Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Toronto, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Toronto, Ontario? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Toronto, ON, Kanada
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Toronto

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Toronto

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Toronto?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Toronto löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Toronto on 22 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Toronto?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Toronto 40 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Toronto?

Datamme perusteella Toyota RAV4 on suosituin vuokra-auto kaupungissa Toronto.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota RAV4 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 42 €/pvä kaupungissa Toronto, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 51 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Toronto on Dodge Durango keskimääräisen hinnan ollessa 157 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 157 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Toronto, Ontario autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Toronto, Ontario
Edullinen34 €/pvä
Pienikokoinen44 €/pvä
Keskikokoinen36 €/pvä
Standardi35 €/pvä
Suuri37 €/pvä
Pieni tila-auto70 €/pvä
Suuri maasturi73 €/pvä
Keskikokoinen maasturi43 €/pvä
Pienikokoinen maasturi54 €/pvä
Standard-maasturi58 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Toronto autonvuokrauksesta

Toronto on Kanadan suurin kaupunki, joka tarjoaa niin paljon vierailijoilleen. Siellä on taidegallerioita ja museoita, puistoja, rantoja, erilaisia ravintoloita ja kauppoja, ja käyttämällä autonvuokrausta Torontossa voit tutustua kaupungin jokaiseen nurkkaan helposti. Sinun tulee olla tietoinen 401-moottoritiestä, joka on koko Kanadan laajin ja vilkkain moottoritie. 401 yhdistää Toronton keskustan ytimen, joten se on tie, jota voi käyttää melko paljon Toronton autonvuokrauksen kanssa. Pysäköintiin on monia vaihtoehtoja, kuten kadulla ja pysäköintimittareilla sekä autotalleissa ja parkkipaikoilla. Riippuen erityisistä pysäköintitarpeistasi, voit löytää päivittäisiä, tuntikohtaisia, viikoittaisia tai kuukausittaisia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä Torontossa on yli 40 autonvuokrauspaikkaa.

Onko vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto Torontossa?

Kuten edellä on todettu, Torontossa on monia pysäköintimahdollisuuksia, kuten hotellipysäköinti, jos majoitat yhdessä matkan aikana. Kaupungin liikenne on yhtä tyypillistä kuin muissakin kaupungeissa, ja ruuhka-ajat sijoittuvat aikaiseen aamuun, myöhäisiltapäivään ja varhaisiin iltoihinläpi. Toronto on todellakin Kanadan toiseksi suurin läpikulkukaupunki, ja kaupungissa on myös julkinen liikennepalvelu. Jos kuitenkin saat halvan autonvuokrauksen Torontossa, voit luottaa omiin kulkuneuvoihin. Lisäksi vuokrauksen avulla on paljon helpompaa päästä koko kaupunkiin ja sen lähialueille. Niagara Falls ja Niagara Wine Region ovat kuitenkin vain hieman yli tunnin päässä Toronton alueesta. Wasaga Beach on toinen suosittu päivämatka kaupungin keskustaan.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Torontossa vuokra-autolla?

Uudessa kaupungissa on tärkeää kiinnittää huomiota liikennelakeihin ja tapoihin. Torontossa ajaessasi sinun on ajettava tien oikealla puolella, ja turvavyösi on oltava aina kiinni (tämä koskee myös ajoneuvossa olevia matkustajia). Myös asianmukaiset lastenistuimet ovat pakollisia. Kanadan rattijuopumus- ja ajolainsäädäntö on hyvin tiukka: jos puhallat yli 0,1 promillen puhalluskokeessa, et läpäise raittiustestiä. Kun ajat vuokra-autolla Torontossa, on viisasta tarkistaa paikalliselta moottoriajoneuvovirastolta kaikki lait ja mahdolliset ajankohtaiset lakimuutokset..

Tarvitaanko Torontossa erityinen ajokortti tai lupa ajaa vuokra-autoa, jos olen ulkomaalainen?

Voidaksesi vuokrata auton Torontossa sinun on oltava 25-75-vuotias. On olemassa tiettyjä poikkeuksia, jotka koskevat 23-25-vuotiaita, mutta tämä on viime kädessä vuokraamon päätettävissä. Sinun on todistettava ikäsi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella, kuten passilla. Muista myös, että sinulla on hyvä olla rajoittamaton pohjoisamerikkalainen ajokortti, ja kansainväliset ajokortit hyväksytään tarkistuksen jälkeen. Kaikki ulkomaan kansalaiset tarvitsevat kansainvälisen ajokortin varataksesi vuokra-autoja Torontossa, olipa kyseessä sitten sähköauton vuokraus, henkilöpakettiauton vuokraus tai economyluokan auton vuokraus.


Autonvuokraustarjoukset Toronto, Ontario

Löydä kohteesta Toronto juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

31 € - 71 €

Kaikki autotyypit

40 € - 192 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 23 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Toronto, Kanadan on elokuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 63 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Toronto pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 46 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Toronto, Kanadan on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Toronto keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 56 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Toronto, Kanadan on joulukuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Toronto suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Toronto, Kanadan on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Toronto Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

11 huhti - 17 huhti
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

10 kesä - 28 kesä
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

10 kesä - 28 kesä
Volkswagen Golf

Toronto autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Toronto, Ontario

Enterprise Rent-A-Car

39 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,2

Value

7,9

City Car & Truck Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,1

Value

8,2

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,4

Value

7,1

Avis

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,3

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Thrifty

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,4

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,4

Vuokraa auto läheltä kohteen Toronto suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Toronto
One King West Hotel and Residence

One King West Hotel and Residence

1 King Street West, Toronto, ON, Canada

0,5 km kaupungin keskustasta

Chelsea Hotel, Toronto

Chelsea Hotel, Toronto

33 Gerrard Street West, Toronto, ON, Canada

0,8 km kaupungin keskustasta

Fairmont Royal York

Fairmont Royal York

100 Front Street West, Toronto, ON, Canada

0,7 km kaupungin keskustasta

Pantages Hotel Toronto Centre

Pantages Hotel Toronto Centre

200 Victoria Street, Toronto, ON, Canada

0,5 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Toronto Downtown

Radisson Blu Toronto Downtown

249 Queens Quay West, Toronto, ON, Canada

1,4 km kaupungin keskustasta

DoubleTree by Hilton Toronto Airport

DoubleTree by Hilton Toronto Airport

925 Dixon Road, Toronto, ON, Canada

17,6 km kaupungin keskustasta

Cambridge Suites Toronto

Cambridge Suites Toronto

15 Richmond Street East, Toronto, ON, Canada

0,4 km kaupungin keskustasta

DoubleTree by Hilton Toronto Downtown

DoubleTree by Hilton Toronto Downtown

108 Chestnut Street, Toronto, ON, Canada

0,4 km kaupungin keskustasta

Sheraton Centre Toronto Hotel

Sheraton Centre Toronto Hotel

123 Queen Street West, Toronto, ON, Canada

0,1 km kaupungin keskustasta

Marriott Downtown at CF Toronto Eaton Centre

Marriott Downtown at CF Toronto Eaton Centre

525 Bay Street, Toronto, ON, Canada

0,4 km kaupungin keskustasta

The Omni King Edward Hotel

The Omni King Edward Hotel

37 King Street East, Toronto, ON, Canada

0,6 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

30 Carlton Street, Toronto, ON, Canada

1,1 km kaupungin keskustasta

Pan Pacific Toronto

Pan Pacific Toronto

900 York Mills Road, Toronto, ON, Canada

11,8 km kaupungin keskustasta

The Yorkville Royal Sonesta Hotel Toronto

The Yorkville Royal Sonesta Hotel Toronto

220 Bloor Street West, Toronto, ON, Canada

2,2 km kaupungin keskustasta

Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport

Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport

Terminal 3, Toronto Amf, Toronto, ON, Canada

19,5 km kaupungin keskustasta

Canopy by Hilton Toronto Yorkville

Canopy by Hilton Toronto Yorkville

387 Bloor Street East, Toronto, ON, Canada

2,3 km kaupungin keskustasta

Fairmont Royal York Gold Experience

Fairmont Royal York Gold Experience

100 Front St West-Building A, Toronto, ON, Canada

0,6 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Toronto Centre, An IHG Hotel

Intercontinental Toronto Centre, An IHG Hotel

225 Front Street West, Toronto, ON, Canada

0,8 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Toronto - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toronto, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Toronto, Ontario autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Toronto sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Toronto huhtikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Toronto kuukauden huhtikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 80 mm ja lämpötilat 13 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Toronto maksaa keskimäärin 124 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Toronto, Ontario?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Toronto tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 110 km/t ja moottoriteillä Toronto kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Toronto ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota RAV4 vuokra-autoja kaupungissa Toronto?

Millainen sää on kohteessa Toronto, ON kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Toronto sademäärä on 53 mm ja keskilämpötila 0 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Toronto parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Toronto samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

Ilmasto alueella Ontario kuukauden maaliskuu aikana on yleensä −2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 51,9 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Toronto lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Toronto hinnat?

autoa Toronto hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Toronto?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Toronto osiossa on 174 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Toronto?

Eri maissa, myös kohteessa Toronto, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Toronto?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Toronto. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Toronto?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Toronto voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Toronto?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Toronto, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Toronto, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Toronto autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Toronto momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Toronto.

Löytyykö kohteesta Toronto autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Toronto vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Toronto vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Toronto.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Toronto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Toronto


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.