Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Düsseldorf - Helsinki

Halvat lennot Düsseldorf - Helsinki

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Düsseldorf–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Düsseldorf Helsinki

Paras löydetty hinta 130 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Düsseldorf - Helsinki viimeisen 72 tunnin aikana on 130 €
Lyhyin lentoaika 2t 20m Lyhyin lentoaika Düsseldorf Helsinki on 2t 20m.
Suora lento Ei yhtään Düsseldorf - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Duesseldorf Intl - Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Düsseldorf Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Düsseldorf - Helsinki on helmikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
illalla
Düsseldorf - Helsinki lennot ovat noin 31 % kalliimpia aamulla kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
airBaltic
airBaltic, SAS ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Düsseldorf - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
Duesseldorf Intl - Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Duesseldorf Intl - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Düsseldorf - Helsinki lentohinnat
DUS
Duesseldorf Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
54 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Düsseldorf - Helsinki on noin 54 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Düsseldorf - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Düsseldorf - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
21. toukokuuta
DUS
Duesseldorf Intl
7t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
DUS
Duesseldorf Intl
KLM
5. kesäkuuta
DUS
Duesseldorf Intl
10t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
DUS
Duesseldorf Intl
airBaltic
18. elokuuta
DUS
Duesseldorf Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
1 välilasku
DUS
Duesseldorf Intl

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Düsseldorf - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Düsseldorf - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Smartwings
Nopein
Halvin
SAS
26. toukokuuta
DUS
Duesseldorf Intl
3t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. toukokuuta
DUS
Duesseldorf Intl
27t 30m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Smartwings
26. toukokuuta
DUS
Duesseldorf Intl
17t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Düsseldorf?

Helsingistä Saksan Düsseldorfiin on vilkkaat lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Düsseldorfiin tarjoaa suomalaislentoyhtiö Finnair, joka operoi Düsseldorfiin yleensä kaikkina viikonpäivinä ja parhaimmillaan noin kolme lentoa päivässä. Helsinki–Düsseldorf-lennot voit hankkia edullisesti myös vaihtokentän kautta. Saksalaiskaupunkiin on tarjolla monia erilaisia välilaskullisia lentoreittejä. Niitä operoivat muun muassa saksalainen Lufthansa, skandinaavinen SAS ja hollantilainen KLM. Lentoja lentävät siis valtaosin perinteiset, tunnetut eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaile lentoja ja valitse laajasta lentotarjonnasta se lento, joka parhaiten sopii budjettiisi ja matka-aikatauluusi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Düsseldorfiin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsingin tuntumassa sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Keskustasta kentälle on matkaa noin 18 km, ja matkan voit taittaa esimerkiksi junalla, bussilla tai taksilla. Helsingin juna-asemalta lentoasemalle kulkevat vilkkain yhteyksin HSL:n operoimat seutuliikenteen junat I ja P. Niiden matka-aika kentälle on noin 30 min. Jos et lähde matkaan Helsingin keskustasta, voit nousta lentokenttäjunan kyytiin myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kulkee myös kätevä lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Sen matka-aika Helsinki-Vantaalle on alkaen noin 30 min. Lisäksi lentokentälle liikennöivät HSL:n julkisen liikenteen bussit, muun muassa linjat 615, 415 ja 617. HSL:n junilla ja busseilla matkalipun hinta lentoasemalle on noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Bus -lentokenttäbussin matkalippu maksaa puolestaan noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Düsseldorfissa?

Lennot Helsingistä Düsseldorfiin laskeutuvat Düsseldorfin kansainväliselle lentokentälle (Flughafen Düsseldorf). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin kahdeksan kilometriä, ja matka taittuu kätevästi junalla. Lentoaseman ja keskustan väliä liikennöi S-Bahn-junan linja 11, jonka matka-aika keskustaan on noin 13 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 2,90 EUR. Toinen vaihtoehto on napata lentoasemalta SkyTrain-juna, joka kulkee keskustasta Düsseldorf Flughafen -päärautatieasemalle. Lentoaseman ja keskustan välillä operoivat myös bussit sekä taksit. Jos suunnitelmissasi on tutkia Düsseldorfin lähialueita ja Saksaa laajemmin, voit vuokrata heti lentoasemalta auton. Vilkkaimpien lomasesonkien aikaan autovaraus on hyvä tehdä etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Düsseldorf-lento kestää?

Kätevät suorat lennot Helsingistä Düsseldorfiin kestävät alkaen noin 2 h 30 min. Mikäli valitset lennot saksalaiskaupunkiin yhden vaihtokentän kautta, lentoaika on vähintään noin 3 h 40 min. Yleensä välilaskulliset Düsseldorfin lennot ovat kuitenkin selvästi tätä pidempiä. Tavallinen lentoaika Helsingistä Düsseldorfiin vaihdollisilla lennoilla on noin neljästä kuuteen tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Düsseldorfiin?

Kulttuurin, historian ja hyvien ostosmahdollisuuksien täyttämä Düsseldorf on mielenkiintoinen lomakohde ympäri vuoden. Kuten useimpien Keski-Euroopan kohteiden, myös Düsseldorfin vilkkain matkailusesonki keskittyy kesä-elokuuhun. Esimerkiksi heinä-elokuussa kaupungin keskilämpötila on 18–19 °C, joten sää suosii kaupunkikohteisiin tutustumista. Keväällä ja syksyllä saksalaiskaupungin säät ovat hieman epävakaisemmat, mutta kesäkautta edullisemmat lentoliput Helsingistä Düsseldorfiin kannattaa hyödyntää. Budjettimatkailijoille paras aika matkustaa saksalaiseen suurkaupunkiin on alkuvuodesta, noin tammi-helmikuussa, tai loppuvuodesta, marraskuun paikkeilla. Näinä kuukusina halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin ovat parhaiten saatavilla. Düsseldorf on lentohintojensa puolesta myös melko edullinen joulukohde.

Tarvitaanko Düsseldorfiin passia/viisumia?

Düsseldorf sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passi ei myöskään ole välttämättä tarpeen Düsseldorfissa, sillä voit matkustaa kaupunkiin pelkän virallisen henkilökortin kera. Passi tai henkilökortti on aina pidettävä mukana Düsseldorfin matkoilla.


Vinkkejä Düsseldorfiin

  • Vaikka Düsseldorf on suuri kaupunki, on sitä helppo tutkia pyöräillen. Pyörävuokraamoita on ympäri kaupunkia, ja Nextbike-kaupunkipyörän voit vuokrata kätevästi älypuhelinsovelluksen avulla. Pyörien käyttö maksaa vain noin 1 EUR 30 min ajalta, ja enimmäishinta vuorokaudelta on noin 9 EUR.
  • Pakkaa Düsseldorfiin mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungin sydän on vanha kaupunki, Altstadt, jonka alueella sijaitsevat monet kaupungin mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. Kapeilla kaduilla ja sokkeloisilla kujilla on kätevintä liikkua jalkaisin. Vieraile esimerkiksi kaupungin kauniilla raatihuoneella (Rathaus) tai Museum Kunstpalast -museossa.
  • Düsseldorf on nykyaikainen metropoli, mutta älä luota korttimaksuvaihtoehtoon kaikkialla. Pidä mieluummin myös käteistä mukana. Pienissä baareissa ja kioskeissa maksu ei välttämättä onnistu kortilla. Pankkiautomaatteja kaupungin keskustassa on runsain mitoin.

(Hinnat tarkistettu 27/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Düsseldorf–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Düsseldorf - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
232 €
Düsseldorf - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 30m
Halvin hinta
327 €
Düsseldorf - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
388 €

Lennot kohteesta Düsseldorf:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Düsseldorf - Helsinki