Lennot Eurooppa Bulgaria Sofia Helsinki lento kohteeseen Sofia

Halvat lennot Helsinki - Sofia

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Sofia (SOF)
su 27.12.
su 3.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Sofia

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Sofia

Paras löydetty hinta 135 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Sofia viimeisten 72 tunnin aikana on 135 €
Lyhyin lentoaika 7h 0m Lyhyin lentoaika Helsinki Sofia on 7h 0m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Sofia ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia.
Lentokentät kohteessa Sofia 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Sofia: Sofia (SOF)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Sofia

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sofia?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Sofia on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Sofia?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Sofia?
illalla
Helsinki - Sofia lennot ovat noin 11 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Sofia?
Air Serbia
Air Serbia, KLM ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Sofia reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia ja saat parhaat Helsinki - Sofia lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SOF
Sofia
Milloin on halvinta varata lennot Sofia?
42 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Sofia on noin 42 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Sofia: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Sofia lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
SOF
Sofia
25. syyskuuta
SOF
Sofia
27t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
SOF
Sofia
28. joulukuuta
SOF
Sofia
9t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
SOF
Sofia
1. helmikuuta
SOF
Sofia
10t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Sofia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Sofia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
2 välilaskua
SOF
Sofia
KLM
8. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
1 välilasku
SOF
Sofia
Useita lentoyhtiöitä
3. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
SOF
Sofia

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia, kuten Turkish Airlines ja Air Serbia ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Sofia?

Lennot Helsingistä Sofiaan onnistuvat useamman lentoyhtiön kyydissä, mutta suoria lentoja Helsingistä Sofiaan ei tällä hetkellä ole. Lentoliput Helsingistä Sofiaan voi ostaa Bulgaria Airilta, Lufthansalta, Finnairilta, Aegean Airlinesilta, Aeroflotilta, airBalticilta, Austrian Airlinesilta, Iberialta, KLM:lta, SAS:lta, Turkish Airlinesilta, Ukraine International Airilta ja Czech Airlinesilta. Sen lisäksi että hintataso Sofiassa on mukavan edullinen, kaupunkiin pääsee myös lentämään suhteellisen halvalla. Halvat lennot Helsingistä Sofiaan löytyvät parhaiten, kun vertaat lentoja etukäteen. Tällöin on helpointa löytää juuri itselle sopivimpien lentojen joukosta ne halvimmat vaihtoehdot.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Muista saapua lentokentälle ajoissa. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä, voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta. Sieltä löytyy aina ajantasaisin tieto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Sofiassa?

Lennot Helsingistä Sofiaan laskeutuvat Sofian lentoasemalle, joka on Bulgarian tärkein lentokenttä. Se toimii kotikenttänä Bulgaria Airille sekä Hemus Airille. Lentokentältä on matkaa Sofian keskustaan noin 10 km. Sen voi kulkea linja-autolla: linjan 84 bussit lähtevät kakkosterminaalista. Matka kestää noin 20 min. Kannattaa huomioida, että suurista matkatavaroista veloitetaan linja-autossa ylimääräinen maksu. Takseja löytyy tuloaulan edestä. Turvallinen vaihtoehto on esimerkiksi OK Supertrans -yhtiö.

Kuinka kauan Helsinki– Sofia-lento kestää?

Kaikki lennot Helsingistä Sofiaan sisältävät vähintään yhden välilaskun, mikä luonnollisesti nostaa matkustusaikaa. Kesäkuukausina lentoja Helsingistä Sofiaan on enemmän ja matkan voi taittaa nopeammin kuin muuhun aikaan vuodesta. Air Serbian lennolla välilasku on Belgradissa ja lentoaika on 4 h 35 min. Vaihtoehtoisesti voit lentää esimerkiksi Finnairin lennolla Berliiniin ja vaihtaa siellä Bulgaria Airin koneeseen. Lentoaika on tuolloin 4 h 55 min. Kesäkuukausien ulkopuolella nopeimmat Helsinki–Sofia-lennot kestävät 5 h 30 min. Kyseessä on Czech Airlinesin lento, jossa välilasku on Prahassa. Lufthansan liikennöimä lento, jossa välilasku on Münchenissä, kestää kokonaisuudessaan kuusi tuntia. Yksi vaihtoehto on myös lentää Finnairin koneella Berliiniin ja vaihtaa siellä Bulgaria Airin koneeseen. Tällöin lentoaika on 6 h 10 min.

Milloin on paras aika matkustaa Sofiaan

Jos haluat matkaltasi lämpöä, sitä riittää Sofiassa aina toukokuulta syyskuulle. Lämpötilat ovat tavallisesti noin 25–30 °C, mutta voivat kohota jopa yli 40 °C. Vilkkainta turistikautta on heinä-elokuu. Keväällä ja syksyllä riittää vielä lämpöä, mutta tunnelma on rauhallisempi. Talvet ovat leutoja ja pääkaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Erilaisia tapahtumia ja esimerkiksi konsertteja riittää Sofiassa kaikkina vuodenaikoina ja myös nähtävyyksiin, shoppailuun ja yöelämään voi tutustua vuoden ympäri.

Tarvitaanko Sofiaan passia/viisumia?

Bulgaria kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Et tarvitse näin ollen matkallesi viisumia, etkä välttämättä edes passia. Jos sinulla ei ole passia, tulee sinun ottaa kuitenkin mukaan EU-standardien mukainen, voimassaoleva ja kuvallinen henkilökortti.


Vinkkejä Sofiaan

 • Suurin osa Sofian keskeisistä historiallisista nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä toisiaan, joten niihin pääsee tutustumaan kätevästi myös kävellen. Suosittu nähtävyys on esimerkiksi vuonna 1912 valmistunut Aleksanteri Nevskiin katedraali. Maria Luiza -bulevardin varrelta löytyvät historiallinen moskeija, kauppahalli, kylpylaitos sekä synagoga. Tutustumisen arvoinen on myös kaupungin kauppahalli.
 • Sofian eläintarha on Bulgarian ja koko Balkanin niemimaan vanhin – se on avattu jo vuonna 1888. Nykyiselle paikalleen, keskustan eteläpuolelle, se siirrettiin vuonna 1984. Eläintarhassa on yli 1 000 eläintä lähes 250 eri lajista ja se on mielenkiintoinen käyntikohde sekä lapsiperheille että kaikenikäisille eläinten ystäville.
 • Bulgarian ruokakulttuuri on saanut vaikutteita turkkilaisesta, kreikkalaisesta ja italialaisesta keittiöstä. Varsinainen kansallisruoka, shopska-salaatti, sisältää tomaattia, paprikaa, kurkkua ja sirene-juustoa ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Banitsa on puolestaan suosittu bulgarialainen piirakkaruoka. Ruoka on ravintoloissa halpaa ja annokset ovat tavallisesti isoja.
 • Bulgarian rahayksikkö on leva (BGN). 1 BGN on noin 0,50 EUR. Sofiassa kannattaa olla tarkkana rahanvaihtajien kanssa, etenkin ostoskatu Vitoshan varrella olevissa valuuttakioskeissa vaihtokurssit voivat olla huonoja. Vaikka mainostettava vaihtokurssi olisikin hyvä, voidaan päälle veloittaa suurikin vaihtopalkkio. Hyvä vaihtoehto onkin nostaa rahaa pankkiautomaateista tai maksaa luottokortilla siellä, missä se on mahdollista.

(Hinnat tarkistettu 30/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Sofia

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Oulu - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 00m
Halvin hinta
799 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Sofia:


Lennot muihin kaupunkeihin Sofia

Eikö Sofia houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Sofia

Lennot Eurooppa Bulgaria Sofia Helsinki lento kohteeseen Sofia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka