Autonvuokraus Toronto, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Toronto, ON? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Toronto, Ontario

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 70 €

Kaikki autotyypit

19 € - 61 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanada on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Toronto, Kanada on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toronto. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Toronto Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanada on 24 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Toronto, Kanada on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toronto. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Toronto Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanada on 28 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Toronto, Kanada on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toronto. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Toronto Suuri vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Toronto: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Toronto, ON
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Value

7,0
39 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,7
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,2

Value

7,4
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,6
18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,2
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,3
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,6

Value

6,1
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,3

Comfort

2,8

Kokonaisarvosana

3,3

Value

3,3

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Toronto, ON kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toronto Pearson Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Toronto

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Toronto noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Toronto sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Dollar ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Toronto autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Toronto Routes Car & Truck Rentals vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 14 €, mutta Routes Car & Truck Rentals keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Toronto on 17 €/päivä.

 • Peritäänkö Toronto, ON autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Toronto sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Dollar ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Toronto helmikuu ajaksi?

  Sinun kannattaisi vuokrata maasturi sen perusteella, että millainen sää kohteessa Toronto on helmikuu aikana. Kohteessa Toronto sataa tyypillisesti 53 mm cm ja keskilämpötilat ovat 0 °C kuukauden helmikuu aikana. Vaikka sää voi vaihdella vuodesta toiseen, maastoauton vuokraus on paras vaihtoehto, koska se voi liikkua lumella ja jäällä AWD-ominaisuuksien ansiosta. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Toronto maksaa keskimäärin 26 €/päivä.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Toronto?

  Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa Toronto, ON, josta löytyy yhteensä 7 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 54 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa Toronto, ON.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Toronto, ON?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Toronto tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 110 km/t ja moottoriteillä Toronto kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Toronto ajat.

 • Millainen sää on kohteessa Toronto, ON kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Toronto sademäärä on 62 mm ja keskilämpötila −6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Toronto parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Toronto. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Toronto samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

  Ilmasto alueella Ontario kuukauden tammikuu aikana on yleensä −10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 48,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Toronto lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Toronto lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Toronto

Aloita matkan suunnittelu - Toronto