Halvat lennot Accra - Helsinki alk. 428 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Accra-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Accra-Helsinki

Paras löydetty hinta

428 €

Lyhyin lentoaika

13t 15m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Helsinki

1 lentokenttä
Paras Helsinki - Accra yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 428 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Accra kohteeseen Helsinki on 800 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Accra kohteeseen Helsinki on 13t 15m.
Accra - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Accra - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

lokakuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Accra - Helsinki on lokakuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Accra - Helsinki?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla

Accra - Helsinki lennot ovat noin 2 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin Accra - Helsinki reitti?

Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema

Lennä Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Accra - Helsinki lentohinnat

Milloin on halvinta varata Accra - Helsinki lento?

36 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Accra - Helsinki on noin 36 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Accra - Helsinki

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Accra - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
23. syyskuuta
ACC17:50Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1. lokakuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
2 välilaskua
ACC16:00Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
KLM
16. kesäkuuta
ACC18:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
16t 15m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
ACC18:55Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
ACC18:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
16t 15m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
2 välilaskua
ACC21:30Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
Air France
16. kesäkuuta
ACC18:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
2 välilaskua
ACC21:30Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. syyskuuta
ACC18:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
12t 00m
1 välilasku
HEL06:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
ACC21:30Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. syyskuuta
ACC00:00Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
18t 05m
3 välilaskua
HEL18:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1. lokakuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
3 välilaskua
ACC13:35Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Accra - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Accra - Helsinki, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
ACC08:20Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
24t 45m
3 välilaskua
HEL09:05Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
20. kesäkuuta
ACC19:15Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
11t 15m
1 välilasku
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
ACC08:20Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
45t 00m
2 välilaskua
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat British Airways, Ethiopian Air ja KLM. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten British Airways, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema-Helsinki-Vantaan lentoasema reitille on 6422,5 km. 12t 00m on normaali lennonkesto tälle reitille.Lennot Accrasta Helsinkiin lähtevät Accra Kotokan kansainväliseltä lentoasemalta, joka on Ghanan vilkkain ja Accran ainoa lentoasema. Kotokan lentoasemalla on kolme terminaalia, joista T1 on yksityiskäytössä. Maan sisäiset lennot lähtevät terminaalista T2, ja T3 palvelee kansainvälistä lentoliikennettä. Kansainvälisessä terminaalissa on peruspalvelut, kuten ravintoloita, myymälöitä ja valuutanvaihtomahdollisuus. Lentoaseman yleisissä tiloissa ei ole WiFiä, mutta se on käytettävissä VIP-loungeissa. Lentoa odottaessaan matkustaja voivat myös pelata kasino- ja rahapelejä Ritzio Groupin palvelupisteessä. Accran tapaan myös Helsingissä on vain yksi lentoasema, ja kaikki lennot Accrasta Helsinkiin saapuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka on Suomen vilkkain ja tärkein lentoasema. Tämä palkittu lentoasema on toiminnallinen kokonaisuus, jossa maahantulomuodollisuudet hoituvat yleensä nopeasti ja sujuvasti. Saapuvilla matkustajilla on käytettävissään lentoaseman monipuoliset peruspalvelut, kuten autonvuokrausmahdollisuus sekä ilmainen WiFi. Tuloaulassa on myös ruokakauppa, jossa voit käydä ostoksilla heti Helsinkiin saavuttuasi.


Lennot Accrasta Helsinkiin lähtevät Accra Kotokan kansainväliseltä lentoasemalta, joka sijaitsee Ghanan pääkaupungin koillispuolella. Keskustasta pääsee lentoasemalle Liberation Road -tietä pitkin, ja ajomatka kestää liikenteestä riippuen noin puoli tuntia. Taksi on mukavin ja nopein tapa saapua lentoasemalle, mutta kaupungin ja Kotokan lentoaseman välillä liikennöivät myös julkisen liikenteen bussit sekä paikallisten suosimat jaetut taksit ja Tro Tro -pikkubussit. Ne pysähtyvät Liberation Road -tien varrella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä lentoaseman terminaaleista. Jos saavut pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, pääset Accra Kotokan lentoasemalle N1 Accra–Tema-moottoritietä pitkin. Lentoasemalla on useita pysäköintialueita sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin, ja niistä P3 sijaitsee kansainvälisen terminaalin läheisyydessä. Accra–Helsinki-lento saapuu Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle, josla pääsee helposti kaupungin keskustaan sekä pääkaupunkiseudun muille alueille. Julkisen liikenteen bussi 615 liikennöi lentoasemalta Helsingin Rautatietorille, ja Elielinaukiolle pääsee eri reittiä kulkevalla bussilla 415. Jos määränpääsi sijaitsee Itä-Helsingissä voit matkustaa Mellunmäkeen bussilla 570 tai hypätä bussiin 561, joka liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Itäkeskukseen. Myyrmäkeen ja Tikkurilaan pääsee lähiliikenteen I-ja P-junilla, jotka liikennöivät myös Helsingin rautatieasemalle. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle suuntaavat voivat vaihtaa junaa Tikkurilassa ja jatkaa määränpäähänsä kaukoliikenteen junalla.

Kaukoliikenteen reittilennot saapuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta on pääkaupunkiseudun lisäksi hyvät yhteydet myös muualle Suomeen. Voit jatkaa kohti pohjoista Finnairin liittymälennolla tai matkustaa paikallisjunalla Tikkurilan rautatieasemalla, jolla pysähtyvät kaikki muualle Suomeen liikennöivät junat. Matka Tampereelle ja Turkuun taittuu junasta riippuen reilussa tunnissa tai parissa, ja myös muihin kaupunkeihin, kuten Lahteen, Kouvolaan, Jyväskylään, Vaasaan ja Kuopioon pääsee helposti junalla. Monet kaukoliikenteen bussit pysähtyvät myös lentoasemalla, ja Porvoon viehättävä keskiaikainen kaupunki on vain tunnin bussimatkan päässä. Samassa ajassa pääset bussilla tai junalla myös Hämeenlinnaan, jonka nähtävyyksiin kuuluvat keskiaikainen linna, Sibeliuksen syntymäkoti ja Aulangon ulkoilualue. Helsingistä on myös erinomaiset kulkuyhteydet naapurimaihin. Lauttamatka Tallinnaan kestää muutaman tunnin, ja VR:n Allegro-junalla pääsee loisteliaista palatseistaan ja kirkoistaan tunnettuun Pietariin noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Varaamalla yksisuuntaiset lennot Accrasta Helsinkiin voit suunnitella mielenkiintoisen kiertomatkan ja tutustua samalla useisiin kohteisiin sekä Suomessa että naapurimaissa.


Vastaavia ​​Accra - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Accra - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Accra - Helsinki on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Helsinki nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki momondo lentohaut reitille Accra - Helsinki voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Accra - Helsinki.

Totta kai. momondo seuraa reitin Accra - Helsinki lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.