hintoja ja vuokraehtoja voi vertailla kätevästi momondon avulla. Määrittele omat vuokra-autotarpeesi, niin saat erilaisista vaihtoehdoista kätevän listan hintoineen. Vuokra-auto on helppo napata mukaan Etelä-Afrikan lentokentiltä maahan saapuessa. Lisäksi autovuokraamoja on runsaasti myös suurien kaupunkien sisällä, etenkin matkailijoiden suosimilla alueilla.

Kuten monissa muissakin maissa myös Etelä-Afrikassa suurkaupungit ovat yleensä ruuhkaisimpia alueita. Etelä-Afrikan pahimmat ruuhkat löytyvät sen suurimmista kaupungeista: Kapkaupungista, Johannesburgista ja Pretoriasta. Pääkaupungissa Kapkaupungissa eniten liikennettä on yleensä iltapäivisin, joten jos et halua istua kuumassa autossa paikallaan, vältä ajoa tänä aikana. Kaupungissa on paljon alueita, joissa pysäköiminen on täysin ilmaista. Vain ydinkeskustassa ja rannan läheisyydessä pysäköinti on maksullista. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta autonvuokraus ja ajaminen on esimerkiksi Johannesburgissa helpompi vaihtoehto kuin jatkuva taksilla liikkuminen. Omassa käytössä olevalla autolla voit liikkua vapaasti omaan tahtiin. Kaikissa suurissa Etelä-Afrikan kaupungeissa parkkipaikan löytäminen on haasteellista. Tästä syystä teillä ja kaduilla näkyy niin sanottuja pysäköijiä, jotka auttavat sinua parkkeeraamisessa sekä vartioivat autoasi. On hyvä tietää, että pysäköijät ovat epävirallisia ja toimivat pientä tippiä vastaan.

Etelä-Afrikan luonto on kauniimpaa kuin miltä se kauneimmissakaan kuvissa näyttää. Maasta löydät uskomattoman upeita teitä, luontoa ja maisemia. Et voi tehdä automatkaa Etelä-Afrikassa ilman, että ajat tunnettua Panorama-reittiä pitkin. Reitti on täynnä ainutlaatuisia ja henkeäsalpaavia maisemia, joiden kohokohta on Blyde-joen kanjoni. Kanjoni on yksi maailman pisimmistä kuiluista, ja siinä on upeita geologisia muotoja. Käy tutustumassa myös Chapman's Peak -vuoreen, joka sijaitsee Atlantin rannikolla. Tie kulkee ainutlaatuisissa maisemissa vuoren jyrkän seinämän ja meren välissä. Tie alkaa Hout Bayn viehättävältä kalasatamalta ja nousee jyrkästi Chapman's Pointiin, josta paljastuvat henkeäsalpaavat näkymät alla oleville hiekkarannoille ja kivisille rantaviivoille. Swartberg Pass on jyrkkä soratie Swartbergin vuoristossa. Reitiltä on kauniit näkymät karuihin laaksoihin ja kohti taivasta kohoaville huipuille. Tie on suosittu nähtävyys, ja sen varrella näet myös punasävyisiä kallioita ja erilaisia ​​kasvilajeja.


Vuokraa auto läheltä kohteen Etelä-Afrikka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Etelä-Afrikka

Autonvuokraus Etelä-Afrikka

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Etelä-Afrikka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Etelä-Afrikka sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä First Car vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta First Car saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 9 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Etelä-Afrikka sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 9 €/päivä.

First Car on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Etelä-Afrikka, kun 100 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. First Car on suosittu myös heidän 2 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 9,4/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Etelä-Afrikka sisältä ei välttämättä löydy yhtään First Car toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Maan Etelä-Afrikka sisällä keddy by Europcar vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 107 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Kapkaupunki on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Kapkaupunki löytyy myös 8 keddy by Europcar autonvuokrauksen keskusta.

Etelä-Afrikka maassa kuljettajat ajavat vasemmalla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Yhteensä 137 maasta Etelä-Afrikka on sijoittunut sijalle 34 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Etelä-Afrikka sai pisteeksi 5 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Etelä-Afrikka. Maassa Etelä-Afrikka asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Etelä-Afrikka on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

25 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Mini vieraillessaan Etelä-Afrikka tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Etelä-Afrikka vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 14 € päivässä Mini autosta.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Etelä-Afrikka 1,25 € per litra. Tietojemme mukaan maan Etelä-Afrikka polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,30 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,73 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset kaupungin Etelä-Afrikka suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Etelä-Afrikka lentokentistä

Tutustu alueen Afrikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Afrikka


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Etelä-Afrikka käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Etelä-Afrikka, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Etelä-Afrikka, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Etelä-Afrikka.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Etelä-Afrikka.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Etelä-Afrikka.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.