Autonvuokraukset kohteessa Santa Cruz de La Palma, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Santa Cruz de La Palma, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Cruz de La Palma, La Palma, Espanja
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Santa Cruz de La Palma, La Palma, Espanja
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Santa Cruz de La Palma, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Santa Cruz de La Palma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 34 €

Kaikki autotyypit

12 € - 34 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de La Palma, Espanjan on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Santa Cruz de La Palma, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Santa Cruz de La Palma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de La Palma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Santa Cruz de La Palma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Cruz de La Palma, Kanariansaaret

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sunnycars

3 sijaintia

FLIZZR

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia

Autos Oasis La Palma

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Cicar

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Santa Cruz de La Palma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Santa Cruz de La Palma

Suositut autotyypit

Economy, SUV, Compact

Halvin vuokra-auto

23 €

Suosituin malli

Volkswagen up!
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Santa Cruz de La Palma viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, SUV, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Santa Cruz de La Palma on 23 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 25 €/pvä.
Kohteen Santa Cruz de La Palma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Santa Cruz de La Palma suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Santa Cruz de La Palma

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Santa Cruz de La Palma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Santa Cruz de La Palma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Santa Cruz de La Palma löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de La Palma on 14 €/pvä.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Santa Cruz de La Palma tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Santa Cruz de La Palma kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Santa Cruz de La Palma ajat.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Santa Cruz de La Palma ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kanariansaaret lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 17 °C ja mahdollinen sademäärä 19,9 mm.


Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Santa Cruz de La Palma


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Santa Cruz de La Palma on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Santa Cruz de La Palma antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Santa Cruz de La Palma tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Santa Cruz de La Palma momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Santa Cruz de La Palma.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Santa Cruz de La Palma.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.