Etsi halvat lennot Maribor

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Maribor lentotiedot ja trendit

Tutustu Maribor lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Maribor?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Maribor hintaan 85 €/henkilö, mikä on 62 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Maribor. Löydät halvimmat hinnat alueelle Maribor valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Maribor?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Maribor vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 4t 50m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Maribor on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin 40t 20m. Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Maribor lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Maribor lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ljubljana

HALVIN REITTI Helsinki - Maribor

Helsinki (HEL) - Ljubljana (LJU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Maribor kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 295 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maribor

Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Maribor.

Keskimääräinen hinta on 223 € henkilöä kohti ja Maribor lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Maribor. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Maribor lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Maribor lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maribor?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maribor

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maribor?

Lufthansa, Finnair, Air France ja Turkish Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Maribor rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Maribor näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Maribor


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovenia

Eikö sittenkään Maribor? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovenia

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Maribor on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Maribor nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Maribor ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Maribor lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Maribor on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.