Halvat lennot Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Hinta

424 € - 842 €

Paras aika matkustaa Johannesburgiin on keväällä ja syksyllä, jolloin sää kaupungissa on lämmin ja kuiva. Johannesburgin sää huhtikuussa on mukavan leuto, lämpötilan ollessa noin 21 °C. Tällöin eteläisellä pallonpuoliskolla on syksy. Syyskuussa eli eteläafrikkalaisittain keväällä lämpötila on samaa luokkaa. Tällöin myös lentolippujen hinnat ovat alhaalla ja hotellin voi saada halvalla, sillä kuumin sesonki ei ole vielä menossa. Tällöin löydät helposti halvat lennot Johannesburgiin. Johannesburg sopii myös ympärivuotiseen matkailuun. Etelä-Afrikan kesät marraskuusta maaliskuuhun ovat kuumia ja ajoittain sateisia, mutta lämpötila on kuitenkin siedettävä, noin 25–30 °C. Joulukuu on aina kiireistä aikaa lentoliikenteessä, joten varaa lentosi hyvissä ajoin etukäteen, jotta saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Myös talvisin Johannesburgin lennot saattavat olla edulliset ja hotellit halpoja, mutta toisaalta pohjoisen pallonpuoliskon kesäloma-aika voi nostaa hintoja. Varaa siis matkasi hyvissä ajoin. Näin saat lomallesi halvat lennot Johannesburgiin kaikkein varmimmin. Johannesburg itsessään on kuitenkin talviaikaan hiljainen ja edullinen. Talviyöt saattavat olla viileitä, mutta muuten Johannesburgin talvi sopii erinomaisesti matkailuun: lämpötila pysyy päivisin noin 15–20 °C tienoilla ja sateet ovat harvinaisia. Löydät halvat lennot Johannesburgiin kätevästi momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi omaan makuusi paras tarjous. Näin takaat, että lomasi hinta on kaikkein edullisin.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Paras aika varata lento kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä useimmista paikoista on kuun maaliskuu aikana, koska silloin on suurin todennäköisyys löytyy hyvä tarjous, mutta hyviä tarjouksia löytyy myös pitkin vuotta.

 • Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Yleensä suurin osa lentojen varaajista löytää halvimmat tarjoukset kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä 78 päivää etukäteen.

 • Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Useimmista paikoista halvin päivä lentää kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä on maanantai ja kallein lauantai.

 • Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Datamme mukaan lennot kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä ovat halvempia jos lennät aamu. Kun varaat lennon keskipäivä päivälle, tarkoittaa se todennäköisesti kalliimpia hintoja myös.


momondosta löytyneet halvat lennot: Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä
Useita lentoyhtiöitä
15. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
JNB17:05Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
22. marraskuuta
JNB14:50Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
JNB17:05Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
22. marraskuuta
JNB18:55Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
17t 30m
1 välilasku
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
2 välilaskua
JNB11:35Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
23. marraskuuta
JNB14:40Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
17t 30m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8464 €
Etsi vastaava
Lufthansa
30. tammikuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
2 välilaskua
JNB04:35Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
12. helmikuuta
JNB14:40Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
17t 30m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3948 €
Etsi vastaava
Air France
15. marraskuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
JNB06:15Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
22. marraskuuta
JNB14:50Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
20t 35m
1 välilasku
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8078 €
Etsi vastaava
Air France
12. marraskuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
JNB06:15Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
23. marraskuuta
JNB14:50Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
20t 35m
1 välilasku
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9856 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
JNBJohannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Lufthansa, Turkish Airlines ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lähellä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat lentoasemat sekä niiden etäisyydet keskustasta

Johannesburg O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 22 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä Johannesburgin keskustaan pääset taksilla ja minibusseilla. Molempien lähtöpisteet ovat terminaalien ulkopuolella. Taksin käyttö on suositeltavaa, jos et tunne Johannesburgia entuudestaan, sillä näin pääset helpoiten ja turvallisimmin perille. Taksit tunnistat keltaisesta taxi-merkistä auton katolla. Matka keskustaan on hinnaltaan 320 ZAR (noin 20 EUR). Minibussin voit varata saapuneiden lentojen aulassa olevista myyntipisteistä. Hinnat vaihtelevat, mutta ovat normaalisti noin 150 ZAR (noin 9,50 EUR). Matka Johannesburgiin sekä taksilla että minibussilla kestää noin 30–45 min.


Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Suositut lennot kentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Useimmin haetut lennot lentokentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä halvimman hinnan ja lyhyimmän keston mukaan

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Johannesburgin keskustassa liikut helposti kävellen, mutta jos haluat matkustaa kauemmaksi, on suositeltavaa liikkua taksilla. Näin löydät haluamaasi paikkaan nopeasti ja edullisesti. Vieraile esimerkiksi 6 km päässä keskustasta sijaitsevassa Apartheid-museossa tai 15 km päässä sijaitsevassa Soweto & Mandela -museossa ja tutustu Etelä-Afrikan historiaan. Taksin hinta kilometriltä on noin 14 ZAR (noin 0,90 EUR). Johannesburgissa voi kuitenkin liikkua myös paikallisbusseilla, mutta linjoihin kannattaa tutustua huolella ennen matkaa. Metropolitan Bus on Johannesburgissa pitkään käytössä ollut bussiyhtiö, mutta linjat eivät kulje aina aikataulun mukaisesti. Uusimpia linjoja tarjoavat Rea Vayan bussit, jotka yhdistävät monia syrjäisiä alueita Johannesburgin keskustaan. Bussilipun hinta molemmilla linjoilla on matkan pituudesta riippuen noin 12–15 ZAR (noin 0,75–0,95 EUR).


Kohteen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse Johannesburgiin matkustaessaan viisumia, jos matkan kesto on alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen ja siinä tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Huomioi, että jos matkustat alaikäisten lasten kanssa, Etelä-Afrikan viranomaiset saattavat vaatia passin lisäksi lapsen syntymätodistuksen ja asiakirjan perhesuhteista (virkatodistus) sekä toisen huoltajan kirjallisen suostumuksen matkaan, jos molemmat vanhemmat eivät matkusta lapsen kanssa. Tarkat vaatimukset kannattaa tarkistaa Etelä-Afrikan viranomaisilta.


Aloita matkan suunnittelu - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Onko Johannesburgissa turvallista?

Etelä-Afrikassa ongelmana on korkea rikollisuus. Ryöstöt, taskuvarkaudet ja jopa väkivaltarikokset ovat yleisiä, tosin suurin osa niistä tapahtuu köyhillä township-alueilla. Vältä liikkumista township-lähiöissä etenkin pimeään aikaan ja vältä yleisesti syrjäisiä ja huonosti valaistuja katuja. Myös liikenne on ajoittain kaoottista ja auto-onnettomuudet yleisiä, joten myös liikenteessä on myös hyvä olla varovainen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Johannesburgissa?

Hyvästä palvelusta voi Johannesburgissa antaa noin 10–15 % tipin. Joissain ravintoloissa palvelumaksu sisältyy loppusummaan ja tällöin tippiä ei tarvitse jättää. Taksikuskeille matkan hinnan voi pyöristää lähempään ylempään tasalukuun ja palvelualan ihmisille, kuten laukunkantajille ja autontankkaajille, voit antaa noin 5–10 ZAR (noin 0,35–0,65 EUR) per palvelu. Jos käyt safarilla, retkioppaalle ja muulle safarin henkilökunnalle olisi hyvä jättää tippiä safarin päätteeksi. Oppaalle voi antaa ryhmämatkoilla 20 ZAR (noin 1,25 EUR) ja jos käyt henkilökohtaisella safarilla, 100 ZAR (noin 6,30 EUR) per päivä. Muille safarin työntekijöille voi antaa noin puolet näistä summista.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Johannesburgissa?

Etelä-Afrikassa käytössä oleva valuutta on Etelä-Afrikan randi (ZAR). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Voit myös tilata randeja pankiltasi. Rahaa voi nostaa useimmista automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.