Autonvuokraus Ajaccio, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Ajaccio, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ajaccio, CO, Ranska
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Ajaccio, CO, Ranska
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Ajaccio: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ajaccio, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

7,4

Value

7,4
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ajaccio, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bastia Poretta lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ajaccio

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ajaccio noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Budget ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Ajaccio autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Ajaccio, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Ajaccio sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Ajaccio. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ajaccio, Ranska?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Ajaccio on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Ajaccio taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Ajaccio alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ajaccio?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Ajaccio, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Ka keskimääräiseen hintaan 20 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Accent 22 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Ka vuokra-autoja kaupungista Ajaccio niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä ja Hyundai Accent hintaan 10 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Ajaccio?

  Europcar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Ajaccio. Malli Mercedes-Benz V-Class maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Europcar 175 €/pvä keskimäärin.Vuokraamosta Europcar löytyy myös muita Luksus vuokra-autoja kaupungista Ajaccio jos satutkin muuttamaan mieltäsi Mercedes-Benz V-Class suhteen. Esimerkiksi Audi A3 Cabriolet on saatavilla kaupungista Ajaccio vuokraamosta Europcar.

 • Millainen sää on kohteessa Ajaccio, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Ajaccio on 9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Ajaccio.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ajaccio kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Ajaccio. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Ajaccio vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Ka, Hyundai Accent tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Ajaccio samanlainen kuin muualla Korsika alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Ajaccio ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Korsika lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 9 °C ja mahdollinen sademäärä 70 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Ajaccio