Autonvuokraukset Etelä-Afrikassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Etelä-Afrikassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Etelä-Afrikka

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Etelä-Afrikka

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Etelä-Afrikka?

Maan Etelä-Afrikka sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä First Car vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta First Car saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 9 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Etelä-Afrikka sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 63 €/päivä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Etelä-Afrikka?

Maan Etelä-Afrikka sisällä keddy by Europcar vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 127 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Kapkaupunki on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Kapkaupunki löytyy myös 10 keddy by Europcar autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Etelä-Afrikka?

32 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Edullinen vieraillessaan Etelä-Afrikka tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Etelä-Afrikka vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 43 € päivässä Edullinen autosta.

Parhaat tarjoukset Etelä-Afrikka autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Etelä-Afrikka
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

9 marras - 20 marras
Chevrolet Spark
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

9 marras - 20 marras
Opel Karl
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

9 marras - 20 marras
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

9 marras - 20 marras
Toyota Yaris
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

23 €/pvä

9 marras - 20 marras
Volvo V40
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

27 €/pvä

9 marras - 20 marras
Vauxhall Mokka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

9 marras - 20 marras
Ford Focus
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

9 marras - 20 marras
Mercedes-Benz A-Class
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

38 €/pvä

9 marras - 20 marras
BMW X1

Etelä-Afrikka autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Etelä-Afrikan ainutlaatuiset liikennelait?

Kun otetaan huomioon Etelä-Afrikan kaupunkien väliset etäisyydet ja melko heikko julkinen liikennejärjestelmä, hyvä tapa maassa liikkumiseen on autonvuokraus. Etelä-Afrikalla on heikko maine autoilumaana, ja monien ensisijainen huolenaihe on turvallisuus. Se kannattaakin ottaa huomioon automatkoja suunnitellessa. Jos suunnittelet automatkat hyvin, voit nauttia Etelä-Afrikassa autoilusta ilman turhia huolia. Tee autoilupäätökset turvallisuus edellä. Vältä yöllä ajamista, erityisesti kaupunkialueilla. Suurin osa satunnaisista autovarkauksista tapahtuu öisin – yleensä silloin, kun olet pysähtyneenä liikennevaloissa. Jos päätät ajaa yöllä, pidä ovesi aina lukittuina ja ikkunat ylhäällä, etenkin suurissa kaupungeissa. Älä myöskään jätä arvoesineitä autoon näkyville. Matkavakuutukset eivät usein kata matkatavaroita, jotka jätetään vartioimatta vuokra-autoon. Pidä mielessäsi myös muutamat keskeiset liikennesäännöt. Etelä-Afrikassa ajetaan tien vasemmalla puolella, mikä voi vaatia suomalaiskuskilta totuttelua. Maaseudulla on hyvä varautua karjalaumoihin. Voit saada huomattavat sakot, jos et hidasta tai pysähdy, kun tiellä on karjaa. Liikennevaloja kutsutaan roboteiksi, mikä on tärkeää muistaa, jos kysyt ajo-ohjeita. Sinua voidaan neuvoa esimerkiksi "kääntymään vasemmalle toisen robotin kohdalla".

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Etelä-Afrikassa?

Kun haluat vuokrata auton Etelä-Afrikassa, tulee sinun olla vähintään 18- vuotias, mutta ajokortin tulee olla vähintään vuoden vanha. Lisäksi alle 25-vuotiailta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Koska suomalainen ajokortti ei ole kirjoitettu englanniksi, joudut hakemaan kansainvälistä ajokorttia ennen matkaa. Etelä-Afrikassa ei saa ajaa ilman kuvallista henkilöllisyystodistusta, joten myös passi kannattaa pitää mukana ajomatkoilla. Etelä-Afrikassa autonvuokraus on joissain paikoissa ainoa tapa liikkumiseen, ja maan tiet ovatkin hyvässä kunnossa yleisesti. Tämä voi olla monelle maassa ensimmäistä kertaa vierailevalle yllätys. Kaikkiin vuokra-autosopimuksiin sisältyy palo- ja vastuuvakuutus. On kuitenkin olemassa harkitsemisen arvoisia lisävakuutuksia, kuten varkaussuoja ja tapaturmavakuutus. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, ja vuokra-autojen hintavertailu kannattaa aloittaa jo ennen matkaa. Näin saat auton mahdollisimman edulliseen hintaan. Vuokra-autoja, niiden hintoja ja vuokraehtoja voi vertailla kätevästi momondon avulla. Määrittele omat vuokra-autotarpeesi, niin saat erilaisista vaihtoehdoista kätevän listan hintoineen. Vuokra-auto on helppo napata mukaan Etelä-Afrikan lentokentiltä maahan saapuessa. Lisäksi autovuokraamoja on runsaasti myös suurien kaupunkien sisällä, etenkin matkailijoiden suosimilla alueilla.

Millä Etelä-Afrikan alueilla on eniten liikennettä?

Kuten monissa muissakin maissa myös Etelä-Afrikassa suurkaupungit ovat yleensä ruuhkaisimpia alueita. Etelä-Afrikan pahimmat ruuhkat löytyvät sen suurimmista kaupungeista: Kapkaupungista, Johannesburgista ja Pretoriasta. Pääkaupungissa Kapkaupungissa eniten liikennettä on yleensä iltapäivisin, joten jos et halua istua kuumassa autossa paikallaan, vältä ajoa tänä aikana. Kaupungissa on paljon alueita, joissa pysäköiminen on täysin ilmaista. Vain ydinkeskustassa ja rannan läheisyydessä pysäköinti on maksullista. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta autonvuokraus ja ajaminen on esimerkiksi Johannesburgissa helpompi vaihtoehto kuin jatkuva taksilla liikkuminen. Omassa käytössä olevalla autolla voit liikkua vapaasti omaan tahtiin. Kaikissa suurissa Etelä-Afrikan kaupungeissa parkkipaikan löytäminen on haasteellista. Tästä syystä teillä ja kaduilla näkyy niin sanottuja pysäköijiä, jotka auttavat sinua parkkeeraamisessa sekä vartioivat autoasi. On hyvä tietää, että pysäköijät ovat epävirallisia ja toimivat pientä tippiä vastaan.

Mitkä ovat Etelä-Afrikan parhaat luonnonkauniit tiet?

Etelä-Afrikan luonto on kauniimpaa kuin miltä se kauneimmissakaan kuvissa näyttää. Maasta löydät uskomattoman upeita teitä, luontoa ja maisemia. Et voi tehdä automatkaa Etelä-Afrikassa ilman, että ajat tunnettua Panorama-reittiä pitkin. Reitti on täynnä ainutlaatuisia ja henkeäsalpaavia maisemia, joiden kohokohta on Blyde-joen kanjoni. Kanjoni on yksi maailman pisimmistä kuiluista, ja siinä on upeita geologisia muotoja. Käy tutustumassa myös Chapman's Peak -vuoreen, joka sijaitsee Atlantin rannikolla. Tie kulkee ainutlaatuisissa maisemissa vuoren jyrkän seinämän ja meren välissä. Tie alkaa Hout Bayn viehättävältä kalasatamalta ja nousee jyrkästi Chapman's Pointiin, josta paljastuvat henkeäsalpaavat näkymät alla oleville hiekkarannoille ja kivisille rantaviivoille. Swartberg Pass on jyrkkä soratie Swartbergin vuoristossa. Reitiltä on kauniit näkymät karuihin laaksoihin ja kohti taivasta kohoaville huipuille. Tie on suosittu nähtävyys, ja sen varrella näet myös punasävyisiä kallioita ja erilaisia ​​kasvilajeja.


Autonvuokraustarjoukset Etelä-Afrikka

Löydä kohteesta Etelä-Afrikka juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

18 € - 42 €

Kaikki autotyypit

37 € - 125 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Etelä-Afrikka on maaliskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Etelä-Afrikka Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 54 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Etelä-Afrikka on helmikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Etelä-Afrikka Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 61 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Etelä-Afrikka on helmikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Etelä-Afrikka on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Etelä-Afrikka Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Etelä-Afrikka on 41 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Etelä-Afrikka on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Etelä-Afrikka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Etelä-Afrikka Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

9 marras - 20 marras
Chevrolet Spark
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

9 marras - 20 marras
Opel Karl
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

9 marras - 20 marras
Ford Fiesta

Etelä-Afrikka autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Etelä-Afrikka

keddy by Europcar

127 sijaintia

Bidvest

100 sijaintia

Avis

93 sijaintia

Budget

93 sijaintia

Europcar

73 sijaintia

1First Car Rental

67 sijaintia

Bluu

65 sijaintia

Firefly

56 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Etelä-Afrikka autonvuokrauspaikkoja

Vuokraa auto läheltä kohteen Etelä-Afrikka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Etelä-Afrikka

Autonvuokraus Etelä-Afrikka

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Etelä-Afrikka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Etelä-Afrikka?

Etelä-Afrikka maassa kuljettajat ajavat vasemmalla puolella tietä aina. Jos et noudata tätä sääntöä, saatat saada sakot.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Etelä-Afrikka?

Yhteensä 137 maasta Etelä-Afrikka on sijoittunut sijalle 34 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Etelä-Afrikka sai pisteeksi 5 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Etelä-Afrikka?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Etelä-Afrikka. Maassa Etelä-Afrikka asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Etelä-Afrikka on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Etelä-Afrikka maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Etelä-Afrikka 1,22 € per litra. Tietojemme mukaan maan Etelä-Afrikka polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Kuwait bensa maksaa halvimmillaan 0,33 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,94 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Etelä-Afrikka hinnat?

autoa Etelä-Afrikka hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Etelä-Afrikka?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Etelä-Afrikka osiossa on 1 069 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Etelä-Afrikka?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Etelä-Afrikka. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Etelä-Afrikka?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Etelä-Afrikka. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikka

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Etelä-Afrikka

Autonvuokraukset kaupungin Etelä-Afrikka suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Etelä-Afrikka lentokentistä

Tutustu alueen Afrikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Afrikka


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Etelä-Afrikka?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Etelä-Afrikka käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Etelä-Afrikka?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Etelä-Afrikka, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Etelä-Afrikka, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Etelä-Afrikka, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Etelä-Afrikka momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Etelä-Afrikka.

Löytyykö kohteesta Etelä-Afrikka autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Etelä-Afrikka.

Voinko etsiä Etelä-Afrikka vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Etelä-Afrikka.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Etelä-Afrikka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.