Autonvuokraukset kohteessa Toronto, Ontario

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Toronto, Ontario

Toronto, ON, Kanada
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Toronto, Ontario

Löydä kohteesta Toronto juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

25 € - 126 €

Kaikki autotyypit

28 € - 95 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 52 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Toronto, Kanadan on helmikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 48 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Toronto, Kanadan on syyskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 36 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Toronto, Kanadan on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toronto, Kanadan on 58 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Toronto, Kanadan on syyskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Toronto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toronto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Toronto autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Toronto, Ontario

Enterprise

39 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,5

Value

8,2

City Car & Truck Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,1

Value

8,2

Hertz

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Avis

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,2

Value

7,3

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Dollar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Value

7,5

Thrifty

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,2

Value

7,3

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

5,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Toronto

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Toronto

Suositut autotyypit

SUV, Standard, Intermediate

Halvin vuokra-auto

91 €

Suosituin malli

Dodge Grand Caravan
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Toronto viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Standard, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Toronto on 91 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 98 €/pvä.
Kohteen Toronto suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Dodge Grand Caravan. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Chevrolet Spark.

Vuokraa auto läheltä kohteen Toronto suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Toronto

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Toronto - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toronto, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Toronto löytyvät yleensä Routes Car & Truck Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRoutes Car & Truck Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 26 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Toronto on 30 €/pvä.

Suurin osa kaupungissa Toronto sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Hertz ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Toronto

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Toronto

Tutustu alueen Kanadan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kanadan

Aloita matkan suunnittelu - Toronto


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Toronto voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Toronto, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.