Autonvuokraukset kohteessa Plano, Texas

Haussa halpa vuokra-auto Plano, Texas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Plano, TX, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Plano, TX, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Plano

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Plano

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Plano?

Kun vuokraat autoa kaupungista Plano, suurin osa käyttäjistämme valitsee Chrysler Pacifica keskimääräiseen hintaan 90 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Nissan Rogue 58 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Chrysler Pacifica vuokra-autoja kaupungista Plano niinkin alhaiseen hintaan kuin 50 €/pvä ja Nissan Rogue hintaan 30 €/pvä.

Tärkeää tietoa Plano autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Planossa, Texasissa, on yksi parhaista tavoista vierailla tämän upean kaupungin ikonisissa kohteissa, kuten Arbor Hills Nature Preserve, Plano Market Square Mall, Lewisville Lake ja Heritage Farmstead Museum. Kun olet tien päällä, pidä silmällä neljää päätietä, jotka palvelevat Planoa suoraan - U.S. Highway 75, Dallas North Tollway, Sam Rayburn Tollway ja President George Bush Turnpike. Ilmaisen pysäköintipaikan saaminen on Planossa suhteellisen helppoa, sillä keskustassa ja useimpien nähtävyyksien ja turistikohteiden vieressä on useita kahden tunnin ilmaisia pysäköintipaikkoja. Kaupungissa on kuitenkin edelleen paljon maksullisia pysäköintipaikkoja ja maksullisia pysäköintitaloja. Jos haluat halvan autonvuokrauksen Planossa, saat sen mistä tahansa Planon yli 15 autonvuokrauspaikasta.

Kannattaako minun vuokrata auto Planossa?

Autonvuokraus Planossa on hyvä idea, koska kaupungissa on tarjolla lukuisia pysäköintipaikkoja, kuten ilmaisia pysäköintipaikkoja, maksullisia pysäköintipaikkoja ja maksullisia yksityisiä pysäköintitaloja. Vaikka Plano on vilkas suurkaupunki, päätiet ovat harvoin ruuhkaisia, paitsi aamu- ja iltaruuhkan aikana. Yritä välttää pääteitä ruuhka-aikaan. Planon kaupunki ei ole käveltävä, ja jäykkä julkinen liikennejärjestelmä vie hauskuuden tutustumisesta. Autonvuokraus, olipa kyseessä sitten sähköauton vuokraus, henkilöpakettiauton vuokraus tai luksusauton vuokraus, on paras tapa tutustua tähän suureen kaupunkiin. Planon autonvuokrauksen avulla voit tutustua joihinkin nähtävyyksiin, jotka sijaitsevat vain parin tunnin ajomatkan päässä kaupungista, kuten Six Flags over Texasiin, kansainväliseen keilailumuseoon ja Dealey Plazan kuudennen kerroksen museoon. Planon vuokra-autot antavat sinulle mahdollisuuden tutustua tähän upeaan kaupunkiin mukavasti ja omaan tahtiisi.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Planossa?

Planon vuokra-autoja ajaessasi sinun tulee käyttää ajoradan oikeaa puoliskoa, paitsi ohittaessasi toista autoa tai jos tiellä on este, joka edellyttää kulkureitin keskikohdan käyttämistä. Jos tiellä on hätäajoneuvo, jossa on vilkkuvat valot, sinun on hidastettava ja siirryttävä toiselle kaistalle pois hätäajoneuvon tieltä. Myös turvavyölait ovat tiukkoja ja edellyttävät, että jokainen matkustaja, lapsi tai aikuinen, käyttää turvavyötä aina autossa. Älä juo ja aja, vaan vain siinä tapauksessa, että sinulla on veren alkoholipitoisuus yli 0.8% ajon aikana on laitonta. Suosittelemme myös Plano moottoriajoneuvo-osastolta tarkistamista onko liikennelakiin tehty merkittäviä päivityksiä ennen tien päälle lähtöä.

Minkälaisen ajokortin tarvitsen, kun haluan vuokrata auton Planossa?

Planon autonvuokrausta varten sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva valtion myöntämä ajokortti, jossa on kuvallinen henkilöllisyystodistus itsestäsi. Digitaalisia ajokortteja ei hyväksytä, ja ajokorttisi on oltava voimassa koko vuokrasopimuskauden ajan. Jos et ole kansalainen ja haluat ajaa vuokra-autoa Planossa, sinun on esitettävä voimassa oleva ulkomainen ajokortti. Jos kotimaan ajokorttisi on muunkielinen eikä siinä käytetä englanninkielisiä kirjaimia, vaaditaan kansainvälinen ajokortti. Ajokortin tai oppilaskirjojen valokopioita ei hyväksytä.


0

Plano autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Plano, Texas

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,7

Value

7,3

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,2

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,2

Value

7,1

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,5

Value

5,5

Sunnycars

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Plano suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Plano

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Plano - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Plano, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Plano, Texas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Plano. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Plano valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Plano, Texas?

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Plano, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Plano ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Plano huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Hyundai Santa Fe vuokra-autoja kaupungissa Plano?

Millainen sää on kohteessa Plano, TX kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Plano kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 8 °C lämpötiloja ja 67 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Plano samanlainen kuin muualla Texas alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Plano road triplle alueelle Texas tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 46,6 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Plano hinnat?

autoa Plano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Plano?

joulukuuta 2023 alkaen 23 toimijaa on valittavissa autoa Plano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Plano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Plano. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Plano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Plano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Plano?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Plano, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Plano?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Plano, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Plano, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Plano, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Plano momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Plano.

Löytyykö kohteesta Plano autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Plano autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Plano vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Plano, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Plano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.