Lennot Eurooppa Turkki Istanbul Helsinki lento kohteeseen Istanbul

Halvat lennot Helsinki - Istanbul

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Istanbul (IST)
ke 31.3.
ke 7.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Istanbul

<p>Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Istanbul</p>
Paras löydetty hinta131 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Istanbul viimeisten 72 tunnin aikana on 131 €
Lyhyin lentoaika3h 25mLyhyin lentoaika Helsinki Istanbul on 3h 25m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Istanbul ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul ja Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen.
Lentokentät kohteessa Istanbul2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Istanbul: Istanbul Sabiha Gokcen (SAW), Istanbul (IST)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Istanbul

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Istanbul?

tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Istanbul on tammikuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Istanbul?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Istanbul?

iltapäivällä
Helsinki - Istanbul lennot ovat noin 28 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin Helsinki - Istanbul reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen ja saat parhaat Helsinki - Istanbul lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Istanbul lento?

40 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Istanbul on noin 40 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Istanbul: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Istanbul lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
1. huhtikuuta
03:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
13:00
Istanbul
30. huhtikuuta
02:25
Istanbul
6t 15m
1 välilasku
08:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. maaliskuuta
03:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
1 välilasku
13:30
Istanbul
23. maaliskuuta
03:10
Istanbul
8t 00m
1 välilasku
11:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
03:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
12:10
Istanbul Sabiha Gokcen
30. kesäkuuta
06:45
Istanbul Sabiha Gokcen
9t 50m
1 välilasku
16:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Istanbul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Istanbul, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
6. toukokuuta
04:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
15:10
Istanbul Sabiha Gokcen
Air France
28. toukokuuta
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
23:15
Istanbul
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
08:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
2 välilaskua
20:05
Istanbul Sabiha Gokcen

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Istanbul

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Istanbul momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Aegean Airlines
Hintaalk. 119 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,6
Ukraine International Airlines
Hintaalk. 132 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
KLM
Hintaalk. 135 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Air France
Hintaalk. 138 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,0
Lufthansa
Hintaalk. 139 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Turkish Airlines
Hintaalk. 172 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,7
SAS
Hintaalk. 232 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Aeroflot
Hintaalk. 236 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,7

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul, kuten Turkish Airlines, Ukraine International Airlines ja Lufthansa ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Istanbul?

Lennot Helsingistä Istanbuliin löydät useammalta palveluntarjoajalta sekä suorina että välilaskullisina reitteinä. Suosituimpien lentoyhtiöiden joukkoon tällä reitillä kuuluvat muun muassa Air France, Aegean Airlines ja Pobeda. Mikäli suunnitelmissasi on löytää mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Istanbuliin, kannattaa matka varata vähintään noin puolitoista kuukautta aikaisemmin sekä tarkastaa välilaskullisien reittien hinnat esimerkiksi Lufthansalta sekä Aeroflotilta. Helsinki–Istanbul-lennot löydät suorina esimerkiksi SAS:n tai Turkish Airlinesin valikoimista. Huomioithan, että Istanbulissa on kolme lentoasemaa: Ataturkin lentokenttä, Istanbulin lentokenttä (IST) Euroopan puolella kaupunkia ja Sabiha Gokcenin lentokenttä (SAW) Aasian puolella. Vuoden 2019 huhtikuusta lähtien Ataturkin lentoasema on ollut avoinna vain rajoitetulle liikenteelle, kuten rahti- ja huoltoliikenteelle sekä liikematkalaisille. Lomalennot suuntaavat Istanbulin lentoasemalle.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haet edullisinta keinoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin junilla sekä busseilla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa hieman alle 20 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkan kestoon vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, sinun kannattaa hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat ovat merkitty kirjaimilla I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Seutulippu maksaa bussista ostettuna 5,50 EUR. Tarkemmin pääset tutustumaan aikatauluihin ja reitteihin HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona kuljetuksille lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka lähtee matkaan Elielinaukiolta. Yhdensuuntainen aikuisten lippu maksaa verkosta ostettuna 6,80 EUR.

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksesi suoraan palveluntarjoajalta joko ryhmä- tai yksityiskuljetuksena. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään yleensä lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi ja on parhaimmillaan alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Istanbulissa?

Kun lennot Helsingistä Istanbuliin tuovat sinut Istanbul Sabiha Gokcenin lentokentälle (SAW), sijaintisi on noin 40 km:n päässä Kadıköystä, 12 km:n päässä Pendikistä ja 50 km:n päässä Taksimista. Yksityisen auton lisäksi matkustajille on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten taksit, vuokra-auto, julkinen bussi, yksityinen bussi (Havaş ja Havataş), meribussi sekä juna. Myös kansainvälisten lentojen päälentoasemana tunnettu Istanbulin lentokenttä (IST) tarjoaa useamman vaihtoehdon aina lukuisista shuttle-kuljetuksista taksipalveluun sekä linja-autoihin. Joka päivä Istanbulin lentokentän ja kaupungin Euroopan sekä Aasian puolen välillä kulkee yhteensä 150 bussia. Esimerkiksi Havaist-reittejä on yhteensä noin 20. Matka-aika on 30–90 minuuttia tarkasta määränpäästäsi riippuen.

Kuinka kauan Helsinki–Istanbul lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Istanbuliin kestävät 3 t 25 min. Mikäli matkustat välilaskujen kanssa, saattaa matka-aikasi kasvaa useammalla tunnilla välilaskupaikasta ja yhteyksistä riippuen. Pisimmillään matka-aika voi olla jopa 6–10 tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin

Istanbulissa ilmat vaihtelevat usein jopa saman päivän aikana. Ilmaston oikullisuutta selittää kaupungin sijainti kahden meren välissä. Kesäkausi on Istanbulissa toukokuusta lokakuuhun ja talvisemmat ilmat sijoittuvat joulukuusta maaliskuun alkuun. Kun haluat pelata varman päälle, osta lentoliput Helsingistä Istanbuliin kevääksi tai syksyksi. Tällöin ilmat mitä suuremmalla todennäköisyydellä hellivät, mutta suurin matkailusesonki ei ole vielä käynnissä. Ylipäänsä Istanbul on kaupunkilomailuun oiva kohde ympäri vuoden, kunhan sääolosuhteet ottaa huomioon.

Tarvitaanko Istanbulin matkalle passia/viisumia?

Kun matkaat Turkkiin, on passin oltava voimassa vielä 6 kuukautta saapumisesi jälkeen, mutta viisumia ei alle kolmen kuukauden oleskeluun vaadita. Huomioithan, että Turkissa vierailevien oleskelun kokonaisaika ei saisi ylittää 90 päivää 180 päivän jaksolla. Mikäli oleskelusi ylittää tämän rajan, tulisi sinun hakea erillistä oleskelulupaa. Turkin passilaki ohjeistaa, että maahan saapuvalla matkustajalla tulisi olla passissaan vähintään yksi tyhjä sivu Turkin vierailulla tehtäviä leimauksia varten. Mikäli passista ei tyhjää sivua viranomaisten merkintöjä varten löydy, heillä on oikeus jopa estää henkilön pääsy maahan.


Vinkkejä Istanbuliin

 • Istanbuliin on suositeltavaa tutustua kävellen. Kaupungissa on lukuisia alueita, joihin kävely on oikeastaan ainut tapa päästä helposti. Mikäli sinun tarvitsee siirtyä esimerkiksi Taksim-aukion tuntumasta Sultanahmetiin, missä suurimmat nähtävyydet sijaitsevat, voit tehdä siirtymisen sekä metrolla että raitiovaunulla, mutta niidenkään kanssa matkaa ei tehdä hurjan joutuisasti.
 • Kun haluat tutustua perinteisempään kyyditykseen, voit matkata Istanbulissa myös lautalla Euroopan ja Aasian välillä. Nykyään siirtymisen mantereiden välillä voi tehdä myös metrolla, mutta lautalla ja laivalla matkustaminen on edelleen suosittua. Kabataş, Karaköy ja Eminönü ovat päälaitureita ja jokaisella on omat kohteensa, joihin matka taittuu tunnelmallisesti ja vaivattomasti. Toisaalta mistään yksittäisestä laiturista et pääse kaikkiin kohteisiin.
 • Kaupungin keskittymät eli Beyoğlu ja Sultanahmet ovat parhaita paikkoja myös ostosten tekoon, sillä alueilla pääset shoppailemaan halutessasi viikon jokaisen arkipäivänä. Istanbulista voit ostaa monipuolisesti oikeastaan mitä vain, mutta perinteisiin tuliaisiin kuuluvat turkkilaiset herkut, etenkin makeiset, pienet ja suuret korut, koristeet, erilaiset vaatteet, tekstiilit ja Istanbul-aiheiset matkamuistot.

(Hinnat tarkistettu 25/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Istanbul

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 55m
Halvin hinta
301 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Istanbul:

Lennot Eurooppa Turkki Istanbul Helsinki lento kohteeseen Istanbul
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka