Halvat lennot Helsinki Batumi alk. 249 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Batumi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Batumi

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Batumi reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Batumi ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Batumi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Batumi?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Batumi on helmikuu ja kallein maaliskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Batumi?

Tiistai. Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Batumi?

Iltapäivällä. Helsinki - Batumi lennot ovat noin 21 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Batumi?

airBaltic. Turkish Airlines ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Batumi reitillä

Milloin on halvinta varata Helsinki - Batumi lento?

52 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Batumi on noin 52 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Batumi

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Batumi momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
airBalticHintaalk. 253 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
66 arvostelua
Etsi airBaltic lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 255 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
302 arvostelua
Etsi Turkish Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Batumi etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Batumi lento kestää noin 2352,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Batumi lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Batumi lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Batumi lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Batumi lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Batumi lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Batumi lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Batumi lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Helsingissä ja Batumissa?

Lennot Helsingistä Batumiin pystyy Helsingin lähialueilta aloittamaan vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Muut lähialueiden lentokentät ovat keskittyneet pääosin pienkonelentoihin, eikä niiltä järjestetä kansainvälisiä lentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät modernille suurehkolle lentoasemalle tyypilliset laadukkaat peruspalvelut, kuten useita ostospaikkoja sekä monipuolisen valikoiman erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi asemalla onnistuu helposti kokoustaminen ja työskentely, sillä niille on varattu omat rauhalliset tilat. Myöskään erillisiä oleskelutiloja hieman korkealaatuisimpine palveluineen ei ole unohdettu. Helsinki-Vantaalta löydät myös esimerkiksi lasten leikkipaikan, lemmikkien oman alueen ja hierontasalongin. Myöskään määränpäässä Georgian Batumissa ei vaihtoehtoja kohdeasemaksi ole muita kuin Batumin kansainvälinen lentoasema. Asemalta löydät modernille lentoasemalle ominaiset hyvät peruspalvelut, kuten ilmaisen langattoman verkon ja rahanvaihto- ja nostopalvelut. Hieman luksusta tarjoaa puolestaan erillismaksusta tarjolla oleva oleskelualue, jossa voit rentoutua maistelemalla herkkuja, virvokkeita mukavilla lekottelusohvilla. Lisäksi asemalta löytyy mukava kahvila ja laadukkaat ostospaikat, joista saa hommattua esimerkiksi herkut ja tuliaiset kätevästi. Tiivistetysti, lennot Helsingistä Batumiin pystyy tekemään vain Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Batumin lentoaseman välillä.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Helsingissä ja Batumissa?

Helsingin kaupungin ja Suomen suurimman lentokentän, Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman, välillä on erinomaiset liikenneyhteydet. Lentokenttämatkat hoituvat julkisista kulkuneuvoista usein helpoiten junaraiteilla. Pääkaupunkiseudulla operoivat P- ja I-junat toimivat lentokenttäjunina ja niiden kyytiin pääsee lukuisilta asemilta ympäri lähiseutuja. Toinen julkisen liikenteen vaihtoehto matkojen hoitamiseen ovat linja-autot. Helsingin paikallisliikenteen linjat 415, 561, 570 ja 615 kulkevat ainakin lentoaseman ja monien eri pääkaupunkiseudun osien välillä. Omalla ja vuokratulla autolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja -asemalta on helppo kulkea, hyvien opasteiden ja hyväkuntoisten teiden vuoksi. Oman auton saa lentoasemalla maksulliseen parkkiin, jonka voi halutessaan varata vaikka kuukausia etukäteen hinnassa säästääkseen. Vuokra-autojen palautus ja käyttöönotto onnistuvat lentojen yhteydessä näppärästi varsinkin silloin, kun käyttää jonkin lentoasemalla toimivan vuokraamon palveluja. Aikataulujen niin vaatiessa lentoasemalla voi myös yöpyä muutamassa laadukkaassa lentokenttähotellissa. Georgiassa, Mustanmeren rannalla sijaitsevan Batumin kaupungin ja Batumin lentoaseman välillä liikkuminen onnistuu kätevästi linja-autolla numero 10, jonka reitti kulkee lentoaseman ja keskustan väliä useita kertoja päivässä. Vielä vaivattomamman vaihtoehdon tarjoaa taksi, mutta hinta on toki bussikyytiä kalliimpi. Takseja löytyy Batumin lentoasemalta heti saapuvien lentojen terminaalin uloskäynnin oikealta puolelta. Batumin lentoasemalla toimii myös muutama tunnettu autonvuokrausyritys, joten lentokenttämatkat ja muun lähiseutuihin tutustumisen voi tehdä itse autoa ajaen mikäli niin mielii.

Mihin kaupunkeihin Batumin lentoasemalta pääsee?

Helsingistä Batumiin matkustettaessa lennot saapuvat hieman kaupungin ytimestä lounaan suuntaan sijaitsevalle Batumin kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasemalta ei matkanjärjestäjien kyydityksiä tai muita erillisiä tilausajoja juuri ole, lukuun ottamatta suoria yhteyksiä muihin kaupunkeihin. Tästä syystä helpointa on ottaa lentokentältä bussi 10 Batumin keskustaan ja jatkaa sieltä muihin kohteisiin joko linja-autolla tai junalla. Batumin keskusasemalta pääsee esimerkiksi junalla kätevästi rantaviivaa pitkin koilliseen Buknarin ja Kobuletin kaupunkeihin. Aivan läheisimpiin kyliin pystyy melko edullisesti matkustamaan suoraan lentoasemalta myös taksilla. Ergen ja Maghlakonin alueet ovat esimerkiksi hyvin tavoitettavissa näin. Auton vuokraamalla liikkuminen on mitä mainioin tapa tutustua Batumiin ja sen lähialueisiin omassa tahdissa. Chorokhi-joen lounaan suuntaan ylittämällä pääsee E70-tietä Avgiaan ja Gonioon, sekä aivan Turkin rajalla sijaitsevaan Sarpin kylään. Samaa tietä Batumin pohjoispuolelle kulkemalla pääsee esimerkiksi Makhinjaurin pieneen kaupunkiin, sekä hieman pidemmälle Kobuletiin. Chorokhi-joen rantaa pitkin kaakkoon kulkemalla vastaan tulee puolestaan ensimmäisenä Khelvachaurin kaupunki. Chorokhi on sangen kuuluisa paikallinen vetonaula, jaj hurjapäisimmät voivat kokeilla sen pyörteissä esimerkiksi koskenlaskua.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Batumi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tbilisi reitin lennot
Nopein lentoaika11t 40m
Halvin hinta189 €

Vastaavia ​​Helsinki - Batumi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Batumi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Batumi lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Helsinki - Batumi on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Batumi.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Batumi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Batumi voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Batumi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Batumi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Batumi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Batumi lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Batumi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.
<