Autonvuokraus Sioux City, Iowa

Haussa halpa vuokra-auto Sioux City, IA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sioux City, IA, Yhdysvallat
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Sioux City, IA, Yhdysvallat
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Sioux City: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sioux City, IA
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,4

Value

5,8
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sioux City, IA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Omaha Eppley Airfield lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sioux City

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sioux City noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Sioux City sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Avis ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Sioux City, IA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Sioux City sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Sioux City. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sioux City, IA?

  Kun ajat Sioux City kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Sioux City kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Millainen sää on kohteessa Sioux City, IA kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Sioux City kuukauden tammikuu aikana on −6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 17 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Sioux City. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Sioux City samanlainen kuin muualla Iowa alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Sioux City ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Iowa lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −5 °C ja mahdollinen sademäärä 25 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Sioux City